Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
rokefeller
üzenetére
Kezdek falnak menni attól hogy majdnem minden értékelésből kiderül hogy aki értékel, az KDE user... oké, engem meg nem érdekel
Én mostanában Gnome-ot használok, de gyakran váltogatom. Nekem a Fedora és az Ubuntu telepítése is egyszerű, felhasználóbarát, kivéve a multimédiát mind a kettőnél, de az a jogászok miatt van
. Ubuntu 10.4-t teljesen újratelepítettem, gond annyi volt, hogy a Flash-nél hiába klikkeltem, nem reagált, ez két perc Google-ba tellett. Meg a fekete panelon a tálcán nem látszott a Skype legördülő menü, lecseréltem a témát. A Fedorát preupgrade-del frissítettem, nem volt gond.
Ami látványos különbség Gnome-nál, hogy Ubuntu-val a login után azonnal (5 másodpercen belül) használható a Gnome, Fedora 12-vel ez kb. 15, Fedora 13-mal kb. 19 másodpercig tart. Utána viszont talán a Fedora egy hajszálnyit gyorsabb (új kernel, új X). Az új X miatt - még az Archlinux is óvatosabb ebben - viszont a zárt, gyári driver-ekkel gond lehet a Fedora-nál egy darabig. A csomagkezeléshez grafikus felületet ritkán használok, ebben talán az Ubuntu synaptic jobb. Viszont konzolról a Fedora yum a presto-nak köszönhetően gyorsabb, valahogy egyszerűbbek a parancsok és ráadásul négy karakterrel rövidebb is, mint az apt-get
. Apróság, de az Ubuntu alapból utf8-cal tette be a telepítésnél megadott meghajtókat az fstab-ba, így az ékezetes fájlnevek egyből jól jelentek meg.
Összességében nálam a Fedora és az Ubuntu is tökéletesen megy, nem tudnék köztük választani pillanatnyilag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- LEGO klub
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Energiaital topic
- Androidos tablet topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házi hangfal építés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xcover 7 128/6
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ubuntu 10.4-t teljesen újratelepítettem, gond annyi volt, hogy a Flash-nél hiába klikkeltem, nem reagált, ez két perc Google-ba tellett. Meg a fekete panelon a tálcán nem látszott a Skype legördülő menü, lecseréltem a témát. A Fedorát preupgrade-del frissítettem, nem volt gond.
. Apróság, de az Ubuntu alapból utf8-cal tette be a telepítésnél megadott meghajtókat az fstab-ba, így az ékezetes fájlnevek egyből jól jelentek meg.