Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dracox
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
Majd írd le a véleményed ha tüzetesebben kipróbáltad, mert kiváncsi vagyok rá

-
Kristof_94
nagyúr
Túl sok az érdeklődő!

-
Sanyicucu
aktív tag
Igen.
du. 16 óráig ha megrendeled másnap már hozzák isEgyedül Robben nem eladó mert őt Tommyka007-nek akarom adni.
-
Sanyicucu
aktív tag
én innen vettem bibibi.

-
Sanyicucu
aktív tag
Kiárusítást tartok a játékosaimból.Befejeztem ezt a részt mert egy kalap fos.7 meccsből 6x szopatott a játék és elegem lett.Inkább én szopatok mint engem szopassanak.
Mandzu utca hosszal lefutotta Robbent és itt betelt a pohár.Kinek milyen játékosra van szüksége?Nem akarom őket átadó listára tenni hanem a fórum társaim közt szétosztani ha igényt tartotok rájuk. -
sipike97
tag
És hogy eddig billentyűzettel nyomtam az baj lehet? vagy könnyen átszokok rá? Hol tudok venni olyan kontrollert jó árban?
-
-
sipike97
tag
Ki milyen kontrollert ajánl amivel jól lehet fifázni? Eddig billentyűzettel nyomtam de most át akarok váltani más kontrollerre. Tudnátok ebben segiteni, ki milyet használ, mi a véleménye róla?
-
gabee0324
tag
Tegnap nyitottam egy M.U.-es Di Mariat egy 3750-es ezüst pakkból!

Összeraktam ezt a team-et [link]
Első 3 meccs BNF ahogy belépek!
Ez miért jó nekik? Szánalmas banda!!! 
-
barcabome
aktív tag
Kick off gólokat elég nagy százalékban ki tudom védekezni azzal, hogy egy jól fejelő játékossal futok hátra a radar alapján a csatár elé, viszont az előbb nagyon furcsa dolgok történtek:
Amikor futottam hátra, semmit nem nyomtam csak az irányt, hogy merre fusson a játékosom, de mindig átváltott másik emberemre a játék, így nem tudtam a megfelelő helyre futni. 5 alkalommal kick offolt a gyerek, mind az 5X belőtte vagy befejelte így... Ez valami csalás vagy bug, hogy levált a játékosomról?
Nagyon felidegesített, ki is léptem még a játékból is a 60. percben, pedig nem szokásom...

Hiába lőttem szép átemelős gólokat, esélyem sem volt ez ellen a f.szság ellen, pedig, ha a játék nem vált át másik emberemre simán kivédekezem ez a kick offot.

-
dracox
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
Higuain

-
MdewC
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
Akire pedig brutál mód várok: Kingsley Coman a PSG-ből jött a Juvéba! Min ritka silver 89-90 pacekkal.
Gyerünk ea!!! -
Kristof_94
nagyúr
Srácok! Aki PC-n játszik és most áttér a 15-re az írjon már egy üzit, hogy milyen játékosai vannak, mert lehet, h egy-két emberkét szívesen megvennék vagy ha nagyon jótékony vagy akkor átvennék!

Kinyitottam az 5db 25k-s pakkot, de csak egy TOTW Payet volt benne! Bár a játékost nem ismerem, de azért nem olyan rossz!

-
MdewC
nagyúr
Grat!!!!

Más! Skacok!
Hosszas agyalás (illetve lehetőségek hiányában, illetve nem cseszik el a lapokat és inkább túlhúzzák őket, mert kevés a választék) után, alábbi kezdővel fogok nyitni a 15-ben:

ST - Ibarbo
CAM - Tevez
LM - El Sharaawy
CDM - Pogba - Vidal
RM - Cuadrado
LB - Armero
CB - Ogbonna/Caceres - Chiellini
RB - Abate
GK - BuffonAztán jöhetnek a válogatottak: Olaszország, Kolumbia, Argentina talán.

Persze ha ea nem köp bele...
-
gardzser
csendes tag
Sziasztok.
Így a 14 végén gondoltam elnyitom a 2,6Millió coinom.
Semmi értelmeset nem dobott egészen a végéig.

Azért érdemes megnézni hogy mennyim maradt. + összeségében legalább 2x ennyit elnyitottam ezen kívűl.
Úgyhogy kb 8M kellet ehhez a laphoz és ezen kívül más értékeset nem is nyitotta, a legjobb talán 2-3 80-100K körüli játékos és pár db 50K körüli.De ennek tükrében is tartom magam ahhoz hogy a 15-ben nem fogok venni 1 pakkot se.
-
argentin27
senior tag
Miért pont Vidal-t és Cavani-t fokozzák le??? A kedvenceim!
-
Scale
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Suarez is 86-al indult 14 elején [link] de aztán felfokozták 88ra

-
zsolti96
csendes tag
Lehet nemfogjatok elhinni de nekem mar majdnem 1 hónapja nemvolt ilyen lassusagos meg meccs vegen kifagyós problemam

-
Francesco003
aktív tag
kijöttek a 15 következő lapjai aguero kapitányt lefokozták

-
almos94
aktív tag
Már komolyan én is erre gondoltam, direkt basz át az EA!
Na, de komolyra forditva, nagyon felbasz, lenne kedvem meg időm játszani erre itt appcrashel egymás után. -
almos94
aktív tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy kb 30percenként megáll a kép és kifagy a játék. Meccset BNF-ként kapom meg. Aztán, ha Originen játék javitását megcsinálom, akkor kb 1 napig nem jön elő a hiba. valakinek ötlet? -
argentin27
senior tag
Közben azért ki tudtam szűrni a lényeget, mert annyir hülye azért nem vagyok rájöttem.
"Nem vagyunk egyedül" megnugodtam!Remélem azért ebből tanul az EA és rendbehozza ezt a fatális hibát!!!
-
elod22
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Ha időd engedi, akkor olvasd el ezt az elemzést. Egy hosszú kérdőív alapján végezték a felmérést. A kommentekből is lehet csemegézni, sőt ajánlott

-
argentin27
senior tag
Arra lennék kíváncsi, hogy ezt a handicap témát külföldiek is érzékelik?
Arra gondolok hogy valaki esetleg nem olvasott ennek utána?
Külföldi fórumok, vagy bármilyen oldalakon?Lehet hogy ezt csak mi magyarok képzeltük be magunknak? (kötve hiszem)
Vajon téma ez külföldön is???
-
zsolti96
csendes tag
Nagy kamu az ultime teames kiadas! Enis ugy vettem és annyi hogy minden hetfon ad egy 5 k-s packot
-
danikollar
őstag
Originen minden játék drágább, a 14 is nagyon drága volt ott.
-
Scale
őstag
Ezt amúgy lehet ésszerűbb lenne megbeszélni a FIFA15 topikjában.
-
Garsza
veterán
Webshopokban 10k körül mozog. Viszont ott nem találtam UT kiadást. Azért kérdeztem hogy csak Origin exkluzív lesz e.
-
elod22
senior tag
Rendelt már valaki közületek erről az oldalról? Azért 35 euró már nem annyira vészes, esetleg tud valaki ennél még olcsóbban?

-
dracox
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Közben én is szétnéztem 1-2 oldalon, de tényleg csak vaklárma ezaz origines ár nekünk.
-
argentin27
senior tag
válasz
Garsza
üzenetére
Én az össze Fifámat a MediaMarkt-ban vettem! A 14 volt 9900.-
Ez sem lesz drágább 10k-11k-nál !!!dracox: Nem lesz drága ugyan annyi lesz mint eddig, csak a külföldi oldalak vannak így elszállva, meg a FUT-os kiadás mert adnak hozzá kamu pakkokat!
"Mindenki nyugodjon le a picsába" nem lesz drága
-
zsolti96
csendes tag
https://www.konzolvilag.hu itt nemjo? Pc re is elorendelheto.
-
Garsza
veterán
Helló a Fifa 15 Ultimate Team Edition csak originen lesz elérhető? Vagy lehet lesz kapni máshol is?
Mert originen 21000 HuF ra jön ki. -
boff
senior tag
Így kell beszopni a méterest 4:0-ról 5:4-re a 88.-90. perc között... Fau 2-est az EA-ra...

-
Kristof_94
nagyúr
Kár, hogy nincsenek PC-re is Legends játékosok... Pedig szívesen lőnék pár gólt Shearer segítségével!

Nagy kedvenc! -
argentin27
senior tag
Húú emberek ez a Balotelli - Eto'o páros mögöttük Agüero-val eszméletlen, most próbálom a 3-5-2-t és eléggé bevállni látszik!!!
Természetesen ez nem így indult hanem megvettem 87-es fekete Costa-t és 86-os zöld Sanchez-t gondoltam kipróbálom, de nem ment a csapatnak , valamiért nem pörögtek a fiúk!
Costa-t egyáltalán nem tudtam helyzetbehozni szánalmas volt, Sanchez-t pedig hagyjuk is, 5 meccset vergődtem velük!!!Kivettem őket és bekerült Balotelli és Agüero, na érdekes mindenki beindult mint a gép, pörögtek rendesen a fiúk és már 5-6 meccs tart az eszeveszett tempó!!!
Na így vegyen az ember tarka-barka lapokat!Kb századjára bizonyosodik meg számomra hogy csak sima arany lapokkal sokkal jobb a csapatjáték!!!
Vélemény?
-
MdewC
nagyúr
Csenyáltam egy illent a végére.

-
MdewC
nagyúr
Valami ehhez hasonló lesz a koncepció a 15-re!!!!

-
MdewC
nagyúr
TEVEZ kapott paaaaaaaaaaaccceee-tttt LEGLÁBB B....MEEEEGGG!!!
Legalább ennnyiiiiiii!!!! 

-
argentin27
senior tag
Na kinyitok egy pár pakkot a webapp-ban hátha jó lesz hozzám hamár életre kelt!!!

-
MdewC
nagyúr
Most már a sima fut menü is baxakodik, nem menti el a csapatot és kilép......
-
evibly
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Ne is mondd, a legutóbbi meccsen sima 2:0-ból úgy lett döntetlen, hogy jött a mágikus 90. perc és az ellenfél Reus-szal fejelt egyet.
Tehát Reus, akinek (direkt megnéztem) 60-as a fejelés értéke, azon belül is 51-es (!!!) a heading pontossága. Mindezt Barzagli és Campagnaro mellett, aha, király...

-
argentin27
senior tag
Kamu büntetők, bénázás, lelassulás köszi roghadék EA!!!
-
argentin27
senior tag
Miért csak a Fut idényekben szopat a hendi?
Érdekes a sima kupában nyoma sincs!
Hihetetlen hogy ott a hol tényleg számítanak a pontok ott szopat ez a rohadék!
1.félidő patennt a 2.-ra kicserélik a csapatot -
Gaborz1
senior tag
válasz
Takika14
üzenetére
Hát CR7 15, Ibra 9, Bale 4,5 millió. A többi meg ezekhez képest aprópénz.

Eddig még csak a felére futná, de igyekszem a másik felét is összekereskedni.
Szerencsére elkezdtek süllyedni az árak így mire meglesz a zseton, lehet már olcsóbban kijövök.Mondjuk ha eladnám minden keretemet könnyedén meglehetne már ez a csapat, csak hát szeretem őket.
-
Gaborz1
senior tag
Srácok, szerintetek megéri összegyűjteni a zsetont és építeni egy csapatot CR7-Bale-Ibra hármasra? Mert jelenleg ez lenne a tervem és egy ilyen csapattal szeretném megvalósítani:
[link]
Nagyon ütősen nézne ki szerintem.
Szerk: a meglátásokat szívesen fogadom.
-
Kristof_94
nagyúr
Valakinek van valami tapasztalata a karrier móddal kapcsolatban? Itt leginkább az ifijátékosokra gondolok! Ha valaki érintett ebben, akkor jelezze már nekem, mert feltennék pár kérdést!

-
almos94
aktív tag
És tényleg megy a WebApp!

3 héttel a Fifa 15 előtt megcsinálták, bravó EA! Ekkora szemét banda sincs még egy Földön!
-
evibly
senior tag
Jó reggelt mindenkinek!
Csodás reggelre ébredtünk: újra megy a kereskedés a Web Appban!!!

-
elod22
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Lehetséges, csak meg kell pótolni Szalait egy kis igazi pénzzel

-
elod22
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Listázol valakit, én pedig felajánlok érte játékost, te meg elfogadod a cserét. Egy lapért cserébe max. négyet lehet felajánlani.
-
elod22
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Csak a játékosokat adnám, sima jatékoscserével megoldható, ha érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák

- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. A többiek is majd megerősítenek benne. Máson ne is nagyon gondolkodj

Ez miért jó nekik? Szánalmas banda!!! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)