Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
Van ismerősöm - idősebb hölgy - neki a Facebook = internet
Nem hiszem ha nem látom.
Mivel mindenki fenn van és a Messenger része okostelón hasznos -persze volt aki írta itt, hogy több perc is eltelt mire a címzett megkapta ez az "instant" üzenetet - de ezt leszámítva jó.
Sok konkurens szolgáltatással az a gond, hogy ott csak kevés ismerős van fenn. Tehát egyfajta erőfölénye van nem is kevés.
Mint írtam 2 milliárd fiók van (ha jól emlékszem valami cikk volt erről)Azt sem értem meg aki ágál ellene, mondtam, neki, hogy nem kell az idővonalat pörgetni, és még azt is lefotózni, hogy mit ettél, és azonnal megosztani stb. de ha van okostelója az embernek akkor ha ráír valaki pikk-pakk megkapja és tud reagálni rá. Valljuk be egyszerűbb és olcsóbb is mint az SMS
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
elnézést, hogy megint én .-((( csak melóhely nyaggat .-(((
teszt-et hogy lehet csinálni?
pénzes?egy applikációt kell megvenni, feltenni a céges oldalra?
sehol nem találok róla infót.
ezek azok lennének?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
ez a sima face book postokra vonatkozik?
https://www.facebook.com/ads/tools/text_overlay
a 400x400-asokra?
itt is 5-5 vonallal kell felosztani a területet, és csak 4-5 kockában lehet szöveg?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
k-adi
nagyúr
Messengeren belül lehet csoportban szavazást létrehozni.
Ugyanígy sima FB csoporton belül is lehet.A második meg úgy rémlik hogy FB oldalt bárki létrehozhat de ha céghez köthető akkor úgy tudom a cég hivatalos képviselői átvehetik az irányítást az oldal felett, ezt kérhetik a FB től. (gondold el létrehozol egy bármilyen híres márka oldalt és nyomod a hülyeséget.. szép is lenne )
-
Arcképgyáros
jobb fent nyilacska -> Beállítások -> (lent)Tölts le egy másolatot a Facebookon tárolt adataidról.
Mit tartalmaz?
bejegyzések, fényképek és videók, amelyeket megosztottál
az üzeneteid és beszélgetéseid
az adatlapod Névjegy területén található adatok -
Orionk
senior tag
-
krizmo_
Topikgazda
Üdv,
Menj rá a névjegyedre és itt azokat az adatokat, amiket megadtál állítsd ár arra, hogy csak az ismerőseid lássák. A képeknél, ismerősök láthatóságánál ugyanez a helyzet. Mindegyiket külön be kell állítani.
Itt pedig be tudod állítani, hogy a jövőben kik láthatják a bejegyzéseidet stb.: Adatvédelmi beállítások és eszközök#15238 Dragon27
Nincs olyan beállítás amivel korlátozni tudod azt, hogy az ismerőseid megosszák azokat, amiket kiteszel.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Próbáld meg a ctrl+ f5-öt vagy állítsd el az időt a gépen, majd vissza lehet, hogy egy kis matatás az óra körül rendbe hozza. Az óra beállításainal az internetes idő fülön frissítsd a "Beállítások"-ra kattintva. Vagy sütiket kell törölni a böngészőben. Nagyon furcsa hiba, de nem egyedi
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
-
krizmo_
Topikgazda
Szerintem nem lehet kikapcsolni....
(#8266) tylerddd
Hogy őszinte legyek, aki engem egy kicsit is zavar azt törölni szoktam az ismerőseim közül....milyen ember az, aki műkörmöket oszt meg....hát ilyenekre nem vagyok kíváncsi.....főleg akkor nem, ha ész nélkül csinálja...[ Szerkesztve ]
-
greenity
senior tag
A Not now, elég lehet, ha jól van beállítva a profilod, és csak alapinfókat osztasz meg public-ban, ezt a View as opcióval meg tudod nézni, és később szerkeszteni tudod.
Ha letiltod (Report/Block) akkor nem látja még az adatlapodat sem, és azt sem hogy létezik-e ilyen.
"Egy mosolynál jobb a több"
-
krizmo_
Topikgazda
Lehet azért volt ez, mert az a valaki akit visszajelöltél már az ismerőse volt és ezért tudott róla. Mert számomra ez logikátlan, azért sem értem mert pl engem bejelölt valaki, nem jelölöm vissza már egy ideje, és nem látom a képeit sem azt amit csinál, szóval akkor most mi van. Ő lát engem de én nem látom őt, hol ott ő jelölt be?.....
-
EmberXY
veterán
Jó lesz az, már csak az árat kéne úgy megválasztani, hogy senkinek ne legyen kedve spamelni.
Nekem meg napról napra növekszik a Texas hold'em felkéréseim száma, de erről semmilyen értesítést nem kapok, alkalmazásokat nem is használok, tán ki is vannak kapcsolva.... Szerintem írok a staffnak, valakit mostmár elküldök melegebb éghajlatra, mondják már meg, hogy lehet onnan eltüntetni... Az x-re hiába kattintok, másnap megint előjön, csak akkor már egyel több lesz a felkérés, a linkre meg nem akarok rákattintani..
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
A trágyát lapátolják az arcodba, nem tudsz mit tenni... Hiába rejted el, mert helyette 50 hasonló oldalt regisztrálnak be percenként, ami majd ugyanúgy spammel tovább..
Nekem speciel a játékmeghívókkal van a legnagyobb bajom, 100 féle módon le vannak tiltva, de azt értem el vele, hogy értesítést nem kapok róla, de jobb oldalt fent mindig ott virít egy Texas hold'em felkérés....
Ezekkel együtt kell élni sajnos.Up the Irons!
-
törölt tag
Chrome-ot igazából nem használom, de megnéztem és nem volt bug. Firefoxnál se. Azaz 1-2 alkalommal volt, hogy nagyobb üres részek voltak a kelleténél itt-ott, de egyébként jól megy. Én igazából nem használom magamnál, engem nem zavar a timeline, annyira nem is kukkolok fb - oldalakat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
napocska2
senior tag
Szia!
Szerintem csak annyit tudsz az adatvédelmi beállításoknál finomítani, hogy ha teljesen ismeretlen kattint az adatlapodra, akkor a nevedet és esetleg a profilképedet láthatja, de semmi más infó nem jelenik meg.
Minden esetre érdemes végigpróbálgatni, meg is mutatja, hogy az adott beállításokkal mint fedsz fel magadról az ismeretlenek előtt. -
zsolesz010
senior tag
Menj az egérrel az említett személyhez kapcsolódó egyik hír fölé, jobb oldalon megjelenik egy X, katt, és az illető elrejtése.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest