Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
hwswinfo
csendes tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Lehet, hogy volt előzménye igen, lehet, hogy másik komment is volt már ami valakinek nem tetszett...és azért van 30 nap nem 7 stb...de akkor is érted, mot megvagyok lőve...+ igen, van akit megfognak van akit nem..most így jártam...de elvonási tüneteim lesznek meg fontos dolgaim lennének facén és most nem lesz...érdekes 1 hónap elé nézek.
:-(
Vele foglalkozok, nem itt van gond..hanem, hogy ő pont az a fajta, aki nem sminkeli magát, se nem festi se körmét se semmi, mert úgy helyes és szép és imádom ahogy van.
És nem bírom ezeket a bazári k. kinézeteket pont emiatt, ő így hívja az agyon vakolt nőket, de pláza cicáknak is lehetne..és megírtam egyik ilyen poszt alatt, mert a nő agyon vol festve, meg műhaj műszempilla, ronda piros rúzs stb...erre valamelyik agyhalottnak ez nem tetszett úgy látszik..
Amúgy meg a másik fele amit írtam, hogy ez gáz, hogy apám is most ha belép a fiókjába, ott is azt írja ki mint nekem, hogy hiba lépett fel, nem oszthat meg semmit stb. 30 napig..itt valami nem oké, csak azért mert egy nevünk van, mi lehet ez..?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Spórolós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Sweet.tv - internetes TV
- Temu
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming A16 ÚJ // Ryzen 7 // RTX 5070 // Számla // Garancia //
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
:-(