- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:20 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Ez egy példa nap, de van ilyen is. Többségében a reggeli az adott, az ebédnél próbálok a jobbakat (grill csirke, zsírszegény hús) választani. A köret meg mindig rizs. Néha egy csésze leves befigyel.
Tudom, hogy a legjobb a zab/csirke/rizs/lazac, de ezt nem tudom tartnai. Napi 1-2 órám sincs főzni, bevárásolni, mosogatni. A vacsrát is csak gyors összedobom, általában az alapján, hogy a napi makró milyen volt.
Tudom, hogy a menzás makró nem az igazi, de egy sajtos csirke, édes-savanyú csirke, holstein sertés kajánál azért olyan nagy eltérés nem lehet.A pizza általában saját, ez pl a tegnap esti csalás.

Ez múlt hétvége.
Igyekszem mindig szart enni, de a 90-10 arány nálam nem megy, inkább 70-30 felé mutat.
Ha mondjuk fél évig csak saját magad által készített megfelelően kimakrózott dolgokat ennél akkor rájönnél hogy mi a helyzet.
Nyílván ez lenne a legoptimálisabb, és ezzel tudnám a lehető legjobb/leggyorsabb eredményt elérni. De nem tudom a napi rutinba beiktatni. A heti 3-4 nap edzést is csak itthon tudom megoldani egyelőre.
emiki6: Nem tudom, én mindenütt az látom, hogy ha negatív a bemenő, akkor fogyás van.
-
emiki6
veterán
Ha már itt vagyok, Speedfire-nek:
Do Calories Matter? Is a Calorie a Calorie? (Science of Weight Gain) -
emiki6
veterán
-
Shingen
addikt
-
troller
senior tag
-
SkyS1gn
félisten
Ez is olyan egyik oldal ezt irja a másik meg az ellenkezőjét.... amennyire könnyű infót találni valamiről annyira szar is manapság mert egy kattintással arrébb a teljes ellentettjét is olvashatod.
Én a kv-t csupán az íze miatt iszom, ébresztő hatást nemigen érzékelek sosem, ha teljesen feketén iszom se. 99%-ban tejeskávénak fogyasztom, de napi 2-3 simán lemenne, próbálok egyre kevesebbet amúgy, max 1 bögre, vagy nem rakok annyi kávét a kotyogósba.

(#14869) Woodslave Azért is öntöm fel tejjel hogy tovább tartson

-
brownus
veterán
neeeem, dehogyis, 70kg vagyok csak
nem vagyok én egy mountain (GoT)csak egyszerre minimum 1 kg húst feldolgozunk vagy veszek 1-2 húst, a fele megy a fagyóba, de már felszeletelve, előkészítve. a többit sütjük vagy valami cucmákos kajának készítjük el. azért is mert Zsunak ez nagy segítség a gyermek mellett.
ja, ma átlépte a kis pöcsös az 5 kg-ot
kis tündérem.vele is szoktam tornázni, hogy magamhoz ölelem és vele nyomom a guggolásokat

már várom, hogy kicsit nagyobb legyen és akkor magamra kötöm és akkor mehet a fekvő, huzi, toli, stb...
ha már mountain, csek it
shame -
-Solt-
veterán
Én erre reagáltam...

Lehet ez hobbi meg kikapcsolódás, de akkor is pénzköltés és kínlódás valamilyen szinten amit az emberek nem szeretnek. Csak el kell menni egy helyre, ahol kellemetlenül érzed azért magad, olyan dolgokat kell csinálni emberek előtt ami nem megy, segítséget kell kérni, ami kellemetlen, vagy fizetni kell valakinek amihez meg nincs kedve..
Persze mi tudjuk mondani hogy nem is foglalkozik senki vele de én se szívesen mennék társastánc tanfolyamra. -
-Solt-
veterán
Ezt írtam volna?

Én csak azt mondom, hogy a fegyenc óta megszűnt a kifogások 99%-a. Nem lehet ráfogni, hogy drága, ciki a nagy állatok közt bohóckodni a kis súlyokkal, messze van a terem, nincs kedvem elindulni, hideg van, meleg van, stb...
Azt látom, hogy minden adott egy átlagon felüli fizikum eléréséhez, kizárólag a lustaság az ami maradt.

-
-Solt-
veterán
A fegyencben pont az a jó, hogy otthon simán kilehet alakítani egy olyan fizikumot, ami az átlagnál jóval jobb, utána pedig lehet választani, hogy akar-e tovább lépni, de az biztos, hogy kellemetlen érzése nem lesz az illetőnek, ha lemegy egy terembe, vagy egy parkba... Addig is viszont gyakorlatilag nulla költség, otthon nem kell szégyenlősködni, nincs bérlet, nem kell "odamenni", stb...
Egyszerűen nem lehet kifogást találni, hogy az ember miért ne csinálja... pontosabban csak egy van, a lustaság. Minden más (sérüléstől eltekintve) csak duma...

-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
-
Shingen
addikt
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Én meg azt mondom, hogy a rezisztencia edzés, az rezisztencia edzés, töknyóc, hogy a kutyádat emelgeted, gumiszalagot nyújtogatsz, vagy 3 milliós Hoist gépeken csinálsz nyomás-evezés szuperszetteket. Nyilvánvalóan van különbség a stimuláció mértékében, de kox nélkül kb teljesen mindegy, hogy otthon fekvőzöl vagy teremben edzel, jelentős izomtömeget úgyse tudsz felépíteni. Ez a tapasztalat nagyjából egybevág a nattyornotos fazon írásaival, sajnos azt kell mondjam, igaza van.
Illetve Zolának is abban, hogy valami ilyesmi kellene legyen a prioritás:
1) a kardiovaszukiláris rendszer edzése
2) ízületi mobilitás/hajlékonyság
3) (egészségesen) alacsony tzs%
4) erő(-állóképesség)
5) izomtömegCsak ugye hiú dögök vagyunk és fordított sorrendben gondolkodunk.

-
kolosanyi
veterán
-
kk831228
addikt
-
kolosanyi
veterán
-
eventus
veterán
-
itouchfan
őstag
-
Fred23
nagyúr
Az a baj, hogy nem elég megcsinálni egyszer, egy napra az elégedettséghez az 'izmos forma' alatt értett állapotot. Még egy átlagos ember is képes néhány hónapig tökre koncentrálni, ráfeszülni, betartani edzést, kajálást, mindent -és el is érni valami vállalhatót; de azt meg is tartani...

Másik pedig, hogy hajlamos nőni az 'izmos állapot' alatt értett kép a fejben.
Ha én edzek és zabálok, akkor meghízok. Ha kicentizem az edzést és a kajálást, apró lépésekben fejlődök, míg el nem érek egy olyan állapotot, ami már frusztrál, ahol már azt érzem, hogy mindenütt korlátok vannak, ha még többet akarnék -és lazítani kezdek. Kábé ez megy évek óta.
-
itouchfan
őstag
-
itouchfan
őstag
az a baj hogy ha sietek vagy tudom hogy tanulnom kell akkor 40-50 mp-nek érzem a jót, és ha meg nyugi van és ráérek akkor meg hajlamos vagyok bealudni két sorozat között, és eltelik 3-4 perc anélkül hogy elkezdeném. tudom magamról ezt, többször megfigyeltem. szóval utóbbi időben csak stopperrel edzek, mert nem működik.
természetesen gyengébben megy a kevés pihivel. 
-
kolosanyi
veterán
Továbbá a saját testsúlyos edzéssel kisebb anabolikus ingert kap a szervezet. És még mielőtt...
Ezt sose tagadtam, a saját testsúlyos edzés nem az abszolút erő és a tömeg növeléséről, hanem a relatív erő és a testtudat, koordináció fejlesztéséről szól.Húzódzkodni jó dolog, remekül fejleszti a húzóerőt, de tömegnövelés szempontjából a felhúzás és a döntött törzsű evezés a legjobb gyakorlatpár hátra.
-
adamssss
veterán
1. Egy kérdést tettem fel. Nem értem miért kell gúnyos stílusra váltani. Nem szidtam egyetlen fehérje port sem, de aki azt gondolja, hogy mindegyik szín tiszta, és semmi káros anyagot nem tartalmaz ott valami gond van. Én a legjobb minőségűt keresem, ezért kérem olyanok segítségét akik nálam tapasztaltabbak ezen a téren.
2. Igen, minden egyes élelmiszer amit otthon eszem magánszemélyektől kerül a házhoz, és a többségük hosszú évek óta "szállít" nekünk. Nem, nem vagyok bio-barom, egyik sem 10x-es árú kamu bio termék, hanem amit a vidéken megtermeltek, hús, zöldes, gyümölcs tejtermék, mindenféle adalék nélkül. Hosszú évek munkájába telt mire édesanyám felkutatta a legjobb ár érték arányú termelőket, de megérte, mert most egészségeset, és finomat eszünk, ráadásul a bolti árhoz képest kb "csak" 10-30% a felár. Nekünk ennyit megért. Szóval beletrafáltál igen, egészségesen étkezünk.

3. irtózom ezektől a poroktól, anno izotóniás italt is csak azért ittam mert nyáron a 40 fokban nem bírtam volna a 2,5-3 órás tenisz meccseket. Most csak azért fanyalodom ezekre mert képtelen vagyok tömeget növelni. Még mindig sok az edzés, a mozgás, és mivel az egyetem mellett dolgozom is egyszerűen nincs időm naponta 5x-6x kisebb adagokat enni. Ráadásul még az ág is húz, mivel borzasztó erős refluxom van, emiatt egyszerre sem tudok sokat enni, mert nagyon durva savam lesz. Évek óta kb 1kg-t nem tudtam magamra szedni. Emiatt sajnos muszáj lesz kitalálnom valamit. Nem szeretnék sokat, max 5-7 kg 1-2 év alatt. Úgy vélem ez még az egészséges kereteken belül mozogna.
Na, szóval részemről béke van, engem nem érdekel, hogy ki mit szed, csak a véleménye lehetőleg kulturált formában, érvekkel alátámasztva.
Köszönöm

Hogy on is legyek: Ahhoz képest, hogy a tömeg nem nő, már megvan 4x8 szabályos húzódzkodás 2mp fel 2 le. Remélem pár hét és meglesz a 4x12 ami a terv aztán lépek tovább.
Többieknek: Köszi a tippeket, tanácsokat.
-
Shingen
addikt
-
kolosanyi
veterán
-
Shingen
addikt
-
brownus
veterán
Tegnap voltam atta. Hogy miért ide írom? Mert street workout volt
-
ezennel ha szavazásra visszük a dolgot, én egy biztos szavazód leszek, mint, hogy is te legyél a topikgazda! a történelem első dupla topikgazdája lennél, gazdám

bár, most elbizonytalanodtam, mert ide még nem linkeltél elég angol cikket!?

-
brownus
veterán
ami nekem kell, pl. a reggeli sun salutation, meg esténként a hip stretching.
mindenki tapasztalja ki magának, de mióta ezeket csinálom, nem fáj a gerinc oszlop melletti izom, a fenék feletti rész. (sokat ülök gép előtt, napi 5-6 óra sajnos, melóban)pár tipp:
kutya póz, kobra póz, eke állás,
gyermekpóz, -
itouchfan
őstag
-
itouchfan
őstag
olvastam erőemelő oldalakat is...igen, láttam ellenkezőt is. igazából fax tudja. kéne egy külön nyújtó vagy mobility nap, smr-hengerrel, profi nyújtással. csak kinek van türelme hozzá... marad az edzés végi alapos nyújtás. eddig is 12-15 percet nyújtottam minden edzés után, csak hallottam, olvastam ezzel ellenkező véleményt. fax tudja, lehet igazából tök mindegy.

-
itouchfan
őstag
-
SkyS1gn
félisten
-
itouchfan
őstag
+ shingen köszi
igyekszem, bár tudom, még nagyon messze a cél. nem nyárra lesz meg az amit szeretnék, és valószínűleg nem is jövő nyárra, de látszik, amit csinálok szóval miért ne csinálnám tovább? nem mellékesen erős is szeretnék lenni, nem csak egy jó formát akarok összehozni (több év múlva nyilván). szóval folytatás! 
shingen (#13971) nem, nem szedek izületvédőt, nem volt vele problémám eddig. ha fociban megsérülök, az általában külső erőhatás miatt van, amúgy bírják a strapát.

szerinted kéne? -
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Már nekem is mindegy.

Teljes létra: incline pushup 15 → sima 10 → gyémánt 10 → decline 10 → fél HSPU 8 → egész HSPU 5 → megnövelt HSPU 2 → fél HSPU 3 (egész már nem ment) → decline pushup 5 (gumiszalaggal) → gyémánt 5 (gumiszalaggal) → sima fekvő AMRAP
Létra (csak felfelé): feltett lábas tolódzkodás (láb talajon) 15 → ugyanez gimnasztikai labdára tett lábbal 10 → egy kézzel talajon 5-5 → egy kézzel labdán 3-3
Még a végén volt 2* AMRAP saját súlyos tricepszezés. Fáj.

-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
De, ellenben a nyújtott karos elemeket nem akarom egy napra tenni a nagy súlyos felhúzással és a guggolással, mert önmagában is bőven elég megterhelő mindegyik, nem szeretném túlfeszíteni a húrt.
Ezen gondolkodtam én is, és arra a következtetésre jutottam, hogy ez a kisebbik rossz. Még annyit lehet, hogy két napot felcserélek.
Talán úgy tudom kivédeni a legjobban, hogy a kiegészítő gyakorlatokat sem viszem bukásig, mindig előtte abbahagyom. Így talán eleget tud pihenni az idegrendszer és nem edzem túl magam.
-
kolosanyi
veterán
-
Bannani
tag
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
-
Woodslave
félisten
-
Shingen
addikt
-
kolosanyi
veterán
A huzi jó. Én akkor voltam képes 17 ismétlésre, amikor heti 3-szor csináltam heteken át. Dobott is a hátamon meg a karomon, persze nincs összehasonlítási alapom azzal, hogy mi lett volna ha ugyanilyen erőbefektetéssel súlyzós hát gyakorlatokat csináltam volna.
Az izolációs móka nem rossz ötlet, szerintem a két futós napra beiktatok ilyesmit.

-
kolosanyi
veterán
Te szépen beépíted a saját súlyos gyakorlatokat, én meg visszacsempészem a súlyzós dolgokat az edzésembe. Hát mi történik itt Gyulám?

Amúgy most próbálok összeállítani egy hibrid tervet. A cél továbbra is az erőszint növelése, de ha már úgyis ott vagyok a teremben, hülye lennék nem kihasználni a különböző felszereléseket, gépeket. Megpróbálok ráerősíteni az alap saját súlyos gyakorlatokra súlyzókkal, gépekkel. A terv lent látható, ti mit tennétek bele, vagy hogyan raknátok össze a hibrid tervet?
-
itouchfan
őstag
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Ér könnyíteni a gyakorlaton. Én például a kézállásban karhajlítást nem csináltam teljes mozgástartományban ilyen lassan, mert nem bírtam volna, inkább csináltam leszűkítve. Pedig gyorsabb ütemben megy kiterjesztett mozgástartománnyal is. Húzódzkodásnál hiába mennek sokkal nehezebb variációk ütemesen, lassú tempóval sima alapot csináltam. Múltkor például visszatértem a sima szűk fekvőre amikor ilyen lassan csináltam, pedig már régen túlléptem ezen.
Nem megy lassan a húzódzkodás? Pattanj fel egy lapsúlyos húzódzkodó gépre és csináld könnyítéssel. Már amennyiben így akarod végezni a gyakorlatot.

-
kolosanyi
veterán
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
kolosanyi
veterán
-
itouchfan
őstag
Nem is gyakorolok minden nap. Általában heti 3, néha 4 edzésnapom van, izomcsoportokra bontva. A célom izmosodni, erősödni, mivel a TF-re készülök (igen, sajnos leégett a csarnok, több barátom jár oda) , de külsőben is szeretnék változni, izmosodni (csakhogy még egy magas labdát adjak). Kicsit visszaveszek, de ha izmosodásban nem gátol, legyen. Ma hadd dicsekedjem kicsit, még az enyhe DOMS érzéssel 6:14 mp alatt felfüggeszkedtem az 5m-es kötélen, ülésből indulva. Van értelme edzeni

-
Shingen
addikt
-
brownus
veterán
-
kolosanyi
veterán
-
itouchfan
őstag
-
itouchfan
őstag
Nem, ebben teljesen igazad van hogy szar az egész duma, hülye marketingszövegek vannak, és ebbe a képbe is csúszott nem kevés PS. Az egésszel csak ennyi a bajom. Amúgy ugyanúgy küzd, izzad az embert mint kondiban, csak lehet más célért. De nekem pl az izmosodás a célom, és mivel nem kondizhatok, ezért maradt ez, megszerettem, élvezem, de ennyi. Nem kell fikázni nekünk azt, nektek ezt a sportot, viszont a marketin meg kamuduma alaptalanságával és hülyeségével egyetértek.
-
brownus
veterán
-
Rabbitf_24
addikt
-
fmx
aktív tag
igen bevallom,hogy elb*sztam elnézést...A kreatin pihenőre meg úgyértem,hogy nem lehet szedni folyamatosan 8hónapig
Az alkoholról meg ennyit szeretnék. -
troller
senior tag
Igaz, csak ha elég ideig csinálod, akkor az izomsejtek hidratáltsága miatt nagyobb lesz a fehérjeszintézis és emiatt a "valódi" izomtömeged is növekedni fog, (elvileg gyorsabban, és nagyobb mértékig, mint kreatin nélkül) és ez a része már megmarad a kúra után is.
Legalábbis ez jött le nekem a szagirodalomból.
Mindenesetre ez a mikronizált kreatin nagy találmány. Mikor anno elkezdtem kreatint (monohidrát port) szedni rendesen szenvedtem, hogy feloldjam vízben, aztán emiatt váltottam is a kapszulás verziókra, de most kipróbáltam ezt a mikronizáltat, igazi álom ahogy pikk-pakk feloldódik.
Persze hogy ettől izmos leszek-e az így se biztos... -
troller
senior tag
-
kk831228
addikt
-
Because
őstag
-
Because
őstag
-
Because
őstag
-
syl5
őstag
-
Woodslave
félisten
-
Because
őstag
-
kk831228
addikt
-
kolosanyi
veterán
Komolyan csinálok majd egyet, ahol befeszítem az alsó hátam is rendesen, ha ennyire ez a vesszőparipád...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként tényleg ugyanolyan fejlett az is, mint a hátam többi része. A mérlegszerű tartásoknál kiemelt szerepet kap az is, illetve régebben a gerincem miatt sokat edzettem arra is külön. Az itt látható inverz lábemelés variációk pl nem jelentenek gondot. Korábban, amíg nem ment szét a derekam, meg rendszeresen csináltam felhúzást, illetve kettlebell swinget.
-
kolosanyi
veterán
-
troller
senior tag
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Pedig a nők is bírják ha egy faszinak kerek, nagy segge van.

Azért jó, mert minél nagyobb a mozgástartomány, annál több izom dolgozik. Ha leengeded magad mélyen, akkor a mellizom baromira megnyúlik és elég durván ki tudja csinálni ez a fajta tolódzkodás. Meg ugye nehezebb is lesz, mert több munkát végeznek az izmok. Plusz előnye, hogy abcúgra meg egyéb gyakorlatokra is rá lehet vele erősíteni, de ez téged nem érint.
És akkor a hátrányát is megemlítem, mert az is van. Ha nem elég hajlékony a vállad, könnyű megsérülni. Főleg ha hidegen, mereven elkezd lemenni az ember mélyre, simán elszakadhat a mellizom, vagy az elülső delta. Ha nem célod, hogy olyan gyakorlatokra erősíts rá vele, ahol a váll ilyen fokú hajlékonyságára van szükség, akkor nem ajánlom, hogy elkezdd így csinálni.
(#12070) Cris99
Erős vagy.
-
Cathfaern
nagyúr
-
Melorin
addikt
-
userxy
őstag
-
kolosanyi
veterán
Ez talán szemléletesebb. De természetesen önmagában a testzsírszázalék se jó semmire, az is csak egy szám, ahogy a mérleg is csak egy számot mutat. link
-
kolosanyi
veterán
Jó, ez megint a leesik a zizom kérdéskör. Nem fog leesni, ahogy az állóképességi edzéstől se. Attól fog, hogy nem eszik eleget valaki.
Az mi az a hotel? Valami wellness központ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#11817) -PLevi-
Én az egyik félhülye tanárommal vitatkoztam össze a múltkor. Váltig állította, hogy az olimpikonunk milyen egy hülye lett és most celebnek ment. Nem bírta megérteni, hogy az két különböző személy.
(#11821) emiki6
Nekem volt egy csapattársam, 201 centi és 75 kiló kb, nagyon botsáska alkat. Patikában ilyen elektromos hülye géppel 2,7%-ot mértek neki. Magyarázhattam én akárhogy neki, hogy ki van csukva, nem hitt nekem.
-
kolosanyi
veterán
Kibírom ha akarom, csak nincs jó kedvem.
Jön egy éhség hullám, azon átesek, akkor órákig elvagyok, de ha nem muszáj, nem csinálom ezt. Én megszoktam a 3 óránkénti kajálást, egész életemben így ettem. Persze melóhelyen majd gáz lesz, mert ott a jó magyar szokás a divat, egy nap háromszor úgy telezabálja magát, hogy utána kajakóma van, aztán órákig tunya az ember meg alig bír megmozdulni a haspuffadástól. Természetesen plusz kajaszünet nincs, szóval majd vihetek fehérjés zabpelyhes turmixot magammal minden nap. -
brownus
veterán
Reggel iszom egy kávét és a GNLD vitaminjaimat... - ez a titok nyitja

jó ára van... maradok asszem a szkájtek mega daily one-nál

-
kolosanyi
veterán
Ennél a mi egyetemi felmérőnk is keményebb.

Nem értem, mit kell variálni amúgy. Tolódzkodás, húzódzkodás, 1 mérföld futás (klasszikus középtáv, anaerob állóképesség és relatív láberő kell hozzá), előrehajolás zárt és nyújtott lábbal (lábujj erintés a minimum), magastartásban fej fölé nyúlás (ne legyen vállszög, tehát teljesen a feje fölé tudja nyújtani a kezét) és kész. Ezzel felmértél minden fontosabbat, a felsőtest nyomó és húzó erejét (erő-állóképességét), a lábak erejét és állóképességét, az anaerob állóképességet és a legproblémásabb mobilitási területeket. Egy-egy csoport fél óra alatt megvan, eszközt nem igényel és teljeskörű képet ad a "fittségről".
-
emiki6
veterán
-
troller
senior tag
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Én se, de én is izmos vagyok.

(#11562) troller
Nem csak ebből, több gyakorlat van. Szerintem elég jól állították össze ezt anno, persze most készülnek átalakítani.
(#11564) troller
Ismerem a srácot, évfolyamtársam. Többször is láttam fekvenyomni, 115 kilóval 4-5 ismétlés simán megy neki.(#11569) userxy
Olyan 60-70% ha teljesen szabályosan tolod. A 81 szép eredmény, én szigorú formával 40-50-et, pumpálva 50-60-at tudok. De nem szoktam magas ism. számmal találkozni. Ha állóképesség, akkor futás meg úszás, erőedzést erősítésre használok.
-
userxy
őstag
-
userxy
őstag
Ja..

De az a 72 ismétlés 60 kilóba 70 kilósan azt olyan nehéz elhinnem mint amikor valaki azt mondja hogy Lazar Angelov natural

Akár lehetne is de mégsem...

75 kilósan nyomtam 110be maxot. És kb szerintem olyan 20 körül ment volna a 60ba

Ha rágyúrok arra a fajtára akkor bizti több is ment volna de nem ~4x annyi xD
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- Lego 42161 Lamborghini Huracán Tecnica
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kis tündérem.