Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorje
senior tag
Sziasztok! Mi lehet a gond hogy nem tudnak nekem vásárlási értékelést adni? Elvileg az FB ill Messenger appon belül kellene lennie nem? Én is appban ha ramentem hogy eladva, nem kellene lehetőséget dobnia hogy ki vette meg? 3 barátomat is megkértem de senkinek nem volt rá lehetőség vagy nem láttuk ...
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Facebook-on szeretnék feladni hirdetést (ruha és cipő) de mindig hibát kapok. Saját fotó, leírásban kb adatok. Egyedül a méretnél adtam meg h L XL. Márkásabb termék és elég jól látható a fotókon is. Pontosan nem kapok választ hogy miért nem engedik. Vannak márkák vagy logók amikre harap a FB? Láttam már több ilyen márkát hogy satírozva, áthúzva volt a logó, felirat. Lehet ez a megoldás?
Másik kérdésem az értékelésekre vonatkozna. Régebben ha jól rémlik, kiválasztottam hogy a terméket eladtam facen és dobott lehetőséget a chatelők közül hogy ki vette meg?!
Most is hasonlóan akartam eljárni (pc-ről) de mikor kiválasztottam, hogy eladtam FB-on. Nem volt más lehetőség. Mondtam a vásárlónak hogy chat ablakon belül valahol lennie kell olyan lehetőségnek ahol értékelni tud. Nem látott ilyet. Mi most a módja vagy mi a bibi?FB Lite android app alkalmatlan erre ha jól emlékszem. Mi a javasolt kereskedésre?
[ Szerkesztve ]
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Ha lemásolják mondhatni az ember profilját és azzal visszaélnek és zaklatnak akkor meg lehet tudni valahogyan hogy az illető honnan írt és végezte regisztrációját? Mi a teendő ebben az esetben? -
gorje
senior tag
Sziasztok!
Csináltam egy facebook profil-t saját célra (adás-vétel). Eddig rendben is volt minden de most ez az üzenet fogad:
A fiókod biztonságok okokból ideiglenesen zárolva van.
Ha ez a fiók a valódi nevedet és személyes adataidat tükrözi, kérjük, segíts ennek ellenőrzésében.Továbblépés esetén: "Fényképes személyazonosító okmány feltöltése"
Nem tudja valaki, mi lehet az oka hogy zárolva lettem és hogyan oldhatom fel személyes dokumentumok feltöltése nélkül?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest