Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltirte
aktív tag
Üdv.
Egy jó ideje nem játszottam FUT-tal és érdeklődnék, hogy történt e valami frissítés a játékmenettel kapcsolatban az elmúlt pár hétben, esetleg 1-2 hónapban? Furcsának tűnik a játék, de lehet, hogy csak a szokásos Fifa vacakolás. Lassabb, körülményesebb, bénább az egész. Viszont ennek ellenére az ellenfelek nem törlik fel velem a padlót, igaz még csak pár meccset játszottam.
Meg néha vannak érdekességek is, mint pl most meccsen be akartam cserélni arany Jesé Rodriguezt(BK), erre csatárnak írta a cserepadon, de csak meccs közbe.
-
Sikoly85
csendes tag
Én is e hónapban veszem meg a Fifa 14-et
15-el még várnom kell szerintem, mert nem hiszem, hogy amd fx 6300as procin meg 8 giga ramon zökkenő mentesen elfutna, legalább is ahogy a gépigényét el nézem.
Amd fx 8320 procin el futna rendesen? mert most azt néztem ki magamnak. Mindig is amd párti voltam és szeretnék még az is maradni
-
evibly
senior tag
Igen, ez nagyon így van. Egy kupagyőzelem sokkal nagyobb értékkel bír, mint bármi :-)
Adalék, most jutott eszembe: volt olyan szívatós, handicapes kupameccs, ahol mindkét félidő végén gólt lőttem (de normálisan, lövésből) és mindkét alkalommal a spori a lövő játékos láblendítése közben fújta le a félidőt, illetve a meccset. És persze kikaptam...

-
sch_a
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hja, PC-re nekem is felejtős. De egy Xbox One-on nagyon gondolkodom.
Ha válaszol a support az e-mailemre és visszaadják a beragadt iMOTM Alexis Sanchezeim, vagy az árát elküldik, akkor én szívesen megdoblak 500k-val.

-
sch_a
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Én adok, ha a felét Fifa 15-ben visszaadod novemberig.

-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Lal, azért sem
Inkább szarok sünt, mint hogy zsetont vegyek 
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ha már megveszed, akkor csak akad 1.42 €-d, hogy vegyél zsetont.
-
vegitossj7
addikt
Ha megvenném a Fifát PC-re, valaki tudna nekem kölcsönözni 500k-t?
Vagy 100k-t a franc tudja milyen elbaszott most a piac
Addig is [link] -
Andris837
senior tag
Köszönöm mindenkinek! A másik ok az volt, hogy a fifahungary által készített HSP14-el tudjak játszani.
A virágbolti verzióval nem megy sajnos. -
vegitossj7
addikt
-
Andris837
senior tag
Kicsit későn, de belépek a 14-esek táborába.
Tudom, hogy hamarosan megjelenik a 15, de valami szórakoztató játékot szerettem volna, ami leköt.
Eddig is játszogattam a "virágbolti verzióval", de volt elég sok hátránya... Így emiatt döntöttem az eredeti vásárlása mellett.
-
Scale
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát ahogy érzed, én júniusban 2000-ért vettem és annyiért bőven megérte, most így 1,5 hónappal a 15 megjelenése előtt nem tudom mit tennék, ha olcsón meg tudod szerezni (~2ezer) akkor szerintem megéri ha sokat akarsz játszani még a 15 megjelenése előtt.
@PAUBEN: Úgy hallottam valakitől itt, hogy cheatenginnel a webapp-on keresztül.
-
PAUBEN
tag
Vkinek eladó ronaldo ? pc
Hogyan lehet 15 milla fölé licitálni?
-
evibly
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ok, ez vágó, de ez azt jelenti, hogy az Xbox 360-ra és PS3-ra megjelenő Fifa 15 marad tök ugyanaz, mint a 14 volt, csak frissítik benne a játékos állományt?
-
P. úr
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ja mondjuk ezzel is lehet nyomni a nextgen konzolok eladását. Bár nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de nem akarom elhinni, hogy ne bírná egy x360 vagy egy ps3.
-
Scale
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én még régen mikor csak funból toltam singlebe egér+billetnyűzettel toltam (igen, egérrel
), utána egy olcsóbb kontrollerrel ami volt itthon és kb 1-1,5 hónapja rendeltem xbox kontrollert és teljesen más élmény, sokkal kényelmesebb és jobb is. Mindenképp érdemes beszerezni, nem csak fifához de kb minden játékot támogat és semmi kalibrálás nem kell hozzá 
-
P. úr
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
15 minimum gépigény:
Operációs rendszer: Windows Vista/7/8/8.1 64 bit
Processzor: Intel Q6600 Core 2 Quad, 2,4 GHz
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: ATI Radeon HD 5770 vagy Nvidia GeForce GTX 650
Merevlemez: 15 GB HDD
FIFA 15 ajánlott gépigény:
Operációs rendszer: Windows Vista/7/8/8.1 64 bit
Processzor: Intel Core i5-2550K, 3,4 GHz
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: ATI Radeon HD 6870, Nvidia GeForce GTX 460
Merevlemez: 15 GB HDDEzt találtam róla. Én azért vettem egy konzolt, mert ha úgy fejlesztettem volna a gépet, hogy még 3-4 évig lehessen vele nyomatni a friss játékokat, akkor az elég húzós lett volna a nyári munkáért kapott fizetéshez mérten.
-
membrandj
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
2-3k körül már lehet kapni épkézláb joystickokat.
-
Scale
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Haverom akivel coopozunk, online profizunk meg játszunk egymás ellen billentyűzettel játszik és elég szorosakat játszunk, én pedig xbox kontrollerrel játszok.. annyi a hátrán hogy ő nem tud cselezni de így is első osztályban van UT-ben.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jó tanács: kontroller nélkül el se érdemes kezdeni az onlinet.

-
evibly
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A PC-s kérdéseidre nem tudok válaszolni, de az 100%, hogy a bill felejtős és nagy hátrány...
-
Kristof_94
nagyúr
Kíváncsi vagyok, hogy milyen gépigénye lesz! Jó lenne megvenni a játékot, de ha nem bírja el a gép esetleg, akkor azt is újítani kellene!
A GTA5-től meg már előre félek...Lenne egy olyan kérdésem, hogy PC-re így most a FIFA15 megjelenése előtt nem is olyan sokkal érdemes még megvenni a 14-t?
Illetve nagyon hátrányban vagyok, ha PC-n billentyűzettel játszom online? Van erről valakinek tapasztalata? Mert ugye azon nem egyszerű cselezni... -
evibly
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Igen, ez a tény ok, csak az nem, hogy ez mit jelent a nem next gen konzolokra nézve? Tehát az újítások, csiszolások, amik a játékmenetet érintik, azok lesznek-e pl Xbox 360-on és PS3-on?
-
P. úr
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Akkor ps3 és x360 konzolokra nem ignite lesz?
-
evibly
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Egyébként arról van infótok, hogy a next gen konzolokra írt Fifa 15 és az Xbox 360, illetve PS3-as verzió között a grafikán kívül mi lesz a különbség?
Mert az ok, hogy az Ignite engine dolgozik benne, de az újítások (pálya amortizáció, emocionális hatások, test-test elleni küzdelmek, stb) megjelennek majd Xbox 360-as verzióban is vajon? Én egyelőre nem szeretnék új konzolt venni, PC-n való játék nem jöhet szóba, de nyilván meg fogom venni a 15-ös kiadást, de nem egyértelmű, hogy mire számíthatok...
-
evibly
senior tag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Hatalmas! Ez így, ahogy van, mehetne be a Fifa 14-be. Csak az EA meg ne lássa

-
MdewC
nagyúr
válasz
BlessedElroy
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez mekkora! Kicsit ideges lettem volna!

-
evibly
senior tag
Ezt a videót (1. a sorban) meg azért mentettem el, mert a handicap újabb bizonyítékaként értékelem, mivel nonszensz, hogy egy védőtől így pattanjon el a labda és legyen belőle öngól, amivel aztán kiegyenlít az ellenfél és ebből lettek a 11-esek, amit egyébként szerencsére én nyertem meg

-
evibly
senior tag
Végül így a kupa időszak végére nekem is sikerült behúznom ezt a warm up bajnokságot.
Mivel ugyanúgy szenvedtem velem, ahogy itt többen, ezért ma reggel mentem neki a utolsó két meccsnek, bár az is jellemző, hogy nem ezek, hanem a negyeddöntő volt a legnehezebb, amit 11-esekkel nyertem meg. Itt az elődöntő sima volt, a döntő meg nagyon érdekesen alakult.
Én nyitottam egy Candreva bombával, utána ő jött egy lepattanó Sturridge fejessel, aztán elléptem egy Pirlo kiugratással (isten a csávó), de Jesus Navasszal csak kiegyenlített. Jött a hosszabbítás, amikor egy kicseszett kick off glitch góllal elment 3-2-re - na ekkor lila fejjel dühöngtem, mert éreztem, hogy jobb vagyok és megbolondulok, amikor így kerül előnybe a másik.
Na, de innen nem volt megállás: a következő támadásomból El Sharaawy becsűrte Balotelli fejére (3-3), utána szintén El Sharaawy beívelte Candreva fejére, aki így eldőlve, a 11-es pontról bólintotta be Czech mellett, aki egyébként qrva sok lövésemet megfogta addig (4-3), végül Balo adott egy zseni passzt Pirlonak, aki úgy ment el David Luiz mellett, hogy öröm volt nézni és nem hibázott (5-3).
Szóval nagyon jó kis meccs volt, közben egy röpke agyvérzéssel

Ja, a csomag halál béna volt, a legjobb lap egy 80-as rare Inler

-
HoReSz1975
őstag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
szerződésem is van 1390db, de az elérhető

-
sch_a
addikt
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Túl sok a fogyóeszközöd. Add el az értéktelenebbeket gyors eladással és meg fognak jelenni.
-
HoReSz1975
őstag
Miért van az, hogy több száz lapomat ne tudom eléri, kiírja, hogy van pld. erő-energia lap 300 és semmit nem ad fel, akkor a tulajdonság lapom is van pár száz, elérhető 0 -a

keretedzés, 194db, elérhető 0db

-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Így jobb aludni az tuti!

Ugyan így gondolom!
Jó ez a formáció, nyilván ezt is mint a többit szokni kell, de aztán... 
-
argentin27
senior tag
MdewC:
Na beszámolok az esti tesztmeccseimről a 4-2-3-1(2)-vel!
Megszereztem egy SIF Di Natale-t 87 mitmondjak elég brutális!Tetszik ez is nagyon.
A védelem izmosabbnak tűnik nyilván a két CDM miatt is, de a JK és a BK is eléggé jól segítik a védelmet a szélek lezárásában! Kevésbé tudnak lekontrázni mint a 4-3-3(5)-el! Felállt védekezésnél is stabilabbnak érzem egy kicsit a felállást.A támadójátkkal kapcsolatban meccs előtt szkeptikus voltam mert ugye a false 9-el nagyon jól lehet kontrázni és emiatt azt gondoltam hogy a visszavont szélső támadók nem lesznek olyan jól megjátszhatóak és nem érnek fel annyira a támadással.
Nem így történt, meglepődtem hogy ezzel is nagyon gyorsan lehet kontrákat építeni és méghozzá ezzel is villámgyorsan, ja és elég nagy a variációs lehetőség a KTK miatt, vele nagyon jól szét lehet osztani a zsugát vagy éppen a KTK-t helyzetbehozni mert nagyon jól megjátszhatóan helyezkedik speciel SIF Di Natale (Atomanti)!Az első meccs 2-2 lett, egy Götze fejest (vicc volt amit Benatia csinált, na mindegy) és egy középkezdésből előrebasz beszopott gólt kaptam (elbambultam és nem figyeltem a k.kezdésnél mert előtte Balo akkora gólt rúgott hogy még mindig rezeg a kapu)!
Kb 3-4 kapura lövése volt az ellennek, nekem megy 12-13, a zöld Neuer-e kivédett mindent, mákja volt!A második meccs: az már simább volt, szintén kb 4-5 kapuralövés de csak távolról mert nem tudott a 16-os-omon belül jönni és hát ahogy szokott folytatódni jött Balo és hintett egy mesterhármast!!!

Ez volt a kis esti altatóm!

-
Kristof_94
nagyúr
TOTW csomagok vasárnaponként vannak? Vagy nincs külön csomag a TOTW, TOTS játékosokra? Csak beadja random?
-
sch_a
addikt
válasz
Takika14
üzenetére
Köszi szépen, de nem azért kérdeztem.
Nekem is van rengeteg, csak itt olvastam múltkor, hogy mennyire felment a shadow ára, aztán ránéztem a többire is. Azóta meg direkt figyeltem és nem esett egy sem, pedig tegnap elnyitottam 150k-t, ma meg az összes 25k-st. 
Még a TOTS-os nyitogatásokból annyi minden van, hogy azóta nem vettem szerződést sem, sőt egy csomót eladtam quick sell-el, mert kezdtek eltűnni a többi fogyóeszközeim.

-
MdewC
nagyúr
Ezt a Moreno embört ajánlom KTK-ban, akár középre is, nagyon adja, jó játékos!

-
sch_a
addikt
Most komolyan nem lehet már nyitni összhangstílus lapokat?
-
Chereiose
addikt
Köszi

Én is hasonlókat csinálok, de néha ez se jelent semmit, nem vált normálisan ez a szar, összevissza kell nyomkodni...
Az meg a másik, hogy állandóan neki fúj a bíró, akármit csinálok az szabálytalan, de ő össze-vissza lökdös az meg semmi...szemét fos. A legjobb az volt, amikor elhúztam a Cuortois kapusa mellett, kihúzta a lábam és semmit nem ítélt....Irreális szarság benne amúgy a Cuortois is, mindent kivéd..
-
MdewC
nagyúr
válasz
Chereiose
üzenetére
Tisztelet!

Javaslat: Csak a nagy nyomást állítsd be és legyél sima defenzív módban. Amikor látod előre, hogy indítani fog, akkor válts át arra a védőre, aki azon az oldalon van, amelyik csatár meg fog indulni és kezdj el vele hátrafelé indulni, így meg tudod előzni a labdaátvételét. Ha meg akarod nehezíteni dolgát, akkor csapattárs védekezéssel ráküldheted a labdavezetőhöz legközelebbi embered, így még passzolni is nehezebben fog.

-
dracox
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Nyitnod kellett volna még vagy 5db 7,5k-s pakkot

-
Chereiose
addikt
Szerintetek a védelemmel mi a szart csináljak?
Köcsög haverom állandóan előrevágja a semmibe lefut és gólt lő, ilyen kis mázlista szar gólokkal ver meg néha, rohadt ideges vagyok már...
Constant-Chiellini-Benatia-Maicon ez a védelmem, egyensúlyban szokott lenni és nagy nyomáson.Valamit lehet tenni a lefutás ellen??
-
Kristof_94
nagyúr
Hát... Nekem sem adott semmi jót, de legalább már van vagy 50-60 szerződésem tegnap óta!
Ráadásul szinte mind arany! Ezeket el lehet passzolni jó áron? -
dracox
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Ki volt a legjobb??

-
argentin27
senior tag
5db 25k-s pakk = quick sell all THANK YOU ismét EA

-
dracox
addikt
25k-s pakkok a láthatáron

-
Domaaaa
tag
Hello
Szerintetek balotelli mögé ktk-ba kit tegyek? tevezt vagy di natalet? -
MdewC
nagyúr
Nem tudom, hogy a kedves ea hova szarta el a többi visszajátszásomat, remélem nem törlődtek, veletek volt ilyen?
Addig is: "rédzs kvit gól az 1. ben.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
almos94
aktív tag
-
Sanyicucu
aktív tag
Helyesbítek :19,11,Szervezett,26,9,50,Laza,6,8,63,Fedező.Defenzív vagy szuper defenzíven nyomom.
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Na ez az! Ez egy jó kérdés! Sajna nincs nálam a 13, nem tudom megmondani!

Vagy meg kell tartanod a PS-t!
SZERK: megértem, de nem örülök...

-
Sanyicucu
aktív tag
Én meg arra lennék kíváncsi,hogy melyik gombokkal lehet elnyomni azt a nagy csomó visszanézést amit az ellenfelek produkálnak?Piszkosul unom,hogy 15x meg kell nézni valamit.

-
ali75
aktív tag
Valaki!!!Írjátok màr meg hogy melyik az a gomb amelyik futàs közben lökdös ,nem hagy indulni,felborít stb.???Mert az imént a brazil Bernard aki 132 cm mély felborítja nem engedi futni Yaya Touret!Nem értem hogy a 132cm 41kg ember hogy borít fel egy állatot???Mint egy zászlónak úgy kellene lobogni az embernek Yayán!!!Na akkor melyik ez a gomb??? Köszönet
-
Sanyicucu
aktív tag
Most így néz ki a csapatom.[link]Palacio nálam jobb mint Balo.

10 meccsből 9 győzelem 1 döntetlen zsinórba.azon gondolkozom hogy a német francia és a BPL csapataimat eladom és csak ezek az olaszok lesznek. Ezt a taktikát próbáljátok ki!Nekem nagyon bevált.Az ellenfélnek kapura rúgása szinte elig van és úgy támadok mint a gép pedig védekező a taktikám.
19,11,Szervezett,26,9,50,Laza,6,8,63,Fedező.Offenzívon vagy szuper offenzívon nyomom.
Új hozzászólás Aktív témák

- Új Apple Pencil (2nd gen)
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Inkább szarok sünt, mint hogy zsetont vegyek 
Vagy 100k-t a franc tudja milyen elbaszott most a piac