Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Classius
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap estefelé játszottam 1 - 1 meccset 2 magyar sráccal, mindkettőjüknek gratula, az egyik asszem 3-0 lett javamra, viszont a másik meccsen valami F betűs nick névvel játszott a srác, tőle kikaptam 1-0 ra, vele szívesen játszanék még pár meccset, elég kiegyenlített küzdelem volt! Sajnos névre nem emlékszem, ha magadra ismersz írj, elfelejtettem írni, hogy PC FUT div 2 volt, illetve az én nickem: Currahee14.
-
Classius
aktív tag
Erre valaki?

-
Classius
aktív tag
Másnál sem lehet még csapatot szerkeszteni FUT-ban? Még mindig kidobál, lassan 2 hete nem játszottam FUT-al...
-
Classius
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nálam még mindig hibával kidob szerkesztésnél... :S

-
Classius
aktív tag
Sziasztok! PC-n jó már a FUT? Csapatszerkesztési hiba javítva lett? Előre is köszönöm válaszaitokat!

-
Classius
aktív tag
Sziasztok!
Elég nagy problémával jövök elétek.
Kb 3 napja, csütörtök óta az van, hogy FUT-ban csapatszerkesztésnél akármi módosítást csinálok, kidob a játékból, ha egy cserét beteszek a kezdők közé vagy a tartalékok közül beteszek valakit a cserék közé, stb, minden módosításnál kidob..Próbáltam új squad-ot létrehozni, ott szintén kidob már a legelején. Egyébként meg ha csak rányomok a meccskezdésre semmi módosítás nélkül már megy is a játék... Találkozott már valaki hasonlóval? Mit tudok csinálni? Töröltem már a legfrisebb kereteket, profilt is, újratöltött mindent és mégis fennáll a probléma. Eléggé bosszantó hogy a FUT miatt vettem meg a játékot és most pont azzal nem tudok játszani. Csatolom a hibaüzenetet amivel kidob:
Ui: kép minőségért bocsi, a printscreenem nem jó.Ahogy olvasom másnál is probléma van...
Elnézést akkor, vegyétek tárgytalannak. -
Classius
aktív tag
Pogba nekem is nagyon kellene... Mióta FUT-al játszom (másfél éve) azóta a legtöbb coinom egyszerre 40k volt kb. Pogba legolcsóbban is 80körül mozog ahogy látom, esélyem nincs megszerezni. Folyamatosan Div 1-2ben voltam a 15ben, a 16-ban meg Div2 volt még csak meg sajnos, bár időm sincs játszani, leginkább heti 8-10 meccset ha játszok (maximum!).
-
Classius
aktív tag
Sziasztok!
FUT-ban valami tanács vagy tapasztalat, hogyan lehetne több coinhoz jutni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elnézést akkor, vegyétek tárgytalannak.