Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
argentin27
senior tag
Na emberek tegnap este kipróbáltam a Fifa 15 demó-t.
Nagyon szép csilli-villi meg minden, tényleg gyönyörű full max beállításon!- De maga a játék nekem nagy csalódás!
A labdavezetés katasztrófa, mintha mágnes vonzaná az emberhez a labdát. Néztem a youtube-on a PES-t és nagyon arra hajaz az egész! SZAR- A passzjáték sokkal-sokkal könnyebb, a gyors rövid passzokat tökéletesen lehet véghez vinni, sima egyérintőbe végig lehet vinni a lasztit! SZAR
- A lövés nehezebb egy kicsit, mostmár nem minden helyzetből talál kaput a játékos. EZ OKÉS!
- A Labdafizika valóban jobb lett, élethűbb. EZ OKÉS!
- A Játékosok mozgása egyáltalán nem lett realisztikusabb hanem viccesebb lett! SZAR!
Mindent összevetve engem nem győzött meg 3 meccs alapján a játék, sztem a 14 játékmenete valamivel jobb.
Ez az én véleményem, de azért majd messzemenő következtetéseket természetesen a teljes verzió után fogok levonni!!! -
evibly
senior tag
válasz
dracox
üzenetére
Olcsón megveszed és haszonnal eladod. Nincs nagy titok. Csak azzal kell tisztában lenni, hogy melyek a keresett lapok, és azok is mikor pörögnek jobban, meg valóban idő kell hozzá...
Tuti aranybánya még az ezüst csomagok világa: olcsón olyan rare játékosokhoz jutsz hozzá, amik utána több ezer coinért mennek el, szóval ott is érdemes próbálkozni.
Én pl. most kiraktam az összes felgyűlt, olyan 60 db csapatedzés kártyámat és darabját simán eladtam átlagosan 2000-ért.
-
smallmer
őstag
Srácok, hogyan tudok pénzt keresni? Mindig elmegy az összes pénzem szerződésekre :S
-
millerur
tag
Bő félóra termése http://youtu.be/_eELGHLldiQ Tényleg okos lett ez a kapus
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egy szó elég erre: kereskedéssel, de ennek a részleteit nem fedném fel. Kell egy kis szabadidő.
Amúgy van további néhány keretben még jó pár értékes játékosom. -
Kristof_94
nagyúr
Kipróbáltam a FIFA15 demoját, de már az EA logónál akadt, a meccsen meg még inkább, szóval ezt hanyagolom!

-
Gaborz1
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ördögöd van.

Úgy vagyok vele, hogy olyan csapatot építek amit meg tudok magamnak finanszírozni. Bár ennél nagyobb kihívás még nem állt előttem zsetonügyileg. -
membrandj
nagyúr
100k-s pakk: Unitedes Falcao.. 405k kezdőről kitettem.. 800k-ért már azonnaliba van,de remélem 600k-ig elmegy.
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kíváncsi vagyok meg tudod-e tippelni, hogy mennyit vettem.

-
Gaborz1
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Benzema 250k, Silva 260k. Előbbi mai, utóbbi tegnapi fogás.
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen PC.
-
Takika14
aktív tag
Na Én kipróbáltam, megy fullon de csalóka, a kártyát kevésnek érzem szóval majd a teljes játéknál kiderül..
Maga a játék így 2 meccs benyomása alapján fejlődött. Kicsit lassabb lett ami jó, nincs annyi bug, a védők mozgása nem olyan trágya. Grafikailag tetszik, hogy ha becsúszol akkor ott marad a nyoma, koszolódik a mez, jó a fű. Játékmenet sokat fejlődött. Tetszik, hogy van all out attack is végre! Jók a kis apró dolgok, a labdaszedő dobja be az embernek ha kimegy, volt olyan, hogy 2 labda volt a pályán és odament a játékos kipasszolni. Nem olyan könnyű gólt rúgni, jók a kapusok mozgása és helyezkedése.
Kb. ennyi ilyen rövid idő alatt. Majd a full-ba kiderül minden. De úgy érzem ezt jobban megcsinálták mint a 14et.
Ui: Fejeltem gólt 2 védő közt vert helyzetben.........................
-
argentin27
senior tag
WebApp-ból kinyitottam a 2db 100k-s pakkot és = SEMMI

-
Sanyicucu
aktív tag
A demót próbáltátok már?
-
argentin27
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nem akarunk online egyáltalán semmit, csak kezdőrúgás meccseket játszani!
De akkor nem ér majd meglepetés ha haza megyek és nem enged online játszani ugye??? -
vegitossj7
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Sőt, asszem bármennyiszer be lehet jelentkezni 1 origin fiókba, de csak 1 ember tudja az online-t használni.

-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Ja én úgy értettem, hogy két gépre akarjátok felrakni a melóhelyen aztán úgy akartok játszani. Úgy persze működik ha egy gépről akartok tolni egymás ellen

-
P. úr
tag
válasz
argentin27
üzenetére
Van még hely azon a munkahelyen?

-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Nem tudsz egyszerre két gépen bejelentkezni ugyanarra az Originre (tudtommal).
-
argentin27
senior tag
Sziasztok!
A heverral szeretnénk csak egymás ellen játszani a melóba a benti gépen és az lenne a kérdés hogy ha behozom az eredeti Fifa14-emet akkor fel tudom telepíteni? Nem baj hogy két gépre lesz feltelepítve? Csak offline akarunk egymás ellen tolni!
-
evibly
senior tag
válasz
littlemole
üzenetére
Nem, a Foci VB-s kiadásban a vébére kijutó csapatokkal tudsz játszani csak, klubcsapatok nincsenek benne.
Én azt javasolnám, hogy feltétlenül ragaszkodsz a 14-eshez (mert már mindjárt itt a 15), akkor a simát vedd meg, mert ott a FUT játékmódban is vannak VB-játékosok és ugyan rögtön nem tudtok a komplett csapatokkal játszani, viszont a fíling ettől még meg lesz...
-
littlemole
őstag
A fifa 2014 es a world cup 2014 kozott van kulonbseg? azon kivul hogy az egyikben gondolom lehet jatszani vb csapatokkal is. a vb verzioban benne vannak a klubcsapatok is? nem jatszottam vele gyereknek lenne ajandeknak. xbox
-
zsoltirte
aktív tag
Tettem ilyen plusz növelést a kapusra. 1x +6 minden, 1x +10 minden.
Eredmény: kapura lövés/gól. 1. meccs 5/4, 2. meccs 4/3 Buffon 5,9s eredménnyel hozta le az utolsó meccset. Nevetséges. Semmit nem ér, sőt inkább csak szarabb lesz a kapus.

-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok! Aki PC-n játssza a FIFA14-t és abbahagyja az írjon nekem!

Szívesen vennék át / meg zsetont, illetve játékosokat! Köszi! -
Gaborz1
senior tag
Francia ligás kapusokat melyikőtök próbálta?
Nagy dilemmában vagyok, hogy megvegyem-e Sirigut úgy, hogy van elfekvőben 1-1 zöld Enyeama és Ochoa. -
almos94
aktív tag
Jó ég! Megvettem az előbb Neymart 635K-ért azonnaliba. Nem semmi a pali, első meccsen 4 gól, 3-as összhanggal.

-
zsolti96
csendes tag
Sziasztok!
Azz lenne a kérdesem hogy amit telore toltottem le ultimate team es appot az is jo? Azt is lehet majd hasznalni a 15 megjelenese elott meg ott is megkapom majd az ajandekokat? -
gardzser
csendes tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Kicsit félreértettél. ( Vagyis nem fogalmaztam egyértelműen. )

Nyilván a kérdésem az hogy a 14 PC-re van meg.
A 15-öt xbox360-ra rendeltem elő, és ott is használhatom tovább az origin accomat vagy újra kell csinálni egyet? -
gardzser
csendes tag
Sziasztok.
Nekem pedig az lenne a kérdésem hogy a PC-s origin felhasználót is át tudom vinni Xbox360-ra?
-
zsoltirte
aktív tag
Nem is direkt lőttem kapura, mert csak szerelni akartam, de akkor is.

-
dracox
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Én arra gondoltam, ha pl. 3 napig nem vagyok net közelben akkor is óránként listázza a játékosaimat a web app, mert ( egy olyan opció be lenne pipálva, hogy lejártnál automata RE LIST azonnal)

-
rento
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Igen, tudom, hogy az aktuális fut coin nem vihető át, nekem elég csak fiókom. Köszi a választ!

-
jeno852
tag
1:0-ás magyar vezetésről kikapni 2:1 re itthol az észak-írektől na ehhez kell tudás, ez a magyar válogatott

mit akar az EB-n ez a falábú válogatott?? ne is kerüljünk ki mert csak a szégyen lenne........
azthittem kidobom a tv-t....
-
rento
őstag
válasz
dracox
üzenetére
Sziasztok!
Eddig xbox-on toltam a fifát, már vagy 4éve folyamatosan. Így van már 70-s szintű fiókom. Most, hogy kijön a 15, pc-re váltok. A kérdés, hogy áttudom e vinni a jelenlegi fifa fiókomat? Csak egyszerűen bejelentkezek a meglévő origin fiókomba, és ahhoz rendelem majd hozzá a 15-t?
-
vegitossj7
addikt
Fáj nekem, mit gondolnak az emberek a Fifáról...
-
zsoltirte
aktív tag
Látom itt is téma a 15, szal most itt kérdek.(bár lehet jobb lenne egy topicba vinni) Olvasgattam a 14 topic elejét most és ott volt arról szó, hogy már a fifa megjelenés előtt menni fog a 15 Fut WebApp. Kicsit keresgéltem neten és találtam arra utaló(nem hivatalos) infót, hogy szept 12-től élni fog a webapp és 14-15 körül jön vmi ajándék pakk, meg talán lehet kereskedni. Erről tudtok valamit? Illetve tavaly hogy nézett ki ez az egész? Mivel amíg nincs meccs, addig zsetont se lehet szerezni ugye, de akkor meg, hogyan kereskedik az ember? Vagy valamit félreértettem?
-
argentin27
senior tag
Kiárusítottam a nagyon szeretett Bundes csapatomat mert most kinéztem magamnak Bale-t ha már csak 4 milla akkor ki kell próbálnom!!!

-
Alt4Ir
tag
válasz
argentin27
üzenetére
.... Nekem sosem volt még szerencsém pakokkal....

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Te kérdezted mit várunk.

Én ezeket, különben be..... az ea. (Így lenne értelme nem?)
Am halálosan komolyan gondoltam, nem poénnak szántam.
-
argentin27
senior tag
Ilyen nincs!
Az előbb egy MU-s Falcao 25k pakkból
most meg 7,5k pakkból egy RobbenIlyen nap sosem lesz sztem még egy!!!
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ha majd megveszed, akkor egy idő után ne add el, és szétszopatunk mindenkit...

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Lagmentes játékot handi nélkül, olcsó piacot, értékesebb pakkokat, jó irányítást, szebb grafikát, jó fizikát, realisztikus játékmenetet, szakadás mentes befejezést, gyors és turbózott játékosokat a Serie A-ba!

-
vegitossj7
addikt
Na mivan?
Pangunk itt?
Ki mit vár a 15-től ?

-
argentin27
senior tag
Végre dobott valamit a 25k-s pakk = MU-s Falcao

-
Sanyicucu
aktív tag
Kolumbiai csapatot tudnátok nekem összerakni?Színes lapok nélkül esetleg 1-2 lehet benne.A kispad is kellene.Még 1 esélyt adok ennek a játéknak velük.
-
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Balo-t is lefokozták... Liverpool...
(Jó kis keretük lett, az már biztos.) 
-
Scale
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ja igaz, Neuert hagytam ki, Bale már szerepelt

-
dracox
addikt
Kint van az újabb TOP 10-es játékos adag a 15-höz

-
peq
aktív tag
Sziasztok!
A nevetségesen összeszedett (megszakadt kapcsolat) BNF% felhasználóhoz kötött, vagy csak játékon belüli? Magyarán átviszem a 14-ben megkapott büntetéseket 15-re? Köszi a válaszokat

-
danikollar
őstag
Én már nem igen emlékszem, de volt UT a 14 demóban? Nekem egy.általán nem rémlik
-
Scale
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Amiben kiválogatták a bugmentes játékosokat, pályát, mindent

-
Scale
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Némi játszási lehetőség?

-
jeno852
tag
Ezek szerint a demóban lesz FUT is ?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy van további néhány keretben még jó pár értékes játékosom.

Fizu mennyi???