Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
argentin27
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Miért kérded???

-
Sanyicucu
aktív tag
válasz
argentin27
üzenetére
argentin27 az épített csapatodra kire milyen lapot raktál?
-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Hát azért teljesen nem akarok Aguerotól megszabadulni mert nagyon a szívemhez nőtt de kipróbálom Benteket, meg ránézek majd mennyibe fáj egy Diego Costa

Köszi a segítséget, majd jelentkezek hogy hogyan muzsikálnak!Szerk.:
KTK-ra akkor Sanchez lenne a legjobb az alábbiakból?
Sanchez, Aguero, Suarez, Sturridge, Oscar? -
Sziasztok!
A védekezés nem igazán megy. iPhone-on pl van olyan gomb amivel a játékosom elkezdi támadni az ellenfelet itt viszont nem találok. (PS4) A becsúszások is az esetek többségében sikertelenek. Mindig elhúzzák előlem a labdát. Valami tipp, hogy ezen hogy lehetne segíteni?
Köszi
-
argentin27
senior tag
Vagy még egy Chelsea-s Diego Costa és segíthetne a problémádon!
PL: KTK Sanchez és a két CS pedig D.Costa és Benteke, na ezek már be fognak fejelni egy pár gólt elhiheted , ezért garanciát vállalok!A beadások ellen sztem úgy a legjobb ha jobban levédekezed a széleket és akkor kevesebb beadás jön, a többi szerencse! Ha 175cm-es palik lefejelik Kompany-t azzal nem lehet mit csinálni!!! Idegesítő tudom!
-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Uh ezt nem is néztem, hogy Alexis csak 165centi

Eddig Sturridgeot KTK-ban használtam Oscarral felváltva de akkor megpróbálok kicsit próbálgatni.Tudtok ehhez a felálláshoz valami anti-beadós-ívelgetős technikát? Egyedül ez ellen nem tudok mit csinálni, még David Luiz és Kompany se elég legtöbbször hogy megállítsam a szélül felfutós fejelős játékot.
-
argentin27
senior tag
Bocsi a dupláért!
Scale:
Jól mondja MdewC kolléga, kicsik a támadók, én azt javallanám hogy Sanchez KTK-ba,
Agüero mellé pedig vagy Sturridge-t vagy Bentekét rakd mert kell mindig előre egy erős csatár akivel meg tudod tartani a lasztit és ha kell rá tudsz ívelni a fejére!!! Sztem Benteke, de Sturridge is jó, gyorsabb de Benteke jobban fejel!!!!MdewC:
Azért Lewa nagyon hiányzik ő igazi OP, a németeknél a támadók egy kicsivel jobbak úgy érzem de csak egy hajszállal, de a KK-KVK-KK az olaszoknál húú ember sztem ezt nehezen lehet überelni más bajnokság keretével!!!
A védelem szinte hasonló tehát nálam Bundes Team - SeriaA Team 1-1 -
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Király, örülök, ha tetszik!
Marci tökéletes cserének, annyi, hogy Cuadrado nekem LM, nagyon szuper ott, jobban bejön, mint a másik oldalon, oda Candreva való! 
De ami jól működik, a úgy jó! Kemény, hogy azt mondod, hogy jobbak mint a németek, de ami igaz az igaz.

-
argentin27
senior tag
Most zúztam szét két TOTS betyár csapatot a kis digóimmal, beteg ez a banda is mint a Bundes, Baló szenzációs, Candreva tenyész állat, na hát a De Rossi, Vidal, Pogba trió középpálya huúúú nagyon masszív állatok kaszálnak rendesen és támadásnál Vidal, Pogba parádés!!!! Egyenlőre Cuadrado padra szorul, csak csereként tolom be a fáradt védőkre és akkor mint a rakéta!!!!
IF Cuadrado-tól azért félek mert LW és ő jobb lábas, nekem sosem ment az ellentétes lábúakkal ellenkező oldalon!
Marchisio cserekén játszik friss erőnek fasza!
Ja és Benatia húú ki nem veszem a csapatból egy FAL a csávó!
Most a szerelmem a középpálya Pogba, Vidal, DeRossi jobb mint a Bundesbe Müller, Schweini, Kroos!!! -
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Talán így még gyorsul is a keret.

Scale: Picit alacsonyak elől nem?

-
MdewC
nagyúr
válasz
Sanyicucu
üzenetére
Írtam, hogy egy picit feljebb megtalálod, látom, hogy lusta vagy keresni.
Parancsolj. 
argentin27: Nem akartam mondani, de IF Higu elég kaksi volt nálam is, sőt a SIF is, de akkor a zöld se jobb.
Balo egy állat, szuper vele játszani. Még Marcit javaslom majd egy kipróbálásra középső CDM-ben. Illetve majd Cuadradot is a posztján. (Illetve nagyon extrém esetben Ibarbot is Murilet két szélső CM-ben, de az már beteg, ha védekezni kell, akkor jó oda a Pogba-Vidal páros.) 
-
Scale
őstag
Ti kit raknátok előre közülük?
http://www.futhead.com/14/players/13527/luis-suarez/compare/14-2274/14-15769/Nem működik a link gomb:
Suarez, Aguero, zöld Sanchez, futhead alapján Suarez "jobb" mint Aguero.Eddig Aguero & Sanchez kombó volt elől de most valamiért nem akar olyan jól működni..
Ellenem mindenki 70-75ös fejelőkkel fejelgetnek 2-3gólt meccsenként, ez a páros meg képtelen egyetlen egyet is fejelni.. Próbáltam már Suarez&Aguero kombót de Suarez mintha a pályán se lett volna.. aztán sokáig Aguero&Negredo kombóval toltam és egész jó volt egy ideig, egyik nagyon jó lőtt a másik meg fejelt.. de most kicsit elvesztem...Most ezzel a squaddal játszom:
http://www.futhead.com/14/squads/14876283/ -
dracox
addikt
Ez egy kicsit meglepett, de a jó öreg Drogba visszatér a Chelsea-be 1 évre. Costa-val együtt kiváncsi leszek mire mennek majd.
-
argentin27
senior tag
MdewC:
Nem fogom az olaszokra hanem a tetves EA-re mert annyira látszik hogy létezik hendi mert pár napig szárnyaltam a Bundes csapattal, még erős spílereknek is méltó ellenfele voltam ma meg egész egyszerűen fifa analphabétának érzem magam!
De már most volt egy halvány reménysugár, toltam egy félig jónak mondható meccset!
Mondjuk zöld Higuaint kivettem mert egy darab fa a csávó, vicc a pali, olyan rosszul helyezkedik és indul be , ha beindul egyáltalán hogy botrány ja és tetü lassú, lomha!!!
Bekerült helyette Balotelli egyből 4 gólt jegyzett a pali az első meccsén ez milyen debütálás???
Ja és Candrevat is kivettem mert nem igazán smakkolt a játéka KK-ba és beraktam JSZ-be na ott huhúúú, olyat lő mint egy ágyú!!! Az ő helyére Vidal KK-ba , De Rossi pedig KVK-ba kaszál!!!
Na egyenlőre így marad a digó felállás, még zúzom, egyszer vége lesz a szopóágnak is!!!Más: Neketek is lassú a menü része a játékban??
Nálam megint vicc, a listán csomó idő mire kiveszem az eladott dolgokat!Még jó hogy mostanában volt egy csomó karbantartás, mi lenne ha nem lett volna!
Ez már tényleg szánalmas EA
-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Sajnálom, hogy így alakul a teszt... Nekem is van,hogy felbukkan, de nem gondolom, hogy olasz specifikus...
Remélem.

-
argentin27
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Lehet hogy igazad van!!!

-
sch_a
addikt

-
vegitossj7
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Csak fél óra telt el

Ilyenkor 1 napot kell várni.

-
argentin27
senior tag
Mi a qura anyjukért kell elvenni az ember kedvét a játéktóóóól??????
Már a harmadik meccsem hendis geci és az ellenfelek nem erősek ez egy qurva nagy vicc már eza játéééék!!

-
argentin27
senior tag
Leírom a mai tapasztalataimat az EA-el!!!

Építettem egy olasz csapatot majd fél napba telt mert álladóan kidobott az átigazolási listáról "sajnáljuk, de így jártál" -címszóval ez még semmi!
Végre kész gondoltam kipróbálom az új csapatot első meccs full micro lagg = játszhatatlan, jó oké!
Második meccs már nem micro lagg hanem giga tetra lagg, köszi, szép napot!
Harmadik meccs nagyon érdekes volt mert laggnak már nyoma sem volt, de egy olyan gyenge játékossal játszottam hogy az ritkaság (nem vagyok nagyképü, én sem vagyok atom spíler, de azért látható ha valaki nem tud játszani) és 1-1 lett mert úgy éreztem mintha elfelejtettem volna játszani, szétbaxott az ideg!Köszi HENDI , köszi EA

-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Sztem nyugodtan, jó lesz ott!
Vidal középre, Pogba balra! Szvsz pedig Barza helyett Ogbonna!
Plusz egy Cuadrado jobb szélre!! -
elod22
senior tag
válasz
danikollar
üzenetére
Én kipróbáltam, de nem nagyon voltam megelégedve vele. 7-8 meccsen lőtt 3 gólt ha jól rémlik, fejjel pedig veszélytelen volt.
-
vegitossj7
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
Akkor most mid lesz helyette?

Konzol?
Vagy majd visszatérsz, az idő haladtával? -
danikollar
őstag
Nekem örökre Dzsémsz marad.

Amúgy tegnapelőtt tudtam utoljára FIFÁzni, de nem akármilyen játékossal, ugyanis volt szerencsém haverom RB Kloséjét kipróbálni. És 7-es chemmel is egy állat. Nem volt köré már tökéletesen passzoló csapatom. Mondjuk sok fejese kapufára ment, de így is egy állat. Aki teheti, az próbálja ki. -
argentin27
senior tag
Mostmár megvan zöld Cuadrado és így be tudom tenni zöld Candrevat KK-ba igaz 6-os chem de az sem rossz!!! Szerinted?
-
vegitossj7
addikt
Még jó hogy nem tolom a 14-et egy ideje...
http://www.futhead.com/14/players/15975/cheikhou-kouyate/
Valamiért nem engedett linkelni...
-
argentin27
senior tag
MdewC:
Na itt van egyenlőre eddig jutottam.
Szerinted?? Kit kéne még? Észrevétel??? Valami??
[Szerinted?] -
pifu76
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére

más:
nekem MdewC kollega 4-2-3-1-es taktikája nagyon bevált, sorban nyerem a meccseket, úgyhogy nagy nagy köszönet érte

-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Akkor ezt figyeld: ALTERNATÍVA
(Nem a legjobb időszak a péntek csapat építésre, ilyenkor minden drágul picit. Mondjuk ha ma árulsz is, akkor ok.)

-
ferni
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
ő maga is Hámesznek ejti, hallottam egy interjúban, ahogy ő mondja a nevét.
Florentino Perez is úgy ejtette a bemutatásakor, illetve a spanyolországi kolumbiai nagykövet is, aki csak tudja, hogy kell mondani.
mindenki úgy ejti, mert az a helyes.a VBn a kommentátor jól ejtette, hogy Hámesz, ott a Hákszon nem stimmelt a Jackson Martineznél, mert az tényleg Dzsekszon.
-
vegitossj7
addikt
Én kezdek félni, mindenhol Hámesz-t mondanak, még a sport m-nél is....
Főleg hogy James Bond-ról nevezték el, egyértelmű Hámesz-nek kell ejteni....
-
-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Na királyság!

Kár, sok különbség nincs, max marad a 4-3-3(5)... Nem bírtam ki...
Ha belefér a költségvetésbe, illetve cseréknél az alternatívák, illetve ne becsüljük le Candrevat azon a poszton. 
Majd írj a tesztről infókat.

-
argentin27
senior tag
MdewC:
Most kezdem építeni a Seria A csapatot és ezzel egyidőben kiárusítom a BPL-t!!! Márj jövök Pogbaaaaa

Kipróbáltam a 4-2-3-1-ben nem vált be, majd még a 4-2-3-1(2) kipróbálom!
-
-
septoXe
tag
Kedztem egy karrier-t a Southamptonnal Legendás szinten.
Az volt a tervem h kicserélem a csapatot,amíg a tőke engedi,teleraktam fiatalokkal akiknek a POTENCIÁL meghaladja a 80%-ot így rohamosan fognak fejlődni majd.
Szerintem magáért beszél a keret
)AZ átlag életkor kb 20 év

Vélemény?
EZ lenne az -
MdewC
nagyúr
válasz
gyulakr
üzenetére
Az a helyzet, hogy már megszoktam, hogy ezeken a posztokon kevesebb a "jól" passzoló játékosom és a tapasztalataim szerint itt és máshol is leginkább a sebesség a mérvadó. Persze lehet, mert ez fekszik nekem jobban. Ezekkel a játékosokkal is meg tudom oldani a passzokat, kb. 80-82% sikerességgel, a labdaátvételük is elég precíz, a sebesség miatt pedig hamarabb tudom visszaszerezni ha úgy alakul, nem beszélve a gyorsabb támadás építésekről, stb... Szvsz a passzokat odafigyeléssel meg lehet oldani, de ha lemaradsz, azt nem.

-
boff
senior tag
(Nálam) Pepe a legrosszabb védő a játékba, előbb tennék be egy 20 pace-es 120 centi magas bronz arab védőt, mint pepét. Hozzá kerül a labda az mindig potenciális gólveszély, annyira bizonytalan és sokat potyázik, hogy szerintem nincs tőle rosszabb. Ez csak az én véleményem, ahoz képest régen sokat használtam, talán épp ezért gondolom róla azt amit.

-
bmarci07
csendes tag
Nekem ezt a csapatot sikerült összehoznom, szerintem megtaláltam a mainem!

-
gyulakr
tag
Nem túl gázos hogy pont a CAM-oknak viszonylag alacsony a passz értéke? Nekik kellene osztogatni a labdákat... mindenesetre magam is összeraktam egy ilyet, aztán meglátjuk:
http://www.futhead.com/14/squads/11150562/
mondjuk nekem az 1 csatáros alakzatok nem jöttek be eddig.
-
Sanyicucu
aktív tag
Alexis Sánchez sólyom vagy vadász képességet érdemesebb rakni?
-
MdewC
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Az tuti, sőt a védelmük is fullos!

-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Csapassad az ellent! Remélem 7végén most nekem is lesz időm!

Jó a zöld Pogba, de a sima IF verziója is nagyon ott van a szeren, akkora különbséget nem érzek rajta, ha nem akarsz sokat költeni. Így, hogy csak lecseréltem, csak 27K-ba fájt, az nem sok, amúgy nem tudom, hogy PC-n most mennyi az ára. Tesztre meg simán ki lehet próbálni az alakzatot, maximum visszaváltasz.

-
argentin27
senior tag
Fúú nagyon idegesítő az ilyen butaságból gólt kapni, nálam is van néha ilyesmi!
Én is megfogadtam hogy nem játszok fáradtan vagy italtól spiccesen de tudod hogy megy ez!
Ma este 2 meccs után abba is hagytam mára mert az utsónál már a koncentrációm nem volt az igazi és így nem jó!
Holnap kipihenten nekifeszülök és kő kövön nem marad!
Holnap próbálom a 4231-eket elvileg, de most annyira bejön ez hogy félek összekavarni magamat egy másikkal, attól félek hogy a váltás miatt kijövök a jó lendületből amibe most vagyok! Na majd meglátjuk!
Ja lehet hogy holnap építek egy SeriaA csapatot mert annyira tetszik a zöld Pogbád hogy kedvet kaptam!
De csak lehet!
-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Dettó, egyébként hulla fáradtan megfogadtam, hogy nem játszok, de hát...

2 meccs jött most a szép sorozat után, amit elvesztettem, az előzőt írtam, hogy mind1 is, akadós húgy, a 2. viszont kemény volt, belefutottam egy srácba, aki 18-szőr lőtt a kapumra, 3 kapufát vert, én 4 szer lőttem, ebből 1 se pontos, na ilyen nem is tudom mikor volt utoljára.
Erre bakker a hülye agyammal, 89. percben kidobom kapussal, mondom feltolom def-ről normálra, de persze ezt akkor kell, amikor a levegőben van a laszti, Abate felé, aki amúgy is sittes ha fejelésről van szó, nyomkodom a csapat agrssziós gombot fejelés helyett
, erre lehalássza, 1v1, gól...
A hülye kapkodós agyamat!!! Simán ki lehetett volna döntetlenre húznom, ha nem kapkodok, mondjuk most amúgy is szerencsém volt, de hát na...
Erre nagyon kell figyelni, ha toppon tolom, akkor ez elég ritkán fordul elő. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sztem a sorozat után most kell pihenni picit, végre 1. osztály jöhet megint, már feljutottam, még van 2 meccsem a címig, rá kell pihennem...

-
argentin27
senior tag
Én is még toltam most meló után 2 meccset az új taktikával! Elsőt behúztam magabiztosan, a második 4-4 lett de az ellen csak zöld és kék játékosokkal volt Roben , Neymar, Mandzu, Lewa és társai szinesben elég ütősek és 4-3-as vezetésnél befúj egy büntetőt neki a 85.-ben ami nem volt bünti hanem BUG-volt!!!! Köszi!!!
De mindenesetre jó meccsek voltak élveztem a játékot és most úgy érzem hogy azt csinálják az emberkéim amit várok tőlük

-
MdewC
nagyúr
Na, kár volt örömködni, belefutottam egy full lag meccsbe, meg is szívtam...3-2-re...
Ha picit is szaggat, pláne ha jobban, egyszerűen képtelen vagyok játszani. Idegesít is, meg totál más történik... 
-
argentin27
senior tag
válasz
septoXe
üzenetére
Én írtam ki.
Ez egy masszív védekező de nagyon jól, gyorsan kontrázó taktika! Nem gáz a 90 mert így tudod a gyors kontrákat kivitelezni hogy gyorsan felfejlődnek a támadáshoz!!!
Én 4-3-3-(5) -ben teszteltem és ott nagyon jóóó, de MdewC kolléga tesztelte már 4-2-3-1 -ben és 4-2-3-1(2) -ben és azt mondta hogy nagyon jól működik azzal is! Eddig ezek a tesztel felállások ehhez a taktikához!!!! -
septoXe
tag
Hali!
Látom sokat írtok a taktikával kapcsolatban, és az lenne a kérdésem hogy a köveztkező beállításokhoz(amit egyikőtök ajánlott) csak a 4-3-3(5) felálláshoz jó vagy másikhoz is lehet alkalmazni? Nem hátrány a 90-es támadás? Ja és hozzáteszem ezt karrierben alkalmaznám!!!
a támadásokat:
sebesség 90
passzolás 50
szervezett
passzolás 75
beadás 50
lövés 70
laza
Védekezés:
csapatnyomást 40
agrassziót 50
szélasséget 45
fedezés -
Domaaaa
tag
Rendben,köszi szépen

-
Domaaaa
tag
Hello!
BPL csapatomba szeretném egyszerre suarezt és etot használni,de 4-2-3-1(2) felállást használok ezért valamelyiket ktk ba kell raknom,de nem tudok melyiket,ti mit ajánlotok? -
ferni
őstag
hát egy hybridnél biztos számít, amikor amiatt van meg az összhang, de 1 ligás csapatnál sztem nincs túl sok különbség a 2 zöld között, vagy lehet egyáltalán nincs.
a 10es összhang 10-es összhang, sztem semmi különbség nincs hogy 2 játékos között piros vagy zöld vonal van, sztem nem hat ki az összjátékukra meg semmi ilyesmire, ha meg van a 10es összhang.
ha így lenne a Hybridek nem működnének annyira, mint az egy ligás csapatok, ilyes fajta tapasztalatom meg egyáltalán nem volt még, hogy ez így lenne. -
dudu5130
őstag
Játszok azt kidob a FUTból, merthogy ledobott az origin szerver. Közben online vagyok originen. Ez mi?
-
argentin27
senior tag
Öcsém ez nekem eddig fel sem tűnt!!!

-
MdewC
nagyúr
Bumm!!!
(Bomba kapitány és bomba csere.) ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most nézem, hogy még a zöld vonalak között is van eltérés, vagy csak színvak vagyok???
argentin27: Köszönöm!

dracox: No comment...
-
dracox
addikt
Srácok hallottátok, hogy Suárez-t elvileg felmentik a büntetés alól és csak az Uruguay meccsekre kapja meg az eltiltásokat?? A barca a nyári átigazolási stop után ezt is megússza?
nem akarok vitát kelteni de azért nah.. 
-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
De befér!
Ő a másik alapcsapatban van, Claudio-val.
Itt a vonalak miatt van így, ha vki elfárad CDM-ben a 70. perc környékén, akkor itt is besegít. 
Pogba pedig 2 embert jelent a középpályán pluszban.
Ja és TOTT Pogba, TOTT WCMOTM Paul Pogba. 
hablablabla kutykurutty
na mind1, team of the tournament... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
MdewC
nagyúr
Hali!

Nem tudom, hogy kivel beszéltem a múltkor, hogy tesztelem az IF-eket, jelenleg Ők a main csapat, velük megy az aprítás, no lag, no handi az elmúlt kb. 17 meccsen, mindet nyertem, 1 kivétellel, szépen kidobáltam a csatárának kapussal
, de egyébként elégedett vagyok. 

-
pifu76
tag
válasz
argentin27
üzenetére
kipróbáltam, egész jó

THX.
-
septoXe
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nagyon jó,akkor kezdhetem előrről az egész karriert...... -.-'

Gyanús is volt nekem ez az egész :/ -
pifu76
tag
válasz
argentin27
üzenetére
köszi mindenkinek a jótanácsokat ki fogom próbálni

-
ferni
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
a kapusod nem fog kifutni a 16oson kívülre, ha a Középhátvéded ott van a 16os vonalánál és nem fog úgy átmenni felette a labda.
itt van egy magyar nyelv ű cikk az egészről
Taktikázz Okosan #24 - Középkezdés trükk érdemes végig elolvasni, ajánlom mindenkinek.itt meg egy egész jó videó a levédekezéséről.
[link]és pont azért kell a radar, mert sokszor nem lehet látni a dolgokat ott hátul.
én a hátrafutásban bízok, mert ezzel a nyomással nem lehet mindig elérni a passzoló embert, ha pl a hátvédig megy vissza a labda, de ez lényegtelen, hogy ki ível, ha hátrafut az ember a védővel.
hátrafutás és közben nyomom az R1et, hátha meg tudja zavarni az ellent.
-
septoXe
tag
HALÓÓÓ
Még egyszer megkérdezem,hogy valaki tudja miért nem tudok más csapathoz eligazolni EDZŐ-ként a karrier módban 2 bajnoki cím után???

-
vegitossj7
addikt
Persze, ha jól védekezik az ember, akkor ki tudja, de nem 100%-ban. Ezért kell a szerencse, mert ha Pique-ig vagy Hummelsig hátrapasszolja, te az életbe nem érsz oda, a lestaktika se segít, és mivel én Full manuálisan tolom, próbálkoztam anno a visszafutok a védővel opciót, de az eredménye az hogy nem látok semmit, és a kapusom kifut magától, és vagy befejeli, vagy átmegy a kapus felett a labda...

Persze sok a gyökér, akik háttal állva próbálnak passzolni, meg Agueroval, de akiknek van eszük, azok direkt úgy passzolnak, hogy ne lehessen kivédekezni sajna....
De amúgy annyira mind1, itt lesz a 15 mindjárt, és abban pedig újabb hibák lesznek, azokra kell felkészülni lelkilek

Én most a Finesse shot-ra és a fedezésre tippelek

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Tiszteltem öreg Cimborám!

Csak 1 "induripindurit" tennék hozzá, hogy valóban fura ez az egész lehetőség, nem is igen lehet igazságot tenni, de az esetek többségében szerencsére nem kapok gólt (10-ből 8,5-szer nem)
, a már felsorolt módszereknek köszönhetően, tehát nekem az a véleményem, ha vérjózsikának mégis sikerül így gólt szereznie, akkor bizony neki volt szerencséje. 
Szerencsére!

A legnagyobb RESPECT természetesen.

argentin27:

-
ferni
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
ebben nem értünk egyet, le lehet védekezni, ha KPsnak passzolja vissza, ha a védőig, totál lényegtelen.
vannak nagyon extrém esetek, de azok ritkák és nem kap belőle az ember sok gólt.pont neki kell rohadt nagy szerencséje lennie, hogy gólt lőjön, nem nekem,
-
evibly
senior tag
válasz
pifu76
üzenetére
Én arra szoktam figyelni, hogy ha középkezdés után a csatár elkezd sprintelni veszettül a kapum felé, az ellenfél meg rögtön legurít hosszú passzra, akkor:
1. váltok az egyik CB-re: ezt a jobb kar tologatásával lehet megcsinálni és figyeled a radart, meg a kiírást, hogy melyik az irányított játékosod. Ezután imádkozol, hogy a védő ott legyen, az ellenfél lesre kerüljön (ezért ne mozogj nagyon hátra a védővel), vagy a kapus ne fusson ki annyira, hogy felette becsúsztassa a labdát.
2. ahogy az egyik kolléga mondta, ezerrel rárontasz a labdára kezdés után és akkor már nem tud olyan nyugiban ívelni, vagy meggondolja magát, vagy egyszerűen elrontja.
Innentől meg résen vagy minden kezdésnél...

-
argentin27
senior tag
válasz
evibly
üzenetére
Pifu76:
A középk-ből előrebaszra az a legjobb ha rögtön visszaváltasz a KH-ra és radaron követed és ki lehet fejelni, ebben egyet kell értenem az elöttem szólókkal!!!
Én kimaradnék ebből a szócsatából, inkább próbáljuk megoldani a problémádat szerintem!!!Viszont ha nincs lestaktika akkor is a védelmi vonalad eléggé fel van tolva ha agrasszív letámadást alkalmazol, tehát ebből eredhet a probléma hogy nagy a terület a védőid mögött!
Próbálj meg mélységi védekezést alkalmazni tehát:a támadásokat:
sebesség 90
passzolás 50
szervezett
passzolás 75
beadás 50
lövés 70
laza
Védekezés:
csapatnyomást 40
agrassziót 50
szélasséget 45
fedezésEzáltal elég masszív lesz a védelmed és ha labdát szerzel akkor villámgyorsan kombinatívan lehet ellentámadni!!!!
Próbáld ki légyszíves és írj hogy milyen volt!!!
Ez szinte majdnem ugyan az mint ami MdewC kollégától származik, szóval az érdem az övé
de mi teszteltük és hidd el ennek jónak kell,nekünk is nagyon mükszik!

Új hozzászólás Aktív témák

- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Konteó topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- További aktív témák...