Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dittke73
csendes tag
Sziasztok.Hogyan tudom kikapcsolni,hogy ne rogyanak el a növények?köszi a válaszokat.
-
Giot
addikt
ObiGabi
A képen látható tolólapot nem tudod honnan lehetne letölteni? Böngésztem a modhosteren de nem találtam, persze lehet csak én voltam figyelmetlen. -
Greenfarmer
csendes tag
Amikor már betakarítható a termés nagyobb mennyiséget kapok belőle, ha későbbi érési állapotában aratom le?
-
bl0ck
tag
Szoktam vissza olvasni, csak az a baj ,hogy bennem hülye kérdések merülnek fel.
Valaki tud valami képes illusztrációt adni, hogy melyik növény melyik? Csak mert jó, hogy a vetőgép jelzi, csak pl lövésem sincs melyik mi.... -
ObiGabi
aktív tag
Nem arról van szó, hogy nem akarnánk segíteni, hisz ezért van a fórum. Pusztán az olvasásra szeretnénk ösztönözni Mindenkit. Olykor csak néhány hozzászólás választja el egymástól ugyan azt a kérdést és az arra adott választ, máskor több oldalt kell visszalapozni a válaszért.
A trágya problémára szerintem azért nem kaptál választ, mert akik tudnák, azok nincsenek fórum közelben. Na most jól kisegítettelek...
Esetleg kérdezd meg pr-ben Apach-t, Ő nagy mágus a térképek terén. Bár mások is jártasak e témában, de az Ő nevük nem jut eszembe...
Elnézést tőlük!
Közbe az jutott eszembe, hogy a silótároló elég nagy kapacitással bír, de ha minimális a benne lévő siló, mondjuk 300l, akkor az nem látszik, de fel lehet szedni. Nem lehet, hogy a trágya tárolódnál is valami hasonló van? A max kapacitásához mérten arányaiban az 50.000l elenyésző? Mondom, nem értek hozzá, csak találgatok.
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Giot!
Nem értek a szerkesztéshez, csak gazdálkodok, ha időm engedi.Arvernia123!
A barik etetését leírtam, szerintem érthetően.A bocik etetése:
1 vess kukoricát
2 vess búzát, vagy árpát
3 a beérett kukoricát silózd le a Big X 1000-rel és vidd a 35-ös területnél lévő marhalegelő melletti silótárolóba tömörítsd 100%-ra, majd fedd le. Idő kérdése és beérik.
4 arasd le a búzát, vagy az árpát, a termést az egyszerűség kedvéért vidd a farmodra és borítsd le a silóknál. Igazából a szalmára van szükség.
5 egy bálázóval szedd össze a szalmát, javaslom a kockabálázót, majd a bálafelszedővel szedd fel és rakd le a bociknál. Mindegy hol teszed le, csak ne legyen útban.
6 vágj füvet. Vethetsz is, de az utak mentén is kaszálhatsz, vagy a golf klubnál.
7 a levágott fű egy részét szedd össze egy felszedő póttal, majd borítsd le a tehenek azon etetőjénél, amelyik az épület és a silótároló között van, a kerítés mellett.
8 a megmaradt levágott füvet forgasd meg, hogy száradjon, így lesz szénád.
9 végy egy rendsodrót, szedd össze vele egy sorba a szénát, majd bálázd be, a bálákat szállítsd a tehénkékhez.
10 végy egy KUHN SPV Confort takarmánykeverő gépet és irány a bocikhoz vele
11 végy egy DEUTZ-FAHR Agrovectort, vagy egy WEIDEMANN rakodógépet bálavillával és szintén vidd a tehenekhez
12 a takarmánykeverőbe pakolj szalma és szénabálát, majd silót (a KUHN SPV Confort-tal fel tudod szedni), ha beérett. Ezt a keveréket az épület oldalánál add a teheneknek.Ennyi.
Két videó:
Ha ezután se tudod jól lakatni a teheneidet, megeszem a kalapom...
Csak azokat a pótokat tudod összeakasztani, melyek nem rendelkeznek meghajtószerkezettel. (Mikor rákötöd a traktorra nem jelenik meg egy sárga tengely a vonórúd felett.)
-
bl0ck
tag
Köszönöm az útmutatót, már pár dolgot értek.
De jövök megint eggyel...pótkocsit össze lehet akasztani? csak 1 típusnak kell lennie? -
Plague666
tag
A fűnyírós küldetések közelében lévő kazlaknak mi az értelme azon kívül, hogy az amazone fűnyíróból rálehet üríteni a tartályt? Lehet onnét füvet vinni, vagy egyáltalán másra is való vagy csak ürítési hely? Köszi valakinek.
-
Giot
addikt
válasz
Arvernia123 #488 üzenetére
Odaállsz az etetővájuhoz és megjelenik a kiöntés ikonja.
-
Arvernia123
tag
most már rá jötem hogyan kell etettni a szarvasmarhát,de a takarmányt az hogyan tudom oda betteni nekik?
-
larpi
tag
válasz
Arvernia123 #484 üzenetére
Giot a 475-ös hozzászólásában linkelte a magyar kézikönyvet. Töltsd le és olvasd el, ezek az alapvető dolgok mind benne vannak. De csak ha a fórumot vissza olvasod, ott is sok mindent megtudhatsz!
-
Atka84
csendes tag
válasz
Arvernia123 #484 üzenetére
látom a látogatóknak nem előnye a játékostársak segítése.
A teheneket többféle módon etetheted:
- lekaszálod a füvet, majd begyűjtő pótkocsival összeszeded és beöntöd a vályúba
- a lekaszált füvet megszárítod, majd felbálázod (pl kockabálázóval), veszel egy keverő pótkocsit, abba beleraksz 1 kockabála szénát, egy kockabála szalmát és 6000 l erjesztett szecskát (ezt a kukorica szecskázásával éred el ha beviszed a silópalánkok közé, tömöríted, majd erjeszted)
- a birkáknak csak fű kell (lásd első módszer)
Remélem tudtam segíteniMár kétszer kérdeztem, de megkérdem mégegyszer:
Látom a kommentekben, hogy foglalkoztok páran map szerkesztgetéssel.
Be lehet állítani a Giants Editor-ben, hogy látszódjon a trágya?
kb 50 000 trágyám van kiírás szerint, de a tárolóban nem látszik, így kiszedni sem tudok belőle.
Valakinek esetleg van valami ötlete? -
Arvernia123
tag
mivel kell etettni a szarvasmarhát meg a birkákat ??
-
Emberkeman81
aktív tag
Hali!
Ismét kérdésem lenne.A terület rendezés rendben van. A térkép alkulóban van.Mostmár csak egy gondom van.Véletlen szántható földterületet csináltam egy földútból (és el is mentettem).Hogy lehet ismét nem szántható) földterületet csinálni (kőút,beton vagy vagy bármi más)?
Köszi!
Üdv!
-
Arvernia123
tag
mivel kell etettni a szarvasmarhát meg a birkákat ??
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
Arvernia123 #478 üzenetére
Nem, az másra való.
A birkákat egyszerű etetni: lekaszálsz némi füvet, összeszeded egy felszedő pótkocsival és az etetővályúba borítod (37-es, 38-as mezők között találod). A barik számától függ, hogy mennyit tudsz lepakolni, max 6 napra elegendőt enged.
A bocik etetése kicsit összetettebb. Most nincs időm részletesen leírni, de ha kicsit visszaolvasol a hozzászólások között, akkor megtalálod a kérdésedre a választ.
Most rohanok...
-
ObiGabi
aktív tag
Sabber!
Ha jobban megnézed az előző hozzászólásomhoz mellékelt képet (klikk rajta egyet), akkor a fehér kupolás gáztároló előtt láthatod azt a bizonyos "adagolót". Oda kell kanalazni a silót.
Giot!
Az a JD bezony egy jó kis gép!
Nekem is megvan.
-
Arvernia123
tag
válasz
SparrowHUN #1 üzenetére
én szeretnék érdeklődni hogy a szarvasmarhát hogyan kell etettni meg a birkákat? mert nem tudom hogyan kell mert kéne egy kis trágya onnan csak nem találom meg őket hogy hol vannak
-
bl0ck
tag
Nekem ismét van pár kérdésem, de lehet hülyeség.
Fentebb írta valaki, hogy idő lassítás-gyorsítás. Ezt valaki kifejtené, hogy,s mint?
Ugye az alap területen vagyok, és van 4 siló vagy nem tudom minek hívják most hirtelen, amibe van a búza-árpa-kukorica stb. Állítólag abból el lehet vinni a takarmányt, node most jön a kérdés. Hova?
Akkor egy másik hülyeség, de 2 pótkocsit nem lehet összekötni?Meg dedó szint pénzt felhúztam millókra, hogy milyen úgy.
Ha érteném a dolgot, akkor elkezdeném normálisan. Ugye legelején van kombájn-traktor-pót-traktor-eke-traktor-tárcsa-traktor-traktor-traktor-traktor. Most én azért pénzt nem kapok ,hogy learatom a cuccot. Azért sem, hogy elviszem a telek szélére a silóba vagy ami a neve. Feladatot nem tudom megcsinálni, mert hát villa kéne hozzá, meg gép. A búza száráért, meg ha elvinném a terményt, azért kapnék pénzt.Ha valaki ezekben segítene, vagy ha van valami erősen hozzá nem értőknek leírás, olvasgatnámszívesen.
-
Sabber
aktív tag
Lehet buta kérdésem lesz de "adagoló" alatt mit értesz?
bocsi a kérdés ehhez szól
(#460) ObiGabi
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
KisBundi #464 üzenetére
Mint ahogy Zarew is írta: nyomj egy F1-et, menj a betonfalak közé, ahová a szecskát borítottad, ekkor a bal felső sarokban megjelenik a töltöttség és a tömörítettség állapota. Ha 100% a tömörítettség akkor tudod az "R" gombbal lefedni, ez szintén láthatóvá válik. Nem szükséges teljesen feltölteni, lényeg, hogy teljesen össze legyen tömörítve. A tömörítéshez válassz minél nagyobb, nehezebb traktort. A Lizard rakodógépe teljesen jó, vagy a 452-es hozzászólásomban ajánlott helyről tölthetsz le másikat.
-
Tacsika
aktív tag
Írjunk petíciót hogy követő módot akarunk. Most!
-
Atka84
csendes tag
Aki jártas a map szerkesztésben az legyen szíves segítsen egy kicsit.
a trágya tárolónál mivel kell beállítani, hogy látszódjon a trágya?
ahol lehetett ott a Visibility-t bepipáltam, de még így sem látszik. -
ObiGabi
aktív tag
válasz
KisBundi #458 üzenetére
Na jó, akkor próbáld meg így:
Vedd meg a 7-es területeket
Vesd be kukoricával.
Műtrágyázd
Az időbeosztást állítsd 120-ra, a növényfejlődést gyorsra
Ha táblák színe átvált középzöld színűre, akkor az időt átállítod valósra, a növény növekedését lassúra.
Szecskázd le és borítsd a silótárolóba
100%-os tömörítésnél fedd le, majd ha beérett, egy rakodógéppel pakold be az "adagolóba".
Közepes erősségű karrier esetén egy Lizard rakodógép silóér 8.000 € -t kapsz, könnyű erősség esetén 16.000 €-t.Ha egy tárolót teljesen feltöltesz, akkor az kb. 600.000 l Karriertől függően 480.000 ill. 960.000 €.
Persze ehhez, kell egy Big X, meg egy Lizard rakodógép. -
ObiGabi
aktív tag
Nem az számít, hogy hol, hanem, hogy mivel. A Krone BigX1000-hez tartozó X Disc nevű vágószerkezettel elsősorban szálas növényeket (búza, árpa) lehet takarmányként levágni. Ezzel tulajdonképpen felszecskázod azokat, így a füvet is szecskának veszi a program. Ezért nem engedi leborítani az etetővályúnál. Figyeld a jobb alsó sarokban megjelenő piktogramot, más, ha fűkaszával vágsz füvet és más ha az X Disc-szel.
Kaszáláshoz én a Big M 500-at használom, ha kisebb területet akarsz levágni, akkor válaszd a Pöttinger, vagy a Kuhn fűkaszáit.
(A 2011-es verzióhoz készült egy Big 1100 mod, azzal lehetett füvet vágni az X Disc-szel.)
-
zarew
senior tag
ObiGabi
Nekem nem fogadja a füvet egyik helyen sem,azt írja nem lehet szecskát lerakni.Silót kevertet tudok nyomatni. Nem tudom számít-e de én a szántóföld szélén lévő füvet szecskáztam a bigx disc el egy utánakötött pótosba. Igazából most nem is tudom hová tudom beborítani. De ma este neki ugrom...
-
KisBundi
őstag
Tudtok tanácsot abban adni, hogy szemestakarmány eladásán kívül mibe lenne gyorsan érdemes belefogni ami viszonylag gyorsan pénzt hoz a házhoz?
-
Atka84
csendes tag
Nekem is lenne egy kérdésem
a Storabertilstorp map-on játszok, van trágyám, de a tárolóba nem látszik, így nem is tudok kiszedni belőle.
ezt a map szerkesztőben vagy esetleg vhol máshol (pl .xml) be lehet állítani? -
bl0ck
tag
Újabb kérdésem volna. Azaz lenne egy pár. Tehenek meg a birkák merre találhatóak ,ha veszek? Ez nekem nem tiszta. Meg csak simán összeszedtem a füvet, azt hova borítsam?
Meg nincs valahol leírás, hogy mi mire jó, meg mit hogyan?
Köszöntem. -
ObiGabi
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Az új verzió megjelenésével együtt megjelentek a modok is, de sajnos ezek zömében hibásak, elsősorban annak köszönhetően, hogy a 2011-hez készülteket módosították. Viszont akad azért néhány egész jól sikerült darab is, melyek közül néhányat kipróbáltam és használható. Innen tudjátok letölteni: 2013-mas modok.
További jó farmerkodást!
-
Giot
addikt
válasz
Greenfarmer #450 üzenetére
Nincs megnyitva a játék esetleg?
Értsd az is megnyitásnak fele ha interaktívon van a tűzfalad, amikor elindítod a játékot felugrik egy ablak hogy kiengeded e a világhálóra.
Még ha a játékból ki is léptél de amíg nem zárod be a tűzfal által megnyitott ablakot addig úgy tekinti mintha el lenne indítva a játék. Vagyis ilyenkor nem engedi szerkeszteni.Kipróbáltam az általad kérdezett vetőgépet, nem tudtam műtrágyával tölteni.
(#446) bl0ck: A füvet elsőnek át kell forgatni, majd rendbe szedni és onnantól bálázhatód vagy póttal felszedheted. Aztán az adható a teheneknek, vagy a birkáknak.
-
Greenfarmer
csendes tag
Van valakinek ötlete arra, hogy miért nem tudom módosítani a modokban az xml fájlok tartalmát?
-
balin_hun_
csendes tag
Sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet működőkepés sorompót elhelyezni az alap térképen?
Pontosabban már meg csináltam (áthúzassál, illetve másolással is) a gond az hogy a töltés közepén leáll a game exe.
Kipróbálni még nem tudtam.
A válaszokat előre is köszönöm. -
Atka84
csendes tag
bl0ck: be lehet gyűjteni begyűjtő pótkocsival.
Multiban hány helfert lehet hívni? Ketten játszunk és 2 helfert enged. Lehet ezt valahol állítani? -
bl0ck
tag
Üdv.
Most kezdtem el nem rég a játékot, s az érdekelne, hogy a levágott füvet össze lehet szedni valamivel?
-
ObiGabi
aktív tag
Sziasztok!
Füvezéssel kapcsolatban:
A levágott füvet a tehénkéknek és a bariknak is adni kell. Tehénkék esetében a trágyatároló és az épület közötti etetőbe boríthatod, a bariknál pedig csak egy helyen tudod lerakni. A 2011-es verzióval ellentétben nem vihetsz a végtelenségig füvet, max 6 napi mennyiséget enged lepakolni - ha jól emlékszem.
-
zarew
senior tag
a levágott füvet hova lehet rakni, ( big x disc ) mert a tehenekhez nem engedi....
-
disco fever
csendes tag
válasz
Greenfarmer #441 üzenetére
a villogókat a Home gombbal lehet ki-be kapcsolgatni
-
Giot
addikt
válasz
Greenfarmer #437 üzenetére
Azt írja igen, majd teszek vele egy próbát.
Más: Marha
nehéz a teheneknek a szalmát bedarálni a hozzá való géppel, a kockabálák nem nagyon akarnak bennmaradni. A körbálával könnyebb?
-
Greenfarmer
csendes tag
Az AMAZONE Cayena 6001 vetőgéppel tényleg lehet műtrágyázni is?
-
Giot
addikt
Üdv, sziasztok!
A kérdés a következő:
Tehenészkedek, silót már betároltam, megtapostam, most erjed.
Hogyan megy az etetés? Segítsetek kicsit légy szíves, látom vannak takarmányozó gépek.
Hogyan kell őket használni? -
Plague666
tag
Nálam is volt ilyesmi, mod okozta.
Ha használsz modokat, akkor könnyen leleplezhetőek a rosszak: főmenüben a beállításokon belül kikeresed a módosításokat, elkezded lefele görgetni, és amelyiknél elkezd akadozni nagyon durván a lista, az játék közben is problémát okozhat. Pl nálam olyan volt h egyes dolgok átestek a padlón, fejjel lefelé jelentek meg, és ezek miatt a fizikai gondok miatt a játék összeomlott.Ha nem használsz modokat, akkor nemtudom.
-
Lala86
csendes tag
Nagyon szépen megköszönném, ha valaki segítene!
Probléma:
Megy szépen a játék semmi gond, aztán egyik pillanatról a másikról megáll a kép és azt az üzenetet kapom, hogy GIANTS ENGINE MŰKÖDÉSE LEÁLLT!Mi lehet a probléma, és mit tudok csinálni ellene?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
ObiGabi
aktív tag
Bála szedés, kicsit másképp a megszokottól.
-
Đ10Đ4
aktív tag
Offba direkt, akik nem akarnak 4000ft ért venni eredetit.
Azoknak itt van ez! Eredeti, tesztelt, számlával! -
Darius26
csendes tag
Köszönöm a segítséget,sikerült megoldani a problémát.
-
zirigy
tag
Sziasztok.
Kemény 1,5 hete játszom. Már én. Szépen haladunk is a multin.
Olyan kérdésem lenne, hogy a talajlazitas között meg a szántás között van e kulonbseg?
Én így csinalom: szantok, vétek, műtrágya azt aratás.
Van 6 méteres vetőgepem, aminek nem kell aratás utan szántani, elég csak elvetni és ki is kel. Ilyenkor kisebb a termés?
Írjátok le kérlek egy tökéletes sorrendet, amiben meg a tragyaszoro is benne van meg minden más.
KosZi -
Darius26
csendes tag
Üdv.azt szeretném megkérdezni ,hogy zip fájlt ne kelljen kicsomagolni.és úgy , hogy tudom átírni a gépek árát.
-
Atka84
csendes tag
Ha új map-on akarok játszani akkor az elejéről kell kezdeni, vagy van rá mód h átrakjam a cuccaimat?
-
att88ila
tag
Jó estét!
Biogáz üzem mennyi pénzt termel ha viszek be silót? -
ObiGabi
aktív tag
Bezony ám! Ez egy rakodógép gyilkos pótkocsi, messzire száműzi azt
Jobb alsó sarokba megjelenik egy kis menü, itt látod, hogy melyik gombbal mit lehet kapcsolni (a "Z" az = "Y"). Igazából akkor jó egy ilyen pótkocsi, ha nincs kedve vesződni az embernek a pakolással. Igaz, így nem túl életszerű. Viszont lerakásnál választhatod, hogy a pótra pakolja a bálákat, ami annyit tesz, hogy feloldja a bálák rögzítését. Így a lerakás már végezhető a megszokott módon.
És ha már itt tartunk:
Nálam minden, a homlokrakodóra akasztott szerszám lötyög. A 2011-es verziónál olyan fixen állt minden a gémen, mint a cövek. A raklapok meg csak úgy pattognak a villán, mint valami gumilabda (vagy mint kecskesz@r a deszkánBocs!). Lehet, hogy ez is valami olyan bug féle?
-
Sabber
aktív tag
hali
valaki tudna linkelni egy széles KUKORICA vető gépet? ami több mint 6 méter és működő képes?
előre köszi
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Bála és raklap szállításhoz, ill. felszedéséhez van itt egy pótkocsi, ezeket tudja: kis-, normál-, nagy kockabála, körbála, raklap.
Sajnos generál valami hibát a log fájlba, ill. én nem tudtam többet összekapcsolni belőle, de azért egy próbát megér.
-
Arvernia123
tag
én szeretnék olyant kérdezni hogyan tudom a gabonákat meg ezeket jobban nővekedjenek ,mert nem nőnek semmit sem ,hogy ezt hogyan tudjam gyorsabban meg csinálni hogy jó termés legyenek meg nőjenek?
-
Plague666
tag
válasz
Zsolt... #407 üzenetére
És tényleg, mondjuk valahogy sejtettem, mert amikor kiteszed a bálázóból akkor odébb szokott gurulni, látszott, hogy nincs nagy súlya. Vicces dolog. Meg mondjuk olcsóbb módszer mint a kockabálázó+arcusin
ha már körbálák, igaz van direkt bálavilla a weidemann-hoz, de a sima raklapos küldetéses feltéttel is pakolhatók a bálák ide-oda. -
patrik1920
csendes tag
válasz
SparrowHUN #409 üzenetére
k ha meg veszem a cd ak benne van a kod.És a Farming Simulátor 2013demo ba modot lehet bele rakni??
-
SparrowHUN
tag
válasz
patrik1920 #408 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a CD-galaxis, illetve 576 ad Neked kódot, de még Steamen is megtalálod (most akciós is). Ez nem warez-portál, itt nem kapsz tört verzióhoz kódot, mivel itt mindenki eredetit használ.
És a kommentjeidet is jó lenne, ha meggondolnád, mivel majdnem mindenre meg van már a válasz, csak vissza kéne olvasni. -
patrik1920
csendes tag
farming simulátor 2013 kod ját hol lehet meg találni avyg léci írjátok ki elöre is anygon hálás vagyok és köcke
-
Zsolt...
tag
Körbálákkal szoktam focizni, gyalogosan odamegyek és tolva magam előtt akár futva 1-2 összerendezem őket, hamarabb mint bármely... géppel.
Próbáljátok ki, nagyon mókás!
-
patrik1920
csendes tag
hali a modot hogy kel betenni a játékba vagy hogy kel??
-
span28
csendes tag
Sziasztok lenne 1 kérdésem,a letöltött módokat hogy tudom használni a Farming Simulator 2013ban?segítségeteket előre is köszönöm!
-
come4
csendes tag
Sziasztok
Egy kerdesem van. Letezik hogy a hilferek szama veges. 5ot engedet multiba.
Ha inditani akartam egyet csak akkor ment ha egy masikat leallitottamKoszonom a valszt es elnezest az ekezetek hianya miatt.
udv
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
beluschi #399 üzenetére
Igazság szerint, túl sokat szedtem össze a tehénkéknek, több mint a fele a póton maradt. Mivel nem tudtam kiüríteni, arra gondoltam eladom és veszek egy újat - tiszta haszon
Épp a pajta előtt jártam mikor megvilágosodtam: a szalma az bálázva is szalma, meg csak simán felszedve is. És láss csodát! Le lehet pakolni! De mint, ahogy írtad, valóban kevesebb pénz üti az ember markát.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS 18W USB ADAPTER
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest