Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Ha lesz 5-6 ojróért, megveszem

-
danikollar
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Két hete kb. én is visszatértem az online UT-be, 14-ben, hát tényleg nagyon szar, alig talál párosítást.
Állandóan kidob, meccsek után is sokszor kidob és kapom a BNF üzit.
De a kontroller témához hozzászólva, tényleg X360-ast érdemes venni, tényleg a legjobbnak tartom én is.
Bár most egy Xbox One kontrollert vettem és kötöttem a laptopra. Azonban itt pc-n a Fifában nem érzem igazán jobbnak, mint egy 360 kontrollert. Xbox One-on lehet kijön, hogy jobb, mint a 360-as, pláne más játékokkal, de itt egyelőre nem. Ha valakit érdekel az ár, akkor 40 euróért vettem egy német Media Markt-ban. -
drk88
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
15-be is szar megint..
-
dracox
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
+1

-
Nazara
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Uhh, én olyan január-február körül 400K-ért vettem, és 500-ért adtam el a sajátomat, jól elszálltak az árak.

-
HoReSz1975
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
ez engem is érdekelne, 22millió FIFA14 coin -om van, cserélném FIFA 15 coin -ra

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Jelenleg 300k coin min. 50 euróba kerül a neten!
(kb. 16ezer ft)
5 milla FIFA 14 coin-t viszont már 1400ft-ért tudsz venni az ebayen! Ha így nézzük akkor megéri!
-
TommyGun
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Mindenki a 15-öt tolja
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
argentin27
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Ha az online része nem ilyen undoríto hányás mint a fifáé akkor már csak nyert vele az ember!!!
-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Neeee..

-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Nekem is két ismerősöm tolja bill-el, egyik 1. osztályú akivel elég szorosakat tolok, egyszer ő egyszer én nyerek, másik pedig 2. osztályú. Jobban tolják mint a legtöbb kontrolleres ismerősöm. (meg néha nálam is )

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Köszi az ötletet, mindenképpen meggondolom!

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Nincs már usb helyem, csak a gépház elején 2!
Azok elég régiek, de attól nem lassítják az adatátvitelt ugye?
Asszem megnézem a media marktban a kontrollert! Mikor lenne ez a bajnokság? -
Kristof_94
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Én is benne vagyok, bár billentyűzettel nyomom, szóval...
Semmi taktikai művelet, cselezés, stb.
Játszottam már pár meccset neten, de nem megy valami jól! 1-2 döntetlen volt, egy 5 gólos vereség!
Ha esetleg valaki tanítana egy-két alap dolgot, akkor az sokat segítene!
-
pokbubi
tag
válasz
argentin27
üzenetére
Én benne vagyok. De a reflexem már nem a régi. Azt mondják a korral jár

-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Lehet tolnék párat de már hetek óta nem játszottam fifával lehet hogy kicsit kikapnék

-
drk88
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Ugyan ez a tapasztalat 5 gémből 3lagg 1kilépős 1-t meg nyerek

-
argentin27
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Direkt szarják el a 14-es a végére hogy mindenki várja a 15-t mint a megváltót!!!
Kicsit szánalmas ez az üzletpolitika!!!
-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Már én se merek játszani a jó öreg 14-el!

-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Az a lejárat szerintem, bár most nem vagyok bent a játékba de valószínű hogy az.
-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Grat!
Milyen kupa van ?
-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Lesz, mindig csak offlineba rakják ki előre de online is ugyanaz lesz.

-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Aki korábban berakta figyelésre és lusta volt licitálás előtt újra rákeresni hogy nincs-e olcsóbb

-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Mit ettél ma reggelire?

Grat
-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Most már mind1 am is, jön a 15!
Mármint most nem mondom, hogy ne nyiss. 
-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Vegyél egy PS3-at!!!

-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Wow, 5.2M csak a MessI?

CRnek nem akar lejjebb menni az ára? Én őt próbálnám ki vagy Ibrát.
Wow, most nézem CR-t már lehet 9M-ért szerezni, Ibra is "csak" 6.
-
P. úr
tag
válasz
argentin27
üzenetére
Gratula!
Eddig kinek mi volt a legjobb lapja csomagból az idei fifában? Nekem egy TOTY Ribéry esett 7,5k packból. 3 millát hozott a konyhára.
-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Grat, na egy olyan kéne nekem a csapatomba

De amúgy nem csak 89es?
-
dracox
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
gratula

-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Ázzee!!!

Grat!

-
millerur
tag
válasz
argentin27
üzenetére
Ugyanúgy változik vele a kapus és a játékosok intelligenciája is. (Nem krumplis zsákok mellett passzolgatod végig, stb.)
-
zsoltirte
aktív tag
válasz
argentin27
üzenetére
Nyomás alatt máshogy teljesítenek a játékosok. A való életben is így van.
-
zsoltirte
aktív tag
válasz
argentin27
üzenetére
Alapból a kezdőt nyomja be. Az a szint teljesen komolytalan és csak arra van, hogy aki soha nem látott még fifat annak is legyen egyből sikerélménye. Ott a gép semmit nem csinál, neked meg minden nagyon könnyen megy. továbbá...
Amatőr - nagyon könnyű
Félprofi - könnyű
Profi - nehezebb
Világklasszis - innentől kezdődik a foci
Nyomj egy meccset a Chelsea ellen..

-
dracox
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Szerintem jó pár 100 lejátszott meccs után a 14-ben jó hogy szokatlan a 15 új motorral

Én is kicsit ódzkodok az újdonságtól amit a 15 nyújt, de szerintem pár hónap folyamatos játékkal az ember a 14-re fogja azt mondani, hogy milyen fos volt az egész.
Kiváncsi leszek én is a teljesre, hogy milyen apró finomításokat fognak végezni a Demo-hoz képest. Reméljük kárunkra nem válik
-
zsoltirte
aktív tag
válasz
argentin27
üzenetére
Milyen nehézségi szinten próbáltad?
-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Az kemény, főleg, hogy tapasztalt kollégától jön ez a teszt visszajelzés. Ezért mondtam, hogy még én se vonnék le semmit előre. A tavalyi demóhoz képest jobb volt az eredeti 14, ebben lehet bízni. Pár napon belül ki fogom próbálni, de ezek szerint, ahogy sejtettem, a wcuphoz lett hasonló a játékmenet. Kíváncsi leszek.

-
vegitossj7
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Sőt, asszem bármennyiszer be lehet jelentkezni 1 origin fiókba, de csak 1 ember tudja az online-t használni.

-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Ja én úgy értettem, hogy két gépre akarjátok felrakni a melóhelyen aztán úgy akartok játszani. Úgy persze működik ha egy gépről akartok tolni egymás ellen

-
P. úr
tag
válasz
argentin27
üzenetére
Van még hely azon a munkahelyen?

-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Nem tudsz egyszerre két gépen bejelentkezni ugyanarra az Originre (tudtommal).
-
Alt4Ir
tag
válasz
argentin27
üzenetére
.... Nekem sosem volt még szerencsém pakokkal....

-
elod22
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Ha időd engedi, akkor olvasd el ezt az elemzést. Egy hosszú kérdőív alapján végezték a felmérést. A kommentekből is lehet csemegézni, sőt ajánlott

-
dracox
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Közben én is szétnéztem 1-2 oldalon, de tényleg csak vaklárma ezaz origines ár nekünk.
-
evibly
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Ne is mondd, a legutóbbi meccsen sima 2:0-ból úgy lett döntetlen, hogy jött a mágikus 90. perc és az ellenfél Reus-szal fejelt egyet.
Tehát Reus, akinek (direkt megnéztem) 60-as a fejelés értéke, azon belül is 51-es (!!!) a heading pontossága. Mindezt Barzagli és Campagnaro mellett, aha, király...

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
És te is áttérsz a 15-re?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Te is PC-n játszol?

-
membrandj
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Általában szépen egyszerre megindul götze és reus középen valamelyik megkapja-- letámadják--magasan átpasszolom a másiknak és máris kb 16-ról lőhetek is,de lapos passzokkal is nagyon érzik egymást, nem pattog el , stb.
90%-ban az a vége,hogy reus kapja meg,szóval götze nekem arra tökéltes és kapura is tud lőni, futni stb.Lewa is jó, ő csere. Gomez pl fejelésben verhetetlen. Hozzá képest lewa kezdő kb..
Csak az a fránya tempó..Badstuber,hummels a két kedvenc belső védőm a való életben is,szóval..
Amúgy hummels mellett nem problémás egyáltalán.Alaba-val is csak az a bajom,hogy alacsony vagy nem tud fejelni normálisan valamiért,de ha meg berakok egy jobban fejelő, magasabb szélső védőt, akkor a támadást nem tudja segíteni annyira és nálam alaba nem 1x elfut az ellen 16-ig is, ha jobb napja van. Csak hát a fejes gólot felét miatta kapom,de marad.
-
membrandj
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
4-3-3.
közép: kk-ktk-kkNeuer
Lahm,badstuber,hummels( zöld, 89),alaba
Schweinsteiger-götze-Zöld kroos
Robben-Müller cs( ezt most fogom venni még csak, 89-es),reus.Jelenleg még robben-reus-müller a felállás,csak megpróbálnám,hogy milyen lehet a 89-es csatár müllerre és akkor reus is kimehetne a szélre és be tudnám húzni vele a 16-os szélén.
-
membrandj
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Eddig Reus volt a csatárom, baromi ügyes, mögötte Götze. Nagyon profin össze tudnak játszani.
Viszont robben érkezésével müller bekerül középre. Robben jobb szél,reus bal szél és ezért nézek egy jó 89-es müllert.Amúgy nagyon durva.. éjszaka elment egy 202k-ért.. Most meg 350-nél hagytam abba a licitálást az egyikre..
Esett egy poolos balotelli is.. Amikor dobta, akkor 60k-ért vették .. Fél napra rá 30k környéke..
Amúgy ehhez is nagy szerencse kell.. Volt ahol licit állt 25 ezernél.. Másiknál 30k-ról indult és már 32-nél.. Csomóan nem figyelik,stb. kb 2 perc eltérés volt a 2 kártya között.
-
evibly
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
E kapcsán eszembe jutott pár dolog, amivel még bővíthető a korábbi listám:
- aki csak azért tesz attribútum értékeket a kártyájára, hogy azt jobban el tudja adni
- aki csak azért tesz be 80 alatti játékosokból egyet, hogy a csapat össz értéke 80-as legyen, miközben ott figyel az összes nehézbombázó - MessiRonaldoRVP stb. - tehát legalább 87-es lenne a rating -
boff
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Én próbáltam zöld Howard-ot és tényleg nagyon jó de a sima és a zöld lap közt nem igazán van különbség szerintem.
-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Örülnék neki, főleg hogy a sima kupa bebugolt nekem..

-
dracox
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
szerintem annyi lapja van azokból az attribute-ból, hogy inkább használja elfele őket poénból, mert jön a 15 nem sokára.... Nekem is van egy rakat belőle. Fun-ból néha én is rárakom a támadóimra, de nem sok különbséget veszek észre rajtuk

-
Genji
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Azt aláírom. Én sose használtam, simán törölném őket.
-
Genji
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Miért vagy ideges? Ha jól értem a jobb csapat nyert, papírforma.

A baj azzal van, hogy a füll zöld kék lila csapatokat hogy verik meg , futják/ fejelik le, stb... csíra non rare/silverekkel. A baj itt van. A kurva scripteléssel.
(#14713) Sikoly85
Ha X360an én eladnám Originestől, dvd-stől 1,5M coinostul az enyémet
-
vegitossj7
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Marad a Titanfall

-
dracox
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Nem akarom bántani a MU drukkereket, de miért pont idén mennek oda a nagy játékosok???? Semmi európai szereplés....
-
dracox
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
szokjad még
félúton jársz ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ma.ci23
tag
válasz
argentin27
üzenetére
Én is most váltottam F510-ről és egyenlőre ugyan szokatlan,de bevált.

-
dracox
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
legjobb vételt csináltál
imádni fogod 
-
boff
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Hamis 9 erre tökéletes.

-
ferni
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
nem tudom te milyen BPLt raktál össze, de az enyém vhogy így nézni ki

http://www.futhead.com/14/squads/16556606/ha már megcsináltam belinkelem
-
Francesco003
aktív tag
válasz
argentin27
üzenetére
Részben igazad van de hidd el nekem tots óta csak tots csapatom van.És inkább hátrány mint előny online....A gépről meg ne beszéljünk néha akárkivel megverem néha szét szívatt.
-
ferni
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
hát bajnokságot nem tudok mondani, de ezt a hybridet még én építettem, sztem teljesen jók.
http://www.futhead.com/14/squads/16555709/
megnézem, hogy az új igazolásokkal lehet-e javítani a csapatot, Tellot már be is tettem.
-
dracox
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
nyissuk az összeset kifele

-
echterion
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
És a második kérdésemre tudsz vagy akarsz válaszolni? Tényleg kíváncsi vagyok, na.
-
echterion
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Nem akarsz átmenni a WoT topikba? Oda simán befér ez a stílus. Amúgy minek játszol vele, ha ennyire feltolja az agyvized?
-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Gondolom mivel még kb fél11 körül jó volt az UT, utána dobott ki nem sokkal így lehet hogy később kezdték - később fejezik be

Más:
hogy a szarba lehet átállítani angolra a kommentárt? Azt hittem ha átrakom angolra már alapból az lesz, aztán mégse. Aztán utána néztem, megcsináltam ezt, így se lett jó... hihetetlen hogy nem lehet egyszerűen átállítani.. ötlet?

-
boff
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Szerintem is a sima 14 jobb ha másképp fogod fel, jobban kijön az, hogy ki, hogy játszik. Fut-ba nem kell zseninek lenni mert veszel egy ikerturbós játékost akivel végigsprinteled a pályát aztán vagy beadod vagy rálövöd és szöglet majd befejeled. (Nagyon sok ember játszik így) Persze nem mindig jön össze mert sok a belassulás stb.. de akkor meg elő lehet venni azt a fajta játékot amit a sima 14-be tolsz. Nem hiába mondják amúgy, hogy FUT-ba az 1. osztály kb semmit nem jelent a sima 14 idényekbe az 1. osztályhoz képest.
-
ferni
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
pont, hogy a sima Idények a jó
... az UT van durván felgyorsítva meg a játékosok túlhúzva, hogy ne jöjjenek ki a játékosok közti különbségek annyira és izgalmasabb legyen.
sokkal támadóbb felfogású játék az UT, mint a sima Idények.én az utóbbit sokkal jobban szeretem személy szerint, UT az már túl sok, nagyon el van torzítva minden tekintetben.
-
dracox
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Egy próbát tegyél majd vele

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
argentin27
üzenetére
Lehet, hogy zokon fogod venni, de ha ennyire felbasz, akkor mi a pöcsnek játszol vele?
Nekem ugyan ezt volt, most már csak naponta 2-3 meccset nyomok, így nem kúrja szét annyira a kibaszott idegrendszerem...
-
membrandj
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Hát baromira remélem,hogy Badstuber-boa kettős védelem lesz. Beneita elhiszem,hogy seria A-ba jó,de azért egy saját nevelés Badstubert ne nyomjon már ki... Főleg,hogy az elmúlt 2-3 meccsén tanárian játszik Badstuber.
Nyilván, csak Xavira max tudsz építeni 2 évet, ami lófasz. Igazából annyit se, mert ha a halálos középpálya ( Javi& Schweinsteiger) fitt, akkor nagyon max padon lesz helye. Ezért se értem igazából...
LendvaiFeri1
1. Ne gondolj semmi többre.. Ez üzlet. Di maria is azért ment el, mert " nem kapta meg a kellő tiszteletet " = nem fizették meg.
Kroos detto. 8 millát kért első kőrbe és erre húzta a bayern a száját. Mire jött a real 12-vel, még szép,hogy elment."Xabi meg át szeretné adni a helyét a következő generációnak" Ezt meg valaki kitalálta és mindenki úgy nyeli, mint kacsa a nokedlit...
Szimplán tudja,hogy Ő nem lehet kezdő. Bár szerintem a Bayernbe se, szóval ez még nagy rejtély.Jött volna inkább a Khedira..
-
membrandj
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Én is Bayern szurkoló vagyok és nem kellett volna eladni kroost.. Luiz Gustavot is eladtuk gombokért, most meg 30 feletti játékosokra költünk pénzt,hogy padozzanak.. Vicc. Közbe LG-t folyamatosan a reallal hozzák szóba..
LendvaiFeri1
Ha ő a legjobb a posztján, akkor a nagy real madrid miért engedte el?Komolyan nem értem idén a Bayernt. Contentot helyére jött a Bernat.( ez még ok)
Van Buyten elment, de ugye felépült közbe Badstuber, szóval számomra már ez a beneita kérdés is érdekes..
Van 3 belső védőnk: Boateng, Dante, Badstuber.. Ha Javi felépül, akkor ő is tudja azt játszani.. De ez még legyen, kellett, hátha lesérül valaki..Na de a pepe Reina minek? Starke a legjobb 2. számú kapus. Elfogadta a 2. helyet és ha be kellett állni, akkor szépen védett.
KVK: Ott a Rode, akit most vettünk és szintén KVK.Megint csak felesleges Alonso..
Kroos: Még mindig nem tudok 1 embert se mondani, aki hasonló lenne,mint ő..Müller teljesen más, Götze detto, shaq szintén,Thiagot mondogatják, de az többet sérült,mint nem és szerintem közel se egy kroos szint.
Lassan tényleg visszasírom a 2012-13-as idényt, az valahogy tökéletes volt.
[link]Egy biztos. Kroos eladása kb az elmúlt 5 év legnagyobb hibája volt.
-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Én tegnap 29k-ért el tudtam hozni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ferni
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
ütős ez a Benatia-Ramos duó

Juanfran meg még mindig nagyon jó, sokkal jobb sztem, mint Alves.a 850ért vett nonrare Luke Shawt most adtam el 7000ért

-
ferni
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
én jobban szeretem Blaszczykowskit, mint Robbent.
Isco meg 41212ben KTKént folyamat nyerte a meccseket nekem, nekem nagyon bejött anno és a VBs játékban is jó volt, pedig ott bőven lassabb volt, mint a sima UTban.
amúgy PS3on miért fogyatkoztak meg az IFek száma nagyon durván?

mindegy most jól jött, kellett a pénz, IF Mario Fernandesem volt egy, megnéztem az árát és 99k körül vesztegették
kiraktam 80ért, hogy gyorsan elvigyék, 5 másodperc múlva meg is vették 
ja és Benatia ilyen 19-20ért megy most, erre valaki kirakta 15 azonnali áron, pont megtudtam venni

-
ferni
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
jaj, nem kell túl gondolni, csak a szokásos kicsit átalakítva.
http://www.futhead.com/14/squads/16462340/de fog hiányozni ez a Lewa-Blaszczykowski hyperlink, te uramatyám.........

-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Én TOTS Toprakkal fogom kipróbálni

-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Jó ez a Benatia? Most nekem Felipe Santana van és nem rossz, bár igazából nincs róla véleményem

-
elod22
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Itt van egy [link]
Payet helyett mehet Lacazette is ha fontos a gyorsaság, Koscielnit is le lehet cserélni egy másik francia védőre, ha nem válna be. -
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Ne is mond.. én most az előbb EZZEL a góllal kaptam ki.. most ezt miért kell? Az emberem fel is ugrik ott megy a labda a fején kb és nem, ő elengedi a mögötte álló Balonak és ennyi.. hihetetlen..

-
elod22
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Nem kell az ilyenek csodálkozni. Ez a játék annyira fos tud lenni néha, hogy már lassan meg se lepődik az ember az ilyen-olyan belassulásokon, földbetaposásokon. Tegnap például szembejött velem egy ellenfél akinek a 4 védőjén kívül csak támadó szellemű játékosok voltak (4-3-3(4) felállásban). Nem is csoda, hogy úgy mentem át a középpályáján, mint kés a vajon, DE ez a szar játék annyira lebutította a védelmemet, hogy hiába rúgtam 8 gólt, úgyis döntetlenre hozta a végén. Hétvégén meg beadásnál elkaszál a védője a tizenhatoson belül, erre előnyszabályt ad amit Lewa kapufára fejel, persze nem fújja be a büntetőt, de utána megadja a sárgát a védőjének. Máskor meg olyan történt, hogy a gólt nem adta meg ugyanilyen szituációban, mert tizenegyest fújt be, amit persze kivédett utána
S akkor ilyenkor ne menjen fel az ember vérnyomása... -
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Én sztem Griezmannal fogok próbálkozni LW-be, lehet egy kéket beújítok ha Aubat el tudom adni.
Amúgy sztem Neymar+Sanchez CM páros elég pazarlás oda.. mármint ennyiért nem a legjobbak oda, bár nem sok opció van az tény

-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Én is lehet összedobok egy BBVA-s csapatot de itt valami szörnyű hogy milyen középpályások vannak, vagyis legalább nekem nem "tetszenek".. nem tudok 2-t választani közülük Modric mellé.. ötlet?

-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Hát 5 milliós nagyságrendben már ~250k lejön az EA tax miatt szal ezt is nézni kell, én anno 5,3ért vettem Aubát most 5,6 körül raktam ki bár vannak 5-ért is szal..

-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Az úgy már más

Másik Aubát mennyiért vitték el? -
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Auba árából még egy TOTS Costa is simán kijön és elég beteg statjai vannak

-
dracox
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Sif Costa-nak bika lövései vannak

-
drk88
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Én tuti beleraknék valamilyen internet connection tesztet mielőtt kiengedné a játkost online módba...játszon botok ellen ha 64kb/s es nete van...
-
Genji
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Gondolom ez egy fix képlet amit nem buheràsznak. Nem adja be. Ennyi.

-
danikollar
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
De megvették Menezt már egy ideje. Ő nem rossz.
-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Köszönet!!! Majd segíthettek vmi hibrydet fejleszteni!! 
-
Sanyicucu
aktív tag
válasz
argentin27
üzenetére
A legolcsóbb azonnali árral 5 milla 26 ezer sólyom lappal.
-
danikollar
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Mivel Németországban vagyok, így most 5GB-os mobilnetet használok és kint van velem egy laptop, azon menne a 14, csak joyt kell vennem, így ezért gondoltam. Nem tudod kb. mennyire eszi a netet?
-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Köszönet Kolléga!!
Örültem, mert az elején sikerült 3 nagy ziccert kialakítani, amiből lett ez a nagyon üres kiugratás és Jakson bombázás, aztán nagyon sokáig semmi, eléggé összekapta magát az ellen. nagyon szoros volt, elcsattant 1-1 kapufa mindkét oldalon, de a srácnak összesen volt 1 pontos kapura lövése 3-ból, meg nekem egy helyzetem a második félidő végén és ennyi... Középen kaszáltunk...

-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Nálam ólom lábakon jártak tegnap este, az egész játék mintha belassult volna...

-
evibly
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Egyébként ez a "földbetaposás" pontosan mit jelent? Van tippem, de hátha másra gondolunk

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
argentin27
üzenetére
Nincs mit.

Sok sikert a többihez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(kb. 16ezer ft)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azok elég régiek, de attól nem lassítják az adatátvitelt ugye?