Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt...
tag
Zsolesz-nak: Köszi, de ezek már a 70-80-as évek gépei, én a classik masinákat keresem.
Gab.68-nak: Itt egy öreg Fendt, [link]ez tényleg ütött-kopott
-
őstag
őstag
válasz
Zsolt... #5544 üzenetére
Egy jó cuccot azért már találtam, nem tudom ismeri-e valaki.
Ez forgatja / vagy rendezi a füvet attól függ melyikre kapcsolja az ember. De egyszerre csak az egyiket.
Ki kell szállni odamenni és kézzel átváltani. Aztán átsétálni a másik felére és kézzel leengedni. Lánc működteti, animált a mozgás. Passzol az öreg trakikhoz. -
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803 #5545 üzenetére
Hali.
Hát, az első még elmegy, de a Rába az sz..r. Hibás logban, és csak a hibás textúrák javítása után érdemes foglalkozni vele. Át lehet méretezni a hibás textúrákat, de nem biztos hogy érdemes lesz, mert sokszor rosszul néz ki utána.
-
apach
senior tag
válasz
dokee78 #5539 üzenetére
szuperül működik, logban nem hibás?
Valakinek gondja volt a sadletrack claasokkaal. no. hoztam egy PAKKOT. próbálhatjátok. nem tudom hibátlan e, de az oldal szerint prémium mód!!
(Én IS leszedem hamarosan.)Claas Xerion3800 SaddleTrac pack
Ezzel a móddal tud valaki valamit kezdeni?? Ugyanis elég hibás volt nálam log fájlban.
Pedig nagyon kellene ez a gép nekem!!
Az ÚJ lexion 770.
-
dokee78
félisten
Ehhez nem találok egy utánfutót.
-
Zsolt...
tag
Az Oberthalbach farmot én is kipróbálnám, de ahhoz olyan régi masinákat szeretnék összeszedni, amik tudják pl,, a szántás, kerékporzás, stb... modokat.
Arra meg most nincs energiám hogy ilyeneket összeszedjek. (már ha vannak ilyenek 1általán)A classic pack-ban pont azt nem szeretem hogy olyan sterilek a gépek, ha már "old" akkor legyen ütött-kopott, rozsdás, nekem legalábbis fontosak ezek a dolgok.
-
őstag
őstag
válasz
Zsolt... #5529 üzenetére
Ja, eddig ez az egy amire nem untam rá, nagyon átgondolt az egész, mintha egy másik játék lenne
Ezen a belgán multizni is érdemes lenne, eleve trükkösek a földekMost az Oberthalbach -al ismerkedek, ez nem annyira jó, de vannak benne eredeti megoldások
öreg gépekhez készült, azokkal szenvedek rajta, egy órát nyírom meg szedegetem csak a füvet ...
Itt sem lehet gyorsítani semmit. 1000l a víztartály, jópárat kell fordulni vele, pedig csak disznó és tehén van a csirkéket már mind elgázoltam -
őstag
őstag
válasz
Tibora98 #5533 üzenetére
Eddig csak kcr- t láttam de nem tetszett az egész úgy ahogy van
Darus van Kato például, az elég komoly de az nagy,
KCR -ben meg sokkal jobb a Palfingeres Merci, azon nagyon komoly a daru kezelése csináltam régebben egy video -t velemeg egy másikat a Kato -val ott a video alatt a letöltési link
-
őstag
őstag
válasz
szildavid90 #5532 üzenetére
én a manual ignitiont kikapcsoltam benne, hogy ne akadjon a global -lal,
kapcsold ki a modDesc -ben tedd elé és mögé a két megfelelő sorban <!-- --> specializations és vehicletype alatt
de mondjuk a lényeg az lett volna, hogy tapasztalsz-e vele laggolást, mert nagyon részletes de jól elkészített mod -
Tibora98
csendes tag
Szisztok ! Linkelne nekem valaki Ifa darus felépítményt ( ADK 70 ..stb )
Köszi
-
Zsolt...
tag
válasz
zsolesz0803 #5526 üzenetére
Pont erre írtam fentebb hogy megnézném működés közben, bármennyire is lehetséges az.
Más: Gab.68-nak köszönöm hogy bemutatta a belga mapot.
Nagyon beszippantott ez a farm, én még állatokkal nem pepecseltem ennyit mint itt.
Itt aztán tényleg neked kell csinálnod mindent, időgyorsítást nem is használok mert elmegy vele a valós idő is, annyi mindent kell benne babrálni. Van egy fajta hangulata az biztos. Nálam az év mapja! -
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803 #5526 üzenetére
akkor szokott ilyen lenni ha nem jó a magassága, ha leengeded mennyire megy le?
-
őstag
őstag
válasz
szildavid90 #5522 üzenetére
első körben azt kell tisztázni, hogy elég erős-e a hardver
aztán, hogy tiszta-e a log a problémás modokkalgyönge hardver esetén semmit nem tehetsz, automatikusan alacsonyra áll, tovább nincs hova butítani
a részletes kidolgozott modok, akár térkép akár gép laggolni fognak,nem érdemes szenvedni az átalakítással, nem egyszerű a textúrák cseréje
az arányok érzékeltetésérea gyári Deutz M620
diffuse.dds 2,7MB
normal.dds 2,7 MB
specular.dds 342KBClaas Dominator 85 majdnem a háromszorosa
diffuse.dds 11MB
normal.dds 2,MB
specular.dds 2MBés ez csak a modell, a kerekek a beltér az apróságok nincsenek benne, a Dominator esetén csak a kerekek 2,75MB -ot tesznek ki a vágóasztal még 2MB ....és hol vannak még az animált részek ...
ha jót akarsz magadnak keress olyat amivel nincs akadás, bármi okból is akad
próbáld ki ezzel a Dominatorral, hogy akad-e
ez profi munka, ami nem minden modról mondható el, -
zsolesz0803
tag
Sziasztok és az mitől van hogy én is rátettem a silózómra egy 24 soros kukoricaasztalt és nem arat vele a silózó felveszi el is tudom indítani csak nem szecskázza a kukoricát?
-
-
szildavid90
aktív tag
Ez jó hír, hogy lehetséges jó lenne megcsinálni, mert nekem elég lenne ha annyira lenne kidolgozva mint az CASE 340-es traktor vagy a DEUTZ X720-as a játékba annyit is tudjon, maximum ikerkerék legyen a John-in és kész is, és akkor lenne jó kis John Deere trakim is nem csak egy akár több is.
Szóval aki tud ebben segíteni bármilyen formában annak nagyon örülnék. (megosztott modokról van szó, utána megosztanám) -
őstag
őstag
válasz
dokee78 #5519 üzenetére
Ez melyik?
Van ebből a Jaguarból több is de még ezzel a hibával nem találkoztam.Általában a normál csatlakozású pótkocsikat lehet utánuk akasztani
azokat amiknek az xml -ben jointType="trailer" szerepel
és azokat nem ahol jointType="trailerLow"
persze át lehet írni a gépen is vagy a póton, de a kardán hajtásosak hülyén néznek ki utána kötve -
őstag
őstag
válasz
szildavid90 #5518 üzenetére
lehetséges de nem olyan egyszerű, de nem éri meg a fáradtságot és nem is néznének ki jól utána
-
szildavid90
aktív tag
Vannak kész modok amiket ha berakok a játékba akkor akadnak kicsit, pedig menne jól mind. Az lenne a kérdésem hogy lehet-e rajtuk alakítani vagy szerkeszteni valamit, hogy ne akadjanak? (John Deere 8R traktorokról van szó) Megosztott mind csak sajna akadnak nálam.
Lényegében hogy lehetne elérni azt, hogy gyengébb gépen is működjenek akadás mentesen ne csak a készítő erős gépén?
-
őstag
őstag
az előző térképhez van egy stílusban illő modpack ez opconális
van benne multifruit pót 2 féle krone emsland 5700 l és 9000 l
tejszállító pót krone emsland
Claas Dominator 85 kombájn a szükséges vágófejekkel
egy fahr 66 kombájn egy multifruitra alakított vágóval
meg még pár dologtrükkös dolog a műtrágya szóró feltöltése, előbb fel kell tölteni a farmon lévő silót az egyik telepen vásárolható műtrágyával
de lehet vásárolni szerves trágyát is egy másikon, illetve el is lehet adni a trágyát,van a felvásárlók között cukorgyár, vizimalom, kertcentrum és egy nagyobb ami szinte mindent vesz
-
őstag
őstag
Egy érdekes egyedi térkép Oberthalbach v1.1
Nem a méreten vagy a mennyiségen van a hangsúly, bár vannak szabályos földek is amik könnyen egybe szánthatóak és jól művelhetőek bérelt munkással is.
Old school stílus, hangulatos, nagyon egyedi farmmal, és érdekes extrákkal. Van takarmány keverő. Bálázni szerencsére nem kell, billenthető a fű és a szalma is. A tárolók animációja is korhű, a hangok és a megoldások egyaránt.
A térképen is jók a hangok ahogy az ember császkál, békabrekegés a pocsolyánál, harang kongás a templomnál, stb … forgalom régebbi kocsikkal (az egyik Steyer puch vagy az az elöl nyithatós BMW nem tudom eldönteni, a színe ronda, a másik VW bogár furgon ez jól néz ki), és vannak gyalogosok is.
Kell hozzá az ingyenes ClassicsPack azokkal indul a játék régi lassú gépekkel és eszközökkel, de természetesen bármilyen modern gépre cserélhetőek.
Az alap növények mellett van még rozs és napraforgó.
Water mod az állatoknak, tehén, disznó, juh, csirke
A csirkék szabadon kószálnak az udvaron a tyúkólak körül, ha túl gyorsan hajt a gazda akkor élethű hang kíséretében elgázolja a csirkét ami feldobja a talpát, fél óra alatt megfeleztem az állománytA földek külön, egy helyen vehetőek meg, sőt el is lehet őket adni.
-
olivera88
veterán
Ropa Big Bear répa/krumpli átrakó kocsi.
A Ropa Euro Tiger egész bunkere ráfér. A rakodás manuálisan indítható. -
pavika
tag
Sziasztok!
Van egy traktorom, aminek sok más mellett kézifék módja is van. A kéziféket a K billentyűvel oldom - aktiválom. Azt szeretném, hogy a szóköz billentyűvel működjön. Hogyan lehetne ezt megcsinálni? -
őstag
őstag
válasz
Wildgreen #5509 üzenetére
Az alapbeállítás a képre a print screen, a villogónak pedig a home gomb
ellenőrizd le illetve állítsd be a menüben vagy az inputBinding -benDokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2013/ inputBinding.txt
ez a default:
<input name="TAKE_SCREENSHOT" category="MENU ONFOOT VEHICLE" key1="KEY_print" key2="" button="" device="0" mouse="" />Nem tudok jó magyar mapot. Van több is de nekem nem tetszenek. Igaz a belga megemelte az ingerküszöböt nálam.
-
Wildgreen
aktív tag
Köszönöm a részletes választ! Ha a print screent megnyomom a gépen a villogó kezd el működni! Abban az albumban nekem nincs még kép! Biztos én csinálom ám rosszul!
Még egy kérdés! Ezt a mapot még valamikor te linkelted be! Letöltöttem és tele volt error-al akadt is a játék pedig nagyon tettszett a térkép! Meg lehet oldani hogy ne akadjon vagy tudsz még valami magyar map-ot?
http://gamesmods.net/farming-simulator-2013/fs13-maps/31446-falumap-v-2beta-edit-mj111.html
Ez volt a map! -
őstag
őstag
válasz
Wildgreen #5505 üzenetére
dombos terepen van, hogy leér a talajra a vágóasztal és csúszkál a gép eleje forduláskor, erre még nem jöttem rá hogy kell kiküszöbölni
van big steps meg samll steps gomb, erre tippelek, de nem vettem észre mi a hatásuk
majd valaki aki többet használja segítezen a gépen semmi nem véletlenül működik úgy ahogy, csak meg kell tanulni kezelni
-
őstag
őstag
válasz
Wildgreen #5505 üzenetére
work módba kell tenni a kombájnt, tank nyitva
be kell kapcsolni a vágó asztalt
5 -ös gomb hozza elő a kép bal alsó sarkában látható konzolt, ez a robot pilóta
ezt egérrel lehet kezelni
be tudod állítani
az ürítési módot menet közben / álló
az aktív oldalt bal / jobb
a vezetési módot körkörös / oda-vissza
és alul a play gombra kattintva elkezd dolgozni a robotpilótaaz a hintázás engem is zavar minden gépnél
azt így lehet megszüntetni:
- modot tartalmazó zipet kicsomagolni
- megnyitni a spezi mappában található Lexion750TT.xml -t
- az 51 sorba <camera1 ..... a végére beszúrod a következőtuseWorldXZRotation="true" >
- elmented, visszacsomagolod
-
Wildgreen
aktív tag
Szia! Letöltöttem én is a Claas Lexion 750-et de se a H gombal se az 5-ös gombal nem tudok melóst felvenni! Pedig jó kis gép! Bár olyan hibát is látok rajt hogy menet közben mintha hajón lenne! Lengedezik! Mintha akadozna! Ezek vajon miért lehetnek?
-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok! Először is Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok minden Farmozónak!
Had kérdezzem már meg képet hogy tudok csinálni a játékon belül és azt hol találom?
-
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803 #5501 üzenetére
Ja közben eszembe jutott még egy érdekes, csak mivel ritkán esik ezért nem sokat fogod látni,
Esőben automatán bekapcsol az ablaktörlő, de nem ez a meglepő, ez sok gépen van. Hanem hogy körbe-körbe forog úgy törli a hatalmas első szélvédőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Opel topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest