Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Két éve a vodafone-ban 10 percig imádkoztam az eladónak hogy bontsa nekem ki a modemet, hogy kipróbálhassam, aztán belement, éppen a cd-t hámozta ki a tokból mikor mondtam hogy ok, elviszem :-)
Nem értette hogy hogy megy a net a driver cd nélkül :-)
Utána persze volt szívás vele később, mert egy frissítés beokosította az usb drivert (ezen volt mass storage is, amin volt driver meg telepítő meg ilyenek) vagy nem tudom mit, és onnantól mindig inkább scsi cdrom akart lenni a modem :-)Ami fun: n900 linuxon bedug, modem, ok, win 7-en nem találom a drivert, ajjaj
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest