Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Jamby18
üzenetére
nálam is rendszeres napi szinten.
Régebben legalább volt olyan opcio, hogy a legfrissebbek elol meg a legfontosabbak.
De ez a választás megszünt és már csak random modra adja a hirfolyamba a megoisztásokat.
Van, hogy kiirja, hogy pár perces hir, majd következik egy 2 napos majd ujra egy orás és teljesen követhetetlen, hogy mikor ki mit oszt meg.
És a értesitések is egy kalap kaki.
Mert a telefonon, hiába nézem meg még mindig ott marad a jel, hogy van uj értesitésem, és olyan is van, hogy csak orák mulva dobja fel, hogy kaptam egy likot vagy hozzászolást.ugyhogy igy élrdemben nem is tud az ember komunikálni, mert 1 ora mulva már hiába irok vissza , a másik már lehet nem ér rá.
-
válasz
Jamby18
üzenetére
& tocsek18: Nagyon szívesen!
Én jelenleg nem találok erre vonatkozóan beállítást, viszont már láttam néhány embernél, hogy teljesen el tudja tüntetni az ismerőseit, szóval valószínűleg jön valami újítás, ami lehetővé teszi majd az ismerősök láthatóságának eltüntetését. Legalábbis remélhetőleg nem bugról van szó.
-
Jamby18
senior tag
válasz
Jamby18
üzenetére
Nem értem ezt az egészet, jelölgetek ismerősöket, kivág, adjam meg azokat az érdekes betőket összefolyva, megadom megint happy, 10 perc múlva megint kivág 30 napra felfüggeszti a fiókot
Using Facebook to post or create spammy content is a violation of our Community Standards. If you continue to abuse Facebook's features, your account could be permanently disabled.
Rányomok az Okay-ra, visszadob megint szépen a profilomra...

Azt hiszi valami spam vagyok aki gyűjti az ismerősöket? Amikor csináltam vagy 2 éve profilt ugyanígy jelölgettem az akkori iwiw-es ismerősöket egész nap, akkor nem volt baja.
-
South Velen
addikt
válasz
Jamby18
üzenetére
Jó, most már értem hogy csináltad, mert elsőre elég zavaros volt, és el is hiszem, de akkor ez nagyon durva. Nyilván nem tudhattad, hogy miről kaptad az értesítést...
Én is így vagyok egyébként, legszívesebben minden ilyen ismerőst letörölnék, aki ilyenekkel szennyezi a Facebookot, sokat megmutat az agyi szintjéről.
De eddig azt hittem, biztonságban vagyok, de naivitás volt ezt feltételezni, ha FB-ről van szó. -
South Velen
addikt
válasz
Jamby18
üzenetére
Most komolyan, azért valamit csak elfogadtál, vagy valamire csak engedélyt adtál, vagy elindítottad a videót. Ha csak simán ilyet látsz a falon, akkor ez nem történhet meg.
Nyilván amit tehetsz, hogy kiteszel egy közleményt a faladra, hogy mi történt, és hogy ne haragudjanak már. Illetve, hogy akinek elküldte a vírus magát, annak a faláról törlöd manuálisan.
-
Jamby18
senior tag
válasz
Jamby18
üzenetére
Na annyira beszívtam ezzel a vírussal, hogy inkább töröltem magam természetesen már jött az anyázás üzenetben meg üzenőfalon, hogy hagyjam abba.
Úgy nézett ki a dolog hogy szépen neteztem és mivel több lap volt megnyitva a chrome-ban látom hogy (1) facebook, na mondom megnézem látom csak egy értesítés, hogy egy ismerősöm kedveli ... hivatkozást. És én csak a "földgömbre" nyomtam rá, nem nyitottam meg külön lapon ezt a hülyeséget és nem nyomtam rá a videóra se, de úgy látszik ennyi is elég volt mert ha megnéztem a profilomat és átléptem a kezdőlapra már 5 ilyen bejegyzéssel boldogított.
Nekiálltam törölni, de vagy nem engedte vagy úgy belassult, hogy bár kitörölte, de nem tűnt el azonnal, majd csak később. Nem a gépről származott a vírus mert 2 vírusirtóval meg Malwarebytes Anti-Malware programmal is átnéztem a gépet és nem talált semmit.
Szóval eléggé megjártam, mikor már kerestem hol lehet törölni magam jött értesítésbe, hogy lájkolta egy ismerős ezt a marhaságot, ráadásul olyan aki nem rég írta nekem ne küldjek ilyen hülyeségeket, szóval ő is szépen beleesett a csapdába. Nem értem a facebook miért nem tesz az ilyenek ellen. Meg még az is érdekes, hogy semmilyen like gyűjtő oldalon nem vagyok fenn nem szoktam ezekből szemezgetni és megosztani, mint az ismerősök többsége, és sokszor láttam, hogy írjnak ki üzenő falra ilyen német szöveget, hogy nem ők csinálják, meghogy mobilról jelentkeznek be és akkor is küldi, eddig ezeket szerencsére elkerültem, tegnapig
Jah meg még annyi kérdésem lenne aki törölte már magát, mikor szűnik meg a profil, mert freemail-es címre nem jött semmi a törléssel kapcsolatban, és amikor töröltem magam írta, hogy ugyanúgy bejelentkezhetek ha meggondolom magam, viszont ha tesómtól megnéztünk engem már nem létezek, tehát mikor csinálhatok új profilt gmail-es címmel? ma vagy majd körülbelül 2 hét múlva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

krizmo_