Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomenko

tag

Üdv mindenkinek.Általában csak olvasgatom a fórumot, kíváncsi vagyok kinek milyen véleménye van a játékról.Régi motoros vagyok a fifában de talán soha nem éreztem ennyire a handicap jelenlétét a sorozatban.
    Minden résznél szinte megnyertem minden bajnokságot ( előbb vagy utóbb ) FUT-ban és Seasonban is.
    Most zömében a FUT foglalkoztat legjobban. ( míg nem jut ki egy adag coin farmer akkor abbahagyom ).
    Jelenleg a DIV 2-ben vitézkedek és általában az utolsó mérkőzéseimre jut, hogy feljutok-e DIV 1-be. Egyenlőre elbuktam, de: lag minden mennyiségben a döntő pillanatokban, megszakad a kapcsolat ha az ellen vezet majd elveszítem a meccsett stb., és nem utolsósorban a nem létező hendi amikor próbálkozhatsz bármivel nem jön össze semmi. Különböző patchek révén visszajött a fuss Forrest fusss szindróma de jelenleg elég jól kezelem.
    Sokat tesztelek különböző formációkat, taktikákat és játékosokat (ezért is vannak rossz eredményeim).Nem kereskedek nem az én világom, ami pénzt összekuporgatok szépen lassan építem a csapatom. Nem látom előnyét a mindenféle kék,zöld, piros,fekete játékoslapok megvételének hiszen egy szolidabb olcsó csapattal is lehet eredményeket elérni sőt még élvezetesebb is amikor elpáholsz egy szivárványszínekkel felálló csapatot.
    Összegzésben, nem rossz de könyörgöm fossa össze magát az aki a hendi-t kitalálta vagy legalább legyen olyan esélye elérni a WC-t mind ahogyan mi amikor kihagyhatatlant elhibázzuk.

Új hozzászólás Aktív témák