- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
Preupgrade-del föltettem a 13-at. Minden gond nélkül, illetve egy dolgot rontottam el, mert az inittab.rpmnew-t anélkül másoltam vissza az /etc/inittab-ra, hogy megnéztem volna és valamiért alapból 3-as futási szint volt beállítva, nem tudom miért, és kidobott konzolra az indításnál, de ez csak egy perc volt. Azt nem értem, hogy miért ezt az unalmas világoskék plymouth-ot hagyták a bootnál, párszor a 12-nél lecseréltem solar-ra, de az új kernelek telepítésénél (?) mindig visszajött a régi. Meglepően régi a 13-ban néhány csomag verziója, ami korábban pont fordítva volt, például wine 1.1.38 - már kijött az 1.1.44 - ami nekem gond. Vagy audacious 2.1, amiből már a 2.3 is kijött. Az öt legnagyobb újdonság közül négy engem nem érint: Linux alatt nem nyomtatok (színbeállítás és nyomtatómeghajtók nem érintenek), Intel integrált videókártyám van és nem lett gyorsabb, nem virtualizálok, a "könnyebb használni és stabilabb" meg eléggé marketingszöveg, a 12 is stabil volt és nem látok változást a használatban.
Szóval minden tökéletes, de valahogy mégis van egy kis hiányérzetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest