Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
boff
senior tag
Nálam minden oké, minden működik ahogy kell.
-
boff
senior tag
ALLAH ABKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRR
-
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Toty Alves-re már nem volt pínz.

-
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
-
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Bárcsak az ellenfél kapusa ne lenne olyan jó mint ez a csapat..

-
boff
senior tag
Gondoltam veszek egy normális kontrollert így vettem egy xbox360 gamepadot annak a reményében, hogy egy jó gamepaddal végre nyugodtabban tudok játszani.. Hát ennek ellenére is ugyanolyan igazságos meccseket játszok szóval felesleges volt megvenni..
(1 Özil jobb lábas zsömle tekerés 20-ról külsővel jobb oldalról, 1 Özil fejes és egy tots Martins fejes..) -
boff
senior tag
Nemrég mielőtt meteor csapódott volna a kontrollerembe én is elkezdtem egy menedzser módot Vanczáékékkal és annyira nem volt rossz, a felderítőt ha kéred nagyon részletes jelentést ad 1-1 játékosról csak ha ilyen kis csapattal kezdesz akkor nagyon sokáig nem tudsz igazolni 1 normális tehetséget sem nem, hogy még nagy játékost.. A legelején az első átigazolási szezonba Lavezzit le tudtam volna igazolni de 1k-val többet kért volna fizetésnek amit sehogy nem tudtam megoldani és mire legközelebb le akartam igazolni már a klubb is 50x annyit kért érte..

-
boff
senior tag
válasz
üzenetére
Boatenget próbáltam ktk-ba, elmegy. Néha elég fain és valami bug miatt még 40-ről is beveri de sajnos nagyobb arányban 16-ról se talál kaput max ha nagyon tiszta helyzetből lősz. Amúgy passzolással is voltak gondok meg tempóval is de annyira nem vészes, megéri kipróbálni de már írták felettem Jiraceket, ő tényleg a legjobb.

-
boff
senior tag
válasz
Riccsiz_h
üzenetére
Igazából csak online, azért sok tévhit kering a neten erről mert főképp fejben dől el de van az a pont amikor akármit csinálsz nem tudsz nyerni de ha nagyon nyugodt tudsz maradni és nagyon koncentrálsz akkor még úgy is sikerülhet talán.
Ha nagyon nem megy megpróbálhatsz cserélni vagy felállást váltani meccs közben vagy akármit de változtass. 
-
-
boff
senior tag
Sziasztok!
Enoh -ot keresek, akinek van és nem kell neki kérem sürgősen jelezze!

-
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére

Az, hogy az egész csapat színes már nem lepődök meg de az edzéslapok használata még mindig nagyon tré dolog... De azért vagy te, hogy az ilyeneket kiiktasd.

-
boff
senior tag
válasz
gears27
üzenetére
AMD ár/érték arányban jobban megéri viszont sokat kell szenvedni a driverekkel, valószínűleg nálad is driver probléma lesz, ki kellene próbálnod régebbi verziókat vagy a legfrissebbet de gondolom most az van. Illetve játékindításnál alul a fix60fps-en kívül ne legyen semmi kipipálva.
-
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ez csakis azért történhetett meg mert megelőztelek a ranglistán..

-
boff
senior tag
válasz
üzenetére
Emanuelson esetleg, ne foglalkozz vele, hogy az eredeti poszt nem rb mert így is lesz 7 chem ami bőven elég, amúgy ha 1-2 embrenek nem 10 a cheam az nem akkora katasztrófa.
-
boff
senior tag
válasz
szezso15
üzenetére
Karrier módba szerintem azért nem frissülnek mert az épp akkori keretekkel kell elkezdened a játékot tehát tegyük fel 2014-be az everton-ba meg volt egy kezdő 11 cserékkel és tartalékkal akkor a 2015-ös mostani keret új játékosai nem lehetnek ott 2014-be mikor még gondolat sem volt az ő leigazolásukról. Legjobb amit tehetsz, hogy elkezded a karriert és leigazolod azokat a játékosokat akiket a valóságban is leigazolt a klubb.
-
boff
senior tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Szerintem a hallottak alapján a 15-be összegyűjtötték az összes bullshitet a 14-ből és 13-ból csak fejelést cserélték a nextgen űberbéna kapusokra meg még pár egyedi 15-ös bullshitet hozzáraktak.
Nagyon kiváncsi leszek a 16 bullshitjeire majd. Amúgy nekem van egy olyan ismerősöm aki szerint a 15 maga lett a tökéletes fifa, semmi bug semmi hendi, tökéletesen élvezhető játék.. Az ő véleménye szerint.. 
-
boff
senior tag
Emberek létezik olyan cheat amivel meccs közbe lehet befolyásolni a játék idejének gyorsaságát? Előbb játszottam online idényt és bármit csináltam egyetlen 1 gólt sikerült lőnöm azt is úgy, hogy üres kapura ki kellett játszanom mert az ellenfél kapusa még az 5-10m-es Son, Draxler, 90-es müller, Reus lövéseket és 1m-re a kaputól Lewa fejeseket is úgy fogta meg,hogy csak 13x pattant ki szögletre a 30 próbálkozásból. A 60.-ik percig az ellenfelem 2 szögletgólt szerzett ami elég fail volt de nem panaszkodok mert ez az EA. Na de a lényeg, hogy 60. percbe befejelte a 2. szögletét utána megsoroztam a gyereket először Müllerrel 6m-ről ami kipattant Draxlerhez ő is kb 7-8m-ről kilőtte a filót ami szintén kipattant a kapus körméről utána Reus-al lőttem egy kapufát 10m-ről utána meg megint draxler 3m-ről a kapus kezébe a kipattanót és amint a gyerekhez került a labda volt kb 65. perc és megállítja a játékot 2x egymás után aztán kirúgja a labdát és mielőtt földetért volna vége lett a meccsnek... Van erre magyarázat?

-
boff
senior tag
válasz
üzenetére
Draxler-el még durvább finomságokat is bevállalhatsz..
Pl én tegnap előtt lőttem vele a pálya legszéléről 16-os magasságába egy tekert gólt a hosszúba de igazából bárhonnan be tudja lőni.
JHV-nek én pedig Diekmeier-t ajánlanám, nálam best of már régóta ha bundáról van szó, gyors, erős és néha bejön 40-ről a bal lába. 
-
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hunt se vált be sajnos.

-
boff
senior tag
válasz
Nazara
üzenetére
Én De Bruyne-t nem szeretem, sok ideig használtam ktk-ba a másik oldalt de azon kívül, hogy volt egy 35m-es csavart gólja + néha jól passzolt de beton lassú mindig meg kihagyja a nagy helyzeteket akárhogy lövök vele. Draxler meg csak úgy fossa a gólokat ott Son-nal együtt úgyhogy akkor gundogan megy Koo helyére és jön Martinez kvk-ba, köszi.

-
boff
senior tag
válasz
dracox
üzenetére
Igen hallottam, hogy elég körülményes lett az adás-vétel.
Mondjuk teljesen még így sem szorítják ki a coinosokat mert valahogy megoldják de remélem a 16-ra teljesen kiiktatják ezt az egészet + leviszik 10k-val a játék árát, hogy a reális értékének csak a 10x-ét adjuk ki érte 2k formájában. 
-
boff
senior tag
Márpedig ha kér biztonsági kérdést akkor biztos, hogy be kellett állítanod és azért 100%, hogy valamit állítottál is be, mert mikor először belépsz a fut-ba akkor ezt meg kell csinálnod ha még nincs és addig nem is enged tovább. (Lehet, hogy nem a fut-ba kell megcsinálnod már nem tudom, de én így emlékszem)
-
boff
senior tag
válasz
üzenetére
Azért ezzel nem 1 játékost veszít el az EA mert nagyon sok ember ez miatt nem játszik mert, hogy jön a master card-os gyerek a 200millás csapatával és aki normálisan játszik az meg jön a jóval gyengébb csapatával + egyik fél se tud játszani viszont a 200millás csapatba jobbak annyival a játékosok, hogy kijön a különbség a 2 játszani nem tudó ember között is és megnyeri a master card a meccset a másik fél meg inkább abbahagyja a játékot mert semmi értelme. Ha nem lennének coinosok akkor mindenkinek meglenne az esélye a most "200 millás" csapatra mert nem 200 milla lenne hanem max 2 és ha tudsz játszani akkor azt össze lehet szedni + kereskedéssel és akkor az se lenne, hogy a 10.-ik osztályba a fifával együtt kapja a 6 éves gyerek a 200 millás team-et UT-be.
-
boff
senior tag
válasz
üzenetére
Azért nem hinném, mert a 15-be most "komoly" lépéseket tettek a coinos oldalak ellen + a felhasználókat is szépen bannolgatják.
Saját magukkal meg miért csesznének ki..
Amúgy bőven verhetőek a színes csapatok csak ahogy írtad, ha a gép eldönti akkor én benézem azt a 5db 40m-es gólt egymás után akármit csinálok és hiába próbálok nem tudok lőni, ilyenkor még a percek is gyorsabban mennek amúgy..
Régebben stabilan voltam az első osztályba aztán 1x vissza a 7.-be és azóta 1x elmentem a 2.-ig de folyton altf4-ezek mert diavetítésbe nem fogok játszani úgyhogy most a 10.-ik és 1.-ő osztály között bolyongok. 
-
boff
senior tag
válasz
üzenetére
A színes lapokat én is faszságnak tartom.. Előbb játszottam egy meccset egy 90-es besorolású full tots + zöld messi csapat ellen.. Második félidőig stabilan hozom a 2:0 + egész meccsen 65%+ labdabirtoklás + lefújásig 12 pontos kapuralövés kb a gólvonalról csak hát tots buffon mindent véd aztán hirtelen 5 játékbeli perc alatt kaptam 5 40m-es gólt utána meg még kihagytam 4 helyzetet 10m-en belülről mert ugye reus-nak is az 5-ösről bedobásra kell tekernie kapuval szembe úgyhogy kiszoptam 5:2-re a nyomorult színes lapok miatt.. Tök jó lenne meg minden ha nem a coinvásárlós faszokhoz lenne alakítva az áruk hanem normál usereknek is elérhető lenne mert akivel most is játszottam kb annyira tudott játszani, hogy semennyire, egész meccsen felívelgette a labdákat meg laposan próbált 80m-es indításokat csinálni és ennyiből ált a játéka.. Csak hát 95+ shoot kb az összes játékosa és így nem nehéz 40-ről egy befagyott kapusnak rábombázni aki csak nézi a labdát reagálás nélkül..

-
boff
senior tag
válasz
zo-lee
üzenetére
Előfordul az ilyen, bugos fos a játék de talán az ésszerűbb magyarázat lehet, hogy 6. osztályba nem pont a 6. osztályból kapod az ellenfelet hanem inkább lentebbi osztályokból (5.,4.,3...). Egyébként a 6. osztály a legnagyobb szívás az egész játékba, tapasztaltaim szerint itt gyűlik össze az összes mobilnetes, coinhacker, "1 gólt lövök és hátul passzolgatok gyökerek"stb.. Szóval túl kell lendülnöd rajta nyugodt feszültségmentes játékkal és nem lesz probléma.
-
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Szerintem még az a 3 is lehetne 400k vagy az alatt.
Vagy lehetne azt is, hogy nem egymás közt adogatják a gyerekek a játékosokat hanem mindenkinek lenne egy fix ára amiért meg lehet venni és kész, csak akkor eladni nem igazán lehetne meg akkor a meccsekért több zsetont is kaphatnánk. Vagy akkor lehetne úgy, hogy ugyanannyiért adod el quicksell-be mint amennyiért vetted. -
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ha ezeket megfogadom lehet, hogy nem ment volna tönkre a joyom.

-
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Legközelebb úgy lesz.
Csak most a teló közelebb volt mint a bill.

-
boff
senior tag
Úgy érzem amit most megépítettem csapatot nagyon megérte. Volt pár gáz meccs mikor ugyanúgy minden kimaradt aztán 3 fejessel kikaptam de összességében nagyon űberállat team lett de kellett egy kis mák is Kelvin-el mert ő pakkból jött.
Ez a csapat olyan színes volt mint a karácsonyfa, akiből létezett színes az színes volt és a lényeg, hogy igaz csak online idény 4. osztály mert sikerült kiesnem de 40. perc ragequit pont mikor rúgnám be a 3.-at.
Ez az érzés felbecsülhetetlen. Aki még játszik a 14-el annak ajánlom ezt a csapatot mindenképp. -
boff
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem teljesen értem de offline meccsekért is kapsz coint ráadásul ha bírod az unalmas gép elleni játékot akkor még jobb is, ha offline gyűjtögetsz mert sok idegességet megspórolsz és gép ellen azért biztosabban fogsz nyerni mint egy laggolós ausztrál majom ellen.

-
boff
senior tag
Hali! Ha valakinek van kedve tolni pár meccset akkor vegyen fel nyugodtan és írjon.
origin: boff79 -
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Én benne vagyok a bajnokságba de a szervezést nem biztos, hogy lenne időm megoldani.

-
boff
senior tag
válasz
wolf033
üzenetére
Nekem még sose volt eredeti xbox-os joy-om mégis azt ajánlom.
Volt nekem is thrustmaster, full fekete és ugyanígy az xbox-os joy-ra hajazott, 4k volt ha jól emlékszem. Pár hónap után beszart rajta egy gomb aztán mérgembe letéptem a kábelét, fifa 13 topic-ba ott van a kép.
De azt alapjáraton mókolni kellett, hogy működjön x360ce-vel meg szinte az összes olyan joyt amit nem támogat a játék, ezért jó az eredeti x360 de persze mindenki azt vesz ami tetszik neki és megbízik benne. -
boff
senior tag
válasz
wolf033
üzenetére
Gondolom azért írja mindenki az xbox-ost, mert ha már 10k-ért veszel joyt akkor ne azt vedd meg 10k-ért amiről nem tudod, hogy meddig fog hibátlanul működni mikor az xbox-osról már köztudott, hogy simán elmegy több évig hiba nélkül és tényleg talán a legjobb joy fifához. Nekem egy ps3 hamisítvány kamu joy-om van lassan 1 éve, még ez is működik de ez olyan, hogy 1x vágom oda valaminek és megszűnik létezni szóval erre vigyázni kell míg az xbox-os néha olyan mint a régi nokiák.

-
boff
senior tag
válasz
üzenetére
Érdemesebb letölteni originből mert akkor frissítésekkel együtt jön le a játék.

Amúgy meg vicc ez a szar.. Előbb online idény 2. osztály mivel kiestem a 1.-ből és azóta szívás van, kaptam egy full tots,sif olasz csapatot, 4-1-2-1-2 felállás, egyedül a bhv,jhv és a kapus nem volt különleges lap. Első félidőbe csak azzal próbálkozott, hogy felívelem aztán lesz ami lesz közbe én lőttem neki 4 kapufát és 3x hagytam ki 100%-os ziccert. Második félidőbe felíveli Buffonnal a labdát tots Di Natale-nak de nem jut el hozzá a labda viszont az én védőm ahelyett, hogy levenné a labdát beletapos a földbe amitől a mögötte lévő védőmmel összeakad majd elesnek ekkor jön Di Natale aki átveszi a labdát de sikerül felrúgnom de elesik az én védőm is és ekkor jön az előző 2 összeakadt védőm aki szalad felém de a saját védőmmel akadnak össze így 3 védőm fekszik a földön összeakadva és Di Natale feláll viszi kapura és gól... Ezután átálltam offenzívra az ellenfél továbbra is próbálkozott azzal, hogy felíveli és lesz ami lesz aztán szintén kihagytam 3 100%-os helyzetet és az egyik olyan volt, hogy Son-al mentem kapura 1v1-be és hirtelen visszalaggolt Son 5m és a labda elgurult a kapushoz.. Na de a lényeg ezután jött, kidolgoztam egy helyzetet rálőttem 1v1-be Lewával persze Buffon úgy védi, hogy az izmos lövést fél kézzel megfogja de valamiért kiejti a kezéből egyenesen Son elé aztán éppen hozzáérek a b-hez és még azt is nyomom, hogy helyezett lövés legyen erre 30cm-ről csont üres kapura fölé vágja Son.. Ott betelt a pohár úgyhogy altf4 és így megvan a 4.-ik altf4-es meccsem a 2. osztályba mert kb az összes meccsemen ez volt.
-
boff
senior tag
válasz
üzenetére
Nekem is win7 64 bit-es rendszer van és hibátlanul ment már a kezdetektől. A számítógép felhasználónevébe van ékezet? Mert akkor 100%, hogy az a baj és azt vagy úgy tudod megoldani, hogy újratelepíted a gépet és ékezet nélküli felhasználónevet adsz meg mert ha csak simán átírod az kevés neki, vagy a másik megoldás, hogy csinálsz egy új fiókot a gépre és arról futtatod a fifát.
-
boff
senior tag
Ha valakinek van kedve nyomni pár meccset: origin: boff79
-
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
XD

-
boff
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Felvettelek originre, ha van kedved pár meccshez írj!

-
boff
senior tag
Így kell beszopni a méterest 4:0-ról 5:4-re a 88.-90. perc között... Fau 2-est az EA-ra...

-
boff
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Én próbáltam zöld Howard-ot és tényleg nagyon jó de a sima és a zöld lap közt nem igazán van különbség szerintem.
-
boff
senior tag
-
boff
senior tag
válasz
zsolti96
üzenetére
Az nem fog kijönni 1 millából és BPL-be Ruddy a legjobb kapus (tapasztalat), de szerintem az egész játékba kb míg Cech 1 meccsen minimum 3 potyát kap jó esetbe. Amúgy én Schürrlét se cserélném hazard-ra mert szerintem minden tekintetben jobb schürrle de persze Hazard is jó.
-
boff
senior tag
válasz
zsolti96
üzenetére
Nekem ez volt: [link]
Aguero és Navas mehet Di Maria és Balotelli helyére ha jobban tetszik de nekem mindenféle variációba jó volt, viszont ha teheted Máriát használd Jézus helyett mert szerintem sokkal jobb. Balotelli annyiban rosszabb, hogy kicsit úgy fordul mint egy rozsdás tengeralattjáró de nagyon jó ő is, Aguerot könnyen fellökik.
-
boff
senior tag
De amúgy milyen érdekes, csak online idénynél van ez és pontosan azóta amióta megvan a bentmaradás. Akármi mást játszok minden hibátlan csak idénybe nem. Sőt idénybe még sokszor full zöld jelerősségnél is laggol míg online barátságosnál néha piros jelerősséggel hibátlan. Érdekes dolgok ezek.. Amúgy azt magyarázza el valaki, hogy ha rossz a kapcsolat és nálam hihetetlenül szar a játék akkor az ellenfélnek miért olyan minden játékosa mint Ibra Eto robbanékonyságával? Elvileg nála is rossznak kell lennie a kapcsolatnak...
-
boff
senior tag
Megfigyeltem valamit! Visszaestem a 2. osztályba egy érdekes meccsen amit nem részletezek mert már jó 1 hete volt. Tegnap gondoltam visszajutok és a bentmaradásig lazán nyertem minden meccset aztán fél óra, egy óra ellenfél keresés után se találtam olyan ellenfelet akinél full zöld lett volna a jelerősség. Ma gondoltam ismét megpróbálom és ismét 40 perc elment haszontalanul ellenfélkereséssel mert az összesnél piros vagy sárga volt a jelerősség. Gondoltam mostmár nem érdekel játszok 1-et sárga jelerősséggel. Elindul a meccs persze olyan hendi szopás amilyet még nem tapasztaltam, ellenfélnek kb 70 összhangos csapat 4-4-2 felállás. Középkezdés kapásból rárúgja és 0,2-vel gurul a labda, mintha passzoltak volna Adlernek az meg kiboxolja szögletre és persze 1:0 oda. Kb. fél óráig nem történik semmi aztán Reus-al végre 1v1-be mehetnék kapura de nem mert schweinsteiger 30m hátrányból álló helyből utolérte majd hátulról becsúszva szerelte és ezért Reus kapott egy sárgát..
Hozzáteszem, hogy az egész meccsen 1-et nem tudtam passzolni és bármit variáltam se jobb se rosszabb nem lett, labdaátvétel 10/1 sikerült úgy, hogy csak 2m-re pattant el.. Aztán kaptam a félpálya közepéről a kör szélétől egy gólt Boateng-től, ott majdnem elgondolkodtam, hogy kilépjek de úgy voltam vele, hogy feltudom hozni mert egyáltalán nem játszott jól az ellenfél. Második félidőbe volt pár 1v1-es helyzetem de 1x se sikerült rálőnöm mert nyomtam, hogy lője rá de nem lőtte és addig vezette a labdát amíg bele nem ment a kapusba.. A legkomolyabb helyzetem az volt mikor reus az 5-ös sarkáról kicsavarta bedobásra úgy, hogy belebotlott lewa-ba és mind2-en elesetek és kb 20 percig feküdtek az ellenfél kapuja előtt. A legdurvább az egészbe, hogy kipróbáltam, hogy mit csinál a csapat ha nem nyomok semmit és az emberek maguktól elestek, egymásba szaladtak és ha hozzápattant valakihez a labda teljesen magától kirúgta szögletre úgy, hogy nem volt a kezembe a kontroller. Ha ezt nekem valaki megtudja magyarázni, hogy lehet elkerülni vagy javítani a helyzeten azt megköszönném, bár nem tudom, hogy itt mennyire lennék én a hibás... Talán letörlöm a 14-et, úgy is jön a 15 nemsokára. 
-
boff
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Hamis 9 erre tökéletes.

-
boff
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Szerintem is a sima 14 jobb ha másképp fogod fel, jobban kijön az, hogy ki, hogy játszik. Fut-ba nem kell zseninek lenni mert veszel egy ikerturbós játékost akivel végigsprinteled a pályát aztán vagy beadod vagy rálövöd és szöglet majd befejeled. (Nagyon sok ember játszik így) Persze nem mindig jön össze mert sok a belassulás stb.. de akkor meg elő lehet venni azt a fajta játékot amit a sima 14-be tolsz. Nem hiába mondják amúgy, hogy FUT-ba az 1. osztály kb semmit nem jelent a sima 14 idényekbe az 1. osztályhoz képest.
-
boff
senior tag
Kipróbáltam és tényleg nagyon rossz, már fel is raktam 3millába mivel 1db sincs belőle a piacon.
Aztán vagy elviszik vagy nem. Összes fejes helyzetet kihagyta pedig tisztán fejelt de mindig mellé vagy fölé vagy kapus kezébe és még volt mersze lesérülni úgy, hogy csak 60 percet játszott és abba is csak sétálgatott leginkább. -
boff
senior tag
Sikerült megszereznem ezt a gyöngyszemet 947k-ért. : [link]
Jó ár volt szerintetek?
Mindjárt kipróbálom aztán kiderül, hogy megérte-e. -
boff
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Azt már nem tudom én is olvastam még, hogy hétvégén lesznek maxon az árak.

Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

JHV-nek én pedig Diekmeier-t ajánlanám, nálam best of már régóta ha bundáról van szó, gyors, erős és néha bejön 40-ről a bal lába. 

origin: boff79
Több gólt fejeltek nekem messivel mint Mandzukic-al meg Lewá-val együtt.