Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
dafko90
üzenetére
Hali!
Tettem be egy Editor tutorial oldal linket még ma úgy emlékszem. A földeket elvileg ugyan úgy kell az Új, 5 verziós Editorral is rátenni. De mielőtt ráteszed a földréteget amilyet akarsz, először a wheatal kell kijelölni a területet hogy jó legyen a föld mikor végzel vele!
Hmm. Nem találom, lehet kimaradt, és csak akartam linkelni.
Ez nem az 5.0.1 verziós, hanem a korábbi, de a földet tudtommal ugyan így kell az Új verzióban is letenni.
Ha nem okés, akkor valamennyire talán rávezet ez a verzió. -
dafko90
tag
Valaki tudna segíteni,hogyan lehet szántóföldet csinálni GE-vel? Most kezdtem bele.
-
wrox
őstag
Ajánljatok már valami frankó nagy kukorica vetőgépet.

-
őstag
őstag
válasz
Zsolt...
üzenetére
rohadt sok a warning meg egyéb hiba azok miatt akad
már amikor megnyitom a logot és látom, hogy a görgetősávon a csík pici akkor sejtem, hogy hosszú lista fogadén is építettem mapot 2011 -re, ha megfeszültem sem tudtam megszabadulni a hibáktól, az is ugyanúgy akadt, végül pár hónapos munkát a del gombbal koronáztam meg, pedig volt ott minden tehén, vonat, forgalom
2011-en a tehenek áthelyezése sokkal nehezebb voltminden tiszteletem azoké akik error mentes modokat alkotnak, sajnos én még mindig nem találtam nekem tetsző térképet, lehet, hogy nem is a térképekben van a hiba

-
apach
senior tag
Hali!
Nem tudom, de szerintem az 5-s verzióban is ugyanaz a mozgás mint a 4.1.7 verziónál, így hoztam nektek egy Magyar leírást amiből Én tanultam meg a dolgokat. Mivel jelenleg is egy mapon dolgozom, így kérdezhettek tőlem is akár, de, ismét kérem, írjátok oda hogy 2013 verzió, mert a 2011 fórumban is vagyok és így egyszerűbb kieszelni. Mapot aki gondolja át tud méretezni könnyen és egyszerűen óriás méretre is, de ezt külön kérésre írom le majd annak akit érdekli. Multizáshoz mondjuk a 4szeres méretű mapok az igaziak szerintem.
Csinálnék amúgy youtubera videó tutorialt, de sjana nincs olyan programom, amivel tudnék videózni képernyőről. Max megkérdezem gogabit LS11 fórumban. Ő csinált már videót. -
őstag
őstag
Egy magyar térkép Fenyves map
sajnos a log nem tiszta nálam akadozik is helyenként -
puhoska76
tag
Rába 180-as sebességével tudot már valaki valamit kezdeni???? Hiába írom át cseszik lassulni ,tépet 100-al mint állat

-
Tibora98
csendes tag
Sziasztok hogyan kell használni a Giants editort?
-
diadora
csendes tag
Fűvet tettem a siló térbe,miútán már rájöttem hogy kukoricasiló kell.Hogy birom eltüntetni?(carriersave?)
-
dafko90
tag
Egy kérdésem lenne. Most akarok belekezdeni a répa termelésbe. Fel kell előtte szántani a földet?

-
qqwertyy
csendes tag
mit lehet rakni az etető gépbe?? mert probáltam már szinte minden és nem engedi :S
meg hogy lehet feltölteni az etető gépet?? 
-
puhoska76
tag
Én Central Kansas V2 mappon tolom elég sík nincs nagyon fa szép nagy földek de nem olyan brutális nagyok hogy nemlátni a végét mint Big Europán ,És a jó benne hogy a földeket ha úgy gondolom könnyű összeszántani.Egy hiba azért van a teheneknek ha adok szalmát az a vájú fölött tíz méterrel jelenik meg

-
őstag
őstag
válasz
Zsolt...
üzenetére
Még a szállítás elmegy, direkt azért mentem a MAN nyergessel, hogy demonstráljam, de bérelt munkás nem nagyon tud dolgozni a földeken
Most kezdem elővenni az IFA-t meg az UNIMOG-ot, azok kis helyen elmennek
Sokkal többet kell melózni mint más pályákon
Még mindig keresek valami jó pályát -
diadora
csendes tag
Sziasztok,miért szaggat be a játék bála pakoláskor(multiba).Tesom a szervergép vele játszom,Routeren ószuk a netet,én Laptopon nyómom.
-
qqwertyy
csendes tag
és az hol van???

-
qqwertyy
csendes tag
sziasztok tudnátok nekem segiteni abban hogy hogy a szecskát hova tom vinni??

-
Doina
csendes tag
Hali! Le töltöttem a Farming Creck-et de kér valmi paswor-dot. Nem tudom le tölteni erröl az oldalrol http://fileurl.me/rpic vagy erröl http://alturl.com/db6h8
-
Emberkeman81
aktív tag
Hali!
Bár kérdeztem,de ismét megteszem hátha tud valaki okosságot rá.Hetek óta saját módosított Big European Map-pal játszom.Tegnapig nem is volt semmi gond.De egyszer csak nem számolta a pénzt a leadott gabona után.Mitől lehet ez.Nem raktam be új gépeket.Már frissítettem is a játékot.Újra is raktam és akkor sem számol?Mitől lehet ez?
Köszi!
-
puhoska76
tag
Valaki tudott már kezdeni valamit a Animal Mod V 2.0 -al?????
-
őstag
őstag
válasz
qqwertyy
üzenetére
Ha a default mapra vonatkozik a kérdés akkor a teheneket a 35 -ös tábla mellett találod, az ábrán P betű jelzi a helyet
A vizes és trágyás kérdésed sem egyértelmű. Arra gondolsz ami az üvegházhoz tartozik?
Ha igen akkor az adja magát, a vizet egy tartálykocsival odaviszed melléállsz és megtöltöd. F1 menü mutatja mit kell nyomni. A tartálykocsit a kifolyóknál tudod feltölteni vagy a folyónál. A trágyát homlokrakodóval tudod a tartóba borítani.
De feltételezem, hogy ha nem találod a teheneidet sem akkor trágyád még nincs is.A tehén 4 félét eszik, ha mind a 4 rendelkezésre áll akkor 100% a produktivítása
1, fű - a levágott füvet a vályúba üríted a fűnyíróból vagy a pótkocsiból - ha csak fűvel eteted akkor szilárd trágyát nem adnak
2, szalma - szalmát közvetlenül eddig nem lehetett beszórni csak etetőgéppel, de azt hiszem ha az 1.4 -es patch fent van akkor közvetlenül is lehet, majd akinek fent van megerősíti
Az etetőgépbe bálázott szalmát tudsz tenni homlokrakodóval
3, széna - ugyanaz mint a szalma esetében, széna bálát termelni kicsit macerásabb
4, mixelt takarmány - szalma, széna és szilázs keveréke, szintén etetőgéppel kevered és adagolod.
Szilázst szecskázott kukoricából, szecskázott fűből vagy sima vágott fűből tudsz előállítani erjesztéssel a betonsilóban.Itt egy tehén etetős video, 1.4 -es patch előtt elég bugos az etetés, főleg a pótkocsival. Az önjáró etetőgép jobb.
-
qqwertyy
csendes tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni h hol kell megtölteni a vizes tartályt meg a trágyás tartályt? és hol vannak a teheneim amiket vettem és hogy kell nekik kaját adni??
segitsetek pls

-
hörii95
csendes tag
Sziasztok bocsi nem tudna nekem valaki segiteni hogy honnan tudnám letölteni a magyar verziót vagy esetleg egy magyarositást ?
-
underdark
aktív tag
hali
az egyik mapon megcsinálták azt, hogy tojás 1db van és abba számolja mindet
81-nél jelez, hogy gyűjtsem be, nem tudja vki hol lehet ezt átírni többre? -
dafko90
tag
Szevasztok. Tudnátok nekem ajánlani valami nagy kombajnt, nagy asztallal és tartállyal? Köszönöm előre is.
-
Emberkeman81
aktív tag
Nekem meg most azt csinálja a játék,hogy viszi a kamion a gabonát leönti de a lové nem pörög.Sőt lefelé megy a fenntartási költségek miatt.
-
underdark
aktív tag
Most ezt próbálgatom, elég nagy map, de tetszetős eddig
-
underdark
aktív tag
Hi
A Markgrafen_MapV2 másnál is elképesztően akad? Kivettem minden modot, hátha azok miatt, de nem
Pedig nagyon jó map lenee:SS -
őstag
őstag
válasz
galzsolt82
üzenetére
erre itt ne várj választ, kifejezetten tiltott a fórumon
-
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
lehet, bele kell nézni a map.i3d fájlba egy text editorral, és megnézni hogy van beállítva
olyan bejegyzést keress, hogy growthnumstates -
galzsolt82
csendes tag
Üdv!
Segítsen valaki, mert letöltöttem a farming új frissítését, de a régi reg kódom nem jó. Küldjön valaki egyet.
Előre is köszi! -
zsolesz0803
tag
Sziasztok miért van az hogy az egyik farmon a burgonya 5 perc alatt elfonnyad? Viszont a többi növény nem fonnyad el soha! Lassú érésre van beállítva és normál időre de egy kerülő után leáll a gép mert elfonnyadt a burgonya! Lehet ezzel a problémával valamit kezdeni vagy felejtsem el?
-
wrox
őstag
Vettem pár méhkaptárt. Ebből hogy lesz pénzem? Mit kell velük csinálni?
-
őstag
őstag
A gurulós Actros
A daru kezelése élethű.
A horog nem rávaló, elrontja a súlypontját, hajlamos felborulni vele menet közben kanyarban, illetve munka közben kitolt gémmel is megbillen ha egy traktor van ráakasztva. Amúgy felemel bármit. Van hozzá raklap megfogó is. Nagyon szép mod. A mozgása nem az igazi, túl fürge. Mondjuk sok haszna egy farmon nincs. -
Zsolt...
tag
Én meg 1 konyakot töltök...

-
puhoska76
tag
Én innen töltök http://www.ls2013.com/
-
Doina
csendes tag
Mutatnátok egy jo oldalt ahol gépeket, munkeszközöket tudok le tölteni a Farming Simulator 2013-ba!
-
Doina
csendes tag
Sziasztok! Nem segitenétek a farming simulator 2013-ban szeretném játszani egy barátommal multi playerbe de nem tudjuk hogy hogy mert a játékot a netröl töltötuk le, és daemon tool-szal instaláltuk fel!
Kérlek segitsetek !!! -
szabo92
csendes tag
azt valahogy meglehet csinálni, hogy a raklapokon ne csak egy csomag gyapjú legyen hanem több?
-
puhoska76
tag
Hol lehet átirni hogy pl egy traktor ne Page Up-al gyorsitson es limiter mellet hanem alapbeállitáson plussz minusz jelekkel

-
wrox
őstag
Permetezőhöz tudtok valami tartályt, amivel lehet szállítani a földek mellé permetlevet?
-
őstag
őstag
Olyat tapasztaltál már, hogy magától elgurul egy teherautó.
Ha jár a motorja akkor nem gurul, de ha le van állítva akkor elgurul, mindegy, hogy ül e- benne vezető vagy sem.
Állítgattam mindenfélét a gép xml - jében a kerekeknél, de nem változott a helyzet.
Nagyon ritka gép, egy nyitható platós Palfinger darus Actros, nem szívesen dobnám ki. -
apach
senior tag
válasz
szabo92
üzenetére
Hali. Próbáld meg betölteni az előző mentésed aminél emlékszel hogy működött. Viszont, előtte csináld ezt:
Nyisd meg a Log fájlt Notepadban vagy Notepad++ ban pl, jobb klikk a szövegbe, majd klikk a megnyíló kis ablakban arra hogy: Az összes kijelölése szövegre, ekkor kijelöl minden írást a Logban, nyomj 1 Delete gombot majd mentsd el a módosítást!
Ez után zárd be, majd indítsd el a játékot, ekkor friss és csak a pillanatnyi dolgokról ad majd jelentést, és meg tudod jobban nézni a hiba okát. Ha kell, másold be nekem ide válasz hozzászólásba a Log leírását és megnézzük a többiekkel. De ha nem találunk érdemleges infót, akkor vagy 1 móddal lesz gond, vagy pedig a mapoddal lett valami.
-
apach
senior tag
Hali.
Annyit azért tegyünk hozzá, hogy az Utánfutóknál ha írja hogy Warning, akkor minden esetben nézze meg a z adott sor legvégét hogy miért. Ugyanis van olyan, hogy pl van egy map, amin nincs pl zab, de a pótkocsi tudja szállítani. Ekkor a játék nem találja a mapban a zabot és ezért írja Warninggal. De van pár egyéb nem zavaró, és nem rossz Warning hibajelzés is. Van ahol csak egy adogg hang wav-t kell betenni az adott módnál oda, ahonnan jelzi a hiányát. Nekem pl a Pronto 27 óriás vetőgépnél van ilyen a 11 verzióban. De majd ha lesz időm javítom és ennyi.

-
zsolesz0803
tag
Sziasztok mi lehet az oka ha egy pótkocsira nem tudom ráüríteni a cukorrépát?? Pedig az XML dokumentumban benne van elvileg szállítani kellene neki a cukit is! És nem űríti rá a felszedő gép sem és a farmon a felhordó szalag se viszi fel rá
! -
szabo92
csendes tag
-
apach
senior tag
Hát, sajna nekem 2013 verzióban 1 sincs még egyenlőre, mert inkább a 11 verzión nyomom. Most pl a mapot is arra szerkesztgetem. Jobb lesz kinézetre mint az eredeti normál méretű map.

ObiGabi már látott pár képet róla. Viszont, abban tudok válaszolni, hogy nekem a 4szeres méretű, úgymond Big mapok jönnek be, mert ott lehet sokáig menni, fogy rendesen az üzemanyag, stb. A földeknek nem kell viszont óriásiaknak lenniük, hanem lehetnek akkorák is mint a normál méretű mapokon. mellesleg a most szerkesztett mapon 39 növény van, ha jól emlékszem. De sajna mindet nem tudom használni, mert sok fajtához, még siló sincs. ha van, akkor meg nem fér be a placc a jelenlegi farmhelyre.
Van egy olyan komplett Farm telepem, amint 4 transformba van 4x9 darab siló, van a farmház, a grainStation a silókhoz, meg asszem 1-2 garázs.
De sajna nem tudom a jelenleg szerkesztett mapon a Farmhoz letenni őket, mert nem mindegyik silo kellene. az összes meg nem fér el már hely hiány miatt.Viszont 2011-n az LH_Fundorf map jön be, meg a Gross_Kern_Land V1 mapja.Ez a 2 ha jól emlékszem Log fájlban hibátlanok.

-
olivera88
veterán
Eszembe jutott h beraktam egy beta verziós kombájn modot, sikerült is kipróbálni. Töröltem a modok közül , de nem javult a még játék továbbra se

-
szabo92
csendes tag
azzal csak a nagyobb bálákat tudom felszedni, a nagyon kicsiket nem, elmegy felettük.
-
szabo92
csendes tag
hali
megtudja nekem valaki mondani, hogy miért van az, hogy tegnap még simán betöltött a mentésem, ma meg már 10 perc tölti és semmi?
meg még annyi, hogy mivel lehet felszedni a kis kockabálát?
köszönet -
apach
senior tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
Hali
Én ezt sajna egyenlőre halasztom mostanában, mert egy mapot méreteztem át normál méretről 4szeres méretűre, amihez teljesen le kellett csupaszítanom és most építgetem vissza a dolgokat lassan de biztosan. Sőőt, mivel nem tudtam 6 Új növényt bele tenni, fogtam és áttettem egy 39 növényes mapra, a bizonyos PNG képeket, stb. Igaz, az összes növényt ÉS gyümölcsöt, nem fogom használni mert sokhoz nincs siló, így az olyanokat hanyagolom. Viszont van egy ilyen nevezetű siló pakkom: FarmStorageSilos
Ebben van vagy kb 20 féle növény, a cukorrépát és a krumplit leszámítva mert azoknak shed van.
Viszont, kb 10-15 fél növényt lehet használok majd.
csak ehhez a leadó/eladó triggereknél irkálni kell, átvételi árakat, stb.Amúgy, nem egy nagy ördöngösség egy mapot át méretezni!! Eddig nem is gondoltam, de már tudom.

Csak kell hozzá az XnView program. PNG ből DDS be is lehet vele többek közt konvertálni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Google Maps
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- BestBuy topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen házat vegyek?
- Viccrovat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én ilyennel vetek 2011 verzión is és sok félét lehet vetni vele!

meg hogy lehet feltölteni az etető gépet??
.Egyáltalán nem értek az editorhoz