- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:20 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Nekem tavaly mentek az otthon - margitsziget - szigetkör - haza 11-2 km-ek, természetesen jó lassan 145-155-ös pulzussal (6-8 perc/km-es tempóval...). Őszinte leszek, uncsi a futás. Most tekerek. Ma tekertem össz 20km-t, néhany hétvégente akarok majd menni túrakra. Mellete meg nyomatom az oldschoolt.
Ne feledjetek, szombaton önedzés művészete!

-
SkyS1gn
félisten
Jó az, 4:25 meg 5perc/km között is hatalmas a különbség, de észre vettem hogy egyre többet és gyorsabban tudok lefutni, most beálltam erre a 5-8km-ekre.
-
SkyS1gn
félisten
Én nem szoktam megállni, 12-15 mentem max eddíg, a rekord az 10km 49 perc alatt, a km/idő rekord meg 5.7km alatt 4,25min.
Mennék félmaraton - maratonra is majd de most szálkásodási céllal inkább többször kevesebb a jobb, mert arra rá kéne pihennem durvább.
-
SkyS1gn
félisten
Akkor én heti 2-3x 5-10km-el meg fogok

-
emiki6
veterán
Szakértővel konzultálj, lehet csak rossz a forma, de lehet más a baj.

Én végre guggoltam súllyal már párszor olyan 50 körül van a biztonságos maximumom.
Ispy: kérdezz nyugodtan, ha tudunk segítünk.

-
Rabbitf_24
addikt
Nem a kinézet a lényeg.
Jelenleg hófehér kivitelben elérhető. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viccet félretéve nem akartam lebetonozni a fát, így talpakon áll és van egy minimális "játék" amikor felkapaszkodok, de még egy merevítés hiányzik belőle.
-
Shingen
addikt
Azt gondoltam addig nem edzel.

-
kk831228
addikt
Ha lesz rá időd GTA közbe...
Elég sok az a 3 perc... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kk831228
addikt
Jaja, van most pályázat rá...

-
SkyS1gn
félisten
+ (#14703) DiszNóÓl
Dejó nektek, merre laktok?
Énis megpályáztatom baszki

-
DiszNóÓl
senior tag
Elvileg nalunk is lesz
Mondjuk en most szuneteltetem egy kicsit 
-
Bannani
tag
Még mindig az iskola torna-/konditermébe jársz?
Egyébként ezt a gyors megtorpanást észre vettem én is, mert a technikás gyakorlatokkal inkább nem is próbálkozok, nem nekem valók azok.
De szerintem az is van olyan jó, ha pl. plusz súllyal húzódzkodok, tolódzkodok, más kérdés, hogy ez már szerintem nem calisthenics. -
SkyS1gn
félisten
Kézenállás megy már rég óta, meg kézen menés, pár hspu de csak lendítéssel tudtam eddig felmenni kézenállásba, mostanra megy guggolásból felnyomással

Kolosanyi, ja igen arra gondoltam

-
SkyS1gn
félisten
^^ A link ékezetes de javítottam.
Ez a zene jóó!

-
itouchfan
őstag
Ezt olvastad?
http://emelj.blog.hu/2012/04/12/kezdo_programok_starting_strengthBocsi mobilról vagyok.

-
Shingen
addikt
Hol vetted?
Nekem is kellene a térdemre a guggoláshoz,mert fájnak az izületeim utána.(#13849) F34R Hol érdemes venni, akkor szerinted?
-
kk831228
addikt
Mint egy fásli kb...

-
kolosanyi
veterán
Ez jó, nem fognak fázni az ízületeid.

-
itouchfan
őstag
okés, még Sanyi véleményére vagyok kíváncsi. Végül is inkább kicsit hibrid topik lett, legalábbis a magja az ide íróknak azt műveli, így gondolnám hogy lehetne olyan cikkeket is beletenni. Meg egész sok kondipark épült, magyar bandák is egyre több lesz, amikor ezt írtátok még más volt a helyzet.
Én ráérek, ha megbíztok bennem, meg leírjátok, mit szeretnétek benne látni.

-
-Solt-
veterán
Szerintem is jobban jársz, ha még pihensz. Mikor eleve nem vagy százas, már az is odacsaphat, ha hidegben a szádon veszed a levegőt.
Én közel fél évet hagytam ki, de már két hét edzés után azért kezdenek emlékezni az izmaim. Igaz az erőm még sehol nincs...
(#13790) kolosanyi Ebben is van valami.
-
itouchfan
őstag
Köszi. Egyelőre nem túl kellemes de még elviselhető. Majd most kezd elmúlni a zsibbadás, az érzéstelenítés, meglátjuk mennyire lesz szar.
-
kolosanyi
veterán
Én ma tankolok, telefonszámlát és biztosítást fizetek, meg most edzés után befekszem 5 percre szoliba, hogy legyen színem. Addig kell dőzsölni, amíg van miből...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kolosanyi
veterán
Akkó ne írogassá, hanem edzé!
-
Woodslave
félisten
hát social media nélkül lehet könnyebb lenne. Ami tudás kell az egy 1980-as testépítő könyv megadná az embernek legalább nem lenne minden hétre valami tuti
Amúgy meg nem tudom ezek a youtuberek, insta vitézek kit mire motiválnak, engem közelebb a 40-hez mint a 30-hoz szintén egy hideg vidéki terembe, ahol szinte csak kétkezes súlyzó van leginkább arra hogy qrvára elbaxtam valamit

-
kolosanyi
veterán
Ez nálunk is ilyen. Hiába van 10 nap szabadságom, meg 2 nap túlszolgálat miatti szabadnapom, nem tudom kivenni, mert meló van. Akkor is az lenne ha beteg lennék, nincs mese. De legalább jövőre ennyivel több nap lesz, amit nem veszek ki...

Amúgy kezdek kimerülni. Kajára abszolút nem tudok figyelni már, a cukor meg a koffein tart mozgásban kb. Így természetesen az edzésben nem tudok fejlődni, de legalább jó kis malackosztümöt kezdek magamra ölteni. És az a leginkább demoralizáló, hogy nem látom a végét. Az edzést csinálom, mert muszáj, de nemhogy stagnálok, inkább visszafejlődök. 5-6 óra alvás meg folyamatos túlórázás mellett meg kell hagyni, nem vagyok a toppon. Kíváncsi lennék mások hogyan csinálják meló mellett, hogy még fejlődni is tudnak, illetve jól néznek ki és erősek. Valami nálam nem stimmel, mert meló máshol is van, nem nálunk kell egyedül odatenni magunkat az év végi hajrában, ebben biztos vagyok.
-
kolosanyi
veterán
Tekintetbe véve, hogy a barátnőmmel való összeköltözésre takarékoskodok, nem lenne jó elszórni a pénzt ilyenekre.

Amúgy ma futottam, jó volt.
-
kolosanyi
veterán
Igazából pénzem lenne rá, de nem szánok ennyit a hobbimra.

-
kolosanyi
veterán
Amúgy írtam neki mailt. Az "LBM" e-könyvét ajánlja nekem, mert az ilyen hibrid, saját súlyos, súlyzós erőedzés dolog. Természetesen még inkább ajánlja az online coachingot, de azt tuti kihagyom, drága. Még a könyvet meg is venném, bár az is drága.

-
Shingen
addikt
Okés, várjuk..........

-
kolosanyi
veterán
Térded nem megy túlzottan előre, nem rogynak befelé guggolás közben? Szerintem a technikával lesz valami.
(#13669) Shingen
Ha kicsit néha megroppan, az nem gáz, de azért ez nem olyan. -
kolosanyi
veterán
Ez nem normális dolog. Valami nem stimmelhet a technikáddal, vagy elég komoly kikopásaid lehetnek ha ez így szól minden egyes alkalomkor.

-
Bannani
tag
Már értem sokáig miért csak saját testsúlyos guggolásokat csináltál.

-
Shingen
addikt
Miért recseg? Nekem is szokott elég nagyokat.

-
emiki6
veterán
Ekkorát?
|___________________________________________________________________|
-
kk831228
addikt
Az mindig jó...
-
Shingen
addikt
valahogy tömegelni kell

-
vond
MODERÁTOR
Az szerintem bírná, csak olyan nehezen tudom elképzelni, hogy nem csúszik le ez a cucc, ha rácsimpaszkodok a 100 kilómmal.

____________________________________________Egyébként ma felmásztam ide (nem a lépcsőre
), meg le is természetesen.
Fent álldogáltam egy jó 2 órát. Elég komoly kis meló volt, edzésnek sem utolsó. Karomat, combomat eléggé érzem, és el is fáradtam rendesen. 
-
vond
MODERÁTOR
100 kilóval be lehet vállalni ilyen ajtófélfás húzódzkodó rudakat? Vagy marad a komolyabb építkezés (leginkább kültéren)?
Egyébként van olyan gyakorlat, ami végezhető beltérben és nem kell hozzá semmi eszköz, de nagyjából helyettesíti a húzódzkodást?
-
kolosanyi
veterán
Én ma egyedül nyomtam 2 db 30-as egykezessel, edzés végén fáradtan. Tudtam, hogy 15-ös ismétlések simán mennek, szóval nem paráztam.

-
Shingen
addikt
igen, úgy nem nagyon ajánlatos fekve nyomni

-
Shingen
addikt
Ha csak takony van persze, az edzés legalább majd az orrodat is tíszticcssssa.................

-
emiki6
veterán
Én azt se, sose tudtam xd
-
kolosanyi
veterán
Igen, ezt láttam már, nagyon durva.

-
Shingen
addikt
Szerintem is.........

-
Deck
titán
Aldiba szerzem be azt olvastam az a legfinomabb

-
emiki6
veterán
Felsőtestre kb úgy nézek ki mint a csávó, a lábam meg arányosan cingár...

Jó, a karom sincs így "kigyúrva"...
-
Shingen
addikt
Inkább csak szeretnél ilyen lenni!

-
itouchfan
őstag
Hát a csípőmmel májusban voltam ortopédusnál, azt mondta minimum egy év, májusban vissza megyek és akkor megmondja hogy utolérte-e magát a csontnövekedésem.

-
Shingen
addikt
Én meg azt vettem észre valamiért jobban élvezem ha súlyokkal kell szenvednem.
Valahogy én is már!
Szerencsés vagy az ingyen kondival!

-
itouchfan
őstag
Én is jobban élvezném, csak májusig még biztos nem mehetek...

-
Shingen
addikt
Abban is van fehérje.......... 
-
Deck
titán
Most tervezek bevásárolni azért gyűjtöm össze mi fontos mi kell. Persze nem célom a profi testépítés, csak sportosabb akarok lenni, izmosabb és persze hízni.
-
kk831228
addikt
Hogy lenne már fake?? Nyogodzan jelölj vissza mindenkit...
Csak ismerkedni akarnak...

-
Shingen
addikt
Jaja én úgy érzem nem nagyon lesz könnyű mozognom!

-
Shingen
addikt
Bazz a kitörés miatt nekem is be van állva a seggem.
-
emiki6
veterán
Jók ezek a hsz-ek...

-
Bannani
tag
Legközelebb már edzeni is fogsz?
Tegnap megedzettem a két lábnak nevezett csökevényem, ma meg már alig bírtam leülni/felállni a székből.

-
RBJ
addikt
Engem a hideg zavar. Villágítás van a parkban de a hidegben edzeni hülyeség.
-
mark!
őstag
Csak legyen igazad
Fekvőtámaszon úgy könnyítettem, hogy a kezeim alá beraktam 2db 23cm-es hangszórót (házimozit remélem nem akarjuk mostanában használni
), azokra raktam egy füzetet, és csak azt számolom, ami érintette a füzetet.Szerk: mármint a homlokom érinti a füzetet.
-
mark!
őstag
Hát, legalábbis hasamat lentebb vinni, mert eléggé ''hordó''
. Kiskoromban nagyon vékony voltam, aztán 8éves koromban elkezdtem hízni. Nem a fogyás ide a megfelelő szó, hanem a haslevitel (már ha van ilyen
) -
Deck
titán
185 cm elírtam. Bocsi

185cm/63kg
-
Shingen
addikt
Jaja töltse le a könyvet vagy vegye meg.
És kezdje a falnál lévő fekvővel, annál könnyebb nincs.
-
mark!
őstag
Azaz
Mondjuk először lehet kicsit fogynom kéne, mert 5db fekvő után meghalok. 
-
mark!
őstag
Na, erőnlétnöveléshez fontos.
-
Bannani
tag
Ez hol van? Brooklynban?
Amúgy elismerés, ők legalább már szépen tudnak ugrálni a rudakon.
-
Shingen
addikt
nagyon fasza!

De nem tudom hogy bírja a csuklójuk, én már azért súlyzózok többet mert nem bírja a csuklóm a terhelést. -
SkyS1gn
félisten
Laza!

Nem semmi!

-
Shingen
addikt
Így hát, ha csinálsz vmit az is jobb mint a semmi.

-
kolosanyi
veterán
Te is ott szúrod el egyébként, hogy nem reálisan méred fel a jelenlegi helyzeted. Azt gondolod, hogy hamar el tudod érni a céljaid, de amikor bebizonyosodik, hogy nem, akkor csalódott leszel, ami elkedvtelenít és elveszted a motivációd. A sok TeCső videó, meg az ilyen-olyan kigyúrt fazonok anyagait nézve könnyen abba a hibába lehet esni, hogy nem nehéz elérni egy olyan szintet. De. K*rva nehéz. Hosszú-hosszú évek kellenek hozzá, hogy elsajátítsa az ember a haladóbb erőelemeket, vagy izmos legyen, vagy mind a kettő egyszerre. 3 év lóf@x, az arra elég, hogy éppen haladó legyen az ember. Igen, van aki 3 hónap alatt eljut erre a szintre, de sose lehet tudni, hogy honnan indult, milyen sportmúltja volt, milyen háttérrel rendelkezik. Ha van időd és energiád napi 2-szer edzeni, pénzed és lehetőséged "tökéletes" étkezést folytatni, mellette van egy frankó tápkieg arzenálod, esetleg lehetőséged koxolni, akkor kétszer-háromszor ilyen gyorsan tudsz fejlődni. De nem ez a realitás. Meló, család, meg egyéb hobbik mellett nem fog senki fél év alatt mellső mérleget meg abcúgot bemutatni, nem lesz 40+-os karja szálkás fizikum mellett. Ez az átlagemberek valósága. Nagyon lassan, apró lépésekben lehet csak fejlődni, ez van. Nehezíti a helyzeted, hogy nincs edzőtárs, igen. Miért is lenne? Jó nézni, ahogy a fekák közösen edzenek Brooklynban, de nálunk nem ez a jellemző. Illetve usákiában se, van egy-két közösség, jellemzően nagyvárosokban és kész. Ha el tudod fogadni, hogy az egy éves célkitűzésed nem a támaszmérleg kell legyen, hanem a 10 húzódzkodás 15-re feltornászása, akkor nem fogsz csalódni. Ha többet vársz el magadtól, mint amire képes vagy, akkor ez lesz a vége. Egyébként ezen én is átestem már, meg most Miklós is nem rég.
-
itouchfan
őstag
Sztem kisebb célokat tűzz ki magad elé. Először pl. Eddz 2x egy héten. Aztana következőn már 3x, aztán 4x. Aztán ahogy belejössz, lehet egyre nagyobb célokat kitűzni. Lehet azért nincs motivációd mert sosincs sikerélményed, de ahhoz hogy sikerélményed legyen, reálisan elérhető célokat kell kitűzni.

-
Shingen
addikt
Akkor is van társaság nem egyedül csinálod.
-
Shingen
addikt
Figyelj falusi ide oda ha nem egyedül edzel hanem látod másokat is edzeni meg súlyt mozgatni nagyobb kedved lesz neked is.
-
Shingen
addikt
Ha terembe mész, ott sem motivál semmi?
-
Because
őstag
keress motivációt, partnert az edzéshez.
én pl. youtube-os videókkal kezdek midnig és igen ez kell, nagy akarok lenni, aztán hajráááá
a muscle beach-es lánykák is beindítanak rendesen
-
Bannani
tag
Fogd föl szintentartásnak, amíg nem lesz jobb lehetőséged. Mást nagyon nem tehetsz, de ez is több, mint a semmi.
-
itouchfan
őstag
hajrá, nálam is vérfrissítés van, de én nem hagytam ki legalább semennyit, inkább picit túltoltam

szerintetek az úgy jó hogy:
Hétfő: Foci
Kedd: (hát+bicepsz) kötélmászás fügeszkedésben, huzik, inverz evezés + törzs
Szerda: (mell+váll+tricepsz) fekvők, tolódzkodások + plank
Csütörtök: Foci
Péntek: Talajtorna + alapgyakorlatok: huzódzkodás, tolódzkodás, fekvő, invertált evezés, kötélmászás + Foci
Szombat: Meccs/Pihenő
Vasárnap: Pihenő/Meccs
?Egyébként nekem itthon van húzódzkodom, és tolódzkodom, csak sajnos a huzi rúd kicsit keskeny (nyak mögé húzósat, ill. igazán széles húzódzkodást már nem lehet csinálni, meg azért nem olyan feeling mint egy park, evezni gyűrűn evezek, arra is jó lenne egy rúd jó magasságban...mindegy, most remélem mehetek a tornaterembe

-
itouchfan
őstag
hozzánk is építhetnének egyet...egy rendeset (mert ilyen gyerekeknek játszani jó van, meg van 1 szarul megkomponált húzódzkodó és egy repedt tolódzkodó, de ennyi), de itt az önkormányzatban olyan szintű hozzá nem értés, és érdektelenség van a sport felé, hogy elképesztő...
mai edzés is megvolt, megint visszavettem, meglátjuk mi lesz. őszi szünet után meg megyek be a suliba edzeni reggelente, nincs jobb ötletem, és ott minden van.
Tesco-ban még hnap is 6800 lesz a 10 kg.os súlymellény nem tudja vki? mert én vennék egyet, csak tegnap nem tudtam elmenni..csak nem kapkodták el
-
Bannani
tag
Legalább az ottani eszközök nem CCCP minőségűek?
-
SkyS1gn
félisten
Nemtudom de látom MP-en is van Joint Plus is.
-
SkyS1gn
félisten
Nekem MP-es Glükozamin szulfátom van, a jobb vállfájásom elmúlt, de most bejött a bal csukló igen erős fájdalma, de ha bemelegedik hálisten elmúlik edzés közben.
-
Fred23
nagyúr
"az egész 2015-ös évem edzés tekintetében egy nagyon nagy 0 volt." Szintén.
Próbálom menteni a menthetőt, de semmi kedv, és a motiváció is kevés. Többet kéne tükörbe néznem.

Most viszont... -jöjjön az edzés.
-
itouchfan
őstag
Nekem is fejlődik az itthoni kondiparkom, ma picit felújítottam a tolódzkodót (fából van és ráfér), ill. megépítettem a második, magasabb húzódzkodó rudat. Meg még csináltam csomó értelmetlen dolgot, pl. kis kerítést meg ilyenek
- nagyon ráértem. Holnap megcsinálom a TRX utánzatomat, és továbbra is keresek gyűrűt. Nem tudnátok segíteni hogy hol lehet jó tornagyűrűt venni? 
-
Shingen
addikt
Ez is olyan mint a bor. Napi 1dl bor egészséges azt mondják, meg a napi 1 kávé is.
-
kk831228
addikt
Szvsz az a 2 kávé nem hiszem, hogy számít...

-
Bannani
tag
Néztem mi ez a rokkantkeret, aztán rájöttem, hogy tolódzkodó.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Analóg fényképezés
- Parfüm topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung kuponkunyeráló
- Jogász topik
- Autós topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMW topik
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondjuk en most szuneteltetem egy kicsit