Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
argentin27
senior tag
Enyeama egy rakás szar!!!!!!! Olyan potyákat kapott 3 meccs alatt hogy majdnem szétbasztam a gamepad-ot!!!
-
evibly
senior tag
válasz
pifu76
üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék: a bevezető animációkat még senki sem tudta elnyomni, de az már többször előfordult, hogy amikor én moziztam a csodálatos találatomat, akkor mégis elnyomta az ellenfél.
Én viszont hiába próbálom elnyomni, amikor hatodjára nézi meg a szerencsétlenül összejött gólt, nem tudom.

-
argentin27
senior tag
25k-s pakkok = quick selll all ez már azért qrva idegesítőőő!!!!!!

-
boff
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Megvan mindkettő játékos csak nem tudtam eldönteni, hogy melyiket rakjam be. Elsőnek kirpbóálom verrattit aztán ha nagyon jó akkor maradni fog. De még cavani is csak próbaképp van ott.
-
danikollar
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Nekem TOTS Bedimo és TOTS Aurier volt a két szélen, de Ciss és Mariano sokkal jobban teljesítenek nálam.
By the way, 25 pakkok az üzletben.
-
Rypejakten
addikt
attól függ, mennyire gyorsan játszol. ha kontra, gyors passzok és lefutod az embereket, akkor Verratti, gyors és nagyon agilis, ezáltal jól fordul, mellé pedig nagyon jól passzol.
Motta akkor, ha kell valami védekező, erős játékos hogy kisegítse Matuidit.
én Verrattit venném. -
boff
senior tag
Segítséget kérnék!
Adott ez a csapat: [link]
A hiányzó helyre tots Motta vagy tots Verratti? (megvan mindkettő)
-
danikollar
őstag
Csöppet komoly! [link]
-
boff
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Bal hátvédnek vedd meg ciss figurát, nálam nagyon állatul csinálja a dolgát.

-
Sanyicucu
aktív tag
Én meg ezt hoztam össze.[link].3 meccs 3 győzelem.

Miben kellene változtatnom szerintetek? -
argentin27
senior tag
válasz
danikollar
üzenetére
Pár perc és indul az zöld Enyeama és a zöld Rodriguez teszt!!!
-
argentin27
senior tag
Ezt hoztam most össze: [link]
Csak mert nagyon ki akarom próbálni a zöld 89-es Rodriguezt
Vélemények???

-
ferni
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Enyeama túl alacsonya, 182 nem elég.
Ochoaval is van ilyen probléma, ő 1,85, de statok alapján se jobb, mint Sirigu.én Sirigut ajánlanám, vagy még TOTS Ruffier is jól néz ki, bár őt még nem próbáltam és lehet elég drága.
-
Takika14
aktív tag
válasz
Sanyicucu
üzenetére
Mlapa: 100k (Ő tartja is az árát a piacon)
Akpala: pakk nyitás (piacon most 3k körül mozog)
Meyer: 2k
Trochowski: 30k (Ő tartja is az árát a piacon)
Zimling: 1,4k
Leitner: 7,3k
Durm: 20k (most 33k a legolcsóbb a piacon)
Kirchhoff: pakk nyitás (piacon most 20k körül mozog)
Bungert: 2,4k
Fritz: pakk nyitás (piacon most 7k körül mozog)
Mielitz: pakk nyitás (piacon most 3k körül mozog)Nekem a csapat 193.000-ből lett.
Ha hozzáveszek egy kis licitezést akkor kb. 230-240.000-ből ki jön ha nincs egy játékosod sem.Cserének van Lasogga, (Ő sem rossz alternatíva ha nincs olcsón csatár): 2k
Nem arra törekedtem, hogy olcsó legyen hanem, hogy összerakjak egy megfelelő ezüst csapatot.
-
argentin27
senior tag
Valakinek van esetleg tapasztalata Ligue1 kapusokról???
Mert kedvem támadt összerakni egy francia csapatot de már csak a kapus hiányzik lehet szines lap is!!
Ochoa? Enyeama? stb ????

-
Takika14
aktív tag
Összedobtam egy szemét bandát!
Mlapa: 6 meccs 5 gól 4 gólpassz.
Akpala: 4 meccs 4 gól 2 gólpassz.
Trochowski: 6 meccs 2 gól 4 gólpassz.
Zimling: 6 meccs 1 gól 3 gólpassz.Csak egy kis statisztika

Eddig 6 meccsből 1szer kaptam ki.A gólkülönbség: 18 gólt szereztem és kb. 6-8ot kaphattam.
A két KH igen erős, a két támadóról nem is beszélve.

Utolsó meccset 2-0ról fordítottam 4-2re. Hozzáteszem mind 80+os csapat volt igaz csak az egyik volt színes kártyás, azt hiszem tőle kaptam ki.
Akinek van egy kis felesleges zsetonja az bátran próbálja ki vagy ha hasonló csapata van akkor ne kíméljen a tanácsokkal!

-
pifu76
tag
azt mondja meg valaki hogy lehet azt elnyomni ha valaki 100-szor nézi vissza a gólját, sokszor rohadt idegesítő, meg mikor az elején végigvárja meccskezdés előtt az egész ceremóniát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mert valahogy el lehet nyomni mert nálam is elnyomkodták párszor

-
Scale
őstag
Hogy lehet visszavonni amit jóval előbb nyomtam? Mert csomószor van olyan, hogy benyomok valamit és mikor hozzám kerül a labda kb 2-3másodpercre rá akkor nyomja el és rohadt idegesítő..
-
Sanyicucu
aktív tag
egy ütőképes hibrid csapatot összetudna nekem valaki dobni?
-
Gaborz1
senior tag
Csak nálam halt le a piac? Fél órája még jó volt. Ha név alapján keresek játékost max. 2-3 oldalig jutok el, és ott a szokásos kedves kis üzenet fogad, hogy sajnáljuk blablabla

-
MdewC
nagyúr
válasz
danikollar
üzenetére
Már linkeltem be ilyen vidit, amikor teljesen kitekeredett a játékosom vmi "erőtől" emlékeztek? [link] Na az szép volt, kifacsarták rendesen...

-
evibly
senior tag
válasz
danikollar
üzenetére
Igen, ezt én is tapasztaltam már párszor, de olyan is volt, hogy Benteke fejes előtt úgy rákészült, hogy így derékból majdnem a földig hajolt a teste (hátrafelé!) - bakker, Uri Geller kutyaf.sza ehhez képest :-D
-
MdewC
nagyúr
Üdv Urak!

El Sharaawy jött és alkotott!
Nem fair, de nagyon örültem neki gól! 
Középkezdésből próbálkozott, ezért különösen kellett!

-
almos94
aktív tag
válasz
evibly
üzenetére
Hasonlót tapasztaltam én is: Iszonyat hendicapes meccsem volt, középpályán szerel engem Suarez, láttam, hogy itt valami nincs rendben, az egész mozdulatsor érdekes volt. Én is felvettem, kikockáztam és tisztán látszik, hogy az egész szerelő mozdulat alatt és után se nem ér a labda Suarezhez, praktikusan a levegő vette el a játékosomtól a labdát, és aztán néhány pillanat múlva pedig Suarez vezeti már. Ilyenekből kellene minél többet felvenni és tölteni fel szépen Youtube-ra.

-
danikollar
őstag
Nekem olyan volt a minap, hogy vittem a labdát Robbennel, aztán a 16-os sarkánál egy láthatatlan ember, vagy valami titokzatos erő hátrébb lökte vagy 2-3 métert, természetesen elvesztette a labdát és nem volt ott játékos sem a közelben. Kár, hogy nincs róla videóm, de láttam már ilyet youtube-on is. Szóval tudnak érdekes, már-már természetfeletti dolgok történni eme "csodálatos" játékban.
-
evibly
senior tag
Most találtam egy bizonyítékot erre a handicap őrületre, ami miatt az összes kolléga agyfaszt kap - velem együtt.
Itt van ez a videó, ami sajnos túl gyors, de az látszik rajta, hogy van egy lövés az ellenféltől a jobb szélen, majd kipattan, és balról érkezik becsúszva Suarez, felpattan a labda és bevágja. Ez így önmagában is gyönyörű példája, hogy mitől megy fel az agyvizünk, de Xboxon kikockáztam a jelenetet, mert furcsa volt elsőre.
Azt vettem észre, hogy azzal a lendülettel, abból a szögből minden értelmes körülmény Suareznek el kellett volna kaszálnia a védőmet és szabadrúgás kifelé - nyilván nem ez történt. Hanem az, hogy a védő ilyen finoman, a gyepen csúszva, vagy libegve odébb megy, Suarez akadálytalanul csúszik és megvan a gól.
Ok, tudom, hogy vannak bugok a játékban, de ez volt az első, ahol tetten érhető az, hogy a game a másik javára dönt, méghozzá egy döntő szituban. A meccset elvesztettem 3:1-re...

-
Yodamest
veterán
Ez a pakknyitogatás egyébként megéri? Megadtam magam mondom na jól van nyitogatok én is pár pakkot, hát 1 suarez esett, de hát annak is már harmad annyi az értéke mint 1 hónapja volt, és semmi más említésre méltó. Szóval kipróbáltam, de nekem úgy tűnik hogy ez csak mínuszba taszítja az embert nyereség nem lesz belőle.
-
Yodamest
veterán
Kösz a tippet már kezdek lenyugodni így pár óra elteltével
, az ilyen TOTS és társai kártyákkal csak az a baj
hogy gyengítik a csapatot. Kipróbáltam, teszteltem és sajna ez van, maga a játékos valóban erős, jól passzol adott esetben gyors, jól lő, de mint csapat nem muzsikál olyan jól a gárda.Volt már olyan BPL csapatom, hogy IF meg kék játékosok, caulker, azpilicueta, coleman cabaye stb.. és valóban cabaye olyan szabadrúgást lőtt éles szögből, ellenfél azt hitte beívelem majd, de fel lőtem a rövid felsőbe, eszement nagy gól volt. Viszont megfigyeltem, hogy pl kék coleman is ilyen 95 ös space és mégis lassabb volt mint mondjuk sima arany richards, vagy azpilicueta közel sem volt olyan jó mint clichy, caulkernél is egy sima david luis sokkal jobb, szóval érdekes de nekem ez a tapasztalatom.
Azóta nem is veszek semmilyen színes kártyát, csak aranyat. Olcsóbb is és valahogy jobban megy velük.
Írta valaki hogy íveléseknél labdalevételnél elpattan tőle a labda ez mitől lehet, na ilyenkor elvileg az L1 gombot kell nyomni és finoman fogja levenni. Meg labdavezetésnél ha rángatnak nyomkodni kell az L2-t és megtudsz lógni, ez nagyon hasznos mióta ismerem sok gólt emiatt szereztem.
-
boff
senior tag
-
boff
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Ez nem ritka eset, hogy 3:0-ról fordít az ellenfél főleg ha az első félidőbe vezetsz 3:0-ra. Nekem volt olyan meccsem pár hónapja, hogy első félidőbe 7:0 ide aztán feljött 7:6-ra és csak úgy úsztam meg a 99. perces szögletet, hogy sirigu megfogta a 40m-es emelést amit máskor kiüt a stadionból szögletre és ugye ha az ellenfél 90. percbe kap egy szögletet az az esetek 99%-ban gól, hogy ha döntetlen az állás.
-
Yodamest
veterán
Na átgondoltam a dolgot ott hibáztam, hogy nem álltam be full védekezésre és kontratámadásra 3-0 - nál, azt kellett volna.... habár így is minden játékosom az én térfelemen volt szóval felért egy betömörülő védekezéssel.
Figyelembe kell venni a hendit sajna ez van, kell egy gyorstaktika arra az esetre ha vezetek, mert az ellenfél megállíthatatlanná válik, néha jobban néha kevésbé turbózza fel a gép, de ez a ma reggeli kicsit sokkoló volt.Tudjátok amikor lehet érezni hogy ezt megnyeri, hiába 3-0 aztán 3-1 aztán 3-2 jön fel és érzed, hogy bármit csinálsz nem tudod megakadályozni hogy megnyerje, nem adogattam a kapu előtt, próbáltam gyorsan felhozni, próbáltam megtartani, próbáltam csak kivági a fenébe semmi sem használt, nem lehetett megakadályozni hogy megnyerje és ez a durva.
És nem játszott jól ez a másik fele: van az amikor látom már a meccs elején hogy "na ez jól tolja" látszik a mozgásán, hogy ráfut a passz útvonalakra, szépen adogat, oké.
De ez nem ilyen volt, simán kilehetett kényszerítőzni a védelmét, semmi elképzelés nem volt a játékában, csak aztán 3-0-nál egyszerűen sezerelhetetlen lett és a passzai tökéletesek. Elég volt egy random indítást eltolnia biztos hogy pont a védőm feje felett repült el és hibátlanul vette át a csatár, de nem is ezekből lett a gól, pl volt egy beívelés.. azis elérhetetlen labdát becsúszva a gép által felgyorsított játékosa estében még be tudott ívelni, számítottam is rá futottam a védőmmel de nem reagált ahogy szokott, teljesen lemerevedtek a játékosaim, alig lehetett futni velük, az a lényeg hogy lehetett érezni, hogy nem játszik jobban mint amikor 3-0 ra vezettem ellene egyszerűen csak az én csapatom lett sokkal gyengébb, ugyanúgy ott voltak a rések a védelmében, de a játékosaim vagy össze estek passzoláskor és nem vicc ÖSSZE ESTEK, vagy hosszú lett vagy nem oda ment vagy rövid lett, nem tudtam egy értelmes passzt megcsinálni.
Végén 90. perc 3-3 Hazarddal megintult átlőtte 2 védőmön a labdát (nem tudom miért nem akadt fenn bennük ez rejtély azóta is) a kapus meg természetesen nem tudta megfogni.Ja igen ez felvet egy másik témát, a kapus. Én nem tudom de a meccsek 70%-ban az ellenfél kapusa a meccs embere de ilyen elképesztő 9.9 es átlaggal meg ilyenek. Az én kapusom még 1X sem volt a meccs legjobbja ez miért lehet? nem lehet rá számítani, ami sima védeni való azt is szögletre üti, vagy az ellenfél elé amihez meg egy kicsit is bravúr kellene az tuti gól, már meg sem lepődök rajta. Elképesztő nagy gólokat is szoktam kapni tehát ilyen jó 40-45 méteres átlövések amiket még magam is megcsodálok, sokszor rá se vetődik ezekre csak nézi ahogy berepül a kapuba, szép mint gól, de érthetetlen számomra.
Másik amikor 3 védővel veszettül rángatom az ellenfél csatárát, húzom a mezét minden nem engedem, de nem tudom szerelni és végül estében 20-25 méterről tehát nem is olyan közelről ellő valami iszonyat satnya kifordult lövést szinte háttal a kapunak, ahogy összerogy de természetesen a kapusomnak köze sincs hozzá és gól. Cech és Lloris egyébként, fú borzalmas. -
septoXe
tag
-
pifu76
tag
-
gabee0324
tag
Köszi srácok!!!
A lényeg, hogy egy Sirigu legyen!!! 
Mindkettőt összedobom, kíváncsi vagyok. Bár a "hollandot" színes kártyák nélkül, azokkal elég húzós!
-
Yodamest
veterán
Na jó én most fejeztem be ezzel a szarral egy életre!
Egy script fos az egész nem te döntöd el hogy nyersz-e vagy sem ennyi.
3-0 ra vezetek első 20 percben és NEM JÁTSZOTT JÓL abszolút a gyerek, aztán persze megkaptam a HENDIKEPET és elkezdtek összeesni a játékosaim, nem érték el a labdákat, elcsúszott a lábuk alatt az összes, nem tudtam passzolni mert vagy hosszú volt vagy rövid, saját térfelemről nem is tudtam kijönni a következő 70 percben....
Mondanom se kell hogy a kapusom nem védett semmit sem... a távoli 40 méteres középre érkező lövéseket gyönyörűen szögletre ütötte ahelyett hogy megfogná, hiába nem játszott jól olyan erőt kapott hogy nem tudtam vele mit kezdeni, pl felgyorsultak a játékosai de nagyon durván, nem lehetett utoléri őket és maga a csapat helyezkedése, a passzai tökéletesek lettek, mindent megszereztek a játékosai ja igen és szerelhetetlenné vált, csak becsúszással lehetett megállítani.
Szóval a végére a 90. percben lőtt potyagoljával 4-3 ra megnyerte és biztos gondolta mekkora ász, közbe nem az.
Na én befejeztem, inkább tolom a dota 2-t ott tényleg olyan erős vagy amilyen ügyes is nincs hátráltatás, ez a játék túl scriptes minden azon múlik a gép veled van vagy nem nem te döntesz, csak látszólag. -
ferni
őstag
-
gabee0324
tag
Adom!!!
Bar nalam oscar-ra 2 chemit ir! Proba jön!!!! ;-) Egyebkent Sneijdernek eleg kemeny bombai vannak, szinte cs vele rugtam a golokat!!!! -
gabee0324
tag
Köszi, megprobalom, esetleg valamelyik poszton jatekos csere!???
-
gabee0324
tag
Sziasztok! Mit javasoltok? Hol tudnék változtatni, sajnos nem az igazi igy a csapat?! Köszi!

[link] -
dracox
addikt
másnak is vacakol a szerver vagy csak nálam csinálja a hülyeségeit?

-
elod22
senior tag
válasz
danikollar
üzenetére
Gondoltam, hogy nincs más lehetőség, mint az Alt+F4. Akartam játszani pár meccset este, de elvette a kedvem, ez volt az első és utolsó is egyben. Inkább nézek Dextert ahelyett, hogy ölöm az idegsejtjeimet ezzel a jatékkal

-
almos94
aktív tag
Próbálta valaki arsenalos Sanchezt?
-
elod22
senior tag
Online FUT 2. osztály, 80. perc körül megadom a kegyelemdöfést. Az ellenfél megállítja a játékot középkezdesnél, gondoltam ki fog lépni. Lejár a 40 másodperc, utána meg bejön ez a kép.

Eltelt már jó pár perc, de még mindig csak billegnek ott jobbra-balra. Ez most jatékhiba vagy az ellenfél bütykölt valamit? -
Nazara
őstag
Régebben valaki emlitette az elképzelését a fórumban, hogy néhány meccs után rákényszerit a játék a csapatváltásra, mindezt azért, hogy pörögjön a piac, ne legyél megelégedve a jelenlegi kerettel, nyissál még pakkot. Bár ahogy olvasom, a pakknyitást igy se birja senki se minimalizálni.
-
sch_a
addikt
Abban meg egyre biztosabb vagyok, hogy FUT online idényekben az égvilágon semmit sem számít, hogy tudsz-e a játszani, vagy sem. Folyamatosan estem vissza, elsőből a negyedik osztályba. Mostanában már alig játszottam, annyira elvette a kedvem. Bármit csináltam, kikaptam. Szinte győzelmek nélkül estem ki folyamatosan. Pedig ilyen csapattal játszottam legutoljára: [link]. Még tegnap este megvettem IF Henry-t, ma reggel csináltam neki egy csapatot: [link]. Ma csak velük játszottam, 7 meccs, 6 győzelem, 1 döntetlen.
Nevetséges az egész. -
Gaborz1
senior tag
válasz
danikollar
üzenetére
Példát már nemigen tudok felhozni de nálam is voltak ilyen anomáliák, hogy Aubameyangot könnyedén befutotta a védője. Azt hittem rosszul látok. Talán a legutóbbi ilyen eset volt mikor a szélen Schweinsteiger lefutotta IMOTM Cuadradomat. Pont tegnap volt az ellenkezője, hogy IMOTM Hummels-emet akin árnyék összhang volt, Eto'o 5 méter hátrányból úgy hagyta ott mintha Hummels ott se lett volna.
-
boff
senior tag
Mivel az olasz csapatnál nagyon hézagosnak éreztem a védelmet ezért franciába gondolkodtam. Kis segítséggel ezt hoztam össze, idáig 1 meccs de ott elég jónak éreztem őket, pont illenek a játékstílusomhoz, lehet, hogy nem véletlen tolom állandóan psg-vel a sima fifa14 idényeket.

-
almos94
aktív tag
Ha kapus, akkor én iMOTM Howardtól jobbal még nem találkoztam. Akár nálam, akár az ellenfélnél véd, mindig tökéletes.
-
danikollar
őstag
válasz
Gaborz1
üzenetére
Ilyennel sajnos sokszor találkozom én is. De pl. nálam Cech védte ki a szemem két különböző meccsen, különböző ellenféllel. Az előbb meg Courtois volt ilyen, egy olyan meccsen, ahol az ellenfélnél mindenki futóbolond volt. Úgy tepert mindenki, mintha 99-es pace lett volna mindenkinek, de nem csak gyorsan futottak, hanem minden mozdulatuk irtó gyors volt. Modric több méteres hátrányból beérte Reust, ami azért nem kis mutatvány szerintem.
-
sch_a
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
A handling szerintem azt jelenti, hogy milyen jól tudja megfogni a labdákat. Minél gyengébb az a tulajdonsága, annál több labda jön ki (pattan ki) róla.
-
Gaborz1
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ha már kapusok. Valaki tapasztalta már azt, hogy Lloris félistenként tevékenykedik a posztján? Haverom ellen szoktam sokat játszani, nagyjából alap BPL csapattal tolja Llorissal a kapuba. Legtöbbször a kapus tartja csak meccsbe és nemegyszer fordult már élő, hogy azt hittem ki.aszom a laptopot az ablakon vagy valami egyéb kínzásban részesítem, mert alig hiszem el azt ami néha történik. Totális ziccerek kifogása, és teljesen mindegy, hogy laposan vagy magasan jobbra vagy balra lövöm. Természetesen volt olyan meccs is ahol egy normál szintet hozott és (nem magamat fényezve) jó pár gólos volt a különbség.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
-
Rypejakten
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
és amikor 1in1 vezetik a kapusra a labdát, mely tulajdonság az, amellyel talán megakadályozhatóak a 'majdnemelesikdeazértbecsúszvabeleérésátcsorogakapuskezelábaalatt' gólok?
-
vegitossj7
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Magasság és a reflex közelre, messziről jövő lövésnél pozició és diving, kidobásnál handling, rugásnál a kicking (kivéve talán Rogerio Ceni 93-as FK pontossággal
) 
-
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Amennyi hírt lehoztak már vele kapcsolatban, hogy ideje volt a bemutatása már

-
Rypejakten
addikt
srácok, egy kérdés: melyik kapustulajdonság, vagy tulajdonságkombó a legdöntőbb a játékban?
reactions, jumping, strength, diving, handling, positioning, reflexes, vagy épp a kapus magassága?köszi!
-
argentin27
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nagyon remélem hogy a 15 élvezhetőbb lesz mert akkor hagyom az egészet a francba!!!
-
vegitossj7
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Hahó, én ezért adtam el fél éve

Ha a fejelést megcsinálják, akkor én kiegyezek a mostani Fifával

-
argentin27
senior tag
A Faxom tele van már azzal hogy az UT 1. osztály egyenesen arányos azzal hogy FULL TOTS csapat és minden középkezdésből megpróbálnak előrebaszós szánalmas gólt szerezni, és abból áll a játékuk hogy a szinte 96-os pace-s TOTS palikkal elfutkorásznak beadogatnak a szintén 96-os headong-os TOTS paliknak ez egy kibaszottnagy vicc esküszöm, szánalmas az egész!
Már nem lehet élvezni a játékot mert csak felkútják az ember agyát!!!
-
Gaborz1
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Így vagyok vele én is. Nem sajnálok senkitől semmit, de az hogy valakinek sorozatban esnek a komoly lapok másnak meg szinte semmi az kissé felháborító.
-
argentin27
senior tag
válasz
Gaborz1
üzenetére
Na a pakkokról ne is beszéljünk mert ma nyitottam el 500k-t és semmi ismétlem semmi!!!!!
Azért ez a rendszer egy kicsit szánalmas szerintem, valaki 2 nap alatt kinyitott 3 milla értékü zöld játékost, nem sajnálom semmi ilyesmi de azért szórhatna frankóbban a rendszer!!! -
Gaborz1
senior tag
Hát nekem az utóbbi 2 nap nagy csalódás pakknyitás szempontjából. 300k ment a kukába illetve csak majdnem annyi mert egy sima Götze esett. A pakkmennyiséget pontosan nem tudom, de kinyitottam tegnap este a 10db 15k-s pakkot majd még vagy 8db 7,5k-s pakkot, majd ma délután is kb 10db 7,5k-s pakkot. Ja és a ma délutáni pakkok egy részét tableten nyitottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)