Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyicucu
aktív tag
válasz
argentin27
üzenetére
10-15 perc múlva meccselünk?van kedved?
-
argentin27
senior tag
Sanyicucu:
Na milyenek a csapatok???
-
argentin27
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
van 50k-s pakk is

Nekem egyikben sem volt semmi!

-
Francesco003
aktív tag
Szeretném megosztani....Kinyitottam az összes 15k pakkot legjobb lap egy javi martines.....
de már nem lep meg.... -
argentin27
senior tag
Ez már megint hihetetlen!!!!!!
Lenyomok 15 jóó meccset semmi lag semmi hendi erre most bekerült a csapatba SIF Benatia és mindent elrontott (melléfejel, luftotrúg, csetlik botlik) és vele együtt az egész csapat is!!!
Akkor minek van egyáltalán IF meg társai????

-
Alt4Ir
tag
A tököm tele ezzel a szarral..... Tegnap óta kb 20.x kapok ki zsinórba. Néha becsuszik 1-1 win aztán jóéjszakát. Nem találok kaput, az emberek lomhák, elpattog a labda , inditásoknál belebotlanak a labdába 100%-os helyzetnél.......Nem beszélve a millió kapufáról! Kiborított idegileg ez a hétvége lassan a 2.osztályból is kiesek.

-
argentin27
senior tag
MdewC: Megérkezett a keretembe SIF Benatia is!!!
-
Crety
újonc
Sziasztok!

Miért lehet az újabban hogy akármit próbálok csinálni a kereteimmel kidob szerver hibára hivatkozva?
Nemtudok játékost cserélni, klubba küldeni, újat belerakni.. Semmit.
-
dracox
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Nálam is ugyan ez a probléma. Hasonló csapatom van, mint neked, de egyszerűen nem találják el a kaput a játékosaim..nagyon rossz a kapura lövés és kaput eltaláló lövés arányom.

-
argentin27
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Az a jó öreg hendi!!!

-
Sanyicucu
aktív tag
válasz
argentin27
üzenetére
na ezek nekem is megvannak csak Balo,Di Natale,Handanovics és Benatia nem színesek.Eladom a többi játékosaimat és meg tudom őket venni szerintem. Kire milyen lapot raksz?
-
Sanyicucu
aktív tag
válasz
argentin27
üzenetére
Sok játékosom van.Mondtam a java megvan.
nem sok coinom van. -
argentin27
senior tag
Mennyi coin-od van ???
A Seria A keret nem volt elég jó???
-
Sanyicucu
aktív tag
Egy nagyon jó ütőképes csapatot összeraktok nekem?4-2-3-1 (2) vagy 4-3-3 (2) védekezős kontrázós legyen.egy csapatot akarok megtartani a többi játékosomat el akarom adni.mindegy milyen liga lehet hibrid is.Minden szempontot nézzetek.Milyen lábas hova stb...Előre is köszönöm a segítséget.

Neymar,Messi,CR és Ibra nincs meg de a többi zömmel igen. -
bandi0000
nagyúr
Néha fel szokott olyat dobni, hogy nyerd el kedvenc játékosodat, ez mit jelent? amelyik játékost akarom azt meg lehet valahogy nyerni vagy mi?
-
boff
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Neked volt már olyan ellenfeled akitől azért kaptál ki mert jobb volt?

-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Teljes egészében megértelek!!! De kitartunk!

-
argentin27
senior tag
Mondjuk most volt 8 meccses győzelmi szériám csak az 9. pont a WC döntő volt és el bug-ozta a gép
Nekem sikerült gyökeret eresztenem az 1. osztályban, eddig 3x nyertem meg, a benntmaradást azt mindig tudom hozni szerencsére! Csak idegesít hogy sokszor a bugok miatt nem tudom többször megnyerni! E miatt szoktam kiborulni néha, ja meg a különbözó kupák miatt amikor a döntőben bugozik a játék!
-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Ennyi!

Holnap ledarálsz mindebkit!!!
Scale: ne is mond, engem a lagos 3. szippatntitt be rendesen!; mennyit idegeskedten!!

-
MdewC
nagyúr
Ez a fórum a legkirályabb!!!!

-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Az elmúlt 20 meccsből 18-at nyertem, 0 döntetlen, egy kiki, egyen pedig sokkal jobb volt, szal most nem panazkodhatok.
(1. ostály, kupa és barát ellen.) Most pedig folytatom a piálásr!!!!!
SD -
argentin27
senior tag
A sok szar tetves FUT meccs után gondoltam nyomok egy kis WC-t, sima út s döntőig erra úgy kapok ki 1-0-ra hogy ha üres lett volna a kapu sem enged gólt rúgni, érdekes a ziccereknél mindenki csetlett-botlott, erre hátul elbotlik Thiago Silva labdával úgy hogy nem volt rajta támadó és a csatára begyalogolt a kapuba!!!
Ez most komolny???

-
Scale
őstag
Nyomorult szardarab makkolt egy gólt 80. percben és megszerzi valahogy a labdát és hátul passzolgat mint egy csicska.. ilyet nagyon megölném..

-
deszkaúr
tag
válasz
argentin27
üzenetére
ha javasolhatnám ma már ne játszál 
szerdán én is nyomtam szinte egész nap és hihetetlen módon nem engedett nyerni meccset
az eredmény 2 osztály csúszás hátra
én egy nyugodt természet vagyok de ez a fekete szerda estére nálam is kiverte a biztit
mit ad isten másnap zsinórban 6 győzelem
ez a fifa14
végre mikor lesz olyan fifa mikor ránk játékosokra bízzák a meccsek eredményeinek alakulását?
ez itt a kérdés
-
boff
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Én pár napja 90k-ba adtam el egy gyakori ezüstöt.
Fel is raktam róla képet, visszább megtalálod. -
argentin27
senior tag
ÉÉÉs még még mindig tart , nem képes akkorát passzolni hogy elmenjen a másikig ez már kurvaidegesíííííííííííííííííííííííííííííítőőőőőőőőőőőőőőőőőő
-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Gyorsan feladtad

-
argentin27
senior tag
Szerintetek az milyen amikor kezdődik a meccs k.kezdés első passz = "földbetaposás" na mondom a qrva anyátokat ALT+F4

-
argentin27
senior tag
Ezt nem hiszem el hogy ma sem tudok játszani egy értelmes meccset ezzel a tetvews játékkal!!!!!!!!!!!

Ja és még a pakknyitogatás sem olyan felhőtlen mert minden második "árak összehasonlítása"-ra azt dobja hogy nincs találat és így sokkal komplikáltabb az egész!
Vicc ez a minőségü szolgáltatás amit nyújtanak!!!!

-
Sanyicucu
aktív tag
ugyan ez volt nálam is 3 méterről 1 meccs alatt 3x is.

-
argentin27
senior tag
Hogy a qrva anyjába hagyok ki 3 üreskaput Balo-val???? Na elmentek a ............ba!!!
-
Sanyicucu
aktív tag
válasz
argentin27
üzenetére
Én meg 4 piros lapot kaptam 1 meccs alatt amit még január óta egyet se.

-
BlessedElroy
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De "csak" ezüst létére egész jók a statjai.

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Fura, hisz csak egy ezüst játékos...
-
Scale
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Azért kerül 28k-ba ez mert már sehol se árulják, meg már elég régi.. ez olyan mint a Lada, Trabi..

-
argentin27
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Úgy hogy ennyi a valós ára a piacon!!!

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Ezt hogy az fenébe?

-
argentin27
senior tag
Egy meccsen 6 földbetaposás ez az eddigi rekordom!
GRATULÁLOK a KÉSZÍTŐKNEK!!!!!! EA

-
Domaaaa
tag
hello, nyitottam egy ilyet szerintetek mennyiért tudnám elpasszolni? még a sima verziójábol is csak 5 van most a piacon,a legolcsobb 15k ért,if egy se
-
Alt4Ir
tag
Hali!
Mit jelent a játékosok skilljeinél a TEm rövidítés? -
Yodamest
veterán
Ma döntetlen maister nap van, reggel asszem nyertem egyet, azóta kb 6-7 vereség és kb 20 döntetlen kb reggel 10 óta nem tudok nyerni sztem hagyom is mára. Kapufám átlagban meccsenként 4.
De ha nyerésre állok felerősödik az ellenfél és kiegyenlít, így nem lehet nyerni. Jön jön jön és tudom hogy gól lesz nincs az a franc hogy ne lője be a 90. percben. Ha kell félpályáról de bekúrja...Jah 90. percben térfél közepéről Schürrle fejesgól? szerintetek? O.O
-
argentin27
senior tag
Öcsééém!
Én ma kinyitottam kb 15 db ezüst 3750-es csomagot és igazi kincseket rejtegetnek, sokkal jobban megéri mint az arany csomagok!!! Eddig mindegyik visszahozta az árát legalább, de már 3 játékost is fogtam aki 20-30k körül mozog!!!Ma még elnyitogatok kb 200k-t ezüstre

-
PAUBEN
tag
Ha valakinek van eladó ronaldoja megvenném!!! pc
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Most eladtam pár játékost és nyitottam egyet! Kaptam egy Juan Mata-t! 87-es, de nincs szükségem támadó középpályásra. Főleg itt iOS-en, itt nem sokat számít!

-
vegitossj7
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szivat

Max. 50k-s vagy 100k-s éri meg szerintem, bár a két 100k-s pack után ez az aláírásom

A legegyszerűbb hogy sose veszel packot, mert akik itt a fórumon is nyitottak packokat (2-3 millióból, ahogy kedve szotyan) már rég end-game csapata lenne az embernek, így ÉN azt tanácsolom, hogy ne nyiss packot, max. a 15 elején

-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! Érdemes ilyen 25k értékű csomagokat nyitni vagy ezekkel általában csak szívat az EA ?

-
membrandj
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Írtam privátot, amúgy a 6GB ram bőven elég minden játékra.
-
membrandj
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Te 7750-et linkeltél.

7850 az már más tészta, azt tuti nem kell cserélned, még bőven jó,főleg ha gyenge proci van alatta, akkor procicserével még meglódulna. Keress meg majd nyugodtan.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Upsz, tényleg nem

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Utánanéztem nem 7650, hanem 7850
Nem tudom az mennyire jó, de az ára magas volt...
Ha jól látom még most is 40 az átlagára! -
Chereiose
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére

-
boff
senior tag
Meg kell tanulni kivédekezni az ellenfelet, ha arra rájöttök meglátjátok milyen könnyű elverni még az ultimate gépet is.
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Sanyicucu
aktív tag
Igen azt szeretném.

25-ért vettem egyet kipróbálom és ha nem jön be akkor továbbadom.

-
Sanyicucu
aktív tag
Szerintetek 30 ezret megér Drogba? Igaz a kedvenc játékosom.

-
Rypejakten
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ami azt illeti, az sem DDR5-ös.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vegitossj7
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Aztarohadt!

28k ezért a szarért?
Nem semmi 
Még az én 9600gt-m is gddr5 256bit-es
Pedig az 6 éves már. 
-
membrandj
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem csoda.. 2GB ddr3 ram. Ez gyengébb,mint az 1GB GDDR5.
Gépes fórumba gyere be majd, ha gépet akarsz venni, mert ez nem volt túl jó vétel. -
Chereiose
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nekem is a FUT, ott főleg haverok ellen, mázlista köcsög :S
Gép ellen profiban elmegy a játék..Világklasszison már ott is olyanokat csal, hogy ihaj.. -
Chereiose
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én is rákaptam, de olyan 40 meccs után én is hasonló belátáson vagyok. Most 3 lehetséges dolgon gondolkodok: Széttöröm molekulákra, eladom, vagy pihentetem egy jó ideig....Napok óta húzza az agyam, most jutottam el odáig, hogy elegem lett, felesleges feszültséget gerjeszti bennem ez a játék.
A bírói csalásoktól a mázlin át rohadjanak meg vele
-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha egyszer rákapsz a FUT ízére utána kegyetlenül nehezen szoksz le róla az 100%

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Azt hiszem nekem is kell újítanom a gépen! Most augusztus végéig nem vagyok az albérletben mivel hála istennek szünetel az egyetem!
Szóval ott van a gép, én meg már elfelejtettem, hogy mi van benne, de a procit azt biztos cserélni kellene! A videokártya valami ilyesmi asszem [link]Az a baj, hogy sajnálnék rá több, mint 10 ezer forintot!
-
Chereiose
addikt
Emberek ebben a játékban vicc ez a Thibaut Courtois köcsög
tetű haveromnak mindent kivéd, 20 lövésből 1 gól és 11-esekkel nyer
Undorító szar mocsok egy játék -
argentin27
senior tag
MdewC:
Szép gól!

Pontosan én is így vagyok vele amikor tiszta játék van (lag, hendi mentes) akkor Balo az Balo, nincs olyan meccs hogy 2 gólt ne durrantana!!! Milyen jó is lenne egy IF Balo a SIF Di Natale-em elé hmmmmm

Minden szögből, minden testrésszel halálos a pali!!! -
Yodamest
veterán
Meg ne vedd ezt a szart!!!! Most vagyok túl megint egy űberreális meccsen.....
Félidőbe 3-2 ide
Második félidőbe meg leálltak a játékosaim nem tudtam átjönni a félpályán ő meg bárhonnan rálőtte gól, de tényleg bárhonnan, amit rálőtt az bement. A gép csinálta neki a helyzeteket, a játékosaim átfutottak a labdán, összeestek, lehetetlen így játszani.
Végül 7-3 ra megnyerte.....
vicc az egész.....
ne mondja már nekem senki, hogy megtanult játszani a második félidőre.... méghozzá így!!!! meg az, hogy bárhonnan rálövi, gól szerintem nem játéktudás kérdése de lehet én tévedek.... -
Rypejakten
addikt
srácok, 2k környékén én is vevő vagyok a játékra, akinek vannak infói, ismeretei, majd dobjon már egy linkkel, ha aktuális.

-
ferni
őstag
válasz
Sanceee FC
üzenetére
nekem Lewa a csatár az UTban, én biztos nem cserélném ki

de lehet csinálni hozzá különféle hibrideket, hogy Klose passzoljon oda, de én biztos maradnék Lewánál. :l
jött kérdés ehhez a csapathoz az összhangstílusokról
Motor/Vadász - Sólyom - Vadász
alap-alap-alap
horgony-horgony-horgony-horgony
kesztyűa visszajátszásokra, mert már 25ször lett megkérdezve
:alapesetben mindkét félnek el kell nyomni akkor ugorja át az átvezetőket/ismétléseket, ha vki nem nyomja át, akkor végigmegy.
egyedül a gólok a kivételek, mert ott csak a góllövő számít, ha ő elnyomja nem megy végig, ha nem akkor végig kell nézd és ez van fordítva is.
abba nincs semmi beleszólásod, tehát ha kapsz egy gólt és vissza akarod nézni, de az ellen elnyomja, akkor így jártál. -
Sikoly85
csendes tag
Kösz a válaszokat. Akkor még várok vele és meglátjuk ki mit fog mondani
Bár már nagyon tolnám online
-
losilee1337
aktív tag
.
-
evibly
senior tag
Megvan nekem is, itt a sztorija

-
evibly
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
De, igen, itt van valahol pár oldallal előrébb a screenshot és a sztori hozzá :-)
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(1. ostály, kupa és barát ellen.) Most pedig folytatom a piálásr!!!!!
ha javasolhatnám ma már ne játszál