Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kiss70
aktív tag
Találtam

-
larpi
tag
Itt egy hibátlan tartály pack. Kipróbáltam traktorral is hibátlanul vontatható, jól működik, 54000 literes. A zöld hígtrágyához, a kék vízhez, a sárga üzemanyaghoz. A "log-file" is tiszta marad.

-
olivera88
veterán
Meglehetősen érdekes dolog történt. Most akartam játszani két nap után, belépek erre nincs egy gépem se
Pénzem az megmaradt. Kiléptem, remélem mire újra belépek helyre jön. Mi a franc történhetett 
Eltűnt mindent, először azt hidtem csak ott nem látszanak ahol az gépek birom kiválasztani a mapról. De nem, bemegyek az udvarba és sehol semmi.

-
tomi613
aktív tag
Ez már egy újabb : [Markgrafen Map v2 by BadenBauer] (normális sebességgel tölthető)
-
Zsolt...
tag
Micsoda gyöngyszemekre lehet akadni! [link]
Elég régi az tény, már a 11-be is volt, egy kissé hiányos is, de sokkal valósághűbb mint a többi mese kinézetű map. Ezt nagyon megérné továbbfejleszteni, b@szott jól néz ki, élethű földek, fák, fű, lankás-gödrős szabálytalan szántók, stb..
Persze vannak hibái is, elég kicsi terület, díszlet 2D tehenek,
csak 1helyen lehet eladni a terményeket, nincs siló, se bio üzem, a falucska is elég puritán...Bárcsak lenne időm és türelmem az Editorhoz!
A link az 2011-es, de a 13-ról beszélek!
-
slycsi
csendes tag
Hali.Múltkor már feltettem,ezt a kérdést,de hátha most tud valaki segíteni benne.Létezik BigX-re nagyobb vágófej,mint ami alapból a játékban van? Úgy 15m nagyságúra gondolok. ^^ ha igen linket kaphatnék?

-
őstag
őstag
Itt linkelte valaki korábban, azóta én is ezt használom
Margrave map by BadenBauer -
olivera88
veterán
Megjött a Claas Xerion 3800 VC updateja. [link]
-
őstag
őstag
Passz. Nekem benne van a Rába.
Megnéztem "szakmai" kíváncsiságból a tankert.
Mondjuk a 120.000 liter irreálisnak tűnik a méreteihez képest. Amúgy mire használnád? Szállítod eladásra a hígtrágyát? Egyáltalán eladható valahol?
A valóságban ekkora egy 120.000 literesNálam is fennáll a pattogás pl. Xerionnal
Deutzzal szinte alig, menet közben a siga kicsit mocorog
MAN TGX -el teljesen jó, kanyarban persze meg lehet borítani, de egy tankert a valóságban is könnyű, a folyadéknak van lódulása az viszi az egészet.
Sajnos a log hemzseg a hibáktól.Itt a video a három vontató a tankerrel
-
őstag
őstag
Szép darab. Kipróbálom

De.... kedvencem a realitás 50.000 liter ? Már eleve a gyári Lizard 10.000 litere is egy tévedés, lehet, hogy csak engem zavar? Az kb. reálisan 3000 , ez meg olyan 4000.
Igaz a kis 430-as homlokrakodó bolhaf.ng nyitható villája is 3000 liter akar lenni
Ezzel az erővel bármelyiket átírhatom 50.000 -re.
Sajnos a logot is telerakja... azért használható. -
wrox
őstag
Jah, ezt majd elfelejtettem.
BGA-soknak kötelező darab.
[link]280 ezer körül van az ára, elöl lehet rá tenni dupla kereket, illetve kapcsolható 4x4 van rajta, na meg a lényeg, 50000 literes a kanala.
Nem egy hátrány, mikor tele van 3 siló, és közben ezer más dolgot kell még csinálni. Az érdekesség, hogy nem tudod a vályúba önteni ész nélkül, hanem várni kell 2 borítás között, mert megtelik, de mégse azzal megy az idő, hogy rohangálsz le föl.
-
őstag
őstag
akkor az nem a default BIG
mondjuk ha másnál nem ugrál a tartály az elég furcsa, meg kéne kérdezni valakit aki használja,
esetleg akkor túl gyorsan húzod...a Rába hülyén van csomagolva, de régebben már volt róla szó, mindig nézz bele mi van a zip-ben mielőtt beteszel akármilyen modot
a Rábát bontsd ki, kibontás után a második almappában lesznek a fájlok, azokat jelöld ki és csomagold be újra és akkor jó lesz -
Zsolt...
tag
Van egy ilyenem:[link] Az a bibi vele hogy nem müxik a lámpája, fény az van, csak nem a lámpatestből gyün.
Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy úgy kuka ahogy van?
-
slycsi
csendes tag
Sziasztok a szecskázó munkasebességét,hogy lehet átírni? Mert 7-el megy és kicsit unalmas így menni vele.
Előre is köszi a válaszokat. ^^ -
diadora
csendes tag
Minden szép és jó,hogy átalakítottam a fendt bálázó kapacitását,egyedüli karrieren dől is a bála rendesen.De a multiba be sem teszi!Mi lehet a gond?Ha valakinek van ötlete szívesen fogadom.Több bálázón is meg csináltam,ott sem jó.(kronecomprima v180,sipma z279,johon deere 864,sipmaps 1221 farmaplus.)segítséget előre is köszönöm.
-
Emberkeman81
aktív tag
Melyik a legjobb kombájn és hozzá 1050 vagy 1200-es vágóasztal?
Linkelnétek nekem egyet?Köszi!
-
őstag
őstag
A félpótkocsi első csatlakozója sem teljesen jó, a hozzá adott Scaniával működik, de nem minden vontatóra kapcsolható fel.
Ha szeretnél ilyen szerelvényt, akkor a működőképes változat:
- Agroliner 80
- MAN TGXa második félpótkocsi alá venni kell egy gyári siga uno / duo -t, 1x azt traktorral alátolod és kész
Működés közben, lazán megy 70 -et
-
őstag
őstag
válasz
dafko90
üzenetére
Megoldás lehet amit mondtam, keresel egy hasonló paraméterekkel rendelkező járművet, teherautót, nyergesvontatót ami normálisan mozog. Mindkettőnek megnyitod az xml -jét és eső lépésben összehasonlítod a wheels alatt található különböző paramétereket. Ha látsz jelentős eltérést akkor érdemes a jól működő mod soraival felülírni a Liazéit. Donornak jó lehet a MAN TGX ez normálisan vezethető és hasomló méretű járgány.
Amúgy a gyorsulása és a végsebessége nem irreális? Lehet, hogy azon is változtatni kéne.
-
Atka84
csendes tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
Hali
Mindent úgy csináltam ahogy leírtad, de csak a giants-ba jeleníti meg. Mentem a map-ot, visszamásolom a mods-ba, de a játékban viszont nem látszik a módosítás a map-on.
Egy kis segítséget szeretnék kérni, ha neked működik.
Előre is köszi -
slycsi
csendes tag
Sziasztok engem az érdekelne hogy én vagyok béna vagy másnak se sikerül rácsatolni a hátsó pótkocsit?

[link] -
-
őstag
őstag
válasz
dafko90
üzenetére
hogy hol azt meg tudom mondani
kibontod a zip fájlt
megkeresed a jármű xml -jét, abban vannak a módosítandó paraméterek, de sok van, és hogy mit merre állíts azt nem lehet látatlanban megmondani.
a wheels bejegyzésnél van a felfüggesztés, rugózás, tömegszerintem nem éri meg a fáradtságot az egész, kibontod állítasz visszacsomagolod elindítod a játékot, nem lett jó újból állítasz.... napokat el lehet bénázni eredmény nélkül
ha nagyon ragaszkodsz a modhoz akkor érdemes egy normálisan mozgó másik jármű értékeivel felülírni(#1644) wrox : a fű sokkal kevesebbet terem, pontosan nem tudom mennyivel, de mivel csak vágni kell így összességében talán haladósabb, de mindenképp egyszerűbb
a Big az én tapasztalataim szerint csak az első pótot tölti, hiába van több rákötve
de ha utánakötsz egy 46.000 literes nagy pótot az már lelassítjarába elhúz mellette három 46.000 literest is, de a JD 8630 is simán
ha mellette mész és bérelt munkás vezeti akkor sokkal gyorsaban mehet a BIG -
dafko90
tag
Nem tudna segíteni valaki hol lehet állítani egy teherautó stabilitását,hogy ne ugráljon magasabb sebességen össze-vissza? Egy liazrol van szó.
-
őstag
őstag
Pár traktort összehasonlítottam hogy mennek.
Nem tudom megmondani melyik a jobb, az nem érdekes melyik gyorsul hamarabb, inkább melyik gyorsul egyenletesen a végsebességig
A gyári Deutz 7250 minimális hangolás után nem rossz.
Sajnos a 2011 -ből átvett modok irányíthatósága és menettulajdonságai többnyire gyöngék.
Három szerepel a tesztben amik szódával elmennek. Ezek nem pattognak, nem repkednek érzik ha emelkedő jön és ha vontatni kell valamit. -
őstag
őstag
Lehet több is. 1x ugyanígy jártam valami packot rakta be a modokhoz és amikor megvettem a gépet akkor nem fért el a bolt előtti placcon.
Itt egy link a Rábához isEz az a JD amit módosítottál, azt nem tudod megvenni? Lehet, hogy valami szintaktikai hiba vagy elgépelés lett az xml -ben amikor átírtad. Notepad ++ ban nézd meg az kiemel sok hibát
(#1615) DilisKaB : Kelet német csodák, én is nagy rajongójuk voltam a Mezőgép mapon
-
olivera88
veterán
Erre gondolt szerintem. Volvo BM A25 Self Propelled Slurry Tanker
-
olivera88
veterán
Most találtam egy bemutató videót a Xerionról .Axiál Kft. [2012] Claas Xerion 4500 [Demo Magyarországon] Komoly gép.
-
tomi613
aktív tag
Persze! Létezik: LS13 - A vezetősegéd (HU)
-
wrox
őstag
A biogáz üzemből lehet vételezni trágyát? Ha igen, akkor mivel lehet kiszórni?
-
baci56
csendes tag
Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni van 2013 farming szimulátorhoz magyar nyelvű Course play létezik ?
És honnan lehetne beszerezni?
Köszi előre is a választ -
dafko90
tag
válasz
sesztakbence
üzenetére
És hol kerested? Néha nagyon eldugja az ember elöl. módosítások géptipusonként- ott kellene lenniük.
-
sesztakbence
tag
Sziasztok! Töltöttem le néhány kombájnt, traktort a játékhoz és minden bizonnyal jól is raktam be őket, mert a főmenüben a módosításoknál meg is jelennek az új cuccok, de a játékban sehol nem találom őket. Boltban nincsenek. Mi lehet a probléma? Kansas city-t is beraktam és az működik.
-
diadora
csendes tag
Sziasztok,valaki megtudja szerezni a johon deere bálafelszedő linkjét (kéttengelyes,összekapcsolható,48 bála)köszi
-
apach
senior tag
Hali.
Hoztam egy szerintem nVidiás kártyásoknak lényeges progit.
Ez ezt az alábbi hibát javítja ki elvileg, már ha volt/van ilyen nektek:
PhysX warning: Static actor moved
(f:\p4sw\sw\legacy\physx\experimental\PhysX_2.8.3\novodex\SDKs\Physics\src\NpActor.cpp:818
(f:\p4sw\sw\legacy\physx\experimental\PhysX_2.8.3\novodex\SDKs\Physics\src\NpActor.cpp:818
(f:\p4sw\sw\legacy\physx\experimental\PhysX_2.8.3\novodex\SDKs\Physics\src\NpActor.cpp:818Elvileg, nekem a kártyámnak, a legfrissebb diverje van fent most, de most egy mapnál ezeket kiírta így rákerestem googleban. Átalakítottam egy mapot és utána lett hibás, eredetileg makulátlan hibátlan a map!
Remélem segítettem valakinek. Vagy legalább is, sokaknak. Gigabyte N210 kártyám van. -
wrox
őstag
Jól látom, hogy limitálva van az eszközpark?
Akartam venni még egy traktort, erre kiírja, hogy adjak el valamit, mert nincs elég helyem.
Ezt nem lehet kiiktatni?
Vicc.
Van 4 traktorom, 3 pótkocsim, 2 kombájnom, 2 vető gépem, 2 boronám, 2 trágya szórom. -
DilisKaB
csendes tag
sziasztok én is kérdeznék hogy merre találok olyan igazi kelet-Német gépeket azaz találgatok néha de nincs valami olyan oldal ahol ahol vannak kifejezetetten ilyenek?

-
Emberkeman81
aktív tag
Esik a hó.Mentettem majd teljesen kiléptem és most is esik ahogy beléptem.November óta nem volt még semmilyen csapadék a játékban.
-
őstag
őstag
A Xerionnak nem jó ugyanez, tömegadatok is befolyásolják a menettulajdonságokat, azok nem a motor bejegyzésnél vannak
A Xerion eleve elég jó, igaz a nyomaték kevés kicsit, de amikor növeltem akkor túl hirtelen gyorsult. Én azt szeretem amikor fokozatosan gyorsul és reagál a rákötött tömegre és az emelkedőkre. Ahogy a gyári gépek is viselkednek. Ha van időd pöcsölni vele ki lehet hozni belőle többet. Finom lépésekben, egyszerre egyféle paramétert állítva és mindig tesztelni. Sok idő.
Ami nagyon nyomatékos de mégis jól mozog az a Rába Steiger, csak ez eleve lassú. Gyorsítani nem olyan nehéz, emelsz a max fordulaton. De ez sem csodaszer, egy ponton túl nem emelkedik a fordulat, ha nincs elég nyomaték.
-
őstag
őstag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
Nem az editorban kell keresni.
A PDA egy képet jelenít meg, ezt egyből látod ha kibontod a zipet: pda_map.dds
De nem ez tartalmazza az ikonokat.
Azoknak a helyét a SampleModMap.lua fájl írja le.
Ha megnyitod ott egy rakás bejegyzés az ikonfájlok neveivel, meg koordinátákkal.
Sok paraméter szerepel, de nem tudom mit hogyan kéne módosítani. Még nem próbáltam(#1607) Emberkeman81: sajnos ezt sem tudom
-
Emberkeman81
aktív tag
Köszönöm a segítséget.
Tökéletesen megy csak netbookon játszom és azon nincs numpad így egy kicsit nehezebb a zenék váltása.De CTRL+X-el elindítom és hajrá,mehet a zene.A játék beállításokban próbáltam beállítani billentyűt váltáshoz és megállításhoz de nem reagál rá.Olyan billentyűt kerestem ami nincs máshoz rendelve (szerintem).De ahogy látom Te nagyon vágod ezt a témát.Én csináltam egy módosított big european mapot.De a PDA-n van egy pár ikon (telefon,shop) ami nincs ott valójában.Editorban végig néztem mindent de semmit nem találtam az adott helyeken (sem a terület alatt sem fölött).Notepad++-ban is keresgéltem de feladtam. -
őstag
őstag
ha valaki bármilyen okból ki akarná kapcsolni a termés lerohadását
1. az adott térkép map.i3d fájlját megnyitni egy editorban, mondjuk notepad++
2. keresésbe beírni : growthNumStates
3. 8 találat lesz wheat, grass, rape, barley, maize, dryGrass, potato, sugarBeet
4. így néz ki a találat zölddel kiemelve a notepadban growthNumStates="8"
7. a 8 -at át kell írni 7 re, elmenteni, visszacsomagolni...
a krumpli és a fű nem megy el 8 ig, az nem rohad le, a répát passzolom -
őstag
őstag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
Én beleolvastam egy pár hsz-t, (egy helyen egy német srác magyarázza nem tökéletes angolsággal) nekem annyi jött le, hogy a mods mappába megy a rádió is és a zenék is, a zenék ogg vagy wav formátumúak legyenek és akkor működik, de sokan így is szenvednek vele, szerintem ha így sem megy add fel
-
őstag
őstag
a My Games > FarmingSimulator2013 ban van egy log.txt, ebben látod a hibás modok errorjait
van pár ami laggolást okoz főleg térképeknél, járműveknél lehet random fagyás vagy kilépési probléma
van amit nem veszel észre játék közben, de gyári mapon gyári gépekkel nulla error, én ragaszkodom ehhez modoknál is, a legtöbbet ki tudod javítani magad is mert írja, hogy mi a hiba, de van ami csak 3D modellező programban orvosolható ez meghaladja a tudásom, ilyen modot inkább kiselejtezekÉn Xerionból ezt a koszolódó 3800VC-t használom, ez sem teljesen error mentes de nincs hatással a játékra (UVS out of range), nem túl gyors nem is túl erős, de szeretem a 4 féle kormányzási módot és egész jól kezelhető gép
-
őstag
őstag
Össze-vissza nem érdemes átírogatni
Ha nyomatékot emelsz akkor gyorsan indul és erős lesz ha nagy súlyt húz, de könnyen irreálissá válik a mozgása
A motor fordulat emelése valóban gyorsít de erősebb nem lesz
Gyorsulást is lehet állítani de eléggé áttételes a hatása, irreális nyomatékot nem tudsz vele kompenzálni
A végsebességet és a nyomatékot egyszerre befolyásolja a forward gear ratio
Ez finomhangolás, minden hat mindenreA JD 8360R finomhangolva nálam így néz ki
<motor minRpm="100" maxRpm="670 1060 2600 435" maxTorques="1.0 1.1 1.3 1.1" brakeForce="5" lowBrakeForceScale="0.5" compensateWheelRadius="true" accelerations="1 0.8 0.6 1" lowBrakeForceSpeedLimit="1" forwardGearRatio="15.5" backwardGearRatio="17" differentialRatio="1" rpmFadeOutRange="20"><torque rpm="2600" torque="1.15"/>
<backwardTorque rpm="600" torque="0.7"/>
<backwardTorque rpm="720" torque="0"/>
</motor>
<accelerationSpeed maxAcceleration="0.5" deceleration="0.6" backwardDeceleration="0.7" />
<fuelCapacity>500</fuelCapacity>
<fuelUsage>0.0058</fuelUsage>
<downForce>5</downForce>és itt megnézheted, hogy mozog terhelve és üresen
Új hozzászólás Aktív témák

- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

csak 1helyen lehet eladni a terményeket, nincs siló, se bio üzem, a falucska is elég puritán...

Én már 1 hete próbálkozok vele,de nem megy.Ennyire szerencsétlen lenék?
tényleg
Figyeltem rá.