Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bucketb0b

őstag

válasz Rypejakten #5955 üzenetére

Érdekesnek tartom, hogy csak vele van problémám a fórumban.. de nyilván bennem van a hiba. Az meg, hogy ki mit csinált korábban.. jelenleg azon kívül, hogy követi a fórumot majd néha benyög olyan böszmeségeket, hogy azért jó x csatár valakinél, mert kontrollert használ vagy ha az elmúlt 2 napot nem nézzük mikor kifejtett pár dolgot mit csinált? trollkodott meg nyomta a semmilyen szöveget..
    ráadásul ami szerinte "támadó jellegű fellépés volt" amikor megmondtam, hogy azoknak akik hamar akarnak coint össze farmolni nem az a jó módja, hogy megvesz 10-20k-ért IF lapot és megvárja a márciust vele. Te ki tudnád ezt fejteni, hogy ebbe mi volt a "támadás" ha már ő nem tudta, de csak vagdalózik ;)

• LedyGyuszi

addikt

nem tudom kinek a nevét figuráztam ki, de csak a véletlenek művek lehet... :K ez tényleg nem állt szándékomban! :(
    segítetett? ne röhögtess... :N
    bocsánat a videókért, de tudod volt akinek tetszettek, sőt páran még tanácsot is kértek ezzel kapcsolatban...
    de tudod mit!tényleg én hibáztam, mert még mindig próbáltam segíteni másoknak, de valóban jogtalan az itt tartózkodásom, hiszen pl. én is csak a 15ös topikban kapcsolódtam be a körforgásba...és akkor majd jöhetnek az oylan hasznos TANÁCSOK, hogy:
    - tapasztald ki
    - helyzeteket lődd be
    -vedd meg a demot
    -stb...

:C :R

• vegitossj7

addikt

Én tökéletesen értem. Én sem vagyok tökéletes, de amit ezek hárman négyen csinálnak, már vicc. :K

Azért nem minden nap linkelek baromságokat, sőt szerintem csak 2x linkeltem képet ebbe a fórumba, ami nem print screen volt. :K

K3ll3rm4n kollégával itt fogjuk a fejünket, nem hisszük el amit írnak, csak nevetni lehet rajtuk. Egy rossz vicc az egész. :K

Persze olyan dolgokban nem segíthetek, hogy ki a jó csatár, milyen felállás a fasza stb, mert ezt minden embernek külön ki kell éreznie. Ez olyan, mintha mindenki egyen medvecukrot, mert finom.

Jöhetne már az a Modi. :P

Amúgy hozzak olyan vidiket? :D

(#5957) LedyGyuszi: Akkor tanácsolok neked is egyed:
    Húzz a picsába, mikor megbeszéltük, hogy basztatjuk egymást a másik fórumán(nem mintha az én fórumom lenne.) Direkt csináltál egyet, legyél boldog ott.
    Ez a tanácsom. :K

Ide biztos nem fogsz írni, de ha mákod van sehova máshova se. :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés