- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
Freeletics alternatívát tud valaki?
Vagy hasonlót trx kötéllel kombinálva? Az is van a szekrényem mélyén amit már az új helyen tudok hová kötni. -
RBJ
addikt
Ilyen se volt még, itt az április és még sehol aktív edzés nekem.
Tavaly a freeleticset nyomtam ment addig míg a gyerek nem kezdett járni.
Nem is tudom mit lehetne csinálni kevés szabadidő és gyerek mellett ami eredményes is.
Ha szerencsém van idén már kertes házba leszünk ott azért másabb mint még elmenni valahová edzeni.
De lehet a kertiszerszám lesz az edzésem. -
RBJ
addikt
Azon gondolkodok, hogy oldjam meg gyereknek játszó és nekem kondipark féle minél kisebbe.
Gyereknél hinta, csúzda játszik. -
RBJ
addikt
Freeletics ügyben van itt tudós? Nem igazán találok sehol se fórumot se blog ot ami már aktuális lenne.
Pár dologban kérdés és tapasztalat megoldás lenne. -
RBJ
addikt
Na befizettem a freeleticsre. Aksió van 30%. 3 hónap 25euro. ennyit megér.
Na megcsináltam a szintfelmérőt. Kaptam tervet. Én azt hittem, hogy szőnyegen eleszek.
Hát ír valamelyik nap 100 sprint et is. Na hol is futkározzak a négy fal között?
Lehet az adataimnál átkellene állítani strengh re csak nuku kardió ra és csak akkor van négyfalközt edzés?
Valaki segíthetne mert nem sok info van freeletics ügyben. -
RBJ
addikt
Na most edzenék a freeletics el. Eddig csak üzenet, hogy készüljek fel ma. Igaz tegnap beállítottam egy időt estére, De ha én hamarabb edzenék addig nem lehet előre hozni a programot?
-
RBJ
addikt
válasz
brownus #14939 üzenetére
Szintén gratula apuka.
Amúgy nem gondoltam, hogy így felforgatja az ember életét a gyerek. Én aki fanatikus edzős voltam ráhajtottam az aputestre.Amúgy is divat.
Én is sexy akarok lenni, főleg a gyerekkel ha megyünk strandra ne gondolja már hogy tunya az apja.
De nem vagyok megijedve mivel tudom, hogy hetek alatt rendbe teszem magam.
Pont néztem én is tegnap mikor ugráltam gyerek csak lesett, vigyorgott mit csinálok.
Azért ha beválna nem volna gond. Ilyenkor pont a kinti edzés kilőve ilyen időbe. -
RBJ
addikt
válasz
brownus #14937 üzenetére
Erre kaptam gratuláló emailt. csak lestem. Igaz mióta a babuci van azóta nuku edzés. négy hónap kihagyva.
Igaz nem sok elváltozást láttok amit ne lehet pár hét alatt visszakalapálni.
Azért a kenyérre odafigyeltem, nálam az a kritíkus pont.
Megtetszett, hogy szőnyegen elférek. Rápróbálok majd meglátom két hónap múlva mi lesz.
Csak az a gyanús ha huzizni is kellesz na az leszerelve és baba szoba lett.
Mondjuk furi, hogy tapizzad a telefont a gyakorlatok elvégzése után. Kicsit eltévedtem benne.
Azt se tudom mit állítsak be. sportolatlan, fogyni vagy izmosodni vagy mit akarok.
Végeredmény úgy is izmos test. -
RBJ
addikt
Freeletics nél az első nap csak szintfelmerő? 2perc se volt.
-
RBJ
addikt
Akkor a Sanyi által vázolt dolgok szerint heti két edzésnek kellene jutni testrészekre.
Ez gyakorlatilag is tapasztalom, de erre meg kevés az idő és időjárás. Nálam még mindig mumus a lábazás ha van is heti egyszer de ténylegesen semmi látszat. Lehet jó kis guggolás kellene neki nagy súlyokkal és utána besza...rs. Igaz anno mikor legénykoromba gyurmáztam akkor se volt látszatja a lábazásnak.
Lehet ilyen vagyok. Gyorsizom.
Ha jól megy minden akkor két mell gyakorlat, egy hát és egy láb jön ki.
És így lábba, hátba nincs fejlődés. Érdekes a hátazás nálam még mindig utálatos dolog. Igaz a 98kg ommal nem egyszerű. -
RBJ
addikt
A múlt héten emlegetett baci csak lefektetett. Péntek óta ágyban pizsibe, mai nap éledtem fel.
Valami kötsög jószág ez mert ilyen beteg azt se tudom mikor voltam.
5 napig semmi alvás mert ha egy pillanatra is letetted a fejed egyből garaton csorgás, köhögőroham és ződtrutyi fel.
Ez ment napokig. Tegnap előtt óta van egy kis alvás, láz megszűnt, trutyi jövés már nincs csak minimál és köhögés is. Nesze két hét edzésem nuku.
Pozitívum max annyi, hogy alig ettem és lehet fogytam. Fél éve nem álltam a mérlegre de nem is fogok mert baromság. Tömeg alapján még híztam dec emberhez képest de mivel mostanában rendszeres edzés van rátudom izmosodásra. Egy nadrágszíjnak és tükörnek hiszek. Mérlegelés baromság. -
RBJ
addikt
Nem tudom most miféle új nyavaja van de fáj a torkom, tüdőm, fejem de azért is elmentem edzeni.
Kiszenvedtem de megvolt. -
RBJ
addikt
Tegnapi mindenbajom után még este szóltak, hogy segítenék e bútort pakolni. Hurrá, két fotel + kanapé 3.
emeletről. Levezetés nesze. -
RBJ
addikt
3-4 hét után a heti 4 alkalom edzés esküszöm csak úgy szalad vissza minden.
Látható eredménye van 3-4 hétnek.
De úgy még mint ma nem jártam. Tegnapi hátazás után mell gyakorlatok, hát nem bírtam felugrani a vízszintes rúdra 2m re, hogy tolozdkodjak rajta. Ilyen se volt még.
Fáj is mindenem. Sebaj hétfőig pihi. -
RBJ
addikt
Csak a kegyeibe fogad minket az idő. Tegnap is és tegnapelőtt is voltam.
Elkezdtem láb edzést is beiktatni. Hát most sza...ok be úgy fáj minden.
Legjobban a betonasztalra helyből felugrálást élveztem a végén.[link] itt a képen látszik baloldalt a pálya végén. Arra.
De ha legközelebb ülni fognak ott, hogy hajtom el őket?
edz röviden. páros lábbal guggolás, fél lábas szökkelés fél guggolásból vagy mi, fél lábas guggolás egyik láb felrakva a képen levő vas dobbantóra, és a végén a padra ugrálás.
Kedden mell volt, ma hátaznék de a felsőtestembe is érzem a keddit. -
RBJ
addikt
Egész ujjast keresek. Párnázottak nem jönnek be.
-
RBJ
addikt
Jó kesztyűket tippnek? Eddig Guide tépőzáras gumirozott at használtam de most nem találok ilyet.
-
RBJ
addikt
Mai időjárás nem akar minket a kegyeibe fogadni, de még a heti se.
-
RBJ
addikt
Na megvolt az idei év első kinti edzésem szerdán. Nagyon jó idő volt. Nem is tudom miért nem folytatódott. Ma is mentem volna. Semmivel nem lehet összehasonlítani a kinti edzést bármivel.
Hátazás volt úgy érzem, hogy majd beszar...k. Belső könyökhajlatom fáj, hátam is tiszta izomláz.
MIntha denevérembernek úgy érzem.
Lényeg a lényeg kinti edzés a tuti. Szem előtt vagy nyomni kell nehogy már beégjél.
Nem ám immel ámmal mint itthon.MOndom a babámnak valami könnyű leveseket kellene csinálni erre meg ma este lecsó.
-
RBJ
addikt
Eltelt 4 hét lábadozással edzés nélkül. Héten elkezdtem még a a nyomó gyakorlatok hagyján, de mai hátazás
szinte 25% os. Így visszaesni, amúgy se a kedvencem a hátazás de így leamortizálódni. -
RBJ
addikt
Na voltam pénteken dokinál, ültem ott 1.5 órát mire megjött, vizsgálat stb pár perc alatt azt is elfelejtették miért vagyok ott és a végén mondja 7200 Ft a jogosítvány.
MOndom és betegség miatt vagyok, mindegy hétfőre vérvételre küldött. torkom piros kicsit mondja a tüdöm rendbe. Elmentem vérvételre, ismerős protekció volt így teljes vérkép nézés majd baci virus tenyésztés, elküldött magától röntgen arc és tüdő. És kiderült arcüreg gyúszi. Szevasz. Másnap véreredmény vizelet az rendben, a többi tenyésztés majd 1-2 hét. KÉrdem én a ügyeletes orvosom hol mondta volna meg a rendbe levő vérképemből, hogy arcüreg van. Az ismerős doki mikor meghallotta mit írt fel fossni fogsz! felkiáltás.
Írt másik gyógyszert. Ezt kell elszednem és ha nem javulok vissza.
3 hét kimaradt, viszont, hogy nincs olyan nagy étkem mintha szálkásodnék. -
RBJ
addikt
válasz
itouchfan #13701 üzenetére
Nekem már mind a két térdem volt műtve porcleválással.
Nem is műtét volt a gond az nem is érdekelt, na de a katéter hmm mikor betették akkor jött egy idős nővérke és csini fiatal is. Mondom a fiatal kimehet ne nézze már a megijedt lompit.
De mikor kivették azt hittem falra mászok de még a térdembe levő katéter is egy élmény volt mikor kivették. -
RBJ
addikt
Köszöntem.
Amúgy pont ma találkoztam egy régi ismerőssel. Tán 2008 óta kint dolgozik.
Beszélgetünk, mondja látom még mindig gyursz. MOndom én nem ám.
Pedig milyen jól nézek ki. stb. Elmagyaráztam a fegyencdolgot kicsibe.
Pedig hót betegen nem vagyok formában de azért hízott a lelkem egy kicsit. -
RBJ
addikt
Múltkor valaki megszólt, hogy meglátja meddig tart a lelkesedésem itthon. Lelkesedés van csak egészség nincs.
Múlt hét óta hőemelkedéssel birkózok. 37-37.3 Nem bír velem vagy legyek lázas vagy ne.
Meló után haza fürdés, alvás 17.00-21.00 ig vacsi és megint alvás. Ez ment múlt héten.
Rátett erre még hétvégi kirándulás. Tegnap óta szabi, tegnap egész nap alvás.
Így nem akarok edzeni. Érdekes se takony, se torokfájás csak enyhe köhögés néha. Valami tüdőre ment.
Pedig edzenék de így nem akarok. Holnap lehet elmegyek orvoshoz és kiröhög, hogy hőemelkedéssel idejönni? -
RBJ
addikt
válasz
Because #13585 üzenetére
Folyamatosan edzek ha nem zavar senkit csak mióta beszorult az ember a rossz idő miatt egy kis visszaesés volt.
. Eddig nem szerettem itthon de mostanság megyen rendesen.
Ja lassan 3 éve nyomom nem ám koccaedzés mint egyeseknek itt és még meg is szólják a másikat.
Pont azok akik sehol semmi. -
RBJ
addikt
Tiszteletem.
Ott tartok, hogy mégse megyek terembe. Valahogy megembereltem magam és vagy 2 hete rendszeres az itthoni edzés. Ha este 7 óra van akkor is neki kezdek.
Énnemfogokeltunyulniazértse. -
RBJ
addikt
válasz
westcoastog #13231 üzenetére
Engem a hideg zavar. Villágítás van a parkban de a hidegben edzeni hülyeség.
-
RBJ
addikt
Ép kérdezni is akartam, hogy edz még valaki kint?
Kezdek hülyét kapni, edzenék én itthon de nem tudok az asszonytól.
Teremet meg nem veszi be a gyomrom. -
RBJ
addikt
Na megvolt az edzés este. Hát bigyiklivel voltam, kifele nem esett jól, visszafele megint nem.
Érdekes edzés közben meg pólóba nyomtam, nem fáztam.
Lassan vége a kinti edzésnek, nem is a fázás miatt, hanem nálam a szaporább légvétel miatt a torkom ilyenkor hülyéskedik.
Itthon még átvészelném de hát az asszony itthon dolgozik, én meg csak nem csünghetek zihálva a rúdon az jányokelőtt. -
RBJ
addikt
Ma húzós edzés hát volt. Hiába nyomom három éve nálam azért ez tesz be rendesen.
Azért majd 100 kg val elég hátazni meg hasonló. de a nyomó nyakorlatok mint a pinty úgy megyen.
Ma megint formába voltam és hurrá van volt villágitás a kondi parkba csak én nem tudtam felkapcsolni anno, vagy nem volt áram alatt. Már csak a hideg lehet akadály de az még odébb van.
Most is polóba nyomtam. Nekem még meleg van este. -
RBJ
addikt
Két hét rendszeres edzés visszahozta a formámat. Ma majd szét csattantam az edzéstől.
De üröm az örömben mire teljesen belendülnék megint valami hetelős meló és basz....om az eredményem.
Ha karácsonyig megtart tökön harapom magam. -
RBJ
addikt
Na a héten itthon vagyok végre, kiszabadultam a kondiparkba igaz nagyon meg kellett erőltetnem magam, hiányzott a rendszeresség. Hát mit mondjak igen csak beszar...ás közeli állapotban kellett megcsináljam a szokott gyakorlataimat, + pár kg is közrejátszik. Remélem most már itthon maradok de sajna most meg a korán sötétedés az ellenségem.
Jó újra edzeni itthon a parkban. -
RBJ
addikt
Olcsó fehérjét tud valaki? Eddig activ lab ost csipegettem. de valahogy nekem nem ér több tizerforintot 1kg.
Nekem még a lélektani határ max 4e ft 700g.
BIztos lemaradtam az árral.
Tescoba láttam anno valami olcsót. -
RBJ
addikt
Idei strand tapasztalatok. Idén mikor lehetett mindig hétvégén strand. Nem ülünk otthon jelszóval hétvégén.
Na egyetlen kórképet tudok felállítani, beteg nemzet vagyunk sajna. Ennyi elhízott nőt, férfit, lányt, gyermeket ritkán látni.
Főleg a fiataloknál is gáz van, csüngő hasak stb. Azt hinné az ember divat a sport, calisthenics és semmi eredményt nem láttam. Nem azt mondom, hogy tiszta izom legyen mindenki de fizikai aktívitásnak még nyomát se látni senkin. Satnya vállak, horpadt hátak, kínból behúzott hasak stb.
Fiatal tini lányok sok 40 es asszony mellett elbújhatnának.
De gyereknél úszógumi. Buta szülök meg majdkinövi mi.
Sörözés reggeltől sokaknak délben azt se tudja hol van. Szép kikapcsolódás mondhatom.
Anno gyerekként alig vártam, hogy minél hamarabb lemehessünk csavarogni, focizni akármi de kint lenni az emeletesből. MIndig azért kaptunk mert nem akartunk felfelé menni.
Most meg? -
RBJ
addikt
Tegnap láb edzés volt a szobában. Mikor a egylabas guggolást csinalom elégé kattogos mindkét térdem. Anno mindkettő ben volt már porcleválás. Lehet nem kellene erőltetni az egylabast?
-
RBJ
addikt
válasz
westcoastog #12492 üzenetére
Elég ganyé környék.
Kolisanya. Szennyvíz, ivóvíz stb. Most felkellett jönni egy művezető helyett szabin van, meg gatyába kell rázza k egy brigádot. Ennyi röviden. -
RBJ
addikt
Megint elszólított a meló otthonrol. Mikor kezd az ember belejönni akkor van mindig valami. Szigetszentmiklos környéken tud valaki valami kondiparkot?
-
RBJ
addikt
MOst kapcsolok. Kolosanyi. Tűzoltóságnál szét edzheted magad. Idő mint a tenger már ha nem történik valami. Helyedbe vetetnék oda kockát megmagyarázván kell a kondiba tartáshoz.
-
RBJ
addikt
Na elkezdtem a melós, hete los edzést. Hetfon hülyét kaptam mig talaltam játszóteret. Nagy nehezen lett de térdig erő fűben nem sz igazi. Tudtam padra felrakott lábbal fekvő zni, kezenallasos fekvőt hinta oldalanak tamaszkodva , tozozkodas meg valami láncos járóka két oszlopán. Tegnap láb mivel nincs holvhuzzizni. Szokasos páros lábbal guggolás, fél lábbal egyik láb biciklit a ról on, majd kisteherautó platójára páros lábbal helyből felugralas.
Ma estere csináltatok va kollégákkal huzi vasat. Szállás on kert végén levő gyerek kisfa házra félsz er kés szűk. Remélem nem szakad le. -
RBJ
addikt
Mai edzés nagyon jól ment. Na kemény voltam.
Segítség kellene, úgy néz ki a meló miatt hetelés lesz így ugrott az itthoni parkos edzés.
Kiakadok, mikor most lendülök bele pont most hagyjam itt az edzést?
Abádszalókon tud valaki kondipark szerűt, vagy helyet ahol űzik a dolgokat?
Valaki nyomozhatna. -
RBJ
addikt
Tegnap ráálltam a mérlegre.
95kg a cél vagy az alatt nem sokkal erre 96-97 kg ról indultam, múltkor panaszkodtam 98kg ra, tegnap este
meg 100.03kg. Na akkor most mi van.
Ne mondja senki, hogy izom.
Kaja mennyiség visszavéve, csokinak a tizedét eszem, odafigyelek és mégis még felfele szállok.
Na akkor hogy is van ez? -
RBJ
addikt
Abádszalókon tud valaki kondiparkot? Esetleg Kunhegyes?
-
RBJ
addikt
Nem tudom, hogy ez az időjárás -e de a mai edzés elég lanyha lett. Esküszöm mikor nagy meleg van sokkal motiváltabb vagyok este.
-
RBJ
addikt
Na ráálltam a mérlegre. Direkt nem néztem magam jó hónapja még lehet több. Majd leesett az állam.
Azt hittem már fogytam egy csomót, mert tükör szerint szálkásodok, nadrágok esnek le, övön nincs több lyuk erre kg ba meg sok lenne. Mérje a fene magát. -
RBJ
addikt
válasz
kolosanyi #12198 üzenetére
Na hasonlót éltem át tegnap. Nem szokásom enni napközben de kaptunk az egyik pékségnél három táska péksütit ajándékba kicsit segítettünk rajta.
Na egy csokiöntetes kakós csiga, lekváros csiga, óriás sajtos rud, lekváros pudinkos nagy táska, ez be egymás után. Szidtam magam is majd belém dagadt.
Estére nyoma se volt úgy edzettem mint a pinty.
Állítólag kell néha túlzabalásásos napot tartani az anyagcsere felpörgetése végett.
Ami általában a vasárnap. -
RBJ
addikt
Mai nap nyámnyilára sikeredett. Máskor alig vártam az edzést kevesebb a motiváció mint máskor. Kezdek fáradni 4:30 kellek este jó ha 18:00 hazaérek.
Nyomni kellesz valami koffeines pezsgőtablettát edzés előtt. -
RBJ
addikt
Valakit érdekel a tesco ban a kettlebel súlymellény 10 kg os 9500 ft.
-
RBJ
addikt
válasz
userxy #11919 üzenetére
Gondoltam rá, hogy rossz lehet az irány tefeléd de e van.
Én is gyurmáztam anno de valahogy a biciklisgatya, bakancs, félrecsapott sapiba edzeni dizájnosan az nekem magas.
Saját testsúlyos edzés megyen 3. szezonba nekem és használt, szeretem, azóta nem fáj a könyököm.
Meg a felpuffadt steros emberkék nem az eseteim. -
RBJ
addikt
válasz
userxy #11917 üzenetére
Micsoda tanácsokat kaptam, köszi de kértem.
Na akkor 12% ez alá menni mániákusság. Szervezet se véletlenül van kitalálva. Olyan nincs, hogy teljesen zsírmentes ember az egészséges.
Kajában rég megvolt a szemléletváltás csak itthoni kaja és természetből. szalonnya.
Termes edzést rég ki elemeztük itt sokszor, a vele járó emberek és pávasága nem jön be.
Ilyenkor viszket a tenyerem ilyen helyen. -
RBJ
addikt
válasz
userxy #11906 üzenetére
Azért full szálkát ne várjon senki, szerintem ilyen magasságnál és testalkatnál igazán nehéz elérni. és hozzá tenném nem versenysportról vagy aszerint kinézésről beszélünk. Nem akarom én, hogy ropogjon a bűr rajtam.
Meg azért mázsa alatt nincs férfi.folklór.
Ha ehhez hasonló kinézetet elérnék elégedett lennék.[link] Sajna ehhez egész évben full topon kellene lenni.
Az a baj nálam, főleg ezzel a sajátsúlyos edzéssel, hogy főleg szezonsport. Én csak jó időben tudom és kint teljes odaadással csinálni. -
-
RBJ
addikt
Edzés után fehérje turmix.
-
RBJ
addikt
Csak nem akarja az időjárás, hogy elkezdődjön a kinti edzés szezon.
-
RBJ
addikt
-
RBJ
addikt
-
RBJ
addikt
Na mai kajám. Babám csinálta.
Mozarellával töltött csirkemel, paradicsomos, fokhagymás, zöldhagymás burgurral.
Ajánlom a burgurt nekem bejön és csak lesek pár perc alatt kész van és dagad rendesen.könyvbe.
MIkor bekajáltam akkor jutott eszembe a fényképezés így a desingos kép lemaradt. Így csak parasztból van kép.
-
RBJ
addikt
futás
remetefutó
jé nem is tudtam, hogy futócipőt talpalnak. -
RBJ
addikt
politikai meg gazdasági francból kinőttem, az egész csak arról szól, hogy /oszd meg és uralkodj/ aki ennek felül meg is érdemli. Emberek olyan témákkal, foglalkoznak, vitatkoznak amivel senki nem lesz előrébb odafent meg röhögnek rajtunk.
-
RBJ
addikt
Gyurcsány is megmondta akinek nem tetszik el lehet menni.
-
RBJ
addikt
válasz
kolosanyi #11733 üzenetére
Szerintem kevés ez a százalék, és nem csak a fizikuma de még a szellemiképessége is béke feneke alatt van.
Most is van egy raktáros gyerek egyetemre készül de olyan mintha a marsról dobták volna le.
Semmi fogalma a világról, főleg a valós életből. Munka stb...és ami ezzel jár. -
RBJ
addikt
válasz
kolosanyi #11688 üzenetére
És ennek az eredménye a rengeteg elhízott, kövér tunya ember. Nem bántani akarom az érett korosztályt de ahogy elnéztem a fürdőben sokan tényleg rokkant szinten vannak. Alig bír menni, hasa mérete majd háromszorosa a testének stb stb. Nem értem úgy csinálnak sokan mintha a szél fújta volna oda pár nap alatt.
Nem igaz mikor elér egy bizonyos kg ot akkor azt mondja állj és vissza.
Nálam is van lélektani határ igaz télen nincs mit tenni és azt mondom gáz van és kész.
Csoda, hogy egyesek egyáltalán basz....i bírnak.emiki nem hiszem ha ténylegesen erőgyakorlatokat végzel nem immel ámmmal jön az az izom rendesen.
-
RBJ
addikt
Sok lány amúgy csak csordaszellembe tud edzeni. Babám is zumbázott sokáig de valahogy megkopott, akkor úgy lefogyott, hogy nekem nem tetszett. Én szeretem az idomokat rajta ha van mit fogni.
180 cm én elfér.
Na most voltam edzeni, még az se segített rajtam, hogy az idén a 2. szabadtéri kondiparkos mert majd szószerint összeszar..t...m magam attól a pár plusz kilótól. Ennyit számít nálam.
Na majd ha leszalad az a pár kg akkor vagány leszek. Pont néztem a tízenéveseket/minden évben felbukik egy új csoport a kondiparkba/ csak úgy röpködtek egyik rudról a másikra, 60 kg al és is repülnék.
De úgy látom ezek nem erőgyakorlatra mennek csak a youtubos látványra.
Vártam már mikor csavarodik ki valamelyik ízülete mert elég csúnya dolgokkal próbálkoztak.
Zabarohamot én megtudom állni itthon sőt ha esznek előttem az se zavar de szállodában azért elég nagy akaraterő kellene, de azért még letagadtam a vacsi utáni 3-4 korsó sört is. -
RBJ
addikt
Mondtam is a babámnak egész nap ilyen helyeken lenne jó mászkálni. a reakció
Én ilyen helyen ellenék egész nap e kulacs vízzel meg egy szelet csokival vagy pár gyümölccsel oszt jónapot.
Ő meg élvezi, hogy nem kell főzni, takarítani, csak madamkázni.
És néz rám ferde szemmel, hogy mit panaszkodok, meg én milyen depressziós majom vagyok, hogy nem tetszik a döglés meg, hogy emlegettem, hogy a bringa otthon marad elhozhattuk volna.
Nesze neked aktív kikapcsolódás.
De még nem is a punnyadás a fő baj, hanem úgyse állod meg, hogy ne edd magad túl mikor százfajta kaja van eléd rakva. -
RBJ
addikt
Na letelt a vellness.
101 kg nesze. vasárnap óta 3 kg plusz.
És csodálkozik az asszony, hogy idegbeteg vagyok. Igaz wc n se sokat voltam lehet ott bibi. Eddig max 3-4 kg leadása lett volna a cél most nesze min 5-6 kg,.
Ma nincs vacsi és egész héten csak pehelykönnyű kaja lehet, kiadtam.
Utálom a wellnest, de, hogy mitől az nem tudom, mindenki punnyad, zabál, fürdik, zabál és ennyi. Szép kis wellnes. Én meg már meghülyültem tegnap kimentem a kaptárkőhöz felmászni, az volt a legjobb az egész pihiben mikor e sziklák között mászkáltam és olyan ösvényeken ahol csak négykézláb lehetett menni.
Az asszony meg csodálkozik, hogy élvezem. -
RBJ
addikt
-
RBJ
addikt
Na megvolt az idei év első szabadban történő kondiparkos edzésem.
Nagyon jó volt, biztos a zokcszigéén.Hiába a pár kg plusz és téli félgőz kemény voltam na.
Itthoni edzés meg se közelíti. -
RBJ
addikt
Na a hét elég aktív, mai a 3. nap edzéssel.
Be kell lendülni mert jön a nyár és nem akarok nyamvadt lenni. Hétvégén voltam termálozni a babámmal.
Hát mit ne mondjak sajna egy épkézláb embert nem láttam férfiban.
Félelmetes, hogy mennyire nem veszik komolyan az elhízást vagy a nyeszlettséget.
És csodálkoznak, hogy patkolunk meg korán. -
RBJ
addikt
Ezt [link] megnéztem és rájöttem, hogy irány edzeni mert akkor puhapö.....s vagyok ha nem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest