Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkadashim
csendes tag
Az eke mire való? Úgy vettem észre sosem kell használni...
-
Arkadashim
csendes tag
Srácok, számít hogy mivel butítom meg a termőterületet a nagyobb termelésért. Eddig csak permetezővel mentem végig, de van már folyékony, és szilárd trágyám is. Ezek több termést biztosítanának mint a permetező? Vagy lehetne egyszerre mind a hármat is használni?
Gondolom leírtátok már nem egyszer ezt, de mégis arra kérek valakit, hogy írja le nekem a legjobb trágyázási módszert. Eddig csak bevetettem a területet, aztán átfutottam permetezővel. A másik két trágya használatárav vagyok kíváncsi.
-
Arkadashim
csendes tag
Letöltöttem egy kamiont a játékhoz, azóta manuálisan kell be-ki kapcsolgatnom a gépeim motorját, elég macerás, hogy lehet ezt visszaállítni, úgy hogy a kamion is megmaradjon?
-
Arkadashim
csendes tag
Srácok, a trágyatartály a teheneknél csak 100 ezret tud tárolni? Csak azt látom hogy eszik a füvet meg a szalmát, de a trágya nem nő tovább 100 ezernél.
-
Arkadashim
csendes tag
Srácok, feltelepítettem az 1.4-es patchet, de most nem tudok belépni a játékba, mert aktivációs kódot kér. Mit lehet ezzel kezdeni? :S
-
Arkadashim
csendes tag
Angol fórumon utána néztem a problémának. Azt írták az 1.3-as patch megoldja. Nos megtette. Annyi változott hogy most már nincs az állatoknak alap 5% termelés. Csak akkor termelnek ha van is nekik valami amit ehetnek. És ha mentés után betöltöm újra akkor megmarad a kajájuk, helyette a termelés nullázódik le, de mivel hogy kaja van a táljukba idővel lesz termelés is.
De mindent összevetve mondhatom azt hogy a probléma megoldva.
-
Arkadashim
csendes tag
Gyári map, a teheneknek eddig füvet adtam és körbálából szórtam szalmát, nem egyszerre. Először a fű tünt el, akkor gondoltam biztos valami bug, majd rendbe jön, a következőben a szalma is eltünt, itt kezdtem gondolkozni hogy valami nem oké... gondolom ackor az összes ételük eltünik bármit is adnék nekik, a bárányoknak szintén lenulláza a füvüket.
Leginkább 5 szörös sebességel játszok, ha nagyon kell valami 120-ra felviszem, de amióta megvettem az állatokat inkább valódi időt állítom be és néha gyorsítok 120-ra.
Tehén: 100
Bárány: 200 -
Arkadashim
csendes tag
Sziasztok!
Ha betöltöm a mentésemet, mindig eltünik a tehenek és a bárányok étele, mit lehet ezzel kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Tesla topik
- World of Warships
- Xbox tulajok OFF topicja
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest