- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
A zavarodat valószínűleg az okozza, hogy szimplán rámutattam egy problémára, de nem kértem segítséget.

A problémát leírtam: a selinux nem engedi a dnsmasq-nak, hogy beolvassa a konfigját a /etc/NetworkManager/dnsmasq.d/ könyvtárból.
Közben azt agyaltam ki, hogy valószínűleg azért, mert minden egyes konfig fájlt külön kell engedélyezni neki, nehogy valaki odacsempésszen valami csúnya dolgot, ha mondjuk a teljes könyvtárra engedélyeznénk az olvasást. Csak most nincs időm kitalálni, hogy hogy lehet szabályt felvenni, mondjuk a selinux ad rá megoldást, de mivel nem használtam még sosem, nem tudok egyelőre mit kezdeni vele. Majd ha lesz rá időm, utánanézek. Ha elakadok, akkor meg majd kérdezek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Villanyszerelés
- Hobby rádiós topik
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szobalámpának is nézhető a Huawei új Wi-Fi 7 routere
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest