Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dracox
addikt
10db 25k-s pakk a láthatáron

-
argentin27
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Gervinho - Cuadrado duóra gondoltam!

Totti olyan lassú hogy...., Pepe meg nem szimpi!
Azért tőlük klasszisokkal jobb szélsők vannak a Seria A-ban!

-
vegitossj7
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Úgyérted a Totti-Pepe duó?

Nekem ők jöttek be, Tottinál nincs jobb szélső, se játékos az egész Fifában.
Ibra meg csak Totti-t utánozza, nem sok sikerrel. 
-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Tots Callejon van meg, nem rossz, egyedül a csel hiányzik róla. Mind1 melyik variációt választod, ezért ilyen szempontból talán az olcsóbbat érdemes. Vagy pedig Zöld Cuad és Kék Gervi, így mind a 2 oldalon mehet a sprint, csellel...

-
argentin27
senior tag
MdewC:
Te próbáltad már TOTS Callejón-t és TOTS Gervinho-t ???
Mert úgy érzem egy kicsit fel kell frissíteni a Seria A keretemet mert akadozik a gépezetem!!!
Természetesen Cuadrado megmarad de jelen pillanatban IF Cuad LW-be szerepel de megvan a zöld RW változata is és így beférne TOTS Gervinho, vagy marad Cuad balon és akkor TOTS Callejón érkezne!
Candreva jó, ügyes bitangot lő de sokszor a futóversenyben alul marad szegény! Ezért gondoltam az új jövevény érkezését!Mi a véleményed erről és az érkezőkről???

-
argentin27
senior tag
Tegnap vettem egy IF Handanovicot kerek 1 milláért liciten, az olasz csapatomba szántam, de gondoltam ma úgy is dolgozom egész nap, kiraktam 1 napos transzferre 2 millás azonnali áron hátha elviszik és keresek rajta 900k-t (5% EA) és el is vitték! Ez gyors 900k volt!

-
TommyGun
őstag
És itt az Olasz csapatom [link]
-
TommyGun
őstag
Én egy ilyennel nyomulok, sajna nincs zsém zöld kék barna kártyákra

[link]
De így se megy rosszul most jutottam fel első osztályba, 2. osztály győzelemmel. -
Gaborz1
senior tag
-
Gaborz1
senior tag
Igazából azért került oda Cahill, hogy lehessen építeni a fejeseire adott esetben. Távoli lövései elvileg elég jók. Mlapával próbálnám kompenzálni Cahill sebességét. A legtöbb csapat amit összehoztam egy gyorsabb és egy kiválóan fejelő csatárra épít, így próbálom változatossá tenni a játékot (Ibarbo-Jackson Martinez, Mandzukic-Aubameyang, Vucinic-Gomez, Yilmaz-Drogba). Nekem a 2 csatáros felállásban ez eddig bevállt+ teszek rá összhanglapot ami picit emel rajta.
-
Gaborz1
senior tag
Érdekelne a véleményetek erről a team-ről: [link]
TOTS Cahillt és az ezüst Bundesligásokat szeretném kipróbálni. -
ali75
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Mi az a WR?
-
membrandj
nagyúr
Várható mostanában nagyobb pakk? Tegnap volt ugye a 35k-s. 50k ? 100k? Volt amikor előre beírta valaki. Honnan lehet tudni?
-
boff
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Azt már nem tudom én is olvastam még, hogy hétvégén lesznek maxon az árak.

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez egy pakk nyitás paródia. mind1.

-
MdewC
nagyúr
-
boff
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Nekem tegnap 800k-ig ment fel a licit, szerintem próbáld meg ha nem megy akkor max hétvégén, elvileg akkor lesznek a legmagasabbak az árak.
-
zsoltirte
aktív tag
Másnál megy az EA szerver? Megnyertem az offline MLS kupát. Kinyitottam a csomagot, aztán el akartam adni a játékost, de megszakadt a kapcsolat az EA szerverrel és FUT-ról is kidobott. Remélem a csomag megmarad, mert benne volt James Rodríguez(RMA) is és még sok egyéb kacat ugyebár.

-
argentin27
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Lehet hogy egy próbát megér! Köszönöm!
Más:
Most nyitottam egy TOTS Dempsey-t , az a helyzet hogy most melóban vagyok és nem tudom megnézni hogy mennyit ér most, ha valaki meg tudná mondani nagyon hálás lennék, ja és azt is hogy mikor érdemes eladni? Mikor ér a legtöbbet???

-
vegitossj7
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Nekem abban az nem tetszett, hogy kontránál nagyon ügyelni kellett a WR-re.Ha a szélsőd nem jó WR-el rendelkezett, akkor oda a kontra, viszont nagyon jól ki is lehet passzolni az ellenfelet, én ajánlom, csak egy igazi jól passzoló befejező csatár kell
(Llorente, Michu) -
TommyGun
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Max otthonról fog menni majd megnézem ha hazaértem, de ha végigtekered szerintem mrgtalálod.
hagyományos 4 védő szokásos BHV JHV nem BSZV-el
BK + JK között két KK elöttük a KT és a Csatár.
De amúgy ponz azért esett erre a választásom (4-2-3-1et akartam eredetileg) mert rohadt drága lett volna a 4db KK-mat átrakni KVK-ba. 10 ropi darabja a lapnak vagy mi.
Két csatárt így is átkell rakni KTra de CSatárt KT-ba rakni csak 1 összhang vesztés nem 3 -
TommyGun
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Van egy olyan felállás gyárilag, most lehet nem 4-2-3-1 a neve de (vmi hasonló, ellenben lehet hogy 4-4-1-1?) gyakorlatilag ugyanaz, csak a 2db KVK helyett két KK van amik így előrébb helyezkednek el mint a védekező középpályások, a középpályás támadó meg középtámadó van ahova egy csatár elvileg passzol.
A lényeg hogy így jobban tömörül a középpálya, sajnos nekem legalábbis Luxus hogy két csatár elől legyen mert így nem segítenek a védekezésben meg a támadás felépítésben túl elöl vannak. -
TommyGun
őstag
Nos kipróbáltam a 4-4-2-őt az olasz csapatommal de kutyaűtő eredményeket hozott, egyszerűen képtelen vagyok támadni és hatékonyan védekezni annyira nyitott a középpálya, túl nagy rések vannak benne nem tudom fedezni a passzsávokat van hogy nincs kinek passzolni...próbáltam beállításokban összébb húzni a dolgot de így se lett sokkal jobb, annyira ráfeküdtem már a 4-2-3-1-re...a németekkel, velük úgy tudok védekezni már hogy az ellenfél alig tud futni mindig van elötte vki
De az olaszoknál sok jó csatár van ezért döntöttem a két csatáros megoldás melett (Gomes Klose Vucinic Balo)Úgyhogy marad a 4-2-3-1 de olyan felállásban hogy a középpályások nem KVK hanem KK poszton tolják a KTK meg KT-ban és oda megy Vucinic mert ő jól passzol de nemtom ki legyen a másik a csere, Klose Gomes és Balo csapnivalóan passzolnak, és nincs szívem eladni egyiket sem...Lehet balo kap vmi passz boostot hogy hatékonyabban tudjon passzolni ha kell. Majd kipróbálom lehet nem is fogok vele sokat passzolni, majd kiderül.
-
Francesco003
aktív tag
Nem gondoltam ,hogy velük fogok idén játszani..D:d de az utsó 100k ezrem ráköltöttem.Nem is rosszak.
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Meddig lesz még meg a PS?

argentin27: Ezt így kell csinálni!

Scale: Na szép... Tegnap egy ilyet kaptam, csak messzebbről...
Belefutottam egy srácba, 55 online bajnokság győzelem (és nem a 10. osztályból...), játszottunk még kettőt, egy döntetlenen kívül 2x is fordított... 
Jó lenne még visszavágni neki, mostanában nem vagyok vmi nagy formában...
-
gardzser
csendes tag
válasz
argentin27
üzenetére
Szerintem nem kell több milliós keret az online kupához.
Reggel belinkelem a keretem akikkel megnyertem az online kupát.De a legdrágább játékos SIF Defoe. őt is 38K-ért vettem.
Szerintem az egész keretem nincs 100KHétvégén meg amikor a legmagasabban lessznek az MLS játékosok árai eladom őket haszonnal.
-
Francesco003
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
kb vettem ugy 20000fifa pointot amiből max 200k jött be ....huha........hol van a mostani 20millkás keretemtől....de rábasztak elérték ,hogy többet ne is költsek erre a fossra....
-
Chereiose
addikt
Amúgy az normális, hogy 1 hete mindennap nyitok kb arany prémiumokat, +ma a 10 jumbot-t, s egyikbe se kaptam még különleges játékost?

-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
-
argentin27
senior tag
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Sztem bőven a java kereskedés.

-
argentin27
senior tag
Ezt a büdös tetves játékot miért nem bassza meg az EA????
Full lag meccs plusz jó kora hendi az ezüst csapatnak!!!
Direkt számoltam hogy a meccsen 9 ismétlem 9 "földbetaposás" volt az én csapatomnál és természetesen kulcs szituációknál!!!

-
elod22
senior tag
válasz
zsoltirte
üzenetére
Én 2-3 hete raktam össze az MLS csapatom. [link] 50K-t sem költöttem rá, de abból 25K volt IF Henry (a mostani árakat nézve 300K-ból se jönne ki, az ezüst játékosok miatt). Egy meccset toltam eddig az online kupán, egy full TOTS csapat jött, még a cseréi is nagy valószínűséggel kékek voltak
. Sikerült 2-1-re nyerni, de szerencse is kellett 
-
vegitossj7
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Na de mennyi Fifa pointot vettél?

-
-
zsoltirte
aktív tag
válasz
argentin27
üzenetére
Bemásolnád az MLS keretet amit összeraktál? Vagy vki aki játszott a kupába? Össze akarok rakni egy csapatot, de vicc, hogy milyen drága minden játékos. Miket lehet pár száz zsetonért venni? Akik jók is.
-
dudu5130
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Csak sima bizniszekből vagy nyitogattal pakkokat is?
-
Francesco003
aktív tag
Most már bas...a telibe ...a qua....a....az E.A .....2nap alatt elnyitottam 500k ezret....kinyitottam az összes 15k pakkot ma meg a 3x 35k pakkot .........semmmiiiiiiiiiiiiii legjobb játékos mandzukic .........mi a szar nem hisszem elllllll......több mnt 1.5milkát +anno még vettem fifa pontot és semmiiiii...............akkor ,hogy van tele az átigazolási lista az új Totsokkal ..............................lehet megse vesszem a 15öt.itt legalább megvan szinte mindenki ............azt majd a 16ot megveszem ..rohadjon meg.................boccs ez kijött
-
dudu5130
őstag
Köztetek van olyan aki zseton vásárlás nélkül csinált milliós zsetont? Hogyan?

-
argentin27
senior tag
Összeraktam egy alap MLS csapatot hogy Offline behúzzam a kupát!
Ez megvan gondoltam eladom az összes játékost, zömét 2-3-400-ért vettem és úgy viszik őket 1500-2000-ért mint a cukrot!!!Más: 35k-s pakk

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Biszem-baszom jobb lett volna.

-
Scale
őstag
Itt mit jelentenek/mire vonatkoznak ezek:
Curve, Marking, Volleys (de ez talán a kipattanó) és a Crossing az a beadásnál a beadásra vonatkozik vagy az ilyen helyzetek kezelésére? -
gardzser
csendes tag
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Van itt olyan aki AMD kártyával játszik? Nálam 270X en szaggat kb 5 percig jó aztán akadozik, mit állítsak át? Fix 60FPS en és korlátlanon is ezt műveli. Mást nem állítottam eddig. Legfrisebb catalyst van fennt, nem a beta.
-
sch_a
addikt
Én tegnap 600k-val kezdtem a nyitogatást. Esett egy Neuer meg egy Donovan, őket eladva 1millióval zártam a napot. Reggel megint nekikezdtem egy TOTS Henry reményében.
Annyit nyitottam, hogy megint 600k-nál jártam és semmi értékelhető nem jött. Aztán egy Dempsey, majd 3 csomaggal később egymás után 2 Donovan.
Az egyiket eladtam és megvettem Henry-t, toltam kicsit az MLS-es kupát, de végül eladtam a TOTS-okat, majd megveszem Henry-t, ha lejjebb megy az ára.A befolyt coinból meg csináltam egy kolumbiai/seria a-s cserecsapatot.

Most ezzel a két kerettel nyomulok:
[link]
[link] -
vegitossj7
addikt
Jött a Török Liga a Fifa 15-be

Jól kezdődik, a brazil ligát amúgy sem csipáztam, de a Török halálos lesz

-
zsoltirte
aktív tag
válasz
zsoltirte
üzenetére
Nah dühöngő off. max 20-30 meccs, aztán úgyis helyreáll a dolog.

Tudtok valami jó csapatot max 50-60k zsetonért(Xbox360)? Lehet kicsit több is később, de egyelőre csak annyi lenne rá max. Szal egy alap csapat ennyiért, majd 1-2 kicsit többe kerülő játékost tudnék cserélni, de ne legyenek nagyon drágák.
Semmi kedvem már játékosokat próbálgatni, szal valami ehhez hasonló lenne jó. Jelenleg ez a fő csapatom. -
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Sztem kár elnyitni azt, amit amúgy is mákkal dobott le tegnap, de nem szólok bele, te coinod!!!
(csak jót akarok.)
-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
NE TEDD!!!

sztem... -
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Grat

Én egy fekete Criscitot nyitottam és ennyi.. 10k-ba se megy el... -
argentin27
senior tag
Na végre elment a 4. TOTS is amit tegnap nyitottam és bejött 950k coin úgyhogy ezt most mind elnyitom hátha jön valami komolyabb!!!

-
zsoltirte
aktív tag

8 meccs - 5 szaros pont - Előtte nap kettőn hat.
Ezen ment el az egyik meccs, + adtam még 2 gólpasszt az ellenfélnek +1 szöglet.Ezt az előtte lévőn kaptam, bár ezt a meccset valahogy megnyertem.
És az az előtte lévőn is összehozott egy ilyet a kapusom. Komolyan egy foskupac az egész a tegnapi szerver leállás óta. Full béna mindenki, egy évvel később reagálnak le mindent ha egyáltalán. Minden meccsen adok 1-2 gólpasszt az ellenfélnek vagy csak odasétál hozzám azt elveszi, mert én nem tudok semmit se csinálni a labdával.
Bezzeg mikor én támadtam. Viszem-viszem-nem lő, anyád nem ló, LŐJ MÁR BAZMEG és belefut a kapusba/védőbe. Kabaré baszki. 8 meccsen eszméletlen sok ziccert hagytam ki emiatt és majd egy tucat potyagólt kaptam. Persz nem lett volna mind gól, de még esélyem se volt rendesen kapura lőni. A rahedli elrontott passzról és szerelésről nem is beszélve ami a késői reakció miatt jön.Bónuszként a sorsdöntő utolsó meccsen, amikor 1 pont kellett volna a bent maradáshoz, 2-1s vezetésnél, a 80. percbe még a netem is elment.

-
Francesco003
aktív tag
Szeretném megosztani ,hogy tegnap 2órás távlaton belül kinyitottam mind a 10-15k pakkot.3 értékes lap egy Buffon egy NAsri és egy BBVA menedzserliga .....nyitottam kb 5 db 7500 pakkot semmi. azzóta kb 100ezüst csomagnál járok és egy tots se........Idén legnagyobb nyitásom Götze volt egy 50k csomagból ...VAgy ps3on add ilyen nehezen vagy én nem tudom...még jó ,hogy a full Bbva teamem kereskedésből raktam össze ....De hozzáteszem az ezüst pakkok egy kis türelemmel visszahozzák az árúk...olyan játékosok mennek el 2-5k közt ,hogy nem is gondolnám..........na ma még vagy 100csomagot nyitok ezüstből azt majd íróm mi volt....
-
dudu5130
őstag
Tegnap este óta nagyon megy a játék. Egymás után 4szer rúgtam 4et és csak kétszer kaptam 1 gólt. Most vagy a gép ad nekem ennyire vagy szintet léptem egyszerűen

Mellesleg a bundes csapatomban Lewa teljesen használhatatlan. Egy beadásra sem mozog el a védőtől, szinte megjátszhatatlan. Lecseréltem Aubára akivel szinte minden beadásom fejes. Érdekes.
-
boff
senior tag
Tegnapi tots Martins mellé ami elment 496k-ba most esett egy tots Dempsey is 60k nyitogatásból és ez is 7,5k pakkból! Pedig amíg nem nyitottam ki dempseyt előtte csak gyakori arany játékos esett úgyhogy már gondolkoztam is, hogy abbahagyom mert ez így nem lesz jó de aztán megtört a jég.

-
Chereiose
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Igen, konzol. Lehet megnézem majd Cercit, csak kockázatos, mert ha ugyanolyan mint Tevez rosszabb, akkor csak buktam rajta

Szerintem azért még nem adom el, adok neki jó pár meccset még
-
almos94
aktív tag
Én voltam a 64ezres licites... [link]
-
Takika14
aktív tag
Csak nálam szarakodik játékon belül a FUT? Pakkokat nyitni szinte lehetetlen, összeomlik a szerver, marha lassú. Eléggé idegesítő!
Új hozzászólás Aktív témák

- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)