Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
csababarca
őstag
válasz enginev3.0 #7669 üzenetére
Köszi!
de még valóban kevés készülékre megy fel.
Kíváncsi vagyok mennyi idő,mire pl egy LG Optimus L7re megcsinálják.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
csababarca
őstag
Van olyanra lehetőség, hogy adott egy ember aki ismerősöm,adott még egy aki szintén, és hogy az egyik ne lássa a másikat,hogy az ismerősöm?
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
csababarca
őstag
Valakinek váltott már olyanra a facebook,hogy jobb oldalra kerültek a fejlécben az üzenet,értesítés gombok? csomó mindenkinek olyan a környezetemben,az enyém meg nem.
Szóval nekem ilyen: http://kangadesign.hu/images/stories/facebook-regisztracio/facebook-regisztracio-szemelyes-oldal.jpg
Másoknak meg már ilyen:
http://icdn4.digitaltrends.com/image/zuckerberg-facebook-wall-hack-970x0.jpga fejlécre gondolok,a kék sávra.
-
csababarca
őstag
probléma: megváltozott a facebookom,bal oldalról eltüntek a kis ikonok,oké,ezt még megszokom. mehetünk tovább.
Viszont eddig jobb oldalt fölül volt egy figyelő,hogy ki mit csinál,lájkol,mihez szól hozzá...nem tudom hogy volt e neve. Viszont eltünt, de másnak akinek szintén megújult az FB ottmaradt...az visszaáll majd idővel,vagy már az is örökre elveszett?iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
csababarca
őstag
Frissült a facebook app,és mostmár nem lehet beállítani,hogy a legfrissebb feedeket mutassa...jó hogy visszafelé haladunk...fenét érdekli harmadik feedként,hogy tegnap mi történt....vicc.
-
csababarca
őstag
facebook app-ról beszélsz te is? mert azzal nekem is ki van az a bizonyos.
felület jó,de ez,hoy tegnapelőtti posztokat kell nézegetnem,zavar,remélem gyorsan megoldják...mert az csak átmeneti megoldás,amit felül írtak,és minden új indításnál kattingatni kell...iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
csababarca
őstag
nem rossz hasonlat
egyébként webes felületen nincs problémám vele,pedig felületet váltott 2 hete nálam is,de itt még ki tudom választani,hogy a legfrissebb vagy a legfontosabbakat akarom látni.
Mobil app-nál viszont eltűnt ez a funkció.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
csababarca
őstag
válasz WhiteWalker #10387 üzenetére
Ez szép és jó. De nem így kéne működnie
-
csababarca
őstag
androidos facebook messenger appból nem lehet kijelentkezni? a facebook appból ki tudtam,a messengerben viszont guyan úgy be vagyok lépve...
-
csababarca
őstag
ha egy csoportos beszélgetésből kilépek többé nem tudnak visszahívni bele?
-
csababarca
őstag
Sziasztok.
Mitől lehet az,hogy felraktam idővonalara egy képet, fent is volt, látszódott. Ma meg nézem,sehol sincs a kép,magától eltűnt. De a fényképeken belül látom, meg ha rákattintok elérhető a kép, és azt írja,hogy engedélyezve az idővonalon. De mégsincs sehol, az idővonalon...pedig még ki is emeltem,hátha felbukkan,de semmi.
Ötlet?iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
csababarca
őstag
Pedig Mark azt mondta, ha egyszer leállnak akkor vége az emberek bizalmának...ha igaz a film alapján és valóban mondott ilyet
-
csababarca
őstag
Bejelentkezésnél nem enged belépni, csak ha a böngészőben törlöm a sütiket. de ha kijelentkezek, akkor megint nem enged vissza a profilomba, mondván túl sokszor próbálkoztam, próbáljam későn.
telefonos applikáció szintén nem enged be, ugyanerre hivatkozva.
hogy lehetne ezt a problémát megoldani?Változtattam jelszót, de nem változik semmi.
Egyszer belépek, de ha újra kijelentkezek, akkor megint ezt írja ki,hogy próbáljam később. Sütiket kitörlöm, ezután beenged.
De ez így nem jó állapot.Mobilos appon meg nem enged be továbbra sem, ugyanezt írja ki,csak ott ios-n meg applikációban nem enged sütiket törölni.
a messenger legalább beengedett.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
csababarca
őstag
Nekem sem jelez a messenger ikonon. Korábban olvasatlan üzenetek száma megjelent ott, most semmi.
Értesítést kapok róla azzal nincs baj, csak az ikon nem jelez.
ezzel nem lehet valamit kezdeni? minden más app jelzi továbbra is rendesen.[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
Meta kérdés, instagram üzenetek:
Miért van az hogy egyes esetekben automatikusan törlődnek üzenetek, míg mással látom akár a hónapokkal ezelőtti üzenetvàltásokat is?
Adott felhasznàlói beállítástól függ?A vicc, hogy ő látja végtelenbe visszapörgetve az üzeneteinket, én viszont csak pl a tegnap estit.
Tudja valaki mi okozhatja ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Milyen routert?
- Redmi Note 8T - T-modell
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok