Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- aquark: Zsebszámológépek
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Lehet holnap este nekilátok! Nehogy má kimaradjak a buliból.

Pulseaudiot csak azért utálom, mert 8-ban volt egy bug. Ami miatt nem volt hajlandó zenét lejátszani. Akkor leszedtem, vissza sem raktam. Úgy látszik nem mindenkit érintett ez a bug.
rollins!
A messagesben lévő üzenet szerintem tök normális. A tekerést én is tapasztalom. Egyre valószínűbb, hogy a FF3b5 okozza. Majdcsak javítják.
core2!
Igen, az május 13. Csak azt nem tudom, hány óra és milyen időzóna. Utána kéne nézni. Kb Mo.-on délután 2-4 szokott lenni. De leagalább már most szinkronban vanna a mirrorok és lehet egyszerre felnyitni őket.
rokefeller!
Legyen szeretet és béke a linux világában. Az a térítés, meg utálat nem több, mint családi perpatvar.
Ha megint jönnek okoskodni az uborkák van már pár dörgölőm:
sudo? iptables? single? hmmm...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest