Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacs.gabor
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem a játékot és elkezdtem játszani vele és nagyon tetszik nekem, azonban pár segítségre lenne szükségem, mert soha nem játszottam farmos játékkal. Az elején a kis földemen repcét vetettem. Az első 3 aratásig kb nagyon szép termést hozott elindultam egy soron a kombájnnal és már majdnem tele is lett. Azóta viszont akármit csinálok, ekézek tárcsázok műtrágyázok vetek permetezek nagyon minimális termés jön össze, és nem tudtam rájönni, hogy miért. Ha valaki esetleg tudna ebben segíteni nagyon hálás lennék érte. A másik kérdésem lenne, hogy olvastam itt valami magyar pdf-ről azt nekem is át tduná küldeni valaki? Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget, boldog új évet kívánok mindenkinek!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- nVidia tulajok OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- BestBuy ruhás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arc Raiders
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest