Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Lehet holnap este nekilátok! Nehogy má kimaradjak a buliból.

Pulseaudiot csak azért utálom, mert 8-ban volt egy bug. Ami miatt nem volt hajlandó zenét lejátszani. Akkor leszedtem, vissza sem raktam. Úgy látszik nem mindenkit érintett ez a bug.
rollins!
A messagesben lévő üzenet szerintem tök normális. A tekerést én is tapasztalom. Egyre valószínűbb, hogy a FF3b5 okozza. Majdcsak javítják.
core2!
Igen, az május 13. Csak azt nem tudom, hány óra és milyen időzóna. Utána kéne nézni. Kb Mo.-on délután 2-4 szokott lenni. De leagalább már most szinkronban vanna a mirrorok és lehet egyszerre felnyitni őket.
rokefeller!
Legyen szeretet és béke a linux világában. Az a térítés, meg utálat nem több, mint családi perpatvar.
Ha megint jönnek okoskodni az uborkák van már pár dörgölőm:
sudo? iptables? single? hmmm...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Játékok
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest