Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarlaxle89
csendes tag
Üdv!
A napokban probléma merült fel a profilommal.
Megosztotta egy idézetet a pogányságról, mivel ez a vallásom. A Facebook algoritmus azonnal visszadobta, gyűlöletbeszédre hivatkozva az idézet szerzője miatt ( Varg Vikerness). Fellebbezni nem tudtam, mert ezzel egy időben a fiókom felfüggesztésre került, a megerősítő kódot pedig nem kapom meg. Ha mégis, a Facebook szerint nem sikerült, így nem lép tovább arra a pontra ahol beírhatnám. Ilyenkor mit tudok tenni? -
krizmo_
Topikgazda
válasz Jarlaxle89 #28554 üzenetére
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Jarlaxle89 #28556 üzenetére
Ide nem kell sms, csak töltsd ki az űrlapot.
-
krizmo_
Topikgazda
-
totron
addikt
Tapasztalataitok szerint - a teljesség igényével felsorolva - milyen cselekményekre írja a Messenger Aktívnak a facebookozót és mennyire megbízható kijelzés ez?
-
Pityu.
nagyúr
Miért van az,hogy sokszor a facebook lite app is szarakodik,hogy nem kapom meg az üzeneteket csak ha belépek.Direkt cseréltem a sima messenger appot mert ott volt,hogy másnap vettem észre ismerőstől üzenetet sokszor nem jelzett,de a lite verzió sokáig jó volt most meg az is szórakozik nem pittyen aztán egy óra múlva látom írt valaki ha belépek.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Facebook-on szeretnék feladni hirdetést (ruha és cipő) de mindig hibát kapok. Saját fotó, leírásban kb adatok. Egyedül a méretnél adtam meg h L XL. Márkásabb termék és elég jól látható a fotókon is. Pontosan nem kapok választ hogy miért nem engedik. Vannak márkák vagy logók amikre harap a FB? Láttam már több ilyen márkát hogy satírozva, áthúzva volt a logó, felirat. Lehet ez a megoldás?
Másik kérdésem az értékelésekre vonatkozna. Régebben ha jól rémlik, kiválasztottam hogy a terméket eladtam facen és dobott lehetőséget a chatelők közül hogy ki vette meg?!
Most is hasonlóan akartam eljárni (pc-ről) de mikor kiválasztottam, hogy eladtam FB-on. Nem volt más lehetőség. Mondtam a vásárlónak hogy chat ablakon belül valahol lennie kell olyan lehetőségnek ahol értékelni tud. Nem látott ilyet. Mi most a módja vagy mi a bibi?FB Lite android app alkalmatlan erre ha jól emlékszem. Mi a javasolt kereskedésre?
[ Szerkesztve ]
-
BooBoo03
újonc
Sziasztok,
Adott egy ismerősnek jelölés a facebook-on részemről, melyet 1-2 nap múlva vélhetően elfogadnak, de ezzel csak akkor szembesülök, mikor rámegyek az illető oldalára. Nem kaptam róla értesítő visszaigazolást. Találkozott már valaki ilyennel? Esetleg ezt direktbe be is állathatja valaki? Nincs nagy jelentősége, csak már tűkön ültem, hogy egyáltalán megismer-e az illető.
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
krizmo_
Topikgazda
válasz BooBoo03 #28566 üzenetére
Üdv,
Itt tudod bekapcsolni, ha szeretnél értesítést kapni arról, ha visszaigazolt az illető, akit bejelöltél: Értesítések-> Ismerősnek jelölések
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hali. iPhone SE-n a Messengerrel ha képet küldök akkor nagyon kicsi 400x300 körüli lesz a felbontása ami embertelen. Ezt hol lehet átállítani? PC-ről rendben van, igaz ott is csökkent a felbontáson, de legalább látható 1024 körüli méretű.
-
chungee
addikt
Reggelt!
Egyik ismerősöm oldalán írtam hozzászólás évekkel ezelőtt. Azt hogyan tudnám hatékonyan rátalálni
[ Szerkesztve ]
-
-
Jakesz
addikt
válasz #89309696 #28570 üzenetére
Állítani ezt nem lehet, ugyanakkor van egy trükk, amivel 4K-s képek is küldhetőek Messengeren. Annyit kell tenni hozzá, hogy a kép nevében a kiterjesztést átírod .jpg-ről .png-re, ezzel a módszerrel alig tömöríti a küldött képet. Androidos telefonon használom ezt a funkciót, de gondolom iPhone-on is működik.
-
Met
nagyúr
A FB szokott kamu üzenetek küldeni, így csoport/oldal kedvelésére bírni? Tudjátok, így meglátom hogy van ilyen, klikk, kedvelem.
Tegnap kaptam egy értesítést hogy a Musefree BF oldalon az alapelvekbe ütközik a hozzászólásom.
A gond az hogy nem látogattam azt a FB oldalt és nem szóltam hozzá. Az viszont tény hogy egy ideig használtam a Muse-t de már nincs fent a gépen.
Ráadásul nem értem hogy milyen szabályba ütközik mert Adobe termék és az Adobe fórum oldaláról van a kép.
Az sem derült ki számomra hogy mikor "posztoltam" oda.Az accountom nincs feltörve (nehéz jelszó+telefonos azonosítás) és más gyanús tevékenységet nem láttam az előzményekben.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
senior tag
Sziasztok!
Van egy zavaró próblémám.
Több facebook csoportban is hirdetek, melyhez a posztot közleménybe rakom és rögzítem felül. Ennek ugye azt kellene eredményeznie, hogy minden csoportba tévedő ember, a posztot látja elsőként. Na már most a probléma az, hogy ha olyan fiókról megnézem a csoportokat amely nem ismerőse a fő fiókomnak melyről hirdetek, akkor nem látszik a pinnelt poszt, csak ha a közleményekre megyek. Ha bármelyik más csoportban, más által kirakott posztot nézek, ott egyből látszik a közlemény hiába az "adásvétel" részhez dob be a csoport.
Nem tudjátok mi lehet ennek az oka, hogy aki nem ismerősöm annak nem mutatja a pinnelt posztom az oldal tetején?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB
-
MODERÁTOR
-
venom8888
őstag
válasz Viktor0610 #28579 üzenetére
Frissites ,meg osztaa stb. De mar meg oldottam. Ujra telepitettem a facebookot es mukodik mar. Koszonom.
-
krizmo_
Topikgazda
PC: Beállítások-> Biztonság-> Alkalmazások és webhelyek
Hátha itt találsz valamit. -
törölt tag
Ha egy ismerősöm kitöröl az ismerősök közül akkor én azt honnan veszem észre? Mert látok pár embert aki ismerősöm volt, de most már nem látom a barátait és az ismerősöknek bejegyzéseit sem, csak a nyilvánosokat, nem látom a történetüket sem, pedig korábban rendszeresen raktak fel. Ez annak a jele, hogy ők kitöröltek engem?
Elég hülyeség ezt ennyire titkolnia a rendszernek innentől kezdve, mert ezekből nyilvánvaló. -
-
törölt tag
-
ace05
senior tag
Vagy sejtésem, hogy ismerősöm bukta messenger fiókját. Még akkor regisztrált mikor nem kellet fb fiókot létrehozni hozzá. Be van jelentkezve 2 eszközre. Be szeretne jelentkezni az új telefonjára. De nem tudja mivel regisztrált. Ez ilyenkor kuka, ugye?
-
MODERÁTOR
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Viktor0610 #28599 üzenetére
Azt hittem erre írod #28597 Angel2014, mert erre is ez érvényes lehet.
Angel2014 kapcsold ki a blokkolót és próbáld meg úgy.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Milyen NAS-t vegyek?
- Formula-1
- Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD FX
- Büszke apukák és anyukák topikja
- SörcsaPH!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- HP Pavilion Gaming 17" notebook
- ÚJ, bontatlan Samsung QE77S95D 77" OLED tévé - 3 gyári év gari
- Eladó/cserélhető gyönyörű MacBook Air 2020, i3, 8/256, 89% gyári akksi, 13 inch
- ACER EK241YEbi FullHD 100 Hz LED Monitor
- Új Asus ROG Flow X13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch Ryzen9 6900HS 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest