Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bannani
tag
Ez már inkább a politika témához tartozik, de szerintem megérdemlik a tiszteletet a kétkezű munkások-már amelyik rendesen dolgozik-, mert 10-12 órát napszámban nem olyan egyszerű lenyomni, mint pl. 50 húzódzkodást. De gondolom a munkát nem kell neked bemutatni, mint ahogy azt se, hogy milyen marha sok ember túrja mások földjét óránként 300-400 forintért. Csak azért írom, mert szerintem nem szégyen és nem parasztság a kérges tenyér, hanem az egyik legfontosabb munka jele.

-
RBJ
addikt
Elindultam edzeni. Esik. félhét és sötét. Teljesen gáz. Kapun kifordultam úgy fordultam vissza. Itthon meg ki edz mikor a gép előtt ül.

-
eames
tag
válasz
kolosanyi
üzenetére
Köszi, megnézem a videoit. Szerencsére van aki segít a teremben, de soha nem csináltam deadliftet, nagyon idegen az a mozgás. Egyébként fekvenyomás, guggolás, felhúzás, húzódzkodás, tolódzkodás - ez egy edzés volt, és mindenhol izomlázam volt. Alig várom a következő alkalmat.
-
Bannani
tag
Én is bőrkeményedés vagyok, csak én magnézia helyett port használok.
Ingyen van és csak le kell hajolni érte. Kesztyűm is van, remélem télen hasznát veszem. 
-
RBJ
addikt
Kesztű. guide vastag gumis és tépőzáras pánttal. egy évet kibír általában.
-
Bannani
tag
Húzódzkodás és társaival kapcsolatban: ti használtok kesztyűt vagy bőrkeményedés?
Érdekel, hogy mit gondoltok erről. -
Szancsó
aktív tag
Üdv!
Az ajtókeretbe illeszthető húzódzkodók mennyire roncsolják a keretet? Néztem párat, de gumisnak tűnik a vége, bár ha a zsenge ~90 kilómmal küzdök rajta a fennmaradásért, akkor rendesen be kell szorulnia...
(Felakasztós nem jó oda, ahová kellene.) -
kolosanyi
veterán
válasz
Bannani
üzenetére
Nekem volt szemölcsöm, bőrgyógyászaton leszedik simán, csak az vált eddig be. Illetve egyszer a nagylábujjamról ledarálta a bicikli kereke véletlenül, az is működött.

RBJ
Jeff Cavaliere erre azt mondja, hogy: "If you want to look like an athlete, you have to train like one of them". -
RBJ
addikt
Na most gyűttem az edzésből. Rendesem rámvakúlt az este.

Rendesen visszavett a teljesítményemből a 1-2 hét pöcsölés.
Azért elég gáz, hogy versenyszerűen kell mozogni úgymond, hogy nézzen ki az ember valahogy.
Igaz az állatok se a lustulástól aktívak egész életükben.
-
troller
senior tag
válasz
robekri
üzenetére
Láttam már ezt az ujjal körülfogós dolgot, de vannak 2ségeim. 187cm magas vagyok 98kg körül mozgok. Kb 2éve 130kg voltam onnan fogytam le átmeneti böjttel + edzés. Mondjuk edzeni előtte is rendszeresen edzettem általában súlyzóval, de mivel eléggé összevissza ettem, így a súlyom már évek óta 130 körül volt.
Ja igen, és ennek ellenére lazán összeérnek az ujjaim a csuklóm körül, mikor 130 voltam akkor is összeért... -
robekri
addikt
válasz
troller
üzenetére
Akkor kezdjétek el vizsgálatot!

Honnan tudhatom, hogy testalkatom mezomorf?
Van erre egy nagyon egyszerű, házilag is bárki által elvégezhető módszer. Fogjuk át csuklónkat egyik hüvelykujjunkkal és középső ujjunkkal. Ha az ujjaink egyáltalán nem érnek össze, akkor valószínűleg az endomorf testalkat típusba tartozunk.
-
_balázs_
csendes tag
válasz
troller
üzenetére
Nekem megvolt két éve nyáron, voltam mellé 66 kiló
a 171~pár centimhez ,most vagyok 75 kiló ...
Most már sajnálom, hogy nem fényképeztem le de soha nem voltam ilyen szelfizős, tükörpenpörgő figura,
amúgy úgy jött össze, hogy a kb. 30-32 fokos szobában toltam egy órás kardiókat heti 4-5 ször, konkrétan folyt rólam a víz, semmi izom meg erőnlét nem volt hozzá, úgyhogy annyit is ért
Utána kezdtem el az erősítést.
Amúgy én is endomorf vagyok nyugi, könnyen vizesedek meg elég könnyen zsírosodok is, genetikai korlátok
de a six pack meg lehet akárkinek, mondjuk csodálkoztam is mert volt régen akkora belem mint az állat a 100 kilómhoz, szóval van bőr nyúlás rendesen a hasamon de így is meg lehet csinálni. -
kolosanyi
veterán
válasz
itouchfan
üzenetére
Ötven valahány kg kiinduló tömeggel nagy valószínűséggel inkább ektomorf vagy. Összehasonlításképp, én ennyi idősen 90 kiló voltam 193-4 centihez, heti 8-10 kardió edzés és gyakorlatilag nulla erőnléti edzés mellett. Edzőtáborban nyomtuk csak az erősítést, meg nyári alapozáskor. Ez végig ment a gimnázium alatt, annyi különbséggel, hogy utolsó két évben nem voltam válogatott, de a heti 4-5 labdás edzés mellé 2-3 súlyzósat beraktam. Az addigra már 98 kilós versenysúlyból 108 kilósat csináltam a komolytalan, rendszertelen gyúrogatással az utolsó aktív évemre. Aztán leálltam minden mozgással 2 évre, a sok buli, meg egyéb dolgok miatt jól meghíztam, eltunyultam stb. Ennek 3 éve vettem véget, azóta gyakorlatilag megállás nélkül edzek, de ez nem tartozik ide.
(#8062) kk831228
Jé, PH! kedvence lettem.
(#8063) troller
Én endo-mezo vagyok, nekem így baromi nehezen van meg, cserébe hamar el is tűnik. Vízilabdásnak kellett volna mennem, mind ilyen alkat.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Én meg annak örülök, hogy - igaz a betegség is besegített - a 115 kilóról megindultam lefelé végre. Jelenleg 111 vagyok és sikerült egy kicsit szálkásodni. Igaz, némi izmot is vesztettem, de nem érdekel.
Szeretnék egyszer 6,1-es testzsírt.itouchfan
Testalkatok.
-
itouchfan
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Nem azt mondtam hogy nem vagyok sovány, csak egy 15 éves embernek mások az arányai mint egy 18 vagy 30 évesnek. És igen, kevés a 67 kiló a 177 centihez, de nem fejlődő korban..
Amúgy tavaly karácsonykor 58 kiló voltam, 175 centi..azóta csinálom ezt az edzést, és jönnek fel szépen a kilók. Nyilván amúgy is abban a korban vagyok hogy enélkül is jönnének, de ez rátesz még egy lapáttal. -
kolosanyi
veterán
Óvatosan a felhúzással, meg a guggolással, ha nem jól csinálod - kezdőként meg nem fogod jól csinálni -, gerincsérvet kaphatsz. Javaslom John Candito videóit, itt mindent megtalálsz, ami súlyemeléssel kapcsolatos. Részletesen bemutatja a technikákat a gyerek.
(#8051) itouchfan
Hát ilyen adatokkal pedig valószínűleg ektomorf alkat vagy.
-
eames
tag
Ma meg volt az első Starting Strength edzés. Nem semmi, a felhúzástól fáj is a hátam. Olvasgattam SS fórumot, 4000+ kalóriát kéne enni egy nap? Kicsivel 3000 fölé is alig tudok menni.
-
kolosanyi
veterán
válasz
itouchfan
üzenetére
Izmot növelni ez nem biztos, hogy elég lesz. Étrend, illetve komolyan megtervezett edzés nélkül esélytelen, ez ilyen tűzoltásra jó csak. Ráadásul ha vékony alkat vagy, ennyi futás mellett kb esélytelen komoly izomtömeget felszedni.
(#8035) Bannani
Persze, vegyél egy ugrókötelet és nyomjad. Sima hajtás, egylábas, double under, guggolós, egylábas guggolós, amik neked kellenek. Emellett csinálj sok gyorserő fejlesztő gyakorlatot. Guggolásból felugrások, maximális távolugrások, zsámolyra ugrás, zsámolyról leugrás stb. Ha nagyobbat szeretnél ugrani, rengeteget kell ugrálnod, ennyi a titka. Válogatott röplabdás koromban 314 volt a legnagyobb ugrásom, de ezzel a középmezőnyben voltam. A rekord nálunk valami 336 vagy mennyi volt.
(#8036) westcoastog
Hasonló.
-
_balázs_
csendes tag
Annak a tecsósnak gondolom kb. 80% növényi a többi meg tejfehérje amit összesöpörnek valami gyárban a padlóról , viszont láttam, hogy kapható natúr szójaprotein 500g/~ 1200-1300 ft körül az nagyon jó ár ahhoz képest, hogy amúgy minimum duplája a szójaprotein is ha "márkás" meg dobnak bele valami ízesítőt és szépen becsomagolják
, bár én nem vagyok finnyás a póverprotkóból is betoltam két vödörrel
. -
Buster17
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
Akkor nem a fejét fogná

-
RBJ
addikt
Úgy látom a kinti edzésnek lőttek, itt az ősz este meg lehetetlenség edzeni.

-
Bannani
tag
válasz
kolosanyi
üzenetére
Kezdő lábedzésterveben tudnál segíteni? Érdekelne ez a Tabata-sprint is, de szeretném a lábam erejét is növelni távolugráshoz (nagyon gyenge, eddigi legjobb 204cm volt
), magasugráshoz és úgy általában hiszen a lábak adják az alaperőt. Sajnos konditeremhez nem tudok jutni, szóval súllyal guggolás stb. kilőve. 
-
itouchfan
őstag
válasz
kolosanyi
üzenetére
láb edzés nekem nem kell, csinálok eleget

időhiányom az abból fakad hogy fél 4-ig tart a sulim, kivéve pénteken, akkor fél 3-ig. Ezek után 4-től edzésem van (foci), egy nap kivételével. Akkor nyelvvizsga előkészítőre járok. Reggelente tudnék edzeni maximum, azt is csak fél órában..hétvégén se nagyon, akkor meccs van egyik nap, szóval 5 napon semmi energiám nincs este, vagy délután edzeni, edzés vagy meccs. Ezért gondoltam arra hogy mondjuk egyik edzésnap huzi-tolódzkodás szuperszett, másik edzésnapon fekvő-hasizom...tudom hogy elég szűkös a repertoár, de a törzs erősítés focin megvan. Én amúgy csak izomnövelés szempontjából edzek, szóval arra kéne valami megoldás.. -
kolosanyi
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Ilyen elképzeléseim nekem is voltak. Aztán mikor elkezdtem kiszámolni, hogy mennyire jönne ki...

(#8032) emiki6
Az, hogy nem válaszolok azonnal, nem azt jelenti, hogy nem látom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként itthon, betegen nem nagyon tudok mit csinálni. Fórumozok, olvasok, filmezek, most épp edzéstervet variálok. Az utóbbi időben rendszertelen voltam, ennek az lett az eredménye, hogy pár dologban fejlődtem, másban visszaestem, illetve ösztönösen is azokat a dolgokat csináltam többet, amik nagyon tetszenek, ezért begyulladt a könyököm. Nem volt kiegyensúlyozott az edzésmunkám. Ennek most vége, átemelek pár dolgok Sommer könyveiből. A programozása nagyon tetszik, ez a leghasznosabb az egészben. -
kolosanyi
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Közös lónak túrós a háta.

-
westcoastog
veterán
Rohadt jó, nem tudok ma súlyzózni, gyerek hogy ő náthás majd csütörtökön, de az hogy beengedjen aztán leedzek magamnak, á ugyan, majd csütörtök. Bassza meg, hogy nem lehet rendszert tartani az edzésben egy héten.
Majd megnézem magamnak a konditermet itt a suliban aztán eljárok oda hétfőnként inkább. -
kolosanyi
veterán
válasz
itouchfan
üzenetére
Céltól függ. A legnagyobb hátránya az előnye is, kevés a pihenőidő, ezért nem tudsz nagy ellenállással dolgozni. Arra jó, hogy idő hiányában valamit mozogj, de hosszú távon nem fogsz vele erősödni, max bedurransz. Én inkább akkor kinéznék 3-4 gyakorlatot és csak azokat csinálnám, amíg ennyire nincs időm. Kézállásban karhajlítás, húzódzkodás, híd és támasz ülőtartás mondjuk, ezekkel meg is van az egész test. Hozzá még tabata sprint, egész jól lerendezi a lábad és még a keringési rendszert is keményen edzi. Egyik nap a 4 gyakorlat (kb fél óra melegítéssel együtt, ha nem tökölsz a bemelegítéssel meg a pihenőidőkkel sokat), másik nap a sprintelés (ez meg 10 perc melegítéssel, 15 utána nyújtással), ezzel egy ideig ellehet az ember.
-
itouchfan
őstag
van értelme csak szuperszettekben edzeni? (időhiány miatt)
-
emiki6
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Ezek szerint

-
emiki6
veterán
Kb 1 hete beadtam a telóm szervízbe, más napra lebedtegedtem...
1 hét kihagyás után edzettem egyet, edzés közben jön az sms, hogy kész a teló, most már biztos, hogy meggyógyultam!
-
brownus
veterán
-
kolosanyi
veterán
-
brownus
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
inkább ki se írom, mert elvisz a tek....
-
kk831228
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Mexikó??
Meg valamami Senoritát is keressél... 
Mennyi perces km-eket futsz??

-
Rabbitf_24
addikt
-
kolosanyi
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Ennyire rákaptál a futásra?

(#7997) westcoastog

(#8000) Buster17
Attól még nem fos, hogy oldalt megy ki a könyököd. Ezerféleképp lehet csinálni, mind más célt szolgál. Például szűk kéztartásnál (diamond pushup) elég nehezen oldod meg, hogy ne oldalt menjen ki. A tornászok például így nyomják leginkább: link. Elég nehéz, viszont egyrészt kegyetlenül megdolgoztatja a mellizmokat, másrészt erősíti a "hollow body" tartást, ami gyakorlatilag az összes támasz helyzetben végrehajtott gyakorlathoz kell. -
Buster17
addikt
Tudtok néhány ilyen olyan gyakorlatos tutorial videot linkelni?
Mert most mobilnetten kilobiteket vadászok és holnapután leszek rendes net közelében és akkor leszedem a gépre őket.
-
Buster17
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
Oldalirányba ment ki a könyököm, nem pedig az oldalam mellet ment fel.
-
Woodslave
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
és Emiki: ez a 20 főve mérve, az kb. annyi amennyit te írsz szárazon. Elkészítési módtól függően tapasztalatom szerint 2-szeresére "nő". Ha a 6 dekát (60 gramm) nyersen érted, akkor az 48 gramm körüli ch. Az 200 kalória, meg ami még a fehérje tartalma.
biztos az ebéden "csúszol" el. több ch rejtett zsírok stb.
-
emiki6
veterán
válasz
Buster17
üzenetére
Én már szervezek egy találkozót Sanyival, de mindig közbejön valami. Most pl mindketten lebetegedtünk a múlt héten. Én már egész jól vagyok, de az erőm még nem igazán tért vissza.

Wood: Összezavar ez a dkg-ozás

Ahogy én néztem 100g száraz rízsből 300-350 g főtt rízs szokott válni. Meg szerintem a menzán nem adnak 100-at, az elég sok. Talán 60-80-at ha adnak.
-
westcoastog
veterán
válasz
Bannani
üzenetére
Heti 4 nap általában bontva, de utóbbi időben nagyon rosszul összeszedetlenül edzek, pont nemrég beszélgettem kolosanyival lehetséges edzéstervekről, megjött az isteni szikra is.

Enni? Ami van itthon főzve, annyi hogy próbálunk odafigyelni mit rakunk az asztalra kaja címén, cukros/mű rostos üdítők, fölösleges vackok elfelejtve..
Hogy hányszor? Ahányszor éhes vagyok, 4-5 kajálás per nap, néha egy-egy bekapott falat sütemény ami van csinálva néha.
Nem számolom ki a napi adagokat.
165cm/63-66kg között változgatok.(#8000) Buster17
Hol érzed hogy hiba van benne? -
RBJ
addikt
Na ma se edzek.

-
Woodslave
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
nem tudom milyen menzán kajálsz, de ha rákeresel a közétkeztetési előírásokra, akkor elkészítve mérve 20-27 deka rizs írnak felnőtt embernek, az nyersen min. 100 gramm..

hidd el, valami hibázik, kizárt hogy ennyi kalóriától nőjön a testsúlyod, az is kizárt, hogy annyi izmot pakolj fel mint amennyi tzs (sőt többet) eltűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor a fogyással az ember genetikája is változik??
Fogytam 8-10 kg-ot és azt vettem észre hogy az órám le akar esni a csuklómról...
Előtte meg ponto jó volt, gondolom nem az acél csat nyúlt ki 1.5 hónap alatt...
de a six pack meg lehet akárkinek, mondjuk csodálkoztam is mert volt régen akkora belem mint az állat a 100 kilómhoz, szóval van bőr nyúlás rendesen a hasamon de így is meg lehet csinálni.

Meg valamami Senoritát is keressél...