Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tab21
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy mit kell adni enni a
— tyúkoknak
— bírkáknak
És hogy jutok hozzá a tojkóhoz, gyapjúhoz -
olivera88
veterán
válasz
Greenfarmer
üzenetére
Köszi.
ObiGabi neked is. Az lenne még a kérdésem h modok kameranézetét hogyan lehet módosítani, van két gépem aminek total idióta a kamera nézete, ezért használhatatlan szinte. -
flambar8301
csendes tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
irtam privit
-
flambar8301
csendes tag
válasz
flambar8301
üzenetére
irtam privit
-
colin81
tag
Sziasztok! Valaki lenne olyan rendes, hogy ls 13 mappot megcsinálja ls 11-be.
-
bl0ck
tag
Ha már map-ról volt szó.
Nem tud valaki egy jónak mondhatót? Meg a használatát leírná?
Köszöntem!
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv farmertársak!
olivera88!
A játékban mindegy mikor műtrágyázol, lényeg, hogy az érés előtt tedd.Minél nagyobb (nehezebb) géppel tömöríted, annál hamarabb leszel kész vele.
Greenfarmer!
A levágott fű akkor kezelődik szecskaként, ha a Krone Big X-hez használatos X-disc nevű adaptert használod. Ekkor nem tudod az állatoknak adni, csak a silótárolóba tudod lerakni. Ha valamilyen fűkaszával esel neki, akkor mehet az állatoknak is, meg a silótárolóba is. -
flambar8301
csendes tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
óóóóóóóóóóóóóó az nagyok király lenne. megköszönném. Csak nem tudom hogy háláljam meg önzetlen segitségedet. Emailem: flambar@citromail.hu
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
flambar8301
üzenetére
Ha esetleg kell egy elég szépen (általam) módosított map mod akkor szólj és átküldöm.7 terület.Ebből egy hatalmas (kb 100 ha),kettő kisebb és öt kicsike.Valamint ha kell módosított gép (sebesség,gyorsulás és erő) xml fájlja akkor azt is átküldöm.Most nekem a deutz 7545 rts 55-62 km/h sebességgel arat.A deutz ttv 7250 85-100 Km/h-val megy.De mentés mindig kell az xml fájlról (csak egy másolás és beillesztés).És ha nem tettszik akkor törlöd az általam küldött xml fájlt és visszanevezed a gyárit a rendes nevére.36 méteres trágyázó a deutz orrán mögötte 24 méteres vető és 62-vel vet.Szólj ha kell.
-
olivera88
veterán
válasz
Greenfarmer
üzenetére
Mindegy milyen géppel tömörítem? Olyan nagy gépeim nincsenek, a legnagyobb ami van az a Deutz 7250
-
Greenfarmer
csendes tag
válasz
Greenfarmer
üzenetére
Bocsi a link miatt. De a szövegéből le tudjátok olvasni a helyét és tartalmát.
-
Greenfarmer
csendes tag
válasz
olivera88
üzenetére
Mindegy, hogy melyik földön vetsz kukoricát, csak úgy jobban megéri, ha a biogázüzemhez közel veted. Ilyen szempontból megteszi a 4-es és 5-ös föld együtt használva.
Egy kis segítség: A játék a sima levágott füvet is szecskának veszi

Ehhez jól alkalmazható a Krone Big M500 és ez a betöltőkocsi: http://ls-planet.com/mod/krone-zx550-custom-silage-wagon
-
Greenfarmer
csendes tag
És akkor most én is kérdezek:
Hogyan lehet épületeket (pl a krumpli- és cukorrépa-tárolót) lemásolni és sokszorosítani Giants Editorban?
-
olivera88
veterán
válasz
Greenfarmer
üzenetére
Az mindegy melyik földön vetek nem? A 7 es földem jelenleg foglalt. Köszi
-
puhoska76
tag
válasz
Greenfarmer
üzenetére
Én inkább vettem két szélerőművet igaz két milla de nemvetettem semmit az állatokat eladtam két órára felvettem 120 szorosra és már vissza is hozta az árát
azóta hozza a pénzt mint güzü
Szerintem a terményekből lehet a legjobban pénztcsinálni meg a birkagyapjúból,teheneket csak a trágya miatt tartom. -
Greenfarmer
csendes tag
válasz
olivera88
üzenetére
Mellette, a 7-es földön kell kukoricát vetni, azt learatod és leborítod az egyik tárolóba. Ezt egy kanalas rakodóval tömöríted, majd ha teljesen betömörödött befeded az "R" gombbal. Miután teljesen megerjedt, a kanalas rakodóval beöntöd a fehér kupola melletti téglalap alakú gyűjtőgödörbe(zöld vasak vannak az alján).
Ekkor kapsz pénzt, közepes játékmódban kb 800 Euro/tonna. -
olivera88
veterán
A biogáz üzembe mit kell csinálni?
-
flambar8301
csendes tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
várom hogy belépj
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
flambar8301
üzenetére
Nem tudom mikor leszek gép előtt mert kajáltam és előtte jöttem haza melóból.De amint felkelek segítek.Ja és privát üzenetet hol találom meg?
Meg van
már nem látok,kómás vok nagyon . -
george96
csendes tag
Üdv mindenkinek! Lenne 1 kérdésem: az miért van, hogy én és 1 barátom megvettük Farming Simulator 2013-at, hogy tudjunk a többjátékos móddal játszani, de viszont mikor csinálok szervert, akkor én fellépek benn vagyok meg mindent tudok csinálni, de a barátom meg nemtud feljönni és azt írja neki: nem sikerült kapcsolódni a többszereplős szerverhez. Ez miért van??? Be kell állítani még valamit??

-
djdaniel
senior tag
Lesz időm ki próbálom, vidik alapján bejövős game.
Végén paraszt leszek
-
zsoltee10
addikt
SPC vetőgépet nem látott valaki a modok között? kukoricát vetnék vele, jól passzolna az MTZ-hez...

-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
Greenfarmer
üzenetére
Nyomod az ALT gombot meg a bal egér gombot közben görgőzöl.A NUMpad + és - gombbal meg tudod sebességet állítani.
-
Greenfarmer
csendes tag
Sziasztok!
Most kezdett el érdekelni a pályaszerkesztő, és legelőször azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudok mászkálni a térképen a Giants Editorban?
-
Emberkeman81
aktív tag
Tudja-e valaki hogy az xml fájlokban a sebesség gyárilag hogy van számolva?Az tuti hogy nem %-ban,meg nem hiszem hogy a beírt érték arányában sem.3 vagy 4 érték van beírva egy géphez.De ezek mikhez tartoznak?Hogy kell ki számolni?
És még valami.24 tonnás póttal leöntöm a terményt és nem pörög a pénzem felfelé? -
puhoska76
tag
Leteszteltem sokkal több a termény ha elötte trágyázol több mint duplája,az mindegy szilárd vagy híg trágyával
Műtrágyával nemprobáltam túl drága 
-
flambar8301
csendes tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
nekem egész nap jó lesz otthol leszek. reggel kilenc körül küldöm a privibe az azonositót meg a jelszót és mikor csatlakozol hozzám rögtön észreveszem. köszi előre is. szép estét
-
majer_balint
tag
nos még egy bug, sajna a szarvasmarhának amikor csinálod a takarmányt és ezt a kombót használod: lizard kerekes rakodó + kuhn 1880 takarmánykeverő, akkor baromi sokszor az erjesztett takarmányt mellé önti a gép (nem tudni hova kerül az anyag, mert vissza a placcra nem az tuti..)
aki ezt használja vegyen inkább spv confortot, és nem kell félni hogy elvész az anyag 
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
flambar8301
üzenetére
Akkor holnap otthonról a kábeles netről megnézem.Mobil netről necces lenne az adat forgalom miatt.Majd írj egy időpontot hogy Neked mikor jó meg privátban a hozzáférést és akkor megkukk.
-
flambar8301
csendes tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
ezzel a progival tudsz az én gépemen csinálni amit akarsz én meg látom. szóval müködne mert olyan mint ha én csinálnám. Akkor?
-
puhoska76
tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
Team Viewer egy progi amivel a gépében matathatsz

-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
flambar8301
üzenetére
Az a gáz hogy a giants editor csinál valahova egy log fájlt amiben mutatja a játéknak hogy mik nincsennek a programban.Ha én csinálom akkor nem lesz működőképes.Szivesen megcsinálnám,de nem menne.Bocsi.De esetleg egy próbát megérne ha tudnám mi az az elérési lehetőség (jog) amit Te szeretnél nekem adni.
-
flambar8301
csendes tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
Amint látom neked mükszik. Ha adnék team viveres azonositót megcsinálnád nekem?
-
olivera88
veterán
válasz
Emberkeman81
üzenetére
A print screen gombal fényképezel ki és automatikusan mentődik is. My games mappában keresd meg játek mappáját azon belül meg screenshots.
Bocsi, nem láttam h vki irt előttem.
-
zarew
senior tag
-
puhoska76
tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
Sajna nekem sem jön össze

-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
flambar8301
üzenetére
Én így csinálom mióta rájöttem hogy ezt el lehet követni és müxik. Ez a kép amit csatolok ez eredetileg tele volt fákkal. És most nézd meg sehol egy fa.Fölös házakat,köveket is kiszedek. És müxik.Bocs a rossz minőségért a játék fényképező billentyűt még nem találtam meg.

-
flambar8301
csendes tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
Megcsináltam pontosan ahogy mondtad és ki is törölte a mappából de a fák még ugyanugy ott vannak a földeken meg mindenhol. Most akkor mit kell csinálni?
-
puhoska76
tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
Én inkább nagy reflektorokat raktam a fontossab helyekre
anyiból rossz hogy egyenként kell be-ki kapcsolni de szépen világítanak. -
Emberkeman81
aktív tag
Hogy lehet (és egyáltalán lehet-e) messzebbre világító reflektorokat tenni gépekre.Ugyan van távolsági fényszóró elvileg a gépeken de nem bírom őket működésre.Megnéztem a billentyű kiosztást a beállításokban, de hiába nyomkodom a megfelelő billentyűt,nem történik semmi.Én vagyok a hülye vagy másnak is így van?
-
Emberkeman81
aktív tag
Megnyitod a Giants Editorral és kijelölsz egy fát.Aztán bal oldalon általában több "tree" is van.A CTRL gombot nyomva tartva ezeket a "tree"-ket (Legyen az bármilyen elő vagy utótaggal írva) kijelölöd bal gombbal és Delete.Ha szerencséd van és végig lapozol bal oldalon akkor csoportosítva vannak a fák,akkor csak fölötte lévő xy"tree" jelölöd bal gombbal akkor ki lesz jelölve a mapon is a fa (így látod is hol vannak) és Delete.Majd mentés.De a területről a megvételre szánt ikont ki ne vedd mert akkor nem lesz GPS-ed.Én így jártam folyamatosan.
Sok sikert!
-
Rahel
csendes tag
Big European mapon játszik valaki
? Kellene kis segítség sehol se találom a vetőgép feltöltő helyet 
-
olivera88
veterán
válasz
majer_balint
üzenetére
Szerintem egy Krampe Big Body 900 , vagy egy Kröger Agroliner MUK 402 es is jó lesz hozzá.
-
majer_balint
tag
válasz
olivera88
üzenetére
úgy gondoltam, hogy ami csuklós, azt lehet hozzárakni a bigxhez, amelyik ilyen sárga rúddal kapcsolódik a trakikhoz, azokat nem engedi..
de ha van még olyan billenős pót amit lehet a kombájn után húzni érdekelne pontosan melyikek azok, mert akkor vennék én is nagyobbat..

-
olivera88
veterán
válasz
majer_balint
üzenetére
Csak a Gillibertnek van forgótengelye, Krampenak és Krögernek nincs.
-
ObiGabi
aktív tag
Szép estét!
Akit érdekel hogyan működik a Grimme Maxtron cukorrépa betakarítógép: [link]
-
olivera88
veterán
válasz
puhoska76
üzenetére
Az nem hiba. A silozókombájnoknak nincs tartálya, pótkocsit kell akasztanod utána és úgy birod használni.
Hogy nem birsz utána akasztani kocsit? Melyik kocsid van?flambar8301 Én is letöltöttem , meg is vettem de nem használható ahogy elnéztem. My Games mappába van az FS 2013 azonbelül meg mods mappa, oda kell berakni.
-
flambar8301
csendes tag
már letöltöttem a sthilt, csak azt mondjátok már el, hogy hova kell betenni a fájlokat...pontosan irja már le valaki, előre is köszönöm : )))
-
puhoska76
tag
Nálam csak egy géppel van gond a Krone Big X silózó na az nemműkszik ,hiába szecskáz nemjelzi hogy lenne benne valami ,melóst nemtudok felvenni rá és pótkocsit sem tudok rá kapcsolni....
kár pedig kedvenc Ja és a villás rakodo felborult egy bálával mikor a szecskázoba akartam tenni ,a lendülettől....... 
-
majer_balint
tag
nos egy érdekes hibára bukkantam most, amikor van egy akció nálam most pl a deutz márkából, akarok venni kombájnt 252.000 ezerre rakja ki (20%)-kedvezménnyel, és hiába van annyi pénz nálam, nem engedi megvenni, viszont ha az eredeti ára megvan a zsebembe már megengedi... más tapasztalta esetleg ezt ?bár max az tapasztalja aki csóró és hitelből él még

-
olivera88
veterán
válasz
flambar8301
üzenetére
Hello.
Csak ezt olvastam, de nem probáltam még. Amúgy kegyetlen idegesít engem is, 1 napja a John Deere al annyira felakadt a munkás h alig birtam eljönni a fától
Jó megoldás lehet hogy a fa melletti sávot kezded el művelni és aztán ha kész veszel fel dolgozót. -
Rahel
csendes tag
Sziasztok! tudna ajánlani valaki jó Map Mod-ot? Amiket eddig leszedtem csak a gépek folyton felakadtak.... Ha veszek fel munkaerőt mindig beakad valamibe ezen lehet valamit változtatni?
-
olivera88
veterán
válasz
majer_balint
üzenetére
Nem én csinálom, csak ráakadtam az éjjel és gondoltam megosztom. Egyébként meg bárki átírhatja a modok árát amennyire akarja, de az már nem az igazi...
A fákat csak Giants Editorral lehet kiszedni.
-
puhoska76
tag
Üdv a fák eltüntetése engem is érdekelne

-
bl0ck
tag
válasz
flambar8301
üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert a kezdő helyen lévő 115.000 fa az agyamra megy.....
Meg kicsit elszállt a gyógyszerem és összeszántottam a 14-15-16-os területet, csak útban vannak a fák
-
flambar8301
csendes tag
Segitsen már valaki abban hogyan kell a fákat eltüntetni vagy ugy megcsinálni hogy ne akadjanak el benne a traktorok mikor megfordulna a munkás vele?
Előre is köszönöm önzetlen segitségeteket. Szép napot -
Emberkeman81
aktív tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
Mielőtt még valaki próbálna segíteni,csináltam egy újabb módosítást.Nem szabad kiszedni a fieldbuytriggert.Csak a fölösleges dolgokat (fa,kerítés stb)
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Kicsit bővült a bolt kínálata:
Szerszámok, eszközök
Claas Xerion pótsúly 1.8t
KaercherPressureWasherTraktorok
Fendt924Vario
KirovetsK700APótkocsik
KawecoZubringer
KrampeBBS900_ceHasznos
Kijelző elrejtő
Manuális indítás
ÓraKamionok, teherautók
MBActros_MP4
Mercedes_Actros_PK34002SH -
Emberkeman81
aktív tag
Tudom már az agyatokon jövök ki.
De megint gondom van.Leszedtem a Big Europen Map-ot.De a courseplay állandóan fának vezette a traktorokat (hiába tettem bármit is).Kiszedtem a fákat meg a megvásárló ikonokat (fieldBuytrigger) és azóta nincs gps-em a pda-n.Ha csak a fákat szedem ki akkor is ez történne?
Vagy lehet valahogy gps-t varázsolni a pda-ra hogy mutassa merre megyek?Köszi!
-
bl0ck
tag
válasz
flambar8301
üzenetére
map="térkép"
nyomsz játék közben egy ESC-et, majd felül vannak nyilak, lépegetsz, és egyik oldalon csak a gépeidet jelöli, hogy hol vannak, ott rákattintasz valamelyikre, és voálá. -
olivera88
veterán
válasz
flambar8301
üzenetére
Nem kis időbe telhetett mire erre szintre eljutottál. Shift+ Tab al birod visszaféle váltogatni a gépeket, vagy a mapon. -
flambar8301
csendes tag
Ez az állomány a kitartó munka eredménye. 8 millió euró
2 órámba tellett mire mindent összehordtam.
Csak az a gondom hogy nagyon unom hogy a tab billentyüvel végig kell zongorázni mire elérek a kivánt géphez. Ebben segitsen már valaki. Előre is köszönöm.http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_1_5_ri6cgnmf99.bmp itt láthatjátok az állományomat
-
Atka84
csendes tag
Valaki hozzáértő legyen szíves segítsen.
Multiban folyamatosan kilép a játék mindkét félnél felváltva.
Ez játékhiba, esetleg valami mod nem jó, vagy map miatt? nem az eredeti map-on játszunk.
szerverhiba esetleg?
netsebesség 15/3 és 8/2
Nincs lehetőség a játékban automata mentésre bizonyos időközönként?
előre is köszönöm a segítséget. -
ObiGabi
aktív tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
Akkor próbáld meg itt: [link]
A szerszámok, eszközök mappába keresd.
-
Emberkeman81
aktív tag
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
Ha rákattintasz a Download feliratú gombra, akkor egy ilyen letöltő ablaknak kell megjelennie:

Azt, hogy hova tölti le, a beállítások menüpont, általános lapján tudod megnézni/beállítani. Ebbe a mappába kell majd futtatnod az exe fájlt, ami a mods könyvtárba pakolja zip-es formátumban a modot.
-
Emberkeman81
aktív tag
Hali!
Ha módosítom a mapot akkor mit kell lementeni hogy ha gallyra megy a játék akkor vissza tudjam állítani a régi felállást.Most ez történt.Kilépett a játék folyamatosan.Lementettem log.txt fájlt,a map01.i3d-t,meg a módosított gépeket.Frissítettem a játékot,visszaraktam a 3 cuccost a helyére.A gépeim meg vannak,az összeg meg van,de a terep az a gyári lett.Hol lehet a titok.
Azon gondolkodok hogy csinálok egy modot a saját map01-ből de mi kell hozzá.Modot még nem csináltam.Segítsetek legyetek szívesek.
Köszönöm.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
Szia!
Már hogy a viharba ne lehetne letölteni, az a hivatalos oldal. Ha rákattintasz valamelyik ajánlott hivatkozásra, akkor a megjelenő ablak jobb oldalán lesz két nagy Download feliratú gomb. A felső használatos a Windows-hoz. Exe kiterjesztése lesz az állománynak, elindítod és automatice a mods mappába teszi a cuccost.
-
orbizol
csendes tag
en lattam h a pdan van olyan h epitesi koltsegek s ingatlanok fenntartassi koltsegei onna gondoltam h valahogy csak kell lehessen epiteni ebben szeretnek segitseget kerni h hogy lehetne?
-
orbizol
csendes tag
olivera 88 nekem is tudnal valaszolnia keerdesemre?
-
olivera88
veterán
Hogy ne lehetne modositani zipen belül? Lehet, én 7z filemanagert használom erre.
Rahel Igen meglehet. A 7 es gombbal lehet csökkenteni az időt, vedd le teljesen aratás idejére.
-
Rahel
csendes tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy az aratásra váró növények fejlődését meglehet e állítani?

Új hozzászólás Aktív témák

- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

azóta hozza a pénzt mint güzü
Szerintem a terményekből lehet a legjobban pénztcsinálni meg a birkagyapjúból,teheneket csak a trágya miatt tartom.

aki ezt használja vegyen inkább spv confortot, és nem kell félni hogy elvész az anyag

Ezt ki kell próbálni hátha működik.