Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hwswinfo

lelkes újonc

válasz krizmo_ #27750 üzenetére

Lehet, hogy volt előzménye igen, lehet, hogy másik komment is volt már ami valakinek nem tetszett...és azért van 30 nap nem 7 stb...de akkor is érted, mot megvagyok lőve...+ igen, van akit megfognak van akit nem..most így jártam...de elvonási tüneteim lesznek meg fontos dolgaim lennének facén és most nem lesz...érdekes 1 hónap elé nézek. :U :-(

Vele foglalkozok, nem itt van gond..hanem, hogy ő pont az a fajta, aki nem sminkeli magát, se nem festi se körmét se semmi, mert úgy helyes és szép és imádom ahogy van.
    És nem bírom ezeket a bazári k. kinézeteket pont emiatt, ő így hívja az agyon vakolt nőket, de pláza cicáknak is lehetne..és megírtam egyik ilyen poszt alatt, mert a nő agyon vol festve, meg műhaj műszempilla, ronda piros rúzs stb...erre valamelyik agyhalottnak ez nem tetszett úgy látszik..

Amúgy meg a másik fele amit írtam, hogy ez gáz, hogy apám is most ha belép a fiókjába, ott is azt írja ki mint nekem, hogy hiba lépett fel, nem oszthat meg semmit stb. 30 napig..itt valami nem oké, csak azért mert egy nevünk van, mi lehet ez..? :F

Új hozzászólás Aktív témák