Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Compika
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan beépülő programot ami automatikusan küld boldog szülinapot?
[ Szerkesztve ]
Compika felhasználónak 10 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
krizmo_
Topikgazda
-
Bsony
tag
Sziasztok!
Nekem olyat csinál már minden böngészőben, telefonon ipaden, hogy 1 darab kis hír jelenik meg a főoldal középen, többet nem tud betölteni.
Konkrétan így néz ki:
Mindenhol ennyi van csak. már a sokadik napja..
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Akadt egy kis problémánk ismerősömnél ki van kapcsolva a chat tehát hogy ne lássák hogy fent van nálam mégis "ezek az ismerősök nem látnak téged a chatan" résznél látom hogy 1p elérhető volt. Hogy van ez most? -
Silverr
aktív tag
válasz Shingen #13491 üzenetére
Nem azt irta, hogy egy pár órán belül vissza áll. Eltelhet egy pár nap is. De lehet, hogy igy marad.
Más: Emlékszem mikor behozták ezt az újítást, hogy kiirja ki miről van bejelentkezve. Mindenki tiltakozott ellene, hogy ez milyen sz@r meg hülyeség. Most meg mindenkinek az a baja, hogy nem működik. Az embereknek tényleg nem jó már semmi sem
-
Shingen
addikt
Már megint zavarodott ez a FB.
Nem írja ki az elérhetők listánál, hogy vmi mobillal vagy a web-en van fent az FB.
Csak a zöld pont van.
Nálatok is?風林火山
-
veterán
válasz Shingen #13485 üzenetére
Üres, fehér kör: még nem lett elküldve az üzenet (nincs net vagy lassú)
Fehér kör, kék vagy szürke pipával: még nem csipogott róla neki a telefonja, számítógépe
Kék vagy szürke kör, fehér pipa: még nem olvasta, de kapott jelzést az üzenetről
Kis profilkép: látta az üzenetet(#13481) basaharc502: 1-2 nap után eltűnhet, hogy látta az üzenetet. Illetve mostanában a weben nem igazán mutatja egyébként se, viszont mobilon és messenger.com-on jobb a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Shingen
addikt
Sziasztok!
Ha már szóba jött a messenger.
Ha küldök egy üzenetet akkor van olyan körbe egy pipa a kör háttere fehér.
Aztán ugyan ez a kör háttere szürke benne a pipa.
Akkor ezek mit jelentenek ha azt írjátok az illető akkor olvasta el a szöveg végén pici körbe ott a fényképe.
thx風林火山
-
senior tag
Nálatok sem írja a FB chat oldalsávnál, hogy az adott személy milyen eszközről van bejelentkezve? Nagyon idegesítő. KÉP
Nem tudom kinél hogy volt, de eddig nálam írta, hogy "Web" vagy "Mobil".[ Szerkesztve ]
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
kidnou
őstag
válasz basaharc502 #13481 üzenetére
Pontosan így van
-
basaharc502
aktív tag
Facebookon eltűnt az üzeneteknél a "látta" funkció? Illetve messengeren ha nincs ott az illető kis fényképe, akkor nem látta?
-
guftabi96
addikt
Közben este több javerom is megerősített, hogy nekik is ilyen.
Nem értem, hogy most mit sikerült alkotniuk, de remélem hamarosan megjavul.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Tegnap este az oldalt levő "chat lista" megváltozott. Eddig ugye azok az ismerősök voltak legelöl, akikkel szoktam beszélni. Most meg olyanok vannak ott, akikkel facebookon még egy szót nem beszéltem. Nem lehet ezt valahogy visszaállítani? Egyáltalán mi történhetett?
Arról ne is beszéljünk, hogy weben néha csak 2-3 posztot tölt be. Van, amikor a kommenteket nem látom. Stb stb. Ezeket még el is viselem, de ez a chat dolog idegesítő.#KeepFightingMichael
-
krizmo_
Topikgazda
válasz chungee #13472 üzenetére
Az ismerőseid automatikusan követnek téged, ahogy te is őket, de olyanokat is követhetsz, akik nem az ismerőseid, ilyenkor azokat a tartalmakat fogod látni tőlük, amiket nyilvánosan osztottak meg.
(#13473) lac14548
Valószínűleg kevés ismerősöd van, és így akar rávenni a a facebook arra, hogy bővítsd az ismerőseid körét.[ Szerkesztve ]
-
lac14548
aktív tag
válasz enginev3.0 #13471 üzenetére
Nem a böngésző nem egedi tovább nézni...
Jelölj embereket ismerősnek, ha szeretnél több bejegyzést látni.
Több bejegyzést fogsz látni a hírfolyamban, ha több ismerősöd lesz.Ezt írja a lap "alján", pedig voltak régebbi postok amiket már láttam korábban...
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
chungee
addikt
Mi a bánat az a követés Látja az illető ha követem (alapértelmezés követés)
-
lac14548
aktív tag
hi,
Pár napja nem látom a korábbi bejegyzéseket, helyette a következő üzenet fogad:
"Jelölj embereket ismerősnek, ha szeretnél több bejegyzést látni."
Ez most mi?
Hogy lehet kikapcsolni?thx
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
jegenye77
addikt
Nincs senkinek ötlete erre?
Már láttam korábban is feltette valaki ezt a kérdést.
Vagy nem is lehet eltüntetni?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
krizmo_
Topikgazda
Készítettem egy rövidke topik összefoglalót, ami a későbbiekben folyamatosan frissítve bővítve lesz.
Ha van valami ötleteket, hogy mi kerülhetne még bele, ne tartsátok magatokba! -
kispx
addikt
Most találtam, érdekes olvasmány vasárnap délutánra:
Kézműves big data bányászat a Facebookon -
Gay
csendes tag
válasz krizmo_ #13446 üzenetére
Köszi a segítséget!
Az a baj, hogy felül csak egy kijelentkezés gomb van.
Ma reggel megint beléptem és megváltozott a dolog. Most adminisztrátort kell beállítani és utána lehet elkészíteni az oldalt. Délután majd nekiállok, de már most félek milyen hülyeségeket fog kitalálni az fb. -
Edi77
őstag
válasz bigdady #13455 üzenetére
Állandóan faragják az oldalt egyre rosszabb irányba, nekem már felnézni sincs kedvem sokszor. Van, hogy üzenetre sem jelez, az meg miért jó, ha nekem kell manuálisan mindent ellenőrizni?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
jegenye77
addikt
Telón azt a lebegő gomb vagy gyors gombot (nem tudom, hogy mi a helyes elnevezése) el lehet tüntetni valahogy?
Frissítés után jelent meg jobb alul de nagyon zavaró.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
bigdady
nagyúr
Hali
Iphonet használok és nem kapok értesitest a kozeli ismeroseim tevekenysegérol pedig be va allitva naluk hogy kapjak es az fb appban is ki van pipalva hogy pushon is kapjam meg. De se push se netes ertesites nem jön. Nincs otletetek?
-
donjohnson
addikt
válasz donjohnson #13448 üzenetére
"I have left the group that I was in, and I have checked with some members whether they have received any notification or whether they knew that I left. and apparently there was no notification even to the group's admin."
ah, tökéletes, köszi.
forrás: [link]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
donjohnson
addikt
ha kilépek egy csoportból, akkor arról kapnak a tagok vagy az adminisztrátor értesítést?
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Gay
csendes tag
Nekem is ugyanezt a hibát írja ki és nem tudok semmit tenni. Nincs hol jelezni a problémát. Illetve azt sem értem, hogy a két ugyanazon a néven lévő vállalkozásos és magánszemélyes oldalt vonja össze eggyé vagy a magánszemélyesből csinál egy vállalkozásost?
Aki tud vmit, légy szíves segítsen, mert teljesen kétségbe vagyok esve. Rengeteg időt és energiát öltem már az oldalamba, nem szeretném, hogy elvesszen. -
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #13442 üzenetére
Public bizony, na mindegy.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
Ha egy public bejegyzés alá kommentelek, akkor az az adatlapomon is public-ként fog látszódni, vagy érvényesek rá a listás beállításaim, tehát az acquaintances listán lévő ismerőseim nem látják majd?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Egy civil szervezet korábban személyként létrehozott fiókjába való bejelentkezéskor automatikusan oldallá konvertálási folyamatban kezd. Sajnos ez a folyamat "Hiba történt az Oldal elkészítése során." hibaüzenettel megakad a jelszó megadását követően. (több gépen, többfajta böngészővel is próbálkoztunk).
Emiatt a fiókba nem lehet bejelentkezni.
Elkezdtem keresni hol lehet felvenni a kapcsolatot, hogy jelenteni lehessen a problémát, de felhasználói fórumot és tartalmi problémával kapcsolatos jelentési részt találtam csak.
Jó lenne egy ötlet, hogyan lehetne jelezni az üzemeltetők felé, hogy a fiók konvertálás hibája miatt használhatatlan a "szolgáltatásuk"
read-only mode on the forum
-
Ted_Beneky
senior tag
Sikeresen eltüntettem valahogy a legfelső sötétkék csíkot tegnap a Facebook oldalamon, azt amelyiken az értesítések vannak. Hol lehet ezt visszaállítani? (legújabb Mozilla Firefox)
Köszi!Csillagkaput a Csillag térre!
-
fmx
aktív tag
Sziasztok,miért nemtudok nyilvànosan posztolni?Nincs olyan opció.
-
VIBO
őstag
Sziasztok
FAcebook hirdetés kupont lehet szerezni vhol mostanában?
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Egy eléggé fura, hihetetlen problémával fordulok hozzátok.
A gond a következő:
Adott 2 gép, ha az egyiken bejelentkezek a facebookomba és böngészek benne, a másik gépen pedig valami online játékkal játszanak akkor a játékban gyakran jelentkezik nagy ping hosszú másodpercekig.
Ha a facebookomból kijelentkezek és az öcsémébe jelentkezek be és ott böngészek, akkor a másik gépen a játék alatt semmi probléma nincs.A probléma akkor is fent áll, ha egy gépen jelentkezek be a facebookba és böngészek valamint ugyan ezn a gépen játszom is.
A lényeg:
Most csak 1 PC megy. firefoxban facebook van megnyitva, ablakos módban fut a játék, és a windows erőforrás figyelőjét is elindítottam. A monitoron úgy helyeztem el a dolgokat, hogy jól látható legyen a játék ping mérője, valamint a windows erőforrásfigyelő, a facebook fut elkezdek böngészni benne, de le tettem asztalra amint magas pinget észleltem és fényképeztem. A magas ping 300-600 körüli értéket jelent.
Ha az én facebookomba vagyok bejelentkezve, szinte azonnal jelentkezik a probléma egy kis böngészés után.
Jobb felső sarokban piros a jelző, ha rávittem volna az egeret akkor kiirja számszerűen a magas értéket.
Kép:Aztán, mindent hagyok, de facebookból kijelentkezem és bejelentkezem öcsémébe.
Az öcsém facebookjában böngészek, akármit csinálok, nincs ekkora ping emelkedés, legmagasabb ping 80
körüli, az alap ping 40. Több percig néztem.
Kép:Ezután visszalépve az én facebookomba megintcsak kapom a magas értékeket...
Amit az első képen bekarikáztam hálózati aktivitás, nem biztos hogy releváns, mivel mindkét képen 500 körüli az érték ennek ellenére az egyik képen magas a ping, a másikon nem.Megfigyelhető továbbá hogy az első képen a firefox feltöltési értéke (küldés b/s) jóval magasabb mint a 2. képen. Valamint a késési idők a 2. képen jóval alacsonyabbak mint az elsőn.
Egyszerűen nem értem, hogy 2 facebook account között ilyen szinten mi lehet a különbség hogy az egyiktől játszhatatlan lesz egy játék a másik viszont semmi gondot nem okoz.
Ötlet?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Silverr
aktív tag
-
bigdady
nagyúr
Hali
Hogy tud valaki ugy postolni (ismerosom ismerose, aki nem ismerosom) hogy en nem tudom lajkolni csak share gombom van?
-
YM
senior tag
Hogy dönti el a facebook, hogy melyik like-okat, illetve commenteket osztja meg?
Azt nem lehet beállítani h ha csoportba írok, azt ne dobálja ki?
-
törölt tag
válasz Mister_X #13428 üzenetére
Pár éve már előjött ez a mód, akkor abbamaradt, most újrakezdte... Én sem tudom ezt elképzelni... az merült még fel hogy hogyan láthatja az ismerőseit valaki... megnéztem, megvan osztva 3 nyilvános kép és ennyi... ismerősei közül meg azt látom aki nekem is ismerős.
Ergo egy random idegen nem láthatja az ismerőseit max akkor ha neki is ismerőse... hacsak valamelyik ismerősének nem törte fel a facebookját és nézte meg... de abból is csak azokat látja amelyek közösek.
Pár éve tök más volt az élethelyzete meg mindene... közös pont se igazán van. Az ijesztő inkább az hogy látszólag csipegeti össze az információkat róla, social engineeringes módszerekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz #16741888 #13427 üzenetére
Szerintem eleve irl ismerősre kell gyanakodni, akit sikerült alaposan megbántani vagy átcseszni. Nem tudok elképzelni olyan nolofer majmot, akinek az a hobbija, hogy nyilvános név és kép megléte esetén így cseszegessen egy random nőt.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
törölt tag
Sziasztok, lenne egy Facebookos kérdésem, de lehet nem ez a megfelelő topik, ugyanakkor kérném a segítségeteket/ötleteteket mit lehetne tenni.
Barátnőmet betalálta egy zaklató. Olyan módot választ hogy reggel az ő képével egy profilt, (keres róla egy nyilvános képet) majd ráírogat a pasi ismerőseire, (távolabbiakra) és lehetőség szerint szexuális témára tereli a szót... aztán a beszélgetés után törli a profilt, az értelmesebbnek hamar leesik hogy valami nem jó és felhívják/értesítik... utóbbi időben 5 ilyen ismerős is be lett találva.
Ismerősei nem ismerősöknek le vannak tiltva, ip címet stb. nem sikerült belőle kiszedni.
Egy vonal már van amin elindultunk, de van esetleg ötletetek hogyan lehetne egy ilyen köcsögöt elkapni? Rendőrségi feljelentés természetesen menni fog.
Bármilyen kreatív ötlet jó lehet.
Köszi szépen.
-
Silverr
aktív tag
válasz zsof Nokia #13421 üzenetére
Mutass nekem erre vonatkozóan egyértelműen leirt szöveget. Ilyent nem ir sehol, hogy a tiltó nem fogja látni a tiltottat, csak visszafelé működik.
krizmo_ : erre akartam kilyukadni
-
krizmo_
Topikgazda
válasz buci30 #13411 üzenetére
Szerintem attól függ, hogy a képet nyilvános osztottad-e meg. A te tevékenységeidről iratkozott le, de ha az ismerőse like-ol egy nyilvános képet, ami akár a tied is lehet, akkor mutatni fogja neki, hiszen azt az ismerős likol-ta. És mostanában a facebook igyekszik mindent az emberek arcába tolni, az új algoritmusnak köszönhetően... Az is lehet, hogy a tickerbe teszi, és amikor rá akar kattintani, aki tiltott téged kiírja neki, hogy nem elérhető a tartalom.
[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
-
MadGame
senior tag
válasz Feri1977 #13332 üzenetére
Nálam meg azt csinálja, hogy kiírja, hogy "Látta", aztán meg eltűnik, mintha el sem olvasta volna. Közben meg már egyszer azt jelezte, hogy igen. Most valami appal tiltják, hogy lássam, hogy elolvasta vagy szimplán ez is rendszerhiba?
+1: Közeli ismerősök funkció másnál sem megy?
-
Shingen
addikt
Hali!
Meg lehet nézni az FB, hogy az ismerőseim közül ki nézegeti az adatlapom?
Milyen gyakran?
köszi[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Silverr
aktív tag
válasz zsof Nokia #13413 üzenetére
Én ebben nem vagyok olyan biztos, ne felejtsük el, hogy nem a kérdező tiltott hanem tiltották. Ha nem is a hirfolyamban jelenik meg az arcába rögtön de pl. a percről percben az oldalsávban megjelenhet.
Nagyon sokmindent ki szoktam próbálni két profillal de ehhez már 3 kellene. Másképp ezt is kipróbálnám.
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
buci30
addikt
Ha valaki letiltott engem és én kirakok egy képet az okés,hogy nem látja de ha egy közös ismerősünk amit tudom az volt mielőtt letiltott like-olja akkor látni fogja?
Vagy úgy mivel ő tiltott le semmit így se ..?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Babetta-X
senior tag
Régebben kérdeztem, de újra aktuális lett, szeretnék egy üzenetet lementeni magamnak az FB-ről, kijelöltem mindent, betettem worldbe, de minden egyes üzenet után beszúr egy mondatot, pontosabban ezt:
Hiba!A kapcsoló argumentuma érvénytelen.
Hogyan tudnám ezt world alatt eltüntetni? Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
tomiii.
aktív tag
Sziasztok!
Régen már szenvedtem ezzel, de azóta sem változott a helyzet.
Ha az oldalamon feltöltök egy adott albumba új képeket, akkor azokhoz nem a feltöltés dátumát rendeli, hanem az album létrehozásának dátumát, ezért mindegyik képnek egyesével meg kell változtatni a dátumot, hogy látszódjanak a képek. De csak egy albumnál csinálja ezt.Mi lehet az oka? 7 hónapja ilyen, nagyon irritáló.
-
Mister_X
nagyúr
Üdv!
Minap beléptem a facebook profilomba és megkérdzte, hogy ünneplem-e a névnapom. Mivel a születésnapom karácsony után van, ezért megszoktam, meg is adtam július 21-ét és kipróbáltam azt a funkciót, hogy csak bizonyos ismerőseim láthatják. Persze a felsorolásból kihagytam az egyik ismerősöket és az unokatestvéremet, de nem tudom, hogy hogyan adhatnám őket is hozzá a listához, pontosabban nem találtam semmilyen erre vonatkozó beállítást (névnap). Hol találom?
A segítséget előre is köszönöm!
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Yettel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Filmvilág
- Path of Exile 2
- War Thunder - MMO Combat Game
- TCL LCD és LED TV-k
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest