Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hörii95
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
hello sajnos ez nekemis igy van nagyon nehezen tudtam jelentősebb pénzt össze szedni én anyit tudok mondani h ha pénz kel h gyüjts össze egy méhkaptárra és az azért rendesen tolja felfele a jövedelmed

-
hörii95
csendes tag
üdv.
ha már itt a kombájnoknál tartunk nem tudna nekem valaki linket küldeni a claas lexion 780-ra ?
sehol nem találom sajnos :/
-
hörii95
csendes tag
valaki nem tudja nekem megmondani h a krumpli szedő gépeknél a grimme ks 75-4 es az mire jó ?
-
hörii95
csendes tag
sziasztok egyébként a szalmát is össze lehet szedni a rendszedő kocsival ?
-
hörii95
csendes tag
meg még egy problémám lenne most akkartam venni bárányokat előkészitetem nekik a kaját feltöltötem az etetőjüket de még nem vettem meg a bárányt kiléptem a játékbol és vissza léptem és sajna nekem is eltünt a kaja :/
-
hörii95
csendes tag
Hello valaki nem tudja megmondani h kukoricát csak az amazon edx 6000-sel tudok vetni ?
-
hörii95
csendes tag
sziasztok most ezt az asztalt használom a kombájnra és van ott a két szélén a felfele álo tüskés akármi és egy idő után eltünt nem tudja valaki h az miért van ? http://www.ls2011-mods.com/wp-content/uploads/2012/08/deutzfahr-6095cutter.png
-
hörii95
csendes tag
Sziasztok bocsi nem tudna nekem valaki segiteni hogy honnan tudnám letölteni a magyar verziót vagy esetleg egy magyarositást ?
Új hozzászólás Aktív témák

- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos tablet topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

köszi a segitséget