Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
válasz enginev3.0 #13399 üzenetére
De ott olyan van ismerősök, csak én, de olyat nem lehet jelszavazom és akinek megadom csak az tud bele lépni?
風林火山
-
Shingen
addikt
Hali!
Facen lehet olyan mappát csinálni amihez csak az férhet hozzá akinek engedélyt adok?
De ismerősök pedig nem?
Fényképeket beletenni.
köszi[ Szerkesztve ]
風林火山
-
enginev3.0
félisten
válasz dellfanboy #13396 üzenetére
Azt hiszem sehogy, az jön előre aminek utoljára volt aktivitás
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
dellfanboy
őstag
csatlakoztam egy FB csoporthoz. ha bal oldalt ráklikkelek a csoporta hol/hogy tudom beállítani hogy a legutolsó tevékenységek időrendben legyenek? tehát mindig a legfrisebbet lássam legelöl?
sajna nem vagyok nagy FB felhasználósőőt.
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Pár napja egyre többen panaszkodnak az ismerőseim közül, hogy nem tudnak nekem képeket küldeni, se asztali klienssel, se messengeren keresztül.
Hogy tudnék utánajárni merre van a hiba?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Dyrtyho
őstag
Nem tudom, hogy kinek, vagy kiknek köszönhető, de nagyon úgy néz ki, hogy hasznos alkalmazással kevesebb lett a facebookon, úgyanis megszünt a Who Deleted Me nevü applikáció, ami azt mutatta meg, hogy ki törölt le az ismerösök közül, vagy csak szüntette meg a fiókját......
"Dear users,
Unfortunately, due to a request by Facebook, Who Deleted Me is no longer available on any platform. If you have a Who Deleted Me browser extension or application installed it will no longer function.
Who Deleted Me was intended to be a useful tool to enhance users' Facebook experience, but Facebook did not see it the same way.
Never did I expect it would achieve the level of popularity it did over the last week, from being mentioned all over the media to being number 1 in the iOS App Store. Thank you to everybody who installed it and for your patience while the servers were improved to handle all the traffic. The level of traffic took me by surprise and I worked non stop to get it back online so everybody could enjoy it. By Thursday it was working well for everybody so I hope you had a chance to use it before now.
All personal information has been securely erased.
If you would like to know about any future (non Facebook) projects you can follow me on Twitter, or email me with any questions. If you would like to help fund the development of new projects any donations would be appreciated"[ Szerkesztve ]
best regards, egy fórumozó blogger
-
Flyme
senior tag
válasz enginev3.0 #13391 üzenetére
Ja értem, tehát mondjuk csak ismerőseik ismerősei. Köszi!
-
Flyme
senior tag
Sziasztok,
pár napja csináltam új fb-t, és a problémám, hogy nem mindenkit tudok ismerősnek jelölni akiket előtte tudtam, valakit simán be tudok jelölni és üzenetet is írni: [link], van akinek csak üzenetet tudok írni ([link]), bár az üzenetet sem kapta meg az illető, és van akit csak jelenteni tudok: [link] Mi lehet ennek az oka, várnom kell még pár napot esetleg?[ Szerkesztve ]
-
Orionk
senior tag
válasz zsof Nokia #13388 üzenetére
Szia !
Igen, ezt tudom. Ott megpróbálom meghívni az ismerősöm, de amikor kilistázza a rendszer a nevét, hogy elküldje a meghívót, akkor mutatja, hogy már meghívtam egyszer, de még nem kedvelte.
Én meg ezt szeretném, hogy még egyszer kapjon értesítést arról, hogy hívom, hogy kedvelje az oldalam.
Köszi szépen, ha tud valaki segíteni.
-
krizmo_
Topikgazda
-
Shingen
addikt
Hali!
Írtam egy csajnak, de azt mutatja az Fb nem olvasta el, pedig fél óránként teloról a Fb van.
El tudja úgy olvasni, hogy nekem ne jelezzen vissza?風林火山
-
Sanyi.mTs
addikt
hol lehet beállítani, h ha üzenetet kapok FB-on, akkor küldjön róla mailt? más eseményről nem kell mail-es értesítés.
-
YM
senior tag
Ilyenkor mi van h hajnal 5 óta nem tudok status update-et írni?!
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Hogyan tudom egyik ismerősömet meghívni, hogy kedvelje egyik oldalam ?
köszi
-
Edi77
őstag
és (#13373) enginev3.0: Én csak magamból tudok ebből a szempontból kiindulni, eléggé konzervatív a felfogásom, csúnya szóval mondva elvárom, h a férfi udvaroljon. De ezt természetesen nem lehet egyoldalú, kölcsönös kell legyen, csak akkor működhet. Annyit szabad elvárni a másiktól, amennyit én adok. Ez alap dolog. És sajnos én is látom, hogy a fiatalka lánykák már olyanok zömében, akikről ti írtok. És ez szomorú. De vannak kivételek mindig
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
enginev3.0
félisten
Attól függ mit nevezünk udvarlásnak, ha egyértelműen az a vége hogy kapcsolatban lesznek, akkor természetesen az ember szívesen teszi, de ha csak addig szórakoztatja a hülye ember a lányt míg a lánynak nem lesz más és addig sem unatkozik legalább, az kicsit durva, és manapság nem kevés ilyen van, sőt
[ Szerkesztve ]
-
YM
senior tag
Ezt hívják lassú ismerkedésnek. Ha valaki komolyat akar, akkor ez jó hozzállás; de nem úgy h egyoldalúan bókol + kinyalja a másik seggét. Az ilyen vagy levesbe megy vagy egy olyan kapcsolatba, ahol ez lesz az alapelvárás.
Ahhoz h valakit jobban meg tudj ismerni/szeretni nem kell h udvaroljon
-
Edi77
őstag
válasz enginev3.0 #13370 üzenetére
Ne általánosíts, kivételek mindig vannak, én pl kifejezetten szeretem, ha egy férfi udvarol és van türelme nem lerohanni (Ha az ellenkezője, ki is esett azonnal)
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
enginev3.0
félisten
-
krizmo_
Topikgazda
válasz enginev3.0 #13368 üzenetére
Régebben a pitizést udvarlásnak hívták... Változnak az idők...
-
enginev3.0
félisten
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Bjørgersson #13365 üzenetére
Ügyes vagy. Ez másoknak is hasznos lehet, mert kérdezték már itt korábban ezt, de akkor sem tudtunk kitalálni semmi okosat.
-
Bjørgersson
félisten
válasz krizmo_ #13363 üzenetére
Elvileg sikerült megoldani. Rányomtam a delete conversationre, majd amikor feldobta a megerősítő kérdést, rányomtam, hogy mark as unread, szóval elvileg sikerült.
YM ok anya.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
YM
senior tag
válasz Bjørgersson #13362 üzenetére
Ne olvasd, ilyen egyszerű.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Bjørgersson #13349 üzenetére
Szerintem nem, hacsak nem nézel oda. Hiszen be kell menni az üzenetekbe ahhoz, hogy törölni tud.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #13349 üzenetére
Senki többet harmadszor?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Feri1977
senior tag
...nem érted....nem az a lényeg jaj istenem, hogy ő elolvasta vagy nem, hanem, hogy én azt látom a facebook chatjén, azaz 1 nap késéssel írja ki nekem, hogy "látta", mikor már tegnap este elolvasta kb. és csak ma délután írta oda egyszercsak a face, hogy látta! Vagy ezt most a másik kérdésemre írtad? Nem ül oda, a kérdés továbbra is az, ha ő letiltott, akkor látja e azt, amit az anyja megosztott.
[ Szerkesztve ]
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
Feri1977
senior tag
-Hát kérdésemre, ami szerintem nagyon sok embert érint, apró választ kaptam..magyarul el kell fogadni, hogy a face látta funkciója rossz? Hogy már tegnap este valaki elolvasta, azaz látta az üzenetet, de csak másnap délután írja oda ezt, hogy előző este látta? Addíg akárhányszor ráfrissítek az oldalra nem?
- + van itt egy mégjobb kérdés..mi van olyankor, ha van egy ismerősöm, aki megosztott valamit, és ennek ismerőse aki engem letiltott, látja e ezt, hogy az én dolgom megosztotta? Hogy értsétek, van egy lány, aki letiltott, az anyjával jóban vagyok, az anyja megosztotta egy híremet, és ezt látja a lány szerintetek?
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
YM
senior tag
válasz krizmo_ #13353 üzenetére
Szerintem aki egy nő után teper az csak a saját életét nehezíti meg, mert az égvilágon semmi értelme nincsen! Ha egy nőnek nem tetszel natúran, akkor ennyi, mi értelme van megszakadni azért h valaki a kegyeibe fogadjon?! lol
És "jócsajoknak" is vannak nagyon gyökér barátai. Tipikus macska jancsik, akik csak vagizni tudnak... De persze idővel (25+) ők is kinőnek ebből és jön a férj keresési üzemmód.
-
krizmo_
Topikgazda
A legtöbb normális jócsaj normális jópasit akar, és valahogy ezt a kevésbé jók, és normálatlanok nehezen tudják elfogadni és tekernek ezerrel, ha meg finoman és kedvesen lepattintod őket, azt hiszed bejössz nekik, csak mert kedvesek...
Szóval, ha valaki tudja, hogy 2-es nem tekerjen egy 10-es csaj után, mert nem mindig jön össze. -
Shingen
addikt
-
YM
senior tag
válasz enginev3.0 #13348 üzenetére
A legtöbb "jócsaj" ilyen szempontból hatalmas csalódás. Mindenki veri rá a faxukat, ők meg élvezik mint az állat
Ezek után ha én valakitől akarni fogok valami, szándékosan nem fogom megnézni h milyen szerepjátékot játszik facebookon (mert lehet am tök normális lesz veled).
Meg legalább ezzel fel is fogom cseszni azokat, akiket meg lehet én érdeklek azzal h nem veszem fel
[ Szerkesztve ]
-
YM
senior tag
válasz enginev3.0 #13347 üzenetére
Még jó, hogy senki nem érdekel!
És imádom ha tepernek utánam
Bunkónak lenni sem jelent gondot
-
Bjørgersson
félisten
Komplett beszélgetést tudok úgy törölni, hogy a másik fél utolsó üzenetét nem olvasom el?
-
enginev3.0
félisten
válasz krizmo_ #13343 üzenetére
Nekik nem kell levezetni magukban, ők tudatuk ellenére működnek így, ezt neked kell megfejtened és levezetned magadban
Egyébként nagyon jó dolog a facebook ismerkedés céljából
1.-kiszemelsz valakit, megtudod a nevét utána tudsz nézni van e barátja
2.-meg tudod milyen ember, ha túl sok hülyeséget posztol, akkor számomra túl gyerek
3.-meglátod milyen képeket tesz fel, speciel ha egy tükörben állós bikinks képe is van fent számomra már szinte tabu, mert magamutogato
4.-akár likeok alapján is megtudhatod hogy bejossz-e az illetőnek
5.-megtudod hol dolgozik tanul, tudsz témát kezdeményezni valamiről
6.-ha elkezdesz vele beszélgetni megtudod hogy erdekled-e, ha nem akkor legalább nem személyesen nezetted magad hülyének, és sokkal könnyebb túl tenni is magadA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
Hehe, köszi mindenki
(#13346) YM
Szerintem aki nem érdekel azzal ne foglalkozz, mert ha tetszikeled vagy írsz neki akkor magadra vonzod, és egy nő sokkal jobban tud nyomulni mint egy pasi, onnantól ha nem vagy bunkó akkor nehéz levakarniAki meg érdekel, azt like vagy írj neki, ha tetszikel az nem véletlen, vagy barátod, vagy nem ismered de szeretne megismerni
-
YM
senior tag
válasz enginev3.0 #13338 üzenetére
Teljesen igaz, amiket írsz, magam is erre jöttem rá!
De ha pár lány, elkezdni like-olgatni a képeim, akkor mit csináljak?!
Ha nem like-olom vissza őket, lehet megsértődnek, de tuti nem is like-olnak többé (ami még nem is lenne gond, mert ha eléri az ember a szociálisan elfogadott like-szintet, utána már felesleges teperni )
Én egyszerre like-oltam vissza mindenkit, mivel így láttam kisebb esélyét annak h bárki is féltékeny legyen, de aztán ki tudja kinek mi fog lejönni[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
Hidd el az ilyen lányok nem rendelkeznek olyan logikával, hogy mindazt levezessék magukban amiről írsz...
(#13339) SOAD19
Nem tudom, hogy ez mennyire jó ötlet... Én pl. nagyon utáltam mindig is, ha üzenetekkel zaklatnak. Mert nem ismerkedni jártam fel oldalakra...
Egy nő mindig kiszemeli azt, aki tetszik neki, és küldi a jeleket... Ne feledjétek, mindig a nő választ! -
Shingen
addikt
Ez tetszik!
Nem adsz párkapcsolati tanácsokat? Van rálátásod a dolgokra.
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
chungee
addikt
Micsoda "haditaktika"
-
SOAD19
addikt
Legegyszerűbb, ha nem like-oltok semmit, és problem solved. Csináljátok azt, pl. leányzók esetén, hogy privátban küldtök egy like-ot a képére, így sokkal személyesebb, talán még értékeli is majd, hogy fáradtál, hogy privátban írj neki.
-
enginev3.0
félisten
Igen érdemes nyilvánossá tenni a profilképeket, így ha valaki tetszikeli akkor az jól szét terjed az éterben, és egyre többen lásnak, és megtetszesz valakinek. Ezen felül érdemes csinálni egy csak ismerősöknek szóló mappát is, hogy mikor a vad befogja a vadászt, akkor lásson még további képeket is rólad, és így tudják hogy nem vagy a világgal mindent megosztó ember, hanem a fontosabb dolgokat megtartod az ismerősöknek, így aki teljesen "megakar ismerni" annak muszáj lesz bejelőnie
A lánykák képeit meg nem szabad tetszikelni, mert a többi lány azt meglátja, és úgy van vele, hogy na ennek mindenki ke, ez mindenkit tetszikel, akkor biztósan csak engem is divatbó tetszikelt, nem is érdeklem
Nem ajánlott tevékenység
Érdemes fejben tetszikelni azt ami tetszik, pl két szép mell, azt akár többször is, de ne nyomj rá a gombra, mert a többi melles lány féltékeny lesz, vagy úgy gondolja hogy te csak olyan fiú vagyKönnyű megérteni a lányokat, ha valaki tetszik akkor CSAK AZT KELL TOLNI, írni, tetszikelni stb... de csak akkor ha biztosan ő, meg ő is téged, ha nem akkor megint ott tartasz, hogy tetszikelted 100 képét, a semmiért, a többi lány látja hogy neked ő kell, akkor figyelmen kívül hagynak, és két szék közé estél
Mindig csak a fixre!!
-
YM
senior tag
válasz enginev3.0 #13336 üzenetére
Értem, tehát a saját testemrő a képeket nyílvánossá kell tenni; a lányokat meg le kell csekkolni egy független accounttal, így max a közös ismerősöknek dobja ki. Great!
-
enginev3.0
félisten
Ha nyilvános a kép, video stb,.. akkor nem tudod kikapcsolni, és igen rögtön kiteszi, de mivel elég furcsa módon válogat a facebook a hirfolyamon, nem biztos hogy minden ismerősöd látni fogja, hogy neked tetszik a Mari teste
-
BIZ0906
aktív tag
válasz Feri1977 #13332 üzenetére
Ilyen nekem is volt Messengeren tegnap este 21:48-at mutatott a webes mobilnézet meg 17:45-öt a "Látta"feliratra xD
Fogtam az egészet Biztonság fül alatt "Bejelentkezett helyek" összeset kilőttem majd a telefon Facebook és Messenger adatait töröltem újra bejelentkeztem és voálá jó is lett azóta is jó már ameddig megint meg nem kattan. -
YM
senior tag
Ha like-olok valamit, akkor azt egyből kiteszi newsfeedbe meg mindenhova? Ki lehet ezt vhogy kapcsolni?
-
Feri1977
senior tag
válasz enginev3.0 #13331 üzenetére
..de hát ez akkor is abnormális, tegnap este is írtam két embernek, erre most 2 órája írta a face, hogy tegnap este látta, azaz elolvasta tegnap este, én meg itt izgultam mikor fogja már elolvasni, mert nem írta, hogy látta, most írta ki 2 órája, hogy tegnap este látta 20.37-kor bravo..ez mitől lehet..?
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Az mitől lehet, hogy írok egy üzenetet mondjuk reggel valakinek, és ugye várja az ember, hogy elolvassa a másik, és odaírja a face, hogy látta! De mindíg az van, hogy nem azt írja oda, amikor látta, azaz estig mondjuk oda se írja, hogy látta, aztán közli mégis, hogy már elolvasták délben az üzenetet! Remélem értitek! Várjátok egész nap, hogy odaírja a face, hogy látta, az illető el is olvassa délben kb. csak ezt este írja ki a face, Akár gépről, akár telefonról nézem, van, hogy másnap írja ki csak, hogy előző nap délután kettőkor elolvasták az üzenetet, röhej, ez mitől lehet?!
-
chungee
addikt
válasz Bjørgersson #13327 üzenetére
Még nem olvasta el, gondoltam meg lehet "szerkeszteni" úgy mint itt PH!-n is
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz chungee #13326 üzenetére
Csak nálad. Miért törlődne a másik félnél is? E-mail, SMS is csak nálad törlődik.
-
chungee
addikt
Estét!
Privát beszélgetés üzenet törlése csak nálam törlődik vagy a másik félnél is
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Csináltam egy facebook profil-t saját célra (adás-vétel). Eddig rendben is volt minden de most ez az üzenet fogad:
A fiókod biztonságok okokból ideiglenesen zárolva van.
Ha ez a fiók a valódi nevedet és személyes adataidat tükrözi, kérjük, segíts ennek ellenőrzésében.Továbblépés esetén: "Fényképes személyazonosító okmány feltöltése"
Nem tudja valaki, mi lehet az oka hogy zárolva lettem és hogyan oldhatom fel személyes dokumentumok feltöltése nélkül?
Köszi
-
-
kaszaking
tag
#13319) enginev3.0
(#13320) krizmo_Semmilyen értesítést nem kapott a jelölésről, ezt furcsállom egy kicsit. Bejelöltem többször is de én sem láttam nála értesítést. A segítséget meg köszi
-
-
Lecs@
addikt
-
kaszaking
tag
Ha valakit bejelölök a profilképemen akkor annak a képnek nem kellene megjelennie a bejelölt idővonalán? Jelölés után csak a fényképei közt szerepel a helyek közt nem és az idővonalon sem (város amit megjelöltem a személlyel együtt)
[ Szerkesztve ]
-
Babetta-X
senior tag
válasz enginev3.0 #13297 üzenetére
Köszönöm végül átküldtem, de sajnos egyik oldal sem jön be Kínában Proxp programmal van valakinek tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
Lecs@
addikt
-
rwin5
őstag
Emlékszek egyszer ugyanez volt nálam is, de mivel nem akartam elküldeni a személyes iratom fotóját mondom akkor inkább újracsinálom a fiókot.. poénból bepróbáltam azt, hogy feltöltöttem az első fényképet amit be tudtam tallózni (ami a kerékpáromról volt egy fotó) utána használhattam tovább ugyanúgy mint rég
-
Gsx-rr
veterán
Ez hogy lehet?
Kaptam egy telefonszamot. A nevet se tudtam hozza vagyis csak a keresztnevet. Elmentettem a szamot.Elkezdtunk viberen beszelgetni es 1 ora mulva a facebookon megjelent elso helyen mint lehetseges ismeros. -
Shingen
addikt
-
Shingen
addikt
válasz Bjørgersson #13303 üzenetére
érdekes, valamiért nem ismeri ezt a települést, nem dobja fel ahogy írom a nevét be.
Valószínű azért nem működik.風林火山
-
Shingen
addikt
válasz Bjørgersson #13301 üzenetére
Eddig eljutottam én is
De ha beírom a jelenlegi városba a nevet, nem csinál semmit風林火山
-
Bjørgersson
félisten
válasz Shingen #13300 üzenetére
Find friends oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Filmvilág
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest