- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Nem tetszik? Pedig a jó öreg Ale!!!

dracox: Talán hamarabb is meglesz!

-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Grat a csapatokhoz!! Jöhet a 15!
(Föleg mert kereskedéssel!)Gaborz1: Szintén grat!
-
Scale
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Suarez is 86-al indult 14 elején [link] de aztán felfokozták 88ra

-
P. úr
tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Nem ismerem a magyar fifa youtubereket, de ha ő a legnagyobb, akkor lehet, hogy sokat nem veszítettem.
Persze lehet, hogy amúgy jó videói vannak, mindjárt meg is nézem, de azért ha én csinálnék ilyen produkciókat , akkor lennék annyira igényes, hogy igyekszem normálisan beszélni.
Ez persze egyéni vélemény, semmiképp sem fikázódás, csak egy kis kritika.
-
argentin27
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Az !!! Vicces volt ismlét az 50k-s pakk!

-
P. úr
tag
válasz
Francesco003
üzenetére
A srác egy kicsit figyelhetett volna nyelvtanon, főleg amikor a hangsúlyozást és a szóismétlést oktatták.

Végig tudta hallgatni valaki?
-
dracox
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
100%-ban egyetértek veled. Akinek színes lapja van vagy egy CR-Messi-Bale-Ibra az érezhető legyen már a csapatban ne pedig labda átvételi gondjai legyenek az ilyen játékosoknak...... esetleg befutja egy no name játékos a top speed játékosomat. Az ilyen egyensúlyteremtést töröljék el....

-
vegitossj7
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Hát nem tudom, szerintem elég ócska a labdavezetés....
-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Az remek...

Írtam panasz ticketet, kiv vagyok, hogy megoldják-e... -
dracox
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Én is folyamatosan nyitogatom ezeket az akciós pakkokat meg néha 50-100k-t ahogy kedvem van de egy kib*szott MLS TOTS sem esett nálam sem meg hét csapatából sem senki, de az ilyen hulladék lapokból már negyedjére adja be pl. Toulalant és társait ......vicc
-
vegitossj7
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Na de mennyi Fifa pointot vettél?

-
dudu5130
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Csak sima bizniszekből vagy nyitogattal pakkokat is?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Csikicsukinak csináltam egy rettenet hybridet.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Ő a silver "lédik" álma, Csikicsuki!

Studiossrác: Amit át tudsz vinni még, az a pénzért vásárolt point.
(DE az a legjobb, ha azt már csak a 15-ben vesz az ember. Vagy ott sem.
) -
Studiossrác
aktív tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Köszi.
Még egy kérdés: nincs valami online felület a PC-s FUT-hoz? Akár az átigazolásokhoz, akár keret megosztáshoz, játékos árakhoz stb.
-
ferni
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Dortmundos Ramossal nem lenne jobb az összhang?
-
argentin27
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
van 50k-s pakk is

Nekem egyikben sem volt semmi!

-
dracox
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Nálam is ugyan ez a probléma. Hasonló csapatom van, mint neked, de egyszerűen nem találják el a kaput a játékosaim..nagyon rossz a kapura lövés és kaput eltaláló lövés arányom.

-
argentin27
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Az a jó öreg hendi!!!

-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Aprítunk ma??? Nemsokára otthon.

Argentin 27: oda kell baxni oszt jónapot!

-
dudu5130
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Hát igen. De azért sokat dob rajt. Akkor szerintem motor lesz

-
ali75
aktív tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Ezt a játékosok dolgot én is úgy érzem! Kb.1500 meccsem van és lassan minden színes lap megfordult már nálam (kék,zöld,fekete,pl.:Modric,Pogba,Vidal,Benatia,Isco stb.) de én is úgy érzem hogy teljesen mindegy online hogy milyen kártyával játszol mert nem jön ki a színes kártya erő ill.tudás különbsége!Ezért most már csak sima arany lapokkal tolom,mivel velük is úgy megy a játék mint TOTS Cerci,TOTS Candreva,TOTS Ramossal,de sorolhatnám még a sok színes lapot amit kipróbáltam!Online meccset ha játszom imádkozom hogy az ellen csapatában legyen legalább 3 vagy több színes lap mert akkor megy a játék nekem a sima arany lapokkal!Ilyenkor nincs falábú játékosom,mindenki gyors akinek annak kell hogy legyen,nem pattannak el a labdák mint egy falról stb.,tehát minden klappol!Na ilyenkor jó Fifázni,ilyenkor lehet élvezni egy meccset!Igy viszont nem értem mi szükség van a drága színes lapokra,mivel szerintem nem jönnek ki a tudásbeli különbségek! De ez csak az én véleményem...
-
dracox
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Nem őt harapta meg a VB-n??

-
dracox
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Átigazolják Suarezt a barcaba. Csak az külön szerver leállást igényel, nehogy valaki Chiellini sorsára jusson.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Az tuti, sőt a védelmük is fullos!

-
barcabome
aktív tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Ideje volt már...
-
dracox
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
az a horror videó nagyon ütős

-
dudu5130
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Engem az originre se enged fel.
-
ferni
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
hát pedig ez hariból ment, úgy tűnik benned maradt egy kurva nagy tüske, bár nem tudom miért nem lehet felfogni, hogy nagyon ritkán játszok "barátok" ellen... aminek szintén meg van a maga oka.
és igen, én nem játszottam még 2000 meccset, ez tagadhatatlan...
én összeadtam az UT/Online Barátságos meccsek/sima Online Idények triót és csak 1823 jött össze... volt még pár Lobbys meccsem ,bár az túl sokat nem dobna rajta... szóval tényleg nem toltam még annyi meccset, mint te, ez tény.nem akarok itt nagy szavakat használni, de nekem kicsit más, profibb a hozzáállásom ehhez a játékhoz, mint a legtöbb embernek itt, meséljétek be, hogy minden egyes alkalommal amiatt a csúnya gonosz handi miatt kaptok ki, az EA folyamatosan direkt szívat titeket, a becsült pontok nem csak becsült pontok és a fejeseket is csúszkán állítgatják folyamatosan a központban, hogy szívassák a játékosokat és még lehetne itt mondani a szépségeket.
akinek nem inge, ugyebár...igen, létezik handi, tény, de sokan már minden kis szarra ráfogják vagy ha épp nem megy nekik, akkor is csak a handi lehet az, mert bizony vannak olyan időszakok, amikor nem megy az embernek a játék.
nekem is voltak már komoly handis meccseim, de azok tényleg olyan 20 kapuralövés nem lett gól az ellenfél meg 1ből egy és bárhogy lőttem nem ment be... vannak, de nagyon ritkák azért, de azokat a 10-20 meccses handik sorozatban meg aztán tényleg már a nevetséges kategória.hiába szidja az ember a játékot, attól nem lesz jobb és nem nyersz több meccset, magadban kell keresni mindig a hibát vagy mit kellett volna másként csinálni.
Könnyű ráfogni minden egyébre, de attól nem lesz előrébb az ember, azon kell elgondolkozni mit is kellett volna másként csinálni és ez nagyon sokaknál nincs meg és el van intézve egy szar a játékkal.persze, engem is felhúz sokszor a játék, de hiába szidom, ha pl Agüero lefejeli valamelyik védőmet... szidhatom a játékot meg elküldhetem az anyjába a játékot nem lesz attól jobb...
engem is felhúznak ezek, de ezeket el kell engedned minél előbb és tovább kell ezen lépni és kész és ok ,hogy Agüero gólt fejel KH mellől, de ha pl nem engeded beadni, leszereled, blokkolod a beadást, akkor nincs semmilyen fejes.
és ez most csak egy példa volt.
tudom, hogy egyszerűbb ráfogni, hogy szar a játék, de ahogy már írtam attól nem lesz jobb és az a sikeresség kulcsa, hogy magadban próbáld keresni a hibát ,hogy mit is kellett volna másképp csinálnod.
ez a legeslegfontosabb és így fejlődhet az ember.vagy pl sok olyan van, hogy szabályosan becsúszva szerel az ember a 16oson belül és befújja 11esnek...
megint a legtöbben elküldik a játékot az anyjába, de attól az még 11es marad, mi ebből a tanulság?
ne kerülj olyan helyzetbe, hogy már csak a becsúszás tudjon rajtad segíteni, ha meg igen, akkor benne van a kockázat, hogy rendesen befogod szopni a dolgokat és ezt el kell fogadni és meg kell érteni, mert mást nem tudsz csinálni.de rengeteg ilyen példát lehetne írni.
nem kell elfogadni amiket írok, mindenkinek a saját döntése ez.
én egy kicsit más hozzáállással tolom ezt a játékot, mint a legtöbb ember, van bőven tapasztalatom mindenféle szempontból, nagyon sok igazán jó játékossal is játszottam az évek alatt, 14ben már jó pár külföldivel is játszottam online versenyeken, mert sajnos 14re a ps3as magyar online versenyek szinte megszűntek, pedig előtte voltak azért bőven.
szóval nálam nem az UT első osztály megnyerése a plafon meg amihez mérni kellene a dolgokat.Kedves Francesco, írhatod, hogy sokszor magyarázok hülyeséget, ez a te döntésed, de ha te megmerted kockáztatni azt, hogy te többet játszottál a játékkal, mint én (amiben mellesleg igazad volt), akkor én is had kockáztassam azt meg, hogy kicsit több tényleges tapasztalatom van nálad, ha a fifákról van szó, hiába van neked már 2000+ meccsed... és van nálam bőven játéktudás is, amire tudom alapozni a véleményemet, de felőlem mondhatod nyugodtan, hogy faszságokról beszélek elég sokszor.
és tudom, hogy sokaknak nem fog tetszeni az, amit én itt leírtam, de nekem ez a véleményem.
de amúgy még mindig egy hülye játékról van szó, nem többről.
-
dracox
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy James meg Suarez ára is fel fog szökni milliókra.....

-
ferni
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
ilyen hülyeségeket hogy tudtok kitalálni már bocsánat?
nem full random módon kell beadni bele a tömegbe és lehet egy csomó gólt fejelni...
mert hiába hiszik azt sokan, hogy lefutnak szélen, random beadják a tömegbe hátha jó lesz, a legtöbb esetben nem lesz jó...a beadást is meg kell tanulni alkalmazni, nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik, az ne a játék hibája legyen, hogy az egyeseknek nem megy.
-
dracox
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
na majd rápróbálok én is, hogy előrébb rakom, de akkor IF Benzema a padra ül

-
dracox
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
nekem 4-3-3(5) KK poszton van jobb old. de nem igazán vagyok kibékülve vele.. szürke egér a mezőnyben
-
Yodamest
veterán
válasz
Francesco003
üzenetére
Benteke nagyon jó még
nálam ő lett a gólkirály pedig van agüero, van persie, suarez, rooney, jovetic -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Francesco003
üzenetére
Fúúúú pali, 2 ilyen keret, a játékosok 80%-a 10x többet ér, mint az egész Klubbom.
-
dracox
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Bale hogy teljesít nálad?
-
dudu5130
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Én is így vagyok vele, csak nekem nincs tots lapom. Valamikor adja valamikor nem. Szerintem ez szimpla szerencse kérdése. Pl tegnap este játszottam 2 meccset jó játékosok ellen nyertem egyszer 5-2re utána meg 1-0ra ma meg 2 kutyaütővel azt 1-3 meg 1-1.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére

Azért 3-ból 2 elég jó arány!!! Le a kalappal!
-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Megfontolandó!
A SIF már bizonyított, csak a sok szín miatt félek a handitől, de megoldjuk!!! 
-
argentin27
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Akkor a fiad egy szuper genius tehetsége a Fifa dinasztiátoknak, egy-két év és sokaknak rettegett ellenfele lesz!!!

-
sch_a
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére

Nekem tízből kilencszer ezt dobja...
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Francesco003
üzenetére
Eleinte még csak-csak, de több milliós nézettségel neki is jön a lé elég keményen.

-
dracox
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Szerintem a tipszmix hozza nekik a milliókat ahogy nekünk

-
danikollar
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Igaz.

-
danikollar
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Ronaldo szerintem is csatárként jó. Nálam sokkal jobb, mint a szélen. Mondjuk nálam Bale KVK.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Francesco003
üzenetére
Van píííííííííííííííííííííííííííííííííííííínz

-
dracox
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
legjobb lap

-
PAUBEN
tag
válasz
Francesco003
üzenetére
roninak chemje mennyi?
-
argentin27
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Jó kis keret! Én is sokkal szerencsésebb vagyok WC-ban pakk nyitásban mint sima UT-ban. Olyan dél-amerikai és európai keretem van hogy beszarok! Komplett argentin támadósor és brazil védelem, európaiban pedig szinte csak CR hiányzik! Sima UT-ben esélyem sincs Messi, Ribery, Hazard szintű emberekre de itt WC-ben tök jó hogy zúzhatom velük!!!
-
ferni
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
akik benne voltak a heti TOTWban, de nem kaptak MOTM lapot, azokat is felturbózták, azért 87es pl Hummels.
[annak a 6 IFnek, akik ott vannak, nekik lett felturbózva a VBs lapjuk.] -
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Adom, csak küldj már egy Balot!!!
Adok még mellé Cavanit, Guarint, Luizt, Fernandinhot, Vargast, Marcelot, csak jönne már!!! -
ferni
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
nem csak a statokat kell nézni.
Vertonghen nem elég gyors szerintem, míg Rodriguez nálam gyengébb, mint Jansen és a némettel az egész védelmem is sokkal stabilabb, az a 191 cm és a gyorsasága az nagyon üt együtt... én nem is szeretek alacsony szélsőhátvédeket használni, mert rengeteg fejes gólt lehet róluk kapni, Jansennél ilyen nem igen fordulhat elő
(mondjuk ez a svájcinál se lenne nagy probléma, elég megnézni a statjait).
de ami tényleg Jansen mellett szól az az, hogy sokkal stabilabb az egész védelmem vele, mint Clichyvel vagy Rodriguezzel és ez nem igen mérhető statban
de persze mindenkinél más válik be, nem véletlen írtam oda, hogy "szóval nekem"
Benteke is csak 81es mégis sztem ő a legjobb csatár egyértelműen a VBs UTban, a sima Fifában nekem nem vált be, de itt nagyon is, 1,4es gól/meccs mutatója van kb és van egy rakat gólpassza is. -
ferni
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
én meg CRt adtam el 0ért bocsi.... Mert már meg volt....

kajak kaptam másodpéldányba CRt

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Francesco003
üzenetére
Naaa nee szopass...
D1 cseréd többet ér, mint az egész keretem...

-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Ezen már én is átmentem, be is másoltam ide, számon kértem őket, semmi nem történt... Egy nagy 0!

-
boff
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Azt várhatod..
Azt a választ fogod kapni, hogy vedd fel a netszolgáltatóddal a kapcsolatot mert nálad van a hiba és ezért nem áll módjukban kárpótlást adni, valami ilyesmi.. Én ezért nem is írok nekik választ.. -
vegitossj7
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Fölösleges, csak idegeli magát az ember max. 2 ingyen pakkért...
Semmi értelme...
-
boff
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Pontosan ugyanezt a levelet kaptam.

-
ferni
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
én csak estefelé játszok, meg nagyon késő felé és nekem nem csinálta már ezer éve, csak a megjelenés után 1-2 nappal volt 2 ilyenem, azóta nem. Sajnos délután nagyon le vannak terhelve, akkor gyakrabban előfordulhatnak ezek...
amúgy rohadt idegesítő az, hogy már hiába nyitok WCs pakkot nem jön semmi...
ne tudjátok hány olyan csomagot kaptam már, aminél egy SZERZŐDÉS villan fel az elején, mert az összes játékos másodpéldány.... nagyon idegesítő...
de a legtöbb esetben 1 új játékos van benne ,de az is mindig ilyen noname használhatatlan valami...
pedig a Dél-Amerikai csapatomból még rengeteg ember hiányzik...
tegnap is elnyitottam a 30k-t, meg a 3 nyereménycsomagot... azokban volt 3 szerződéses nyitás, és a maradékban se jött semmi... -
boff
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Nekem se válaszoltak még a az előző levelemre. Viszont az előző levelembe említettem nekik az azelőtti levelemet amire szintén nem válaszoltak és cserébe elbaszták a játékom mert nem tudok csapatedzést alkalmazni csak úgy, ha veszek egy keretedzést és egyből felhasználom és így miattuk el kellett adnom mind az 50db keretedzésem és most vehetek mindig ha kell.. Ja és wc is kifújt mert ott se tudok keretedzést alkalmazni mivel ha rámegyek, hogy csapatedzés azt mondja, hogy nincs elérhető lap.
szerk: Még az előző előtti levelembe egy eltűnt keretedzés miatt írtam és arra jött egy válasz így, hogy küldtem nekik még1-et amire nem válaszoltak de az azelőttire igen, és azt írták, hogy megoldották a problémám, hát nem mert mégjobban elbaszták..
-
vegitossj7
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Nekem egy nagyon fura dolog tünt fel az utóbbi időben...
Játszott itt már mindenki gondolom Online profi mérkőzést.
Na már most ott el van baszva az irányítás, és mint ha fogyatékosok lennének a játékosok
A minap jött egy ellenfél a 13-ban, és volt vele 3 vendég is.
Ugyanezek voltak a jellemzők az egész meccsre, egyértelműen az internet befolyásolja a teljesítményt...
-Lassan reagál.
-Gyökerek a védők.
-Gyökerek a támadók.
-Gyökerek a középpályán.
-Mindenki gyökér.
-Mindenkit megelőz Heskey, és rosszabb a kezelése mindenkinek, mint egy bronz kapusnak...A Script internetfüggő, és nálam az oldotta meg, hogy kihúztam és bedugtam a kontrollert, így az irányítás helyrejött sec-perc alatt, a netem meg fixálódott...
Akinek nem megy a játék, pause, kihúz/kikapcs, bedug/bekapcs, és máris jobbak lesznek a játékosok

SAJÁT VÉLEMÉNY, GARANCIÁT TERMÉSZETESEN
nemVÁLLALOK! -
sch_a
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Mert PS-en nincsenek hackerek.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Igen, emlékszem akkor voltál alapból ideges a gépre. Egyébként nekem is voltak akkor furcsaságok és megszakadások is!

Az egyébként egy fullos játékhiba volt, a ritka fajtából.
Igen, Bale-el vigyázni kell, mert a Bonucci féle "lomhább" védők ha nekiállnak "rodeózni" a 16-osnál, akkor lecsap és bérgyilkol!

-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Grat, elég fullossak lettek!!
Látom a kolumbiai keret nálad se maradhatott ki! 
Legjobban nekem az olasz és francia bajnokságból épített tetszik, de majd tesztelünk!
Tegnap csak későn értem oda, sry, de ami késik, nem múlik!!!

-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Oksa, leszek keveset én is, de még családi heppöning van, nemsokára...

-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Este 22:00 után mennyire lehet ok?

-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Megnézem majd őket, a teszt meg kedd környéke!!!

Jó lesz!
-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
ÁÁÁÁ

Mit kérsz érte?????

Bakker 2 Sárit is meg Costát adott már, bárcsak lehetne cserélni!!!

-
ferni
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
én a 2. meg a 3. idényemet buktam be ezzel a megnyert negyed- majd megnyert nyolcaddöntő után....
azóta inkább csak késő este fifázgatok, épp emiatt azóta elkerültek az ilyen problémák...
nevetséges..."Miért nem jár azért semmi, ha a kapus 16oson kívül ér kézzel a labdába? Se piros, se szabad... Meg az is mi a ge*i hogy kezezésért se jár semmi, mikor David Luiz szögletnél kiboxolja a labdát
"a Fifa online szegmenseiben ki van kapcsolva a kezezés, offline be lehet állítani ,hogy legyen, de online nincs.
-
danikollar
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Percekig próbáltam, aztán feladtam. Inkább nézek egy filmet asszonnyal.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Ugyan ezt a klippet osztottam meg barátokkal facen, privben.
Fullos! Csak az Olaszok hiányoznak...! 
-
danikollar
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Nagyon komoly az a klip.

-
dracox
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Szerintem meg CR-re érdemes alapozni

-
danikollar
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Nekem van Bale-em, már másodjára egyébként és nem villog annyira, mint elvárná az ember. Haveromnak is volt xbox360-on, és nála is gyenge volt. Ez ember és játékstílus függő szerintem, hogy kinek hogy megy vele.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Köszönöm még1szer!!
(Egyébként már várom az új csapataid!) 
dracox: Köszi szép!!
Már rég nyitott asszony, meglepett egy Casillas nyitással.
Még egy Balotellit nyithatna... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
ferni
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
elolvastam, épp azért nem fogadtam el, mert elég érdekesre sikerült.

és sztem előbb kéne itt megbeszélni, hogy felveszel ,hogy betudjalak azonosítani, mint fordítva
az a baj, hogy nem igen szoktam már nagyon másokat felvenni, most megnéztem, 50 ismerősöm van, akik be is léptek az elmúlt 2 napban (csak magyarok, 1 kivétellel csak fifások), na ez pöppet sok... így meg aztán tényleg nem veszek fel mindenkit, akiről azt se tudtam, akkor hogy ki
meg tényleg ritkán játszok mások ellen, akik a Friends List-en ott vannak, most is VB-s UTzni fogok, ha épp fifázok majd. -
argentin27
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Tényleg! Most már vége a TOTS szarakodásnak és még mindig nem jó a webapp!!! Valaha még jó lesz szerintetek???

-
dracox
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
lassan ingyen lesz minden

-
bmw528
tag
válasz
Francesco003
üzenetére
én a döntőt nem tudom megnyerni, a végén kidob már 3x
-
danikollar
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Nekem CR-t adott ma

-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Tegnap én is fillérekért vásároltam!

-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
later today, sztem még ma nem?

Mondjuk inkább megveszem IF Rodrigezt RM-be, mint költsek random pakkokra...

-
boff
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Ez egy program ami a korábbi 150mb-nyi javítást törli, mert túl kevés bugot találtak a játékban és nosztalgiázni szeretnének a régi szép bugokkal.
-
dani1453
csendes tag
válasz
Francesco003
üzenetére
29.-én lesz egy frissítés amiben benne lesz! Nem kell külön megvenni elvileg.. Ezt olvstam EA-nal
-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Kolléga úr, pedig szóltam!
Mondjuk én ugyan ilyen türelmetlen vagyok, uh nem is szóltam...

-
dracox
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Ütős kis csapatod van

-
vegitossj7
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Fifa 14 World Cup UT
Pc-n ingyenes, mert kibasztak velük, Konzolon MEG KELL VENNI A FIFA 2014 WORLD CUP játékot, utána lehet a simába játszani az UT-vel

Nincs Transfer ott, csakis Fifa point és összeizzadt játékosok

-
Classius
aktív tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Köszönöm akkor tehát a válaszaitokat, sokat segítettetek!

-
boff
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Valószínüleg azért nem lehet elérni a szervereket mert észrevették, hogy valamit jól csináltak múltkor és gyorsan elrontják.

-
illogiknoize
csendes tag
válasz
Francesco003
üzenetére
én úgy emlékszem a vadász volt a legdrágább mindig, tots örület előtt ilyen 9-10k-ért ment.
-
illogiknoize
csendes tag
válasz
Francesco003
üzenetére
lolloo

Mennyibe kerülek ezek összesen? Majd a hendikeppről meg hogy milyen velük játszani számolj be pls!

-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Szuperek.
Az olasz csapatnál, ha javasolhatok, akkor De Rossit felcserélném Pogbával, a Chem is jobb lesz, meg támadásban is. 

-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Üdv!
Candrevat 79K
Cercit 80K
Immobilet 57,5K-ért vettem tegnap este, szal mind a 3-at olcsóbban, mint ha hétvégén vettem volna, ezt írtam.
Linket nyomom. Annyi, hogy most kevésbé csökkentek az árak, de ez lehet a francia tots miatt is...
Sztem ma még olcsóbbak lesznek.
A statod egyébként remek! 
-
danikollar
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
-
danikollar
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Tényleg jó, én is szoktam bújni. De minden vásárlást sajnos nem regisztrál, legalábbis pc-n. Volt, hogy az én vásárlásaim vagy eladásaim nem jelentek meg benne.
-
sch_a
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
-
Nazara
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Szerda reggel lesznek a csúcson az árak, majd délután a TOTW és a spanyol TOTS elviszi őket megint a béka ülepe alá.
-
dracox
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Így nincs miről beszélni
.. Csak a pénztárca szabhat határt -
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
persze

-
danikollar
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Bár én Barca párti vagyok, de ez egy nagyon jó csapat!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)