Hirdetés
- Luck Dragon: Kenyér
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbizol
csendes tag
valaki megmondana h hogyan lehet epiteni a 2013 verzioban?
-
orbizol
csendes tag
sziasztok!!!valaki tudna segiteni hogy kell a 2013-ban epiteni?
-
apach
senior tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
Hali.
Egy ilyen sort keress/keressen aki át akarja írni a gép súlyát:
<downForce>15</downForce>
Ebben a 15 szám, már elég nagynak számít, így csak egyesével növeljétek a benne levő számot, mert akkor meg a Traktor ágaskodik fel, (ha utánfutónak a súlya). Soknál figyeljetek, mert nem tették bele, vagy épp másképp van benn. Én pl csak ezt ismerem, így amiben nem látom, abba beleteszem a Notepad++ progival.
A fenti sor ennél a résznél van:
<brakeForce>1</brakeForce>
<downForce>15</downForce>Vagyis, nekem ez egy FliegelDDK240 pótnál van az XML ben az XML elejénél szinte.Remélem segítettem.
Még annyit. Az adott XML-t másold ki a Zip mappából, mert nem lehet addig módosítani! Utána Kivágással és Beillesztéssel vissza teheted lazán.
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
Csk ép nem lehet letölteni arról az oldalról semmkit

-
Emberkeman81
aktív tag
Köszi a választ!
Néztem én az xml fájlt,de semmi súlyra utaló szövegrészt nem láttam benne.Vagy csak rosszul kerestem.Nekem a deutz 7250 ttv-hez kellene nagyobb súly mert amikor a ráakasztom a 22.5 méteres kultit akkor elég szépen megugrik üresjáratban.Munka közben nincs gond.Üresjáratban menet közben megemelkedik az eleje és vége,irányíthatatlan.
Ötlet, hogy hol lehet a súlyra utaló dolog?
Már átszerkesztettem a 7545 rts és a deutz 7250 ttv gép xml-jét megy megy mint az állat (kombájn aratás 55-58 km,22.5 m-es kultival szintén hasonló a sebesség)
Ezekkel nem volt gond,de itt megálltam
Köszi!
-
Misu1991
csendes tag
Egy olyan kérdés hogy multiba nem lehet játszani vele ????
mondjuk Tunngle vagy Hamachi segitségével? -
kovacs.gabor
csendes tag
Valaki tudna nekem is segíteni az előbb feltett kérdésemre?
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
majer_balint
üzenetére
Hajrá! Trágyázásra fel

Persze, meg tudod venni.
-
majer_balint
tag
nos sokáig vettettem földeket, csak már uncsi volt, tyúkokat is vettem csomót, de most hogy már akad tenni való lehet el kéne adnom őket, mert csak macera mindig oda menni 57 darabot összeszedni ..

most amúgy már a tehénüzem kiépítve, még egy trágyázó gép kellene (szilárdhoz) meg egy löttyöknek való permetező aztán megvan minden alap felszerelés a dolgokhoz, és jöhetnek a nagyobb gépek..

persze kiegekből megvan már minden jó, a nagy vetőgép is, hatalmas komolyan...

annyi kérdés még, hogy az elárverezett területeket amit nem én nyertem, megtudom majd venni később ?
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
majer_balint
üzenetére
Üdv!
Az a 200.000€ -s kombájn egy olcsó típus. A kukorica vágására szolgáló adapter igazából a Deutz 7545 RTS-hez készült, az meg 315.000€.
A takarmány jelen esetben nem más, mint a siló. A Kuhn SPv Comfort 12-vel fel tudod szedni és le is tudod rakni az épület oldalában lévő vályúnál, csak mellé kell állni. De ha van egy homlokrakodód, akkor ahhoz csak egy siló pakolására alkalmas, takarmány villát kell venned. A megszáradt füvet (széna) is itt tudod leborítani.
A füvet kaszálás után felszeded és az épület ill. a trágyatároló közti vályúba borítod. Max 6 napi mennyiséget lehet lerakni.Ezzel el is jutottunk a következő kérdésedig: mi az a betöltőkocsi és mire való? Arra, hogy összeszedd vele a szénát a szalmát és a füvet, majd leborítsd a tehénkéknek. Ill. szecskát is szállíthatsz vele. Amit nem tudsz lepakolni, mert megtelt a vályú, akkor azt a fű esetében boríthatod a szecskához, feltéve, ha nincs a tárolóba érett siló. A szalmát és a szénát meg el tudod adni a farmon. De ha nincs szükséged a pótkocsira, akkor egyszerűen benne hagyod.
"...van az a kis vacak piros szecskázóm..." feltételezem a Pöttinger Mex 6-ra gondolsz. Igazából ha szecskázás, akkor Krone BigX...
Úgy látom kicsit megfordítottad a sorrendet és a tehén pásztorkodással akarod kezdeni a farmer életet. Ez így kicsit nehézkes lesz. Sorja van mindennek, mint a paszulynak!

Először meg kell művelned a földet, aztán beveted, permetezed, végül learatod a termést. Majd kezded előröl. Amikor jó áron el tudod adni a megtermelt javakat, akkor eladod és a nehezen megkeresett pénzt új, nagyobb gépekbe, szerszámokba fekteted: kukorica vetőgép, Krone BigX szecskázó, bálázógép, stb. A bank 200.000€-t hitelez neked, melyet ráérsz apránként törleszteni. Igaz felszámol némi kamatot, de nem vészes. A végrehajtó nem fog kimenni hozzád lefoglalni a gépeket.

-
Misu1991
csendes tag
köszi !!!
még 1 kérdés !?
A 4 silóhellyel szembe beledobtam abba kis izéba !
az mire jó ???? -
Misu1991
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy a fűbálával mit lehet csinálni ??? -
Gazsi83
csendes tag
Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni hogy a villogókat hogy lehet bekapcsolni a gépeken!előre is köszi!!
-
apach
senior tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
szia!
Igen át lehet írni a súlyt nagyobbra is vagy akár vissza kisebb súlyra is, csak az egyik XML ben kell megkeresni az ahhoz levő sort vagy sorokat, és átírni nagyobbra vagy kisebbre.

A legtöbb dolgot, az XML fájlokban lehet alakítani tudtommal, de. Aki nem ért hozzá, az bele ne nyúljon, főleg anélkül, hogy az adott módról másolatot nem csinált előtte!!
-
majer_balint
tag
A permetezés mindenképpen befolyásolja a mennyiséget, még hozzá elég szépen. Ha jól emlékszem én a két kis alap földön ami a bázisunkon van, repcéből talán 7 ezer ha összejött permetezés nélkül, most vettem mén is egy permetezőt, azzal 10 ezer fölé kerültem egyből, szóval megéri, mert egyszeri beruházás, de repcénél az a 3-5 ezer plusz termelés közel (ha akció van) 6 ezer eurót jelent.. szóval hamar megtérül.
-
kovacs.gabor
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem a játékot és elkezdtem játszani vele és nagyon tetszik nekem, azonban pár segítségre lenne szükségem, mert soha nem játszottam farmos játékkal. Az elején a kis földemen repcét vetettem. Az első 3 aratásig kb nagyon szép termést hozott elindultam egy soron a kombájnnal és már majdnem tele is lett. Azóta viszont akármit csinálok, ekézek tárcsázok műtrágyázok vetek permetezek nagyon minimális termés jön össze, és nem tudtam rájönni, hogy miért. Ha valaki esetleg tudna ebben segíteni nagyon hálás lennék érte. A másik kérdésem lenne, hogy olvastam itt valami magyar pdf-ről azt nekem is át tduná küldeni valaki? Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget, boldog új évet kívánok mindenkinek!!
-
Rahel
csendes tag
Sziasztok! Leszedtem pár Módot viszont a gépek sebessége nagy a módokba ezen hogy lehetne változtatni? Másik kérdésem a trágyázás/permetezés befolyásolja a növény fejlődését/illetve mennyiségén javit?
-
Emberkeman81
aktív tag
Hali!
2 tonnás orrsúlyt tudna nekem valaki linkelni?Vagy a meglévő hordót átalakítani 2 tonnássá lehet-e?
Köszi!
-
majer_balint
tag
na akkor értem a lényegét a multinak is remek
akkor már csak az a kérdésem van, hogy alap felszerelésként amiket meglehet venni (ócón) a boltba, mért nincs egy kukorica aratásnak egy olcsó eszköz ? szecskázni lehet az oké, de komolyan megkell vennem 200.ezerért a kombájnt amihez (és csak ahhoz) lehet egy olyan kieget venni amivel tudok aratni.. ?! normális ez ? 
másik kérdés, látom hogy a teheneknek lehet adni füvet és külön takarmányt (nem összekevert takarmányt) ezt hova kell nekik tenni, illetve mivel tudok ilyet csinálni (sima takarmány az ami már levolt fóliázva, az kellene csak nekik beborítani valamerre?) füvet (szénát) meg próbáltam úgy ahogy a szalma bálát is befújni nekik de azt nem fújta be, szóval gondolom nem így kell
akkor még is hogyan ?és még egy fontos kérdés, van egy eszköz (betöltő kocsik) ennek mi a célja ? oké ami oda van írva mellé, az oké, de pl ez fel is szedi a szecskát meg el is szállítja ?!
mert per pill erre a célra kellene nekem valami mert van az a kis vacak piros szecskázóm (mi elég kicsi és lassú, kéne valami jobb is, de az melyik lenne ? csak nem a legdrágább gép ?

) meg egy utána kötött vacak 4-5 ezres teherbírású pótom, mit lehetne még e mögé kötni ? mármint a szecskázó mögé, hogy ne kelljen percenként rohangálnom ..na egyenlőre ennyi a bizonytalan pont a játékkal kapcsolatosan még..
köszi a segítségeket! -
Atka84
csendes tag
ObiGabi: multiban miért csak 2 helfert lehet felvenni? nem lehet esetleg vhol átírni a játékban?
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
majer_balint
üzenetére
A multiban is lehet menteni és célszerű is, mint ha egyedül játszanál, azzal a különbséggel, hogy csak az tud menteni, aki indította a játékot (szervert).
Az egyszerűség kedvéért legyen az alap térkép és az alap gépek. Elkezdtél egy karriert, de a fejedre nőtt a munka, szükséged lenne némi segítségre, de a játékban használható dolgozókat nem tudod mindenre felbérelni, pl. kaszálás, szállítás, rakodás. Na ekkor indítasz egy szervert, adsz neki egy nevet és elindítod a mentett karriered. Szólsz a haveroknak és már tépnek is ezerrel a traktorral, kombájnnal. Jó móka
-
majer_balint
tag
amúgy ennél a játéknál, hogy képzeljem el a multit ? lehet ott abban pl menteni, netán ez csak egy adott játékra szóló élményt ad, ergó mindig be logolsz és akkor kezdesz egy új részt ? kiváncsi lennék, mert gondolom poton pénzért dobálgatják ezt a gamet pl a tescooba, lehet érdemes lenne megvenni, bár annyira azért nem nagy durr a játék, de elbaromkodni el lehet benne

-
Tibora98
csendes tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
De tudsz plusz tárolót rakni az FS honlapján elérhető mod-nál

-
Tibora98
csendes tag
Sziasztok ! Nekem egy olyan problémám adódott hogy megvettem a Farming Simulator 2013-at és egyből kiírta hogy frissítés érhető el a hivatalos oldalról. Letöltöttem de szerintem ugyanolyan és nem enged mutizni. Ezért szeretném a segítségeteket kérni, tudna-e valaki segíteni ! A termék Tescos magyar verzió ! És tudna-e valaki jó pénz modot mondani? Előre is köszönöm !

-
ObiGabi
aktív tag
Van itt egy videjó: [link], nem a legjobb de megteszi.
-
ObiGabi
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítség:
A szecska a Big X-szel levágott ("ledarált") kukoricából lesz. Ha az xDisc nevű vágófejjel mentek neki a fűnek, akkor az is szecskaként lesz kezelve, ill. a búza és az árpa is.
A siló a megérlelt szecska.
A felszecskázott kukoricát az alap játék pótkocsijai mindegyike tudja szállítani, csak nem mindegyikkel érdemes. Az alap pótok közül - ha jól emlékszem, 3 köthető a BigX után, de ebben az esetben nem lehet dolgozót felvenni. A szecska két helyre vihető, a tehénkékhez és a biogázüzemhez. Érdemes ezek közelében vetni a kukoricát.
A silótároló akkor fedhető le, ha a töltöttségi szintje eléri a 10%-ot, a tömörítési szintnek pedig 100%-nak kell lennie. A silótároló falai között F1-re megjelenik mind a két érték. Amint teljes a tömörítettség, megjelenik az "R" betű, melyet megnyomva lefedhető a siló. Idő kérdése és beérik. Az érisi folyamat szintén látható az F1-es menüben.
Miután beérett a szecska beszélünk silóról, melyet erre a célra fejlesztett eszközökkel rakodhatunk, ill. szállíthatunk. Mivel erősen tömörödött takarmányról van szó, így egy sima lapáttal nem lehet pakolni még a valóságban sem. A játékban a biogázüzemhez érdemes a legnagyobb rakodógépet megvenni, ezzel gyorsan pakolható a siló, ill. a tömörítésnél is hasznos, mivel elég nehéz.
A tehénkékhez nem kell ekkora teljesítmény, elég a Weidemann, a Deutz Agrovector 35.7, vagy a Deutcz Agrofarm 430. Weidemannhoz vehető egy markolóvilla, mely alkalmas trágya, ill. takarmány (siló) pakolásához, vagy vehető egy takarmányvágó is. A Deutz Agrovector 35.7 -hez és a Deutcz Agrofarm 430-hoz takarmányvilla van. Aki küldetéseket is teljesít, annak bizonyára van egy Deutz Agrovector 35.7, amihez már csak a takarmányvillát kell megvenni, azonban a takarmány keverőgépekhez kicsit alacsony lesz. De nem lehetetlen megtölteni vele a keverőt.Röviden ennyi.
(Egyébként a bolt kínálatában bal oldalon rákattintva egy eszközre, gépre, a jobb oldal ír róla némi infót.)
-
majer_balint
tag
Hát én mellé állok de nem írja ki hogy letakarás.. lehet hogy van köze ahhoz, hogy csak 5% nyi anyag van benne ? van valami minimum limit ? vagy tele kell pakolni ? netán mi a billentyű amit meg kell nyomni ?
-
beluschi
tag
válasz
majer_balint
üzenetére
Mellé állsz a betömörített silónak és kiírja bal felül melyik billentyűt kell megnyomni a letakaráshoz (érlelés).
-
apach
senior tag
válasz
majer_balint
üzenetére
A letaposott, stb silóhoz, más eszköz kell, amivel kockákat lehet pl kivágni belőle és úgy adni nekik. Legalább is szerintem. Még sose csináltam. 2011-n sem.
-
majer_balint
tag
no nekem most tűnt fel még egy dolog, ha össze van tömörítve a takarmány, akkor nem is tudok belőle kiszedni az emelő lapátos géppel, amivel elvileg kilehet szedni belőle ? kezdem nagyon nem vágni a dolgot..

na elvileg érlelni kell, de hogyan, mivel takarjam le ? erre nem jövök rá... GRRR

-
apach
senior tag
Szia!
Bakker. Nem írod komolyan ugye?? Van az alap játékbeli utánfutók közt is olyan pótkocsi, amikkel a füvet is fel lehet szedni, de van külön Siló szállítós pot is. Ez alapba megvolt ha jól emlékszem már a 2011 nél is, ha mégsem, akkor a 2011 Platinumban halál biztos hogy vannak ilyen pótok.
Vagyis, vegyél meg 1-2 utánfutót a "gyárilag betett" utánfutók közül, és próbálgasd.
-
apach
senior tag
Sziasztok!
Boldog Új Évet mindenkinek, és minden téren 20-r nagyobb sikereket!!!
-
Rahel
csendes tag
Sziasztok .Elakadtam a kész silót mivel tudom elszálytani a farmomra?
-
majer_balint
tag
most már rájöttem 1 óra vacakolás után, most az volt pl a gondom, hogy nem tudtam a takarmányt kiszedni a helyéről sima trágya kiszedővel sem (ami egy sima lapát ugyebár.. ja és takarmány kiszedővel sem lehet) csak azzal a közel 100ezres traktorral, ami csak kiemelni tud.. na ezt tartom kicsit baromságnak
de hát szép lassan rá jövök a dolgokra, csak jó lenne egy normális oldal, bejegyzés, bármi, ami normálisan leír egy folyamatot. 
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
majer_balint
üzenetére
Üdv kedves farmertársak!
Termésben gazdag, boldog új évet kívánok!

majer_balint!
Azt a takarmányt, amire a tehénkék áhítoznak, kicsit másképp kell elkészíteni, mint ahogy Te gondoltad. Való igaz, az is egy formája a takarmányozásnak, de az alaptérképen abban a formában nem működik. Kicsit vissza kellene lapoznod a hozzászólások között és megtalálod a kérdésedre a választ. Többen leírtuk a dolog mikéntjét, pl. a 495-ös hozzászólásban.
További jó ébredezést!

-
Greenfarmer
csendes tag
Boldog új évet és bő termést kívánok mindenkinek!
Egy kérdéssel fordulnék a közösséghez:
A kikötő mellett melyik földön éri meg jobban cukorrépát termeszteni? Azért kérdezem, mert ugyan az 1-es mező a maga 10 hektárjával szép nagy, de gyanítom, hogy egy kombájn nem végezne rajta időben. A másik opció a 3-as mező. Szerintetek melyiken érdemes elkezdeni? -
majer_balint
tag
üdv, engem az érdekelne, hogy a teheneknek milyen alapfelszerelés kell az etetéshez...stb-hez ? nincs ehhez valami normális leírás ? nem akarok órákat eltölteni azzal, hogy megveszem a gépet, aztán nem is kell hozzá, vagy egyéb macerák miatt, ezért érdekelne a tapasztalat.
most pl az érdekelne a takarmányt hogyan tudom a keverőbe betenni ? mert hiába állok a kukorica buza...stb alá nem esik a keverőbe, szóval tuti valami más megoldás van rá, csak nem jöttem még rá

-
Farmer19
csendes tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem , hogy teljesen fel töltöm a marháknak az etetőjüket.. és el mentem a játékot, kilépek, majd vissza és el tünik az összes kaja amit oda tettem nekik :/ 0 lesz a kevert táp,fűféle, minden!
mi lehet az oka?? ilyen gyorsan megennék?? (200 tehént jelent).
Köszönöm!
BB -
apach
senior tag
Szia!
Oksa, a multit meg beszéljük majd. De csak délutánonként tudok max játszani kb este 5 től este 9 ig max. Hét közben, korábban is tudok játszani.
Hát, igen. Ezért, én inkább kivárok, és majd valamikor a nyáron talán megszerzem. Addigra, lehet hogy az ára is a felére esik le majd.
Túl sok a hiba nekem ahhoz hogy pazaroljam rá még az időm. Inkább a 2011 Platinummal tolom, abba kisebb a hiba lehetősége.
) -
ObiGabi
aktív tag
válasz
beluschi
üzenetére
beluschi!
Köszi!
zirigy!
A végeredmény szempontjából mindegy melyik módszert választod.
A műtrágyázás gyorsabb, a szervestrágyázás több játék élményt ad.
A való élettel ellentétben, itt nincs káros mellékhatása a műtrágyának, tehát használhatod bátran, a szervesnek meg nincs szaga
-
Kiss70
aktív tag
Valaki tudna ajánlani egy kisebb mapot amin el lehet dolgozgatni?
-
gab116
csendes tag
Erről a modról van tapasztalat?
link -
beluschi
tag
válasz
üzenetére
Most nem értem. Úgy akarod eladni, hogy kint van a földön és hozzá sem nyúlsz? Mert úgy nem lehet, mint ahogy a búzát sem tudod eladni, hogy a földön van kint. Mindössze egy pótkocsit kell végighúznod a renden, ami összeszedi a szalmát, majd leborítod a megfelelő helyen. Ennél egyszerűbben nem lehet és így is csak a szalmát adtad el.
-
zirigy
tag
ObiGabi köszi a választ!
Még annyit, hogy írtad, hogy a termés meg kétszereződik. Szóval mind1, hogy mivel szórom le a földet, legyen az műtrágya, permet, hígtrágya vagy trágya. Automatikusan ha valamelyikkel leszórom dupla termést kapok.
Jól gondolom?Már csak azért, mert Én azt hittem, ha eljutok a trágyázás szintjére valamivel jobb lesz a termés, mint a műtrágyától.
-
ObiGabi
aktív tag
zirigy!
A trágyát a növény érése előtt bármikor kiszórhatod, kultivátorozás/ekézés/tárcsázás előtt, után, vagy vetés után. A műtrágyát kultivátorozás/ekézés/tárcsázás után, érés előtt. Elég csak az egyik. Bónuszt nem kapsz, ellenben a termés meg kétszereződik.
Greenfarmer!
A birkáktól trágyát ne várj, azok ezen a téren irigyek
Viszont a gyapjút lelkesen és önzetlenül adják.makoj20!
A tojásokat pl. a faluban, vagy a gazdaboltban adhatod el. A PDN-n látszik az ikonja (ha jól emlékszem).
A szalmát a farmodon tudod eladni. Az egyik épület előtt van némi szét szórt szalma, na ott. Adhatod bálázott formában, vagy egy felszedő pótkocsiról is beboríthatod. Utóbbi esetben kevést pénzt kapsz érte, viszont nem kell drága bálázó gépekre költened.
Ha már bocik tenyésztésével is foglalkozol, akkor nekik adni kell, bálák formájában, ill. a takarmánykeverő gépbe is adagolni kell.Ha nincs ikon a földön, akkor az már a tiéd. Szerintem...
-
törölt tag
Sziasztok
A játékot nemrég kezdtem el.Nagyon tetszik.
Egy pár kérdésem lenne:1.A tojásokat hogy tudom eladni?
2.A szalmát eltudom-e adni,vagypedig mit tudok vele csinálni?
3.Termőföldet hol lehet venni,ha nincs rajta ikon?
A játék 1.3-as verzió,és magyar.
Köszönöm a választ!
-
Greenfarmer
csendes tag
Egy másik téma:
Nemrég törlődött a mentésem és a pénz moddal visszaállítottam a gépeket meg a földeket. A kérdésem pedig:
Mennyi idő után kezdenek a birkák hígtrágyát termelni? -
zirigy
tag
sziasztok!
Na sikerült eljutnom arra a szintre, hogy 100%-os a termékenységem a teheneknél.
Most már van trágyám is. A kérdésem az lenne, hogy a trágyát mikor kell elszórni a földeken?
Tárcsázás előtt vagy után? Gondolom mindenképpen vetés előtt.
Viszont ha letrágyázom a földet, akkor kell e vetés után hígtrágya vagy permet?
És még egy, a trágyázás ad + bónuszt a gabonának?Köszi előre is a válaszokat!
-
Atka84
csendes tag
Multiban miért lép ki a játék? A szerver létrehozónál is és aki belép annál is.
-
premogyt
csendes tag
Helló!
Maps szerkesztésről szeretnék infót kérni, hogy milyen progival lehet, és honnan lehet letölteni.
Illetve egy két hasznos tanácsot is szívesen fogadok.
Köszi! -
Giot
addikt
-
gab116
csendes tag
Tudtok olyan modot ami folyamatosan kiírja, hogy melyik kombájn töltöttségi szintje, hogy áll?
Próbálgattam ezt a Courseplay-t de nekem sose 100%-os, vagy ott marad a föld közepén a következő alkalomig míg szükség van rá vagy, be se tud állni a kombájn mellé :/A többi kérdésem is áll még mindig amit a #714-nél írtam.
-
Greenfarmer
csendes tag
Akadt egy kis problémám az egyik moddal:
Ez egy nyerges pótkocsihoz csatlakoztatható vonókapocs, "Ringfeger" felirattal. A probléma abban mutatkozik meg, hogy amikor megveszem, a bolt előtt a vonókapocs a beton alá kerül és nem tudom csatlakoztatni.
Használ valaki hasonló modot? -
muki 50
csendes tag
válasz
Greenfarmer
üzenetére
Sajnálom hogy nem tudom hogy mi történt a mentéssel de pénzt segítek szerezni.
Adj el mindent 100.000 ezer euróig és vegyél 5 doboz méhet vedd föl a sebességet 60-ra és várj egy óra hosszát és láss csodát termelik a sok pénzt és nem kel mást csinálni vele.
Sajnos itt a játék pénz szerzése ki van játszva. -
Greenfarmer
csendes tag
Ez előtt 5 perccel beléptem a játékba, és olyat tapasztaltam, amilyet eddig még soha. Azt hittem nem térek magamhoz, mikor beléptem és azt láttam, hogy eltűnt a mentésem az eddigi több, mint 120 órányi játékkal együtt. hát kérdem én:
HOGY TÖRTÉNHET MEG ILYEN???!!!

-
olivera88
veterán
válasz
Emberkeman81
üzenetére
Exe formátumban van nem? Azt csak telepited és annyi nem kell a játékba bemásolni.
-
gab116
csendes tag
Van egy traktorom aminek a belső nézetében az egér a valós mozgatással fordítva mozog, ezt tudom módosítani egyszerűen valamelyik fájl szerkesztésével vagy ehhez külön program kell? Ha igen hol?
Van egy teljesen NONAME régi kormányom, de nem tudom rávenni, hogy a játékban használni tudjam, tudtok mondani valami programot amivel életre tudnám kelteni? (a kormány egyébként tökéletesen működik) Elég lenne az is ha a kormány és a pedálok működnének a gombok maradhatnak a billen. -
olivera88
veterán
válasz
Emberkeman81
üzenetére
Azt csak telepíteni kell. Az arra jó h növelni tudd a teljesitményt a fokozatonként annélkül h gép xml jében beletúrnál. Page up és page down gombal lehet használni ha valamelyik fokozatban vagy.
-
gab116
csendes tag
muki 50
Az egyebeknél veszel egy mozgó víztartályt, feltöltöd vízzel a forrásoknál, odamész a paradicsom épületénél lévő kék víztartályhoz és az "R" gombbal áttöltöd.
Emberkeman81
A letöltött modokat a Dokumentumok/My games/Farming simulator 2013/mods mappába rakd, és akkor a bolt listái között megtalálod a berakott traktorod.
-
Emberkeman81
aktív tag
Hali!
Meg lehet-e oldani hogy a letöltött modot (traktor) belerakjam a vehicle mappába és megvásárolható legyen?
Köszi!
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Bezony vannak benne hibák... Nem véletlen, hogy elég hamar megjelent az első javítócsomag. Szerintem kitűztek egy dátumok, amikor meg akarták jelentetni a játékot, de mindenki tudta, hogy nem fognak elkészülni az összes módosítással időben, ill. a tesztekre nem marad idő. Még így a javítócsomag után is vannak benne hibák.
Off
Az a multis dolog érdekel, szívesen beszállnék! Ép most nosztalgiázok kicsit

On
-
apach
senior tag
válasz
Darius26
üzenetére
Hali. Azért nem jelenik meg, mert azok a módok, nem jók multiba! Olyat tölts le, aminél oda van írva hogy: MP vagy kisbetűvel: mp. Ok? Az ilyeneknek tuti működniük kell, ha rendesen tesztelte a feltöltőjük.
Ezt pedig mindenkinek!
Eskü, a 2011 verzióval nincs ennyi bajom, mint ahányat itt olvasok. Kezdek afelé hajlani, hogy meg se veszem inkább a 2013-t.... Maradok inkább az egyszerűbb 2011nél. Ezt a 2013-t sajna nagyon úgy látom, hogy rendesen elrontották, vagy nem tudom mi van vele. Vagy pedig, Ti nem figyeltek rendesen oda, a játékra vagy épp, pár már tapasztaltabb irkálóra. Mellesleg, és bocs hogy ide írom, Januárban szeretnék multizni MAJD de ha lehet 2011-l legalább is míg a 2013-t meg nem veszem. HA megveszem.
-
Greenfarmer
csendes tag
Mi lehet a probléma akkor, ha a birkáknál 0% a termelékenység, és nem tudok tölteni az etetővályúba és a trágyatároló sincs tele? Tud valaki megoldást erre?

-
Emberkeman81
aktív tag
Ismét kérdés.
Az ESLimiter mit is csinál pontosan? És hova kell berakni (Milyen fájlba)?Én próbálkoztam de semmi kölömbséget nem vettem észre.Köszi!
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
Az a radius a kerék átmérőket jelenti.

-
Emberkeman81
aktív tag
Újabb problémába ütköztem.
Módosítottam a deutz agrotron x720 special traktor sebességét.Tökéletes lett.22,5 méteres kulti + trágyaszóró és 45-48-al megy munka közben (üresen 78-81 km/h) de a sor végén majd össze csuklik a gép meg a kulti a megállástól.Nem gond de rettentő zavaró ez a látvány.Mit kell beállítani a deutzagrotronx700special.xml-ben hogy kicsit lassabba álljon meg.Ugyan ezt megcsináltam a deutz TTV 7250-el (másabb beállításokkal) de ő nem bírja csak 15-17 km/h van húzni a kultit.
De a lényeg a megállás.Valakinek megoldása van?
A módosításaim:
<motor minRpm="100" maxRpm="350 1100 2850 800" maxTorques="-1 -1-1 -1" brakeForce="4" lowBrakeForceScale="0.5"
compensateWheelRadius="12" lowBrakeForceSpeedLimit="0.1"
forwardGearRatio="8" backwardGearRatio="17" differentialRatio="1"
rpmFadeOutRange="40">
<torque rpm="200" torque="1.3"/>
<torque rpm="400" torque="1.1"/>
<torque rpm="600" torque="1.5"/>
<torque rpm="800" torque="1.5"/>
<torque rpm="1100" torque="1.5"/>
<torque rpm="1500" torque="1.5"/>
<torque rpm="1800" torque="1.3"/>
<torque rpm="2300" torque="1.1"/>
<torque rpm="2850" torque="0.8"/>
<backwardTorque rpm="800" torque="0.4"/>
<backwardTorque rpm="720" torque="0"/>
</motor>
<accelerationSpeed maxAcceleration="0.9" deceleration="0.7"backwardDeceleration="0.5"/>
Angol tudásom nincs így nem tudom mit lehet kezdeni vele.
És még egy dolog.Ugye 22.5 méter a kulti.A fordulási szög viszont nem az igazi.Azzal lehet valamit kezdeni?Látom hogy van benne radius de bármit kezdek vele nem jó.

Ja és szeretném fixre bele rakni a vásárolható gépek közé (valami gagyi helyett).Ezt hogy lehet?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák

- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- Automobilista 2
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- LEGO klub
- Luck Dragon: Kenyér
- Battlefield 6
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)