Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
underdark
üzenetére
Figyi. egy kis kérésem lehetne? Az árnyékolást levennéd skinezéskor és megcsinálnád úgy, hogy árnyék ne legyen a festésben?? Nagyon nagyon meg köszönném. Valahogy majd meghálálom ha meg tudod nekem úgy csinálni. A szín mind1. lehet ez a barna is, csak ne legyen árnyékolásos.
Egyszerűbb, mint az, hogy leírnád nekem esetleg a módszert hogyan kell megcsinálni szépre mint amiket mutattál. Plusz még én napokig próbálgatnám a leírásod alapján. Szerintem ha Te meg tudnád nekem csinálni árnyékolás nélkül, az jobb lenne. :SAmit nem rég betettem képet hogy világoskék a gép, az nem ugyan ilyen elrendezésű szkines ezért tudtam megcsinálni szépen. De ezt a fajta képet amilyen ez is amit adtál, már 20 szorra próbáltam, nem sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák

- MSI GeForce RTX 5090 VANGUARD SOC /// ÚJ BONTATLAN /// 2028.12.01.-ig GARI /// 2025.12.01. gyártás!
- Gaming PC GTX 1660 Ti / 16GB RAM Azonnal vihető (CSGO,LOL,VALORANT,FORTNITE)
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PC Architech Shop Számítógép és hálózat szerviz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyszerűbb, mint az, hogy leírnád nekem esetleg a módszert hogyan kell megcsinálni szépre mint amiket mutattál. Plusz még én napokig próbálgatnám a leírásod alapján. Szerintem ha Te meg tudnád nekem csinálni árnyékolás nélkül, az jobb lenne. :S