Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- X15U Super macro
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomenko
tag
Üdv mindenkinek.Általában csak olvasgatom a fórumot, kíváncsi vagyok kinek milyen véleménye van a játékról.Régi motoros vagyok a fifában de talán soha nem éreztem ennyire a handicap jelenlétét a sorozatban.
Minden résznél szinte megnyertem minden bajnokságot ( előbb vagy utóbb ) FUT-ban és Seasonban is.
Most zömében a FUT foglalkoztat legjobban. ( míg nem jut ki egy adag coin farmer akkor abbahagyom ).
Jelenleg a DIV 2-ben vitézkedek és általában az utolsó mérkőzéseimre jut, hogy feljutok-e DIV 1-be. Egyenlőre elbuktam, de: lag minden mennyiségben a döntő pillanatokban, megszakad a kapcsolat ha az ellen vezet majd elveszítem a meccsett stb., és nem utolsósorban a nem létező hendi amikor próbálkozhatsz bármivel nem jön össze semmi. Különböző patchek révén visszajött a fuss Forrest fusss szindróma de jelenleg elég jól kezelem.
Sokat tesztelek különböző formációkat, taktikákat és játékosokat (ezért is vannak rossz eredményeim).Nem kereskedek nem az én világom, ami pénzt összekuporgatok szépen lassan építem a csapatom. Nem látom előnyét a mindenféle kék,zöld, piros,fekete játékoslapok megvételének hiszen egy szolidabb olcsó csapattal is lehet eredményeket elérni sőt még élvezetesebb is amikor elpáholsz egy szivárványszínekkel felálló csapatot.
Összegzésben, nem rossz de könyörgöm fossa össze magát az aki a hendi-t kitalálta vagy legalább legyen olyan esélye elérni a WC-t mind ahogyan mi amikor kihagyhatatlant elhibázzuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Képregény topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Autós topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Revolut
- Napelem
- További aktív témák...
- Pavilion 14-ce0000nh 14" FHD IPS i5-8250U GeForce MX130 16GB 128GB + 1TB HDD magyar vbill IR kam gar
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Apple Homepod Mini
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512 NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest