Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

Sziasztok!

Létezik valami facebook ügyfélszolgálat, ahol megpróbálhatnék intézni egy kínos ügyet?
    Leírom nektek is a történetet, hátha tudtok segíteni.

Körülbelül másfél hete kapok gmail címemre indonéz nyelven facebook leveleket. Nem naponta, de azért 2-3 naponta érkezett 1 db legalább.
    Nem igazán értem a tartalmukat, google translate segítségével sem kapok értelmezhető szöveget.
    Az egésszel nem is foglalkoznék, ha néhány levélben nem lennének megemlítve régi ismerőseim is (kb másfél éve töröltem magam facebook-ról, "14 napig nem lépek be az oldalra" féle törlés kezdeményezéssel).

Ezt elég zavarónak találtam, ezért gondoltam megpróbálok egy jelszó emlékeztetőt kérni a gmail-emre és megnézni mi a helyzet ezzel az egésszel.
    Most ott tartok, hogy egy indonéz szemüveges emberke (első neve Fery, mikor én is Feri vagyok) adatlapja van elém kiterítve és nem tudom mit csináljak.

Szegény gondolom most nem tud belépni a saját profiljára így, hogy jelszó emlékeztetőt kértem. Nem tudom, hogy ő így tud-e kérni magának új jelszót valahogyan.

Tehát azt szeretném, ha függetlenné vállnék ettől a valakitől minden értelemben (gmail, facebook, ismerőseim(?)).

Új hozzászólás Aktív témák