- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Reagálok sorban

- nem játszok befeszülve, de amikor az 1. perctől minden labda odapattan hozzá meg kapushiba miatt gólt kapok akaratlanul is feszült lesz az ember
- nekem nem mennek ezek a "lesz ami lesz ellövöm 30ról" szituk, bocsi
számomra ez nem foci, hogy Kroos meg Schweini lövöldözget 20-30ól hátha beakad, mert nem tudok helyzetet kialakítani 
- Abban pedig nem értek egyet veled, hogy várok a csodára. Az szerintem nem egy váratlan dolog, hogy próbálkozok távolról hátha beakad vagy úgy pattan, hogy jó legyenpont az ilyenek qrnak fel a játékban, az bszna be ha még én is közéjük állnék és így nyerném a meccseket, hogy 1 gólos előnynél labdát tartok a félpályánál vagy csak 20ról lövöldözgetek, mert közelebb nem tudok kerülni a kapuhoz. Isten ments

inkább idegeskedek, hogy kikapok.. csak azért, mert a játékosok nagy része gyökér és erre játszik én még nem fogok beállni közéjük, inkább tisztességesen kikapok. Ha nem tolja őket a gép, mert ezek a "25ről való gólok" vagy a "szerencsésen pattan elém majd valahogy bekotrom gólok" minden csak nem tudás. Ez pont az, hogy egyenlő feltételek között esélye sem lenne győzni és ha ezeket nem tolja a gép elé gólképtelen lenne, majd egyből kilép, mert érzi, hogy a meccsen ezek nem fognak bejönni, mert nem tolja be a gép neki 25ről és inkább ki is lép, mert önállóan képtelen helyzetet kialakítani.. -
Yodamest
veterán
válasz
bucketb0b
üzenetére
Ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy sokszor akkor jön az eredmény, ha nem befeszülve játszol.
Ha túl biztosra akarsz menni az sem mindig jó, néha tudni kell csak lazán venni és mondjuk 45m-ről korai beíveléssel feltenni a labdát a 16-oshoz, vagy ellőni kapásból 30m-ről hátha beakad, bepattan vagy akármi történhet!Nekem volt már párszor olyan meccsem, hogy teljesen egyenlő küzdelem volt, mindketten a tutira mentünk próbáltunk 100% ziccerbe kerülni, hogy biztosan meglegyen az a nyomorult győztes gól....... és ekkor mindig úgy tudtam nyerni, hogy megléptem valami bizonytalant, majd abból szerencsével gól lett, néha ez kell.
Egy példa: 0-0 volt kiélezett küzdelem, ellen még kicsit talán jobban is tolta végig, de a 88. percben megléptem azt, hogy F. Meloval egy szabadrúgást erőből rálőttem kb 40m-ről, ahelyett, hogy a biztos legurítást választottam volna. A labda eltalálta egy védőjét és bepattant a kapus mellett, ezzel nyertem.
És csomó ilyen van idén, a meccseket sokszor 1-1 szerencsés gól dönti el, szóval ha minden kötél szakad tudni kell lazán kezelni és olyan dolgokat is megpróbálni, ami a józan ész ellen szól. Hiába nem szeretsz mondjuk löbbölni, ha máshogy nem megy azt is bátran használni kell. Sokszor van olyan ellenfelem, aki túl befeszülve játszik és emiatt kiszámítható a játéka, tudom, hogy nem fog ívelni, nem fog keresztlabdát adni és tudom, hogy úgysem lövi rá távolról szóval nem is kell kirontanom rá a 16-os környékén.
-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
A Titanic utasainak legalább volt lehetősége
nekünk még mentőcsónak sem jut alanyi jogon, mert a gép azt is elveszi tőled
ő a reményt öli meg először.. 
még ezekkel a gólokkal tavaly nem is volt bajom, de idén azért nehezebb gólt szerezni és akkor 1-2 ilyen gól meg is bassza az embert.. te küzdesz, mert biztos, hogy nem lesz 2 ilyen gólod egy meccsen ő meg csak megy és jönnek az ilyen gólok.. tavaly 3-0ról is fordíthattál meccset ha meg volt a tudás különbség, idén nem biztos, hogy 2 gólról a döntetlen meglesz.. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
bucketb0b
üzenetére

én is szoktam, csak a titanic zenéjére a kispárnámat átkarolva...
egyébként én is rengeteg ilyen gólt kapok: felszabadításkor picsán rúgja az egyik játékosom a másikat, elfut a labda mellett/elöl, mellé fejel, ellenhez fejel... rvövid passz helyett kiíveli a világból, stb... -
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Már akkor is volt fifa.. nem véletlenül született meg ez a zene sem..
-
LedyGyuszi
addikt
-
Azog the Orc
őstag
Ezt a büdös rohadt gyenge lassú bekésett játékmenetet bmeg!!!
-
Arra gondoltam, hogy valamilyen módon érdemes lenne összegyűjteni a tapasztalatainkat a FUTról. Hogy ki milyen felállásban játszik, kinek mely játékosok váltak be nagyon és melyek okoztak csalódást, illetve hogy mik a tapasztalatok különféle taktikai beállításokról: mi védelembiztos, melyik gólerős, stb. Mert olyan sok hozzászólás születik ide, hogy hamar elkallódnak nagyon fontos és velős információk.
Szóval valamiféle adatbázis lehet, hogy hasznos lenne sokaknak. Már van is egy jó ötletem.
-
bucketb0b
őstag
Nos gyerekek itt az említett videó. [link] Ezek a gólok az utolsó pár meccsemből vannak. A netem miatt nem tudok hosszú videót feltölteni, mert mire felmegy a Birodalom leigázza az EA-t, de itt van pár gól. Az 1. felében azok amiket én kapok a 2.ban azok amiket én lövök. Kérlek mondjátok meg mit csinálok rosszul, mert az arányok úgy vannak, hogy 20ból 15x ilyen gólt kapok vagy olyat amit 20-25méteres Xabi Alonso bal lábas lövése okoz, védőm szerelni akar megpattan gól, kapusom csak jön, de nem véd és a másik arányhoz visszatérve 20ból 12x ilyen gólokat lövök 4x nem annyira szépen kijátszva, de mégis csak kijátszva vagy fejes gól és a maradék 4re, de az is csak !talán! van nekem is 4 ilyen szerencsés gólom.. ezekről a szerencsétlen dolgokról beszéltem és ezek az egész mezőnyben jelen vannak ellenem. 5x szerelek kitaposom a gombot, de ő 6. alkalommal is megszerzi, mert visszapattan elé, ha háttal akarom kirúgni a labdát felszabadítás céljából tehát nem passzolni akarok, akkor épphogy belepöcköl a labdába és elé kerül.. az ellenfelem persze háttal pontos ívelt labdát ad.. kiégek. Jelen állapotban nálam annyira trágya ez a játék, hogy meccs közben sírni támad kedvem
Ez nem hendi látszik, ez pusztán az, hogy az ellenfelem egy szerencsés ......................................... és mindenki úgy tölti ki ahogy akarja.ui.: a videónak az elejét véletlenül levágtam abban lett volna egy 25 méteres gól meg egy megpattanó lövés amibe természetesen belevetődött a védőm, na ilyenekkel szopok 10-20 meccse miközben nekem kijátszott helyzetem vannak és vért kell pisálnom a győzelemért erre az ellenfél fogja magát feljön 20 méterig látja, hogy zárt a védelmem erre ellövi és gól, mert a kapus tehetetlen..

De igaz most esik le.. lehet én vagyok ennyire bolond és próbálok szépen focizni az ami elvárható egy játékban és nem csak a játék gyengeségeit kihasználni meg várni a csodára, hogy majd fentről megsegítenek és talán győzni tudok
(#4974) szpal17: akkor még nem játszottál eleget seasonsben
(#4978) MdewC: én is elkezdtem nézni
1 du. végigtoltam az ep1-3 másnap a 4. részt. Most a 5. felénél tartok 
(#4984) elod22: mostanában én folyamatosan ilyen szitukban vagyok benne, úgyhogy átérzem és sírok.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Valakinek nem kell egy Gervinho?
-
szpal17
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Furcsa, hogy Dybala-val nem ment neked, mert az egyik legjobban összerakott játékos véleményem szerint. Amikor senkivel nem ment, vele akkor is lehetett gólt rúgni. Cselei és lövései és életveszélyesek. Nekem 11 ilyen játékosra lenne szükségem a tökéletes csapathoz....bár védőbe biztos nem lenne ilyen jó.

G.Rossi is sokáig a csapatomban volt, de idén nagyon könnyen elválasztják a labdától, jobban mint tavaly. Pedig a balosa szintén nagyon jó volt.
IF Gervinho-val jól lehetett követhetetlenül szlalomozni, aki szereti az ilyen játékstílust.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
Menez:
79 Posi, 81Finish, 61 head, 68stam, 76 shortp M/L WRPalacio:
86 Posi, 85 finish, 78head, 79 stam, 79 shortp H/M WRNÁlam ezek alapján (+nem vagyok egy nagy skilles
) Palacios a befutó, 3*os WF meg a befejezéseknél sztem elegendő, max a passzolásoknál rontanak többet a wf-tal történő átadások során, legalábbis nálam ez a tap... 
-
Stylerr
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Jó lenne Palacio, de a 3* és 3WF nagyon lehúzza. Én ezért Menezt jatszattam.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Palacio kirobbanthatalan nálam is + továbbra is G.Rossi...

-
Azog the Orc
őstag
Betettem Palacio-t Tevez mellé, Dybala helyett mert ő nálam egy nagy nulla, erre vágott egy mester 3-ast

Hát igen, a tincses rendre bizonyítja hogy jó csatár (ajánlott akinek SerieA ST gondjai vannak) -
elod22
senior tag
Az előnyszabályos dologhoz visszakanyarodva, pár napja történt, hogy a "kígyótérnél" lerántottak, de még idejében tovább pöcköltem a labdát. Insigne átveszi, már csak egy védőn kell átmenni, az is elég távol van tőle, megtolom a labdát balra, a hátvéd oldalról letarol, már bontom a pezsgőt, hogy tizenegyes meg piros lap, erre fel nem vissza fújta szabadrúgásnak.
Mondjuk akkor nem tűnt ilyen viccesnek a dolog, mint most visszagondolva. 
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Megnéztem, mindössze 30k-ért vesztegetik IF Kruse-t, egy próbát megér!
Amúgy is folytatom ma is az új játékosok kipróbálását, ha már maradt 140k-m a tegnapi ámokfutás után, pl Diego Costa, a többit meg majd kitalálom

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
melóhelyen sajna nem megy a futhead...

-
Azog the Orc
őstag
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
igen, gondoltam, hogy a skilltől nem ájulsz el... de nálam a CAM-nél kell a shooting is...meglássuk, már összeállt egy bundás team a fejemben, apróbb módosításokkal, mint a te csapatod...

-
MdewC
nagyúr
válasz
szpal17
üzenetére
Az igen!
Sztem feleségemmel majd vmikor februárban tudjuk megnézni, annyira nagy az érdeklődés.
Egyébként most fogtam be kötelező emlékfrissítésre, most 7végén jön neki az V. rész... 
Azog: Érthető. Agyalgatok még 1-2 dolgon, ha sikeres megosztom, aztán majd az idő/erő eldönti, hogy ki nyeri a csillagok háborúját...

-
Azog the Orc
őstag
(#4969) MdewC :
A kezdeti kudarcok és a mérhetetlen csalás tényének megállapítása után, már nem fűzök komolyabb illúziókat a játékhoz, el kell engedni. Számomra ismét beállt az a szemlélet, hogy az eredmények lekakilva, a szép játék, játékosok tesztelése okoz örömet (mint eddig az összes részben) és azóta sokkal jobb is lett a játékom. A 15-ben is amint változtattam onnantól gáláztam a meccsek nagy részén. Persze ha jön a aljas hendi és nem hogy a győzelmet de még a szép játékomat is megakadályozza nyilván kedvemet szegi, de már korántsem olyan mértékben mint az elején.
Ekkor kicsit félre rakom, akár meccs közben a kontrollert is, oszt battá magaddal játék..... ilyenkor úgy sem tudunk mit tenni ellene
Tudom ezt most szarul hangzik tőlem, aki orrba-szájba szidja/szidta a játékot, de rájöttem, hogy ha komolyan veszem és mindenképpen eredményeket akarok csak saját magammal b@szok ki.
(#4971) LedyGyuszi :
Elég olcsó a pali, mindenképpen rápróbálok, bár negatívuma számomra Gündivel szemben a 3*skill, viszont a stamina-ja jobb, meglássuk

-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Azért ez talán túlzás, de akkor már, hogy stílszerűen válaszoljak Yodamester, így éreztem magam, amikor küzdöttem tegnap a játékkal és legyőzött... 
Egyébként ha az élet nem is,
de a játék eléggé felhúzott tegnap, jó lenne erőt meríteni belőle, viszont jó lenne, ha minél kevesebb ilyen ostobaság történne, mert így nagyon el tudja venni az ember kedvét... Tudással talán nincs gond, eddig legalább is úgy gondoltam, hogy nincs, ez persze nem jelenti azt, hogy idén is megvan, viszont mellé kitartás is kell, meg türelem, különben sok értelme nincs és nem jönnek az eredmények.Viszont, ha másképp nem megy és át kell állni ahhoz a sötét oldalra, hogy menjen a játék, megismerjük az erőt, amire szükség van, akkor ám legyen...
Lépjünk át a túloldalra, a birodalom odapakol a játéknak!(#4974) szpal17:

-
szpal17
őstag
Én már nem játszom FUT-ot. Töröltem a csapatomat coinokkal, játékosokkal...Div 3-ig sikerült eljutnom és a pozitív statisztikám is megvolt még, de már képtelen voltam nyugodtan játszani. Annyira felidegesített, hogy hanyagolom egy ideig...többet árt, mint amennyit boldogít ez a játékmód. Pedig olyan jó lenne építkezni meg üzletelni és azt látni, hogy a befektetett óráknak van eredménye.
Seasons egész játszható, Pro Club is nagyon jó móka...
Remélem lesz majd valami update FUT-hoz is, akkor újra próbálkozom majd.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
apukám! azt hiszem itt lesz CAM-em bundásba...

-
Lehel01
csendes tag
Nagyon drága fittnes is ráadásul hamarabb fáradtnak a játékosok

-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Ilyen meccsek után kérdőjelezem meg én is a játék és gyakorlás értelmét és szép lassan így válik "hiteltelenné" minden bíztatás és jó tanács, amit próbálok a Közösséggel megosztani.
Most nagyon kinyírta a kedvem. Pedig ez ritka.
-
Azog the Orc
őstag
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Köszi. Jó lenne, ha így lenne, de épp most kaptam ki online, így egymás után két vereség, mind a kettő lagos meccsen, a védelem teljesen irányíthatatlan, mert mire szerelnék, a támadója már épp elfutott onnan, a védőm lemarad és kész, "nulla" tudással vert meg megint, vki, mint az előzőn, most annyi volt a különbség, hogy nem 11-est kapott, hanem egy 18-ról gyök2-vel előtt labdát Buffon spárgába akart védeni, a guruló labda felperdült a lábán, pörgött, átpörgött a fején, az pedig nézte, mintha az eget kémlelte volna, keze sehol, majdnem hanyatt esett, aztán átperdült felette, kezét még mindig nem nyújtja és begurul a labda a feje felett és mögötte. 1-1.
NA EZ MINDEN, CSAK NEM TUDÁS, majd két lagos szerelési kísérlet miatt kialakult a 3-2-oda... Bezzeg Morata két lövöcsel után 1 v 1, izomból hosszúba, kapus előtt simán volt hely, de olyat fogott a szájbarakott szupermene, hogy még most is röhög a kis sp.rmaminta... ILYET MÉG NEM TAPASZTALTAM EDDIG, voltak fura lagos meccseim, ahol nem jöttem ki jól a meccsből, de ez miatt, hogy egy tehetségtelen amatőr senkiházi lemákolt, már nem lesz meg a 3/3-as arányom, így már javítani sem tudom, amit korábban elvett a gép, mert nincs már rá elég meccs... SZÁNALMAS. Ennyire még nem húzott fel, ennyire látványosan nem kéne ELCSALNI a meccseket. HA LAG van, meghalt a játékom. Akkor számomra is játszhatatlan.
Bonu lassú. Jesus kell a chem miatt, a másikban meg csak úgy szerepel. Majd egyszer jön Chiello.
Bocs, csak most irgalmatlanul felcseszett. Az legnagyobb baj, ha lagol a meccs, hogy annyira elcsúsznak a SCRIPTEK, hogy egy nagy büdös játszhatatlan okádék lesz a játék és gyakorlatilag nem lehet vele mit csinálni, csak rába... Értitek.
Annyiban egészíteném még ki az imént leírtakat, hogy +1 Bb0b-nak.
-
mr.dana
aktív tag
Hali !!! Mi ez a baromság , hogy IDÉNYEKBEN nem adja meg a győzelmeket ??? már nem tom hányadik győzelmet nem adja meg .. ez első 3-4 után még azt hittem vmi véletlen - de most szinte rendszeres - tehát nap mint nap .. ma is 4 győzelmemet nem adott meg !!! ( hát így nem könnyű ) vége a meccsnek - erre kiír vmi baromságot ..
tudja vki ?? Köszönöm .. / itt van pl a legutólsó / -
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Idén nem is fog senkinek menni úgy, mint tavaly.. ameddig az ellenfél 10/7 pontosan passzol háttal is míg te 10/7x szemből addig nincs miről beszélni, hihetetlen mennyire számít idén ki mennyire szerencsés.. én azon a meccsemen amikor látszott, hogy az ellenfelemnek semmi sem jön be normális keretek között neki akkor is sikerültek a háttal tett labdák, míg nekem nem.. egy olyan meccsen ahol tolt a gép nem voltam képes háttal pontos passzt adni míg ők igen.. már kezdek egyre jobban hinni abban, hogy valamit lehet mókolni ezzel a játékkal..

(#4962) MdewC: én értem, hogy vannak szerencsés meccsek valóságban is amikor a kicsik, gyengébbek győzgetnek, de amikor azért elver egy tőled jóval "gyengébb" ellenfél statisztika alapján, mert érzed, hogy a meccsen semmi nem fog összejönni neked, mert annyira agresszív az egész védelme úgy, hogy a felét nem is ő csinálja meg a szerelésekből akkor azért én eléggé elszomorodom
tavaly ezeket tudtad hozni még hátrányból is, de idén.. kicsit másabb a helyzet. Holnap jövök 1 videóval amivel talán rá tudok világítani arra, hogy mi az a szerencsefaktor a gólok terén amiről beszélek, hogy milyeneket kapok folyamatosan. -
Azog the Orc
őstag
Jó lesz az megint, amint ráfekszel az online-ra, aki tud az tud.
Nekem kb 140 online meccs kellett ahhoz hogy azt tudjam mondani hogy elkaptam a fonalat. Az meg nem nagyképűség hogy tavaly jobban ment, én is még messze vagyok ahhoz a szintemhez.Jesus hogyhogy 2x szerepel? Ilyen jó? Hol van Bonu ?

-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Alakulgat. Köszi a kérdést.
Eddig Tigo kollégától kaptam ki legtöbbször online, a 18 vereségemből 5 az övé, nyilván offline vereségeket nem kell számolni, mert kilépek, ott is akad, a fokozat miatt. (Az elején lemosott, tegnap szoros meccseken sztem mondhatom, hogy nem
sokvolt szerencsém, 3-ból 2-őt nyert.)Kevesebbet játszom mint tavaly, remélhetőleg meg lesz a 3/3 szezon győzelem és jöhet a 7. osztály, eddig 1/1 a kupagyőzelem, de ez marad is, mert most estem ki a negyed döntőben egy picit lagosabb meccsen, 4-3-ra kaptam ki és ha nem ítélnek ellenem egy kamu büntetőt, akkor hozom a meccset. Először húzott fel, de kegyetlenül, eddig megúsztam.
Vertem már nagyobb divekben szereplő embert "simán", de szorongatott meg már alacsonyabb osztályban lévő is, sokszor alattomos a játék. (Plusz vannak programhibák is.)
Összességében amúgy tetszik a játék. Zavar, ha az általam beállítottak ellenére elcsúszik a védelmem, vagy a rossz emberváltás miatt kerülök kényszer helyzetbe, ritka, de ment már el rajta meccs sajnos.
Offline 6. osztálynál tartok, viszont már magabiztosabban verem a gépet, ha jól jön ki a lépés, vagy dötetlen, ultimaten. Persze ha nem jó az eredmény, vagy nem elég a döntetlen, akkor kilépek és újra játszom, a gép bekaphatja, akkor is én nyerek alapon újrakezdem és megp.csázom. Én ráérek. A legjobb eredmény eddig zsinórban 3 győzelem és egy döntetlen ultimaten, de volt olyan is, hogy 6-szor kezdtem újra, mire meg tudtam verni. De szerencsére egyre jobban megy. Online még nem vagyok annyira hatékony, mint korábban, azért gyakorlok, hogy újra jól menjen.
Nagy volt nekem a váltás, nemcsak 15 --> 16, hanem a platform is, sokkal másabb, mint korábban, szoknom kell még, de nem reménytelen.

A felállás váltogatás eredménye a korábbi 4-2-3-1(2) maradt, Morata a szuper cserém és most azon gondolkodok, hogy lehet Pereyra megy vissza CDM-be és Pogba megy CAM-be. Feláldoztam a teljes letámadást a stabil védekezés oltárán, ezért zavar, ha lagol, vagy csúszik a védekezés, mert utána szenvednem kell a gólért, de inkább ezt az utat választom.

Plusz van még 150K környéke talonba, ha beesne egy értelmes IF.

Összességében nem nagyképűségből, árnyéka vagyok még a tavalyi játékomnak, de alakulgat.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Királyság!

Örömmel, bármikor.
-
-
szekto
aktív tag
Feljutottam végre-valahára én is az 5.osztályba, ha minden igaz!

Viszont nagyon érik az, hogy egy levelet írjak az EA-nek, hogy mit meg hova...
Sztori: egyik meccsemen viszem a jobb szélen a lasztit Walker-rel, ellenfél szabálytalanul szerel, de nálam marad a labda, előnyszabály, mehet tovább. Beívelem, Song fejel, gól, sípszó. Mondom jó, biztos a játékosom szabálytalanul csinált helyet magának a helyzethez, akkor szabadrúgás kifele. Meg a nagy lóf... Drágalátos program visszafújta a Walker elleni szabálytalan szerelést, mert a hülyéje úgy érzékelte, hogy elvesztettem a labdát.
Good job EA, good job! Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem ezen múlott a győzelmem azon a meccsen (ennek ellenére is sima 3-1 lett), de akkor is...Ezek a dolgok régebben rendesen működtek legalább, de úgy látom, Kanadába már ezt se bírják bugmentesen megcsinálni. (Ja bocs, ahogyan olvastam tegnap a bugokkal kapcsolatba: ez nem bug a kódban, hanem feature.
) -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
megoldom, hátha másnaposok(=ravatal) szerencséje lesz...

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Az szomorú

Akkor kitolom a határidőt

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
az a bajom, hogy a három napból 2n biztosan ravatalon leszek, úgy nehéz lesz játszani...

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
gut gemacht

-
Azog the Orc
őstag
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
120k , szóval olcsóbb az XBOX.
Hétvégéig kapsz időt, hogy előrukkolj egy méltó bundes csapattal különben, dühbe jövünk

Mindjárt linkelek egy baszott nagy Rakitic tekerést a 8.percből, csak várom hogy leteljen az idő mert az ellen letette a kontrollert

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
98k
igen, azt le kell cserélnem, mert egyre halványabbnak érzem...

akkor +1 pont a hosszú hétvége hadjárathoz:
1, div3, esetleg div2
2, ha megvan az 1-es pont egy kupa győzelem
3, Bundás csapat

nálatok menyni lewa? igaz van még egy 7meccses próba Lewám, Vidalom...

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Boxon ugyan azok az árak vannak?

pl egy Lewa legolcsóbb azonnalija mennyi?
A 200k + a használatlan játékosok + a fitness keret eladni, az már sztem megközelíti a 300k-t

Tessék építeni bundes csapatot

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
kb. 200k, meg a keretben ott figyel még néhány használatlan játékos... pl.Mertens, IF Perisic
jah, most figyelem, tényleg ott figyel nálad Junu, az előbb nem láttam...

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Most mennyid van?

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Kb 310k volt, már kellett Bayern-es létemre

Tényleg, neked milyen csapatod,csapataid vannak? Mutasd csak, de rögvest!!!

Junu? Dehogynem, a büdös életben nem fárad el, jól passzol, agilis és még szerelni is tud és jól lő

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
kb. mennyibe fájt a bundás csapat?
Junuzovic nem adja? -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Luigi0086
üzenetére
általában a cselező matyik szélről jönnek befele...de mindig megpróbálom őket kiszorítani, hoyg a szélen támadjanak. ekkor a szélső bekkre nyomom a team containt, és az azon oldalon található CM-mel zárok mellé, hogy ne tudjon passzolni (zárom a passz sávot) vagy ha beljebb jut, akkor rontok rá Cm-mel és megpróbálom szerelni...
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Luigi0086
üzenetére
A 4-3-1-2

A cselezőket szétkapom a védőkkel, behátrálással majd hirtelen agresszív szereléssel, azokkal van kisebb gondom akik csak vezetgetik a labdát puszta dribblingből, mert akkor valamiért (a játék hibája) alig tudnak szerelni a védők, csak állnak és moziznak, de ez van! Amúgy arra is van egy módszerem, a tömörülés, ha látom hogy ilyen labdavezetgetős majommal van dolgom (azért nevezem így mert kihasználja a játék gyengeségét, az összes részben gyűlöltem azokat akik arrra játszottak) akkor egyből megpróbálom körülvenni 2-3 emberrel és szerelni, mert 1v1 sokszor lefagy a védőm

-
Luigi0086
csendes tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Melyik felállás vált be aztán a legjobban kolléga?
Én azt próbáltam amit Gyuszi linkelt,egész jó, főleg a támadás építés speed értékét hogy felhúztam 80 ra, jóval kreatívabban tudok azóta építkezni,elől
A cselező matyikra van vmi ellenszered? Én oda oda csúszogatok,de az idei bírói ténykedés miatt nem mindig rizikózok egy egy lapot 
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
coop

-
Rypejakten
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
apropó, ez milyen kameranézet? 'tele', csak teljesen kizoomolva?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Danke!

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Kijelenthetem hogy ma nem kaptam ki online mérkőzésen, (jó pár
) pedig egész nap játszottam meg építgettem 
Végre megvan a felállás a taktika, meg az is hogy végre ráéreztem erre a részre.
Ezzel tudok kontrát, passzolóst is nyomatni, amire épp szükség van vagy ahogy az alkalom szüli.
Átvettem az "új" mentalitás ritmusát, minden csínnyát bínnyát.Az meg hogy a játék megjelenése után nem egész 1 hónappal már 5 ilyen bitang csapattal játszhatok az UT-ban, arra gondolni sem mertem volna
Volt jó nagy adag mákom 
MdewC:
Kipróbáltam a szerelés dolgot, valóban mintha erőszakosabban lépne oda, csíp-rúg-harap

Köszönjük kolléga, ismét egy hasznos dologgal szolgáltál nekünk

-
Rypejakten
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
na, ez jól hangzik, maradjon is így, ha meg hendi van, akkor tudod, pihentetni kell..

LedyGyuszi: GG!

kdavid94: nem, valszeg a neteddel lehet valami gubanc.
-
LedyGyuszi
addikt
nah, hogy vmit én is tegyek a mai naphoz, igaz csak div5, Rossi vezetésével...

-
törölt tag
Az normális, hogy 10 percet kell szenvedni minden alkalommal, mire talál egy ellenfelet?
-
sipike97
tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Mindenképpen fogok,remélem beválik,köszönöm a segítséget

-
Azog the Orc
őstag
válasz
sipike97
üzenetére
Nem igazán
, az a csapat rendben van, ha nem jön be Dybala (nekem egyáltalán nem) akkor írj és változtatunk 
Más:
Na srácok, lemeóztam a Bundes csapatot, 3-0-ás győzelemmel kezdtek egy erős barát ellen!
Lewa - Auba - Gündi is beköszönt, Rype kolléga jelezném hogy betalált a Gündi CAM ajánlás, 9,5 osztályzattal zárt és penge lasztikat adott egész meccsen, 2 asszisztot adott
-
sipike97
tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Szuper,akkor mindenképpen teszek vele egy próbát,ára is elfogadható.Ibra köré Seria A teamen kívűl elég nehéz csapatot építeni.Esetleg valami ötleted nincs rá?

-
Rypejakten
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
+1, Verratti hamarabb lefordul két védő mellől is a balance+agility+ball controll hármasának hála, mielőtt rácsúsznának.jól passzol, agresszív, egyedül lőni nem tud, meg ugye fejelni, nyilván.
-
sipike97
tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Verratti IRL nagy kedvenc,viszont azon a poszton nem nyomnák el túlságosan?
-
sipike97
tag
[link]
Segítség kellene. Ki hogy fejezné be? Akár változtatásokat is meghallgatok.Ezek a játékosok a klubban csücsülnek valamint ezenkívűl olyan 60-70k lenne a csapatra -
evibly
senior tag
Bocs, srácok, ezt nem hagyhattam ki

Cserébe, aki Xbox One-on nyomja, vegyen fel nyugodtan (evibly), hogy alaposan elverhessen

-
^Boss
őstag
na ma one-on nem érdemes játszani, minden rosszul pattan, kifelé jön, az ellenfél meg 1 lövésből nyer. szánalmas a játék ilyenkor, és ezt a részét nem értem. meccseken át gyakorlatilag felveszem a szopóálarcot. nem ezért fizettem.
-
bucketb0b
őstag
Nos gyerekek 15 meccs után végre azt éreztem, hogy nekem is szerencsém van a meccsen

na persze nem abból a fajtából mikor tol a gép csak az általános. Védelmem nem szaladgál fent a picsában, védőim magától is tudnak szerelni, sőt megelőzik a támadót. Fantasztikus meccs volt.. hirtelen nyertem is 4-1re, kár, hogy erre a meccsre 15 másik meccset kellett beáldoznom, mert amellett, hogy természetesen itt sem pattant vissza hozzám egyetlen egy labda sem legalább a támadósorom mozgott előre a védelmem pedig hátra.
- Egyébként kezdem azt hinni, hogy van valami csalás a passzokra, mert azt nehezen hiszem el, hogy egyre több ember tanult meg háttal passzolni pontosan miközben én egyenesen sem tudok..
- Miért van az, hogy ha a védő becsúszik ellenem 10/8x megpróbál átugrani a támadóm fölötte és lendületet veszt majd ebből kifolyólag a labdát is elveszti?
Miért nem tud simán ott maradni, hogy rúgják fel és kész
rengeteg támadásom akad el emiatt, hogy ő átugrik, de természetesen nem marad nálam a labda. -
Luigi0086
csendes tag
Keylor Navas tényleg ennyire op idén, vagy én tettem ilyen nagy kapussá tegnap online seasonben??! A lehető leg sarokra tartó lövést is röhögve kitornászta kisujjból... Hozzáteszem ,gyerek kétszer lőtt kapura,egyik gól...így kaptam ki 1-0 ra, a laggolásról nem is beszélve... Ezt hogy tudják élvezni?? Én inkább kilépek,ha látom nagyon laggol,nincs az ilyenhez idén idegrendszerem sajnos... Az EA kiszűrhetné jobban is ,hogy aki szar net kapcsolattal akar játszani,az inkább játsszon másik játékkal és máshol... Mondjuk az is durva online seasonbe 5 ellenfélből 4 reál magdi
más csapatot nem ismertek gyerekek??
Végülis,full op a madrid,kétszer elszaladsz jamessel ,ballel, ronaldoval azt gól,ehhez nem kell tehetség annyira... Reál ,bayern,barca...ez a mintasor...még jó hogy én ilyen evertonnal,fiorentinával,valencia szerű közép csapatokkal megyek, de full sansztalan az egész... -
Rypejakten
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
PL teszt lesz belőle úgy néz ki, félrevonulok építgetni és próbálgatni.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
A 31 éves Gyulákkal nincsen problem, keményf.s.ú... ízé kitartó srácok ezek, én már csak tudom.

Am tényleg érdemes 2 max 3 meccs után szünetelni, kell a koncentrálás a jobb eredményekhez.
Tigo: Azért egy FUT csapatot tarts meg nagyon kérlek, mert seasonban nem lenne jó játszani, nem is szoktam. PLS

Más:
Védekezési tipp, tegnap késő este kezdtem felfedezni, még tesztelni kell.
Ugye amikor pl jön szembe v oldalról a labdás, akkor a bal alsó ravasz növeli szerelés hatékonyságát, főleg ha közel van a labdás. Na mármost szerelésnél azt vettem észre, ha nem egyszer nyomjuk le a gombot a bal alsó mellé, hanem gyorsan egymás után 2-3-szor (mintha beadásnál nyomnánk a lapos bepasszt), akkor még agresszívebben lép oda, szerelést megkísérelve, hanem agresszíven megpróbálja elvenni a labdát, bírkózik, odalép, helyet csinál. Persze az időzítés ugyan úgy fontos, de jobban küzd, nehezebb elmennie a támadónak.Teszteljétek!
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
-
heim
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Én 39 vagyok....akkor csak van köze a korhoz..,,
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Suarez elkelt
indul a bundes móka 
Amúgy azt vettem észre hogy a M/valami csatárok nem jók nekem, csak a H/valami, ezért fog Benzema is repülni és a BBVA csatársor megváltozik: Martinez, Griezmann, CAM-be pedig Isco lesz

Azért bízom Auba-ban is mert H/L, mindenképp kipróbálom, viszont Müller-el igazad lehet, CAM-be skiller kell

-
Rypejakten
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
egy, a fitnessem a starter team, bronzostul mindenestül, azzal offline játszom.
Bundes csapatban most pengére éleződtem, Junuzovicot és Baumgartlingert nem lehet kihagyni.
utóbbira linkelek egy vidit [1:40-3:00], hogy lásd, nem csak én vagyok meghibbanva érte.
(Gündogant tenném CAM-be, Müllert kihagynám, vagy Auba helyett csatárnak, Auba csak lone strikerként jó szerintem.underdark: anno csekkoltam, Serie A mindenes középpályával (Sturaro-Parolo-Bertolacci-Bonaventura), nagyon szűk volt nekem (
) de rápróbálok seasons-ben mégegyszer. -
underdark
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
4-3-1-2 eleg tetszetos nekem par meccs utan
nagyon jol lehet vele tamadni, 2 csatar eleg jol mozog szelre is ha kell -
Azog the Orc
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
De akkor 2 csapat kell nem? Fitness-nek is egy ugye?
Más:
Azon filózok, hogy eladom Suarez-t és megépítem az árából EZT mi a véleményetek?
Játszottam Suarez-el, jó meg minden de azért annyira nem extra hogy közel 400k benne álljon
elvégre Bayern fan vagyok oszt nincsen bundes csapatom

-
Rypejakten
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
winger-es felállások idén nem jöttek be, a 4-1-4-1, a 4-2-3-1(2) és a 4-2-3-1 szimpik voltak, kell nekem a 3 középpályás középre, meg kettő szélre, hogy ki tudjam hozni a labdát vagy le tudjam védekezni középen a támadásokat.
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Milyen felállásban gondolkozol?
-
Rypejakten
addikt
én meg nem tudom, milyen csapatot építsek.

lassan kezdődik a bajnokság, én meg itt állok, csapat nélkül.40k coin lenne rá btw, és a Serie A-tól mára hideg kiráz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Azog the Orc
őstag
Na srácok!
A BPL és Ligue1 csapattal felváltva, sikerült ismét behúzni az online kupát
rögtön a következő nekifutásra 
A döntő pikantériája az az volt hogy először is szaggatott
(csak a döntő) másodszor pedig összesorsolt elod22 kollégával, na gondoltam egy kolléga által vérzek el, de sikerült 2-1-re nyernem egy kemény meccsen!Nagy meglepetésemre a két csapatból Lukaku és Cavani a legeredményesebb!
Sosem gondoltam volna hogy ilyen "statikus" csatároknak fogok esélyt adni, de idén működnek. (nálam is)
Laca egyenlőre nem érkezik
Sokkal többször tudom őket kiugratni mint a sokkal gyorsabb társaikat 
MdewC:
Mint mondottam, beindultam

-
Yodamest
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Nikolicsot veszem is meg ahogy hazaértem

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Apja Nikolics...

Zieler normális handling-gel...talán kevesebb labdát üt ki a támadók elé a bika erős 40-50 méterről rádurrantott lövések után...

-
Rypejakten
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Teixieira, Herrera, talán Kruse is olcsó lesz.. nem rossz!

-
Azog the Orc
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
A Moutinho gyerekre rápróbálok, tavaly kedvenc volt, Pastore megy CAM-be, Di Maria meg kikerül mert már úgy is szerepel a Tevez-es csapatban

Palacio-ra gondoltam én is de akkor mindkét csatár 3*skill lenne, sokszor a jó öreg cselek hoznak 1-1 kemény meccset
1 még elmegy, de a másoknak tudnia kell 
Griezmann-t (írtam
) sokáig játszattam Laca párjaként ebben a felállásban és ott sem volt eredményes 
Lehet meg kell válnom tőle, kár lenne
Viszont Kovacic megvan, kap pár meccset!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Autós topik
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Ingyenes az Epic Store-ban a Definitely Not Fried Chicken
- World of Tanks - MMO
- Sorozatok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

számomra ez nem foci, hogy Kroos meg Schweini lövöldözget 20-30ól hátha beakad, mert nem tudok helyzetet kialakítani

Ez nem hendi látszik, ez pusztán az, hogy az ellenfelem egy szerencsés ......................................... és mindenki úgy tölti ki ahogy akarja.

Azért ez talán túlzás, de akkor már, hogy stílszerűen válaszoljak Yodamester,

Volt jó nagy adag mákom