- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz
Bujdy81 #144896 üzenetére
Nekem nincs túl sok jó tapasztalatom ujjlenyomat olvasókkal, igaz, sok sincs. Ami van, az inkább ugyanaz az olvasó, csak hosszabb ideig használtam.
Az egyik egy billentyűzet kiegészítés volt, chip kártyával kombinálva. Az 100 olvasásból elég sokat dobott el, vagy kellett megismételni az olvasást. Windows logint akartak vele kiváltani, de nem volt az igazi. Ez a kártyán tárolt ujjlenyomat mintához elmentette a login adatokat, és az ujjlenyomatodat vetette össze a kártyán lévő tárolt mintával, amikor be szerettél volna lépni. Na, ez lassú volt, igaz, az utolsó jól működő driver az Windows 2000hez volt, XP alá már ez nem akart települni, szóval ez nem ma volt.
Egy másik a mobiltelefonok ujjlenyomat olvasója volt, ilyenből volt 2-3, amit használtam.Az ujj eléggé "fura". Ha normál bőröd van, és átlagos (városi) környezetben mozogsz, akkor is változik a nedvességtartalma. Néha kiszárad. Ha pl. térköveztünk, vagy kapált az ember, vagy csak odahaza munkát végzek, mondjuk festés, előtte glett, teljesen másmilyen, mint amikor irodában vagyok. Valószínű, hogy ezek miatt az olvastatás ennél a terméknél nem volt százas. A mobiltelefonoké valamelyest jobb volt, de ott se mindig akart feloldani a készülék.
Nem mondom, hogy lassabb, mint beütni egy pár számból álló pin kódot, de tud lassú lenni.A gyíkabb olvasókat meg az ausztrálok verték át a gumimacikkal... szóval ha jól szeretnéd, akkor nem a gumicukorral átverhető olvasót választod. [link]
-
Bujdy81
aktív tag
Köszi az ötletelést, egyelőre a Hi-Sec vonal tetszett meg. A felújítandó panelba úgyis kell új bejárati ajtó, onnan már "csak" kb. 100.000 a felára az okos ajtónak. Vagyis kevesebb, mert egy jó zárbetét is már 30+ ezer Ft...
Az lesz a pilot, aztán ha beválik, akkor hasonló megy a garázsra is.
Mindenképpen szeretném az ujjlenyomatot, mert az a gyorsabb és a PIN-t, mert az meg bárkivel megosztható.
-
Jahno
veterán
válasz
zetor2000 #144880 üzenetére
Egy sufnin belül minek? Főleg ha csak a doboz 50ezer, kell hozzá egy csomó minden és szakértés is? Amúgy tud ujjlenyomatot regisztrálni, van egy csomó relébemenete, meg 24 órásak is ha bármilyen átjelzés vagy tűzjelzés van, akkor tud intézkedni, egy ilyen 24 órás bemenetre lehet kötni az ujjlenyomat olvasóját és kész is. Aztán itt már meg lehet fejteni a világot, hogy milyen fajta legyen, olcsóbb szegmens is egyre jobb, de nálam általában minőségbiztosítás miatt az 1-2 Eurós cuccok futottak belőle.
-
Jahno
veterán
válasz
-NoVa- #144891 üzenetére
Pár hónapja néztem, hogy Nuance-, Kofax- után most Tungsten- lettetek. Ha az vagy akire gondolok, mert szerintem ott maguk sem bírják már követni, csak hasonló a munka és néha más fazon egy tengerentúli feőnök, akinek fogalma nincs a világról, de majd költségcsökkent jól és megmond. Aztán a 6 hónappal ezelőtti feőnök már sehol nincs, csak mi toszogatjuk a taligát ugyanúgy...
-
eattila
őstag
válasz
NauTiLUS_HUN #144890 üzenetére
Az se semmi.
-
npera
addikt
válasz
Bujdy81 #144870 üzenetére
Yale zárat szeretnél? Nekünk ilyen van, csak nem ujjlenyomatos. A miénk pinnel megy vagy RFID taggel. Meg riasztón át mobilról.
-
npera
addikt
válasz
hobizoli #144865 üzenetére
Gyerekekkel most egy eszményi helyen lakunk. Körbe erdő, de a busz 20 perc alatt megy a belvárosba és 3-5 percenként jön. Gyakorlatilag nincs autóforgalom, a gyerekek tudnak bringázni, rollerezni, meg futkorászni. A ház mögött van egy gazos placc (rovarhotel), aztán futóösvények és erdő. A háztól 450 méterre van a suli, egyedül oda tudnak bringázni a gyerekek. A bolt kábé 1100 méter. Inkább bringázom 20 perccel többet, mint hogy felrúgjam ezt az egészet.
-
zetor2000
őstag
válasz
Bujdy81 #144877 üzenetére
Ha az megfelel, a Codefon (nálunk ilyen van a házon) kaputelefonok képesek olyanra, hogy kódot bepötyögöd, és nyit egy zárat. Sok (nagyon) kódot lehet (de nem feltétlen kell) betáplálni. Emellé nem ujjlenyomatot, hanem egy proxy-t lehet még mellé tenni. Nálunk a postás is kapott proxyt, de a szórólaposok végigcsengetik a házat, hogy valaki engedje be őket. A proxy cucc filléres, asszem ilyen 3000Ft körül van sok a kínainál, és ad mellé programozót is.
Ezt valami mágneszárral lehet kiegészíteni, és akkor szomszédod tud jönni-menni, úgy, hogy van nála fejben egy kód, meg a kezében mondjuk egy kártya. Proxy chip az sokféle kialakítású, lehet kulcstartó, kártya, karkötő, nyakörv (házikedvenceknek ésvagy perverzeknek)... Náluk ahogy néztem, van minden, meg ha megkérdezed, szerintem adnak segítséget is, hogy mit-hogy drótozz össze, hogy működjön. -
Jahno
veterán
válasz
zetor2000 #144871 üzenetére
Hagyjuk már ezeket csillogó játékszereket. De legalább occsó. Kíváncsi leszek majd rá, hogy meddig támogatja a jelenlegi telefonok oprendszerét, mikor avul el az app és milyen kínai szerver felől fogják majd nyitogatni. Ide drót kell, akku és kész.
Most anyósnál felmerült, hogy nyitni kellene a kertkaput, de pont fordítva nyílik, mint ahova értelmesen oda lehet kábelezni a mágneszárhoz. Síkmágnes meg csak a villanyszámlát tekeri. Kicsit hümmögtem, aztán hagytam fenébe az egészet. Környéken értelmes cég sincs aki megoldaná én max. olyat ismerek aki rendesen megkéri az árát, az sógoréknak nem lenne megfelelő meg biztos menne valami anyázás így vittem többféle mágneszárat mert éppen lebontottam vagy 3 komplett rendszert (soros vackok is már IPre mennek), nyomógomb, vezérlés ott van dobozban, aztán most várunk.
-
Jahno
veterán
válasz
Bujdy81 #144877 üzenetére
Kínai cuccból Ali tele van kittel, de idehaza is n+1 verzió, ha az ujjlenyomathoz nem ragaszkodsz, akkor szomszédnak adhatsz egy fityegőt is és kész. Mindenki azt hiszi, hogy az alap 10 darab milyen sok, közben nem is :-P PINből meg sokat ki lehet adni.
Síkmágnes precízebb, de szerintem sokat zabál. Ezt a mágneszárat ismered irodákból is, azért el tud mozogni és szorulni, ajtó megnyom, aztán húz, de kb. ennyi, érdemes egy jobb tápot adni meg épületen kívülre B terv, hogy ha minden is lerohad akkor adsz 12 voltot a vezetékre és kinyílik.
-
Bujdy81
aktív tag
válasz
Jahno #144876 üzenetére
Itt jó a kínai is, mert nem a házba vezetne, hanem a garázsba, ahonnan max. a felsőmarót lehetne ellopni (most azt sem!
).
Szóval nem baj, ha kínai szoftvere van, vagy csak simán Google Home-mal nyitható. Az lenne a lényeg, hogy az errejáró alkalmi tolvaj ne tudjon bemenni, de ha szomszédnak kell egy 32/600 fúrószár, vagy átjön kutyát etetni, akkor be tudjon jönni és ne kelljen kulccsal faszkodni...
Bár a városi lakásba, amit albinak adnánk ki, lehet, ott is ilyet használnánk...
-
Jahno
veterán
válasz
Mágneszárral bármit át lehet alakítani, biztos van olyan méretben ami a meglévő helyére bemegy. Beléptetős/biztonságtechnikais cégeknél, de lehet nem lesz egyszerű menet így egy darabosra. Ujjlenyomatosat szoftver nélkül még nem láttam és egy jobb olvasónak is megkérték az árát.
-
blueboi69
őstag
-
zetor2000
őstag
válasz
Nem ujjlenyomatos, de PIN kódos meg applikáción keresztüli nyitás, új ajtó vásárlása nélkül lehetséges, a napokban láttam a TheVR csatornán: [link]
Elképzelhető, hogy ennek a gyártónak van ujjlenyomatos is, csak ebben az adásban erről nem volt szó.
Szerk:
A keypad 2 vagy jobb már tud ujjlenyomatot is kezelni. [link] -
Bujdy81
aktív tag
Szeretnék olyan ajtót, ami ujjlenyomatos és PIN kódos nyitást is tud. Tudtok ajánlani helyet, hogy hol keressek? Illetve vajon meglévő ajtót át lehet alakítani ilyenre?
-
Sipi-
őstag
válasz
NauTiLUS_HUN #144860 üzenetére
Azt mondta, hogy 42-45 éves kora körül valószínűleg. Idén lesz 43.
-
npera
addikt
Ma az algériai kolléganő vitte azt a meetinget, amit én szoktam. Szépen "zöldítem kifelé" a pontokat az Excel táblában, ami az open issues. Rilízeltem az utolsó in work doksit, ami egy követelmény egy kenő- és hűtőközeg tekintetében. Innentől már lehet másnak dolgozni vele, ha módosítani kellene. Meg van rendelve a torta péntekre (I will never recover financially from this) és leadtam az időriportot is. Még annyi van hátra, hogy péntek 12:00-tól le tudom adni a számítógépet és a mobilt. Onnantól kezdve csak ülök majd a sarokban, és várom, hogy kitörjön a 14:00 és elkezdődjön a búcsú "fííííka".....
Főnöknőnek beküldtem a búcsúlevél piszkozatát, ha valami nem oké, akkor még szólhat. Holnap kiküldöm a részleg mail listájára.
Hétfőn busszal megyek az új helyre, mert 8-ra megyek és 7-től már nincs parkoló. Utána tudok majd bringázni. 45 perc egy irányba, kábé 14,5 km lesz. És közel 100 méter magasságban.
Nagyon fura érzés, 13 évet hédereltem a mostani helyen.
-
npera
addikt
válasz
NauTiLUS_HUN #144861 üzenetére
-
npera
addikt
Bontott Csirke Avatát leszedő videóját láttátok? Jót küzdöttek.....
-
NauTiLUS_HUN
tag
npera beállsz egy háborúpárti cégbe?
-
npera
addikt
válasz
blueboi69 #144852 üzenetére
Találtam neked 3000 kV-s motort. 1404-es méret. XING teljesen jó cucc, unibody a harang. Ebből veszel párat és lesz elég motorod csapatni.
Következőre úgyis majd felakadsz egy fára, aztán a turtle móddal elégeted az ESC egyik sarkát és akkor majd azt kell cserélni....Vagy az FC-ben megy haza a gyro. Ez egy ilyen sport.
-
npera
addikt
válasz
blueboi69 #144852 üzenetére
Uuuuuu....
Ha AIR-mode van és úgy armol és valaki hozzányúl, akkor az kábé olyan, mint egy leopárd ami megvadul. Én próbáltam levett proppal mozgatni 5"-os gépet úgy, hogy szigszalagból csináltam kis "zászlókat" a motor tengelyén. Azzal próbálta magát korrigálni és ráhúzta a motorfordulatszámot, ahogy mozgattam. Elég komoly tiszteletet teremtett bennem még így is.
Igazából kellene spotter, aki nézi, hogy mi van és armolás csak akkor történik, ha nincs senki a közelben. Amikor a kis 3"-os nyüzügékkel repülök, akkor ha a gyerek a közelben van, akkor nem lehet 3 lépésnél közelebb és ha macska is van a közelben, akkor a lányom a spotter....
-
blueboi69
őstag
válasz
npera #144851 üzenetére
Igen, pont ezt beszéltük haverral, mesélte, hogy az 5"-os kvadja esett le tőle kb 30m-re és épp arra járt egy biciklis, aki valamilyen okból felvette a drónt, ő meg közben armolt. Az volt a szerencse, hogy a bringás vagy addigra lerakta vagy ő azonnal disarmolt is, de ott a bringásnak elég nagy szerencséje volt.
A forgást értettem, mert gondolom ezt nem tudom előre tesztelni, hogy melyik vezeték melyik.
Ahh eléggé bosszantó, így 1év után repülni és ilyen csúnyán kivégezni ezt a motort, mikor semmi baja... mármint mechanikusan a tengelynek -
npera
addikt
válasz
blueboi69 #144849 üzenetére
Ha véletlenül fordítva forog a motor ahhoz képest, hogy mit szeretne az FC, akkor "megvadul" a kward armoláskor, de az FC érzi, hogy runaway van és majdnem instant lezárja a motorokat. De azért annyi időre megy a cucc, hogy csinál egy elég meglepő és néha ijesztő ugrást a földről.
Ha az FC iránya rossz vagy egy (vagy több) motor fordítva forog, akkor ez történik.
Motor irányát csak levett proppal ellenőrizd az asztalonl mert ha rárakod az akksit és felpörgeted a motort Betaflightból akkor nagyon durván össze tudja karmolni az embert. Vannak képek neten, inkább nem linkelek a tartalom miatt...
-
npera
addikt
válasz
blueboi69 #144843 üzenetére
Ah
Tűzkeresztség, úgy hívják ezt. Nézd meg a kv-t, asszem 1404-es motor van rajta.
Ez az?
Motor: NIN V2 1404-2750KV
-
npera
addikt
Flat Earth csávó csinál egy kísérletet, ami bizonyítaná, hogy a Föld lapos. Erre nem pont a fordítottja derül ki? A csávó teljesen meg van zavarodva....
-
Sipi-
őstag
22-én rendeltem pár cuccot az Aliexpress-ről, most jött a levél az Expressone-tól, hogy megérkezett hozzájuk, holnap kihozzák.
Tegnap is rendeltem pár dolgot, kíváncsi vagyok azok mikorra érnek ide. -
blueboi69
őstag
Na, gondoltam ma kimegyek drónozni egy haverommal, erre első fél percben sikerült nekimenni egy faágnak, hogy az egyik motorból kitépte a prop a vezetéket, sztem nem javítható
ez a tekerecselésből jött ki kb. 3 vezeték van, abból 2 kijön a motorból, a harmadikat látni sem látom, hogy honnan szakadt ki.
Nézhetek egy másik motort vagy eladom az egészet a picsába -
zetor2000
őstag
válasz
Jahno #144840 üzenetére
A fogyasztás nem egyenlő, hogy megvettem, én sem iszom meg havonta ezeket. Van 2-3 üveg, amit kiontottam, azt majd kopik. Van, ami belemegy sütibe, fagyiba, kólába, mert másra igazából nem jó (pl. Flor DeCana Gran Reserva 7yr), meg persze van, ami a héten belül elfogy, mert annyira jó.
Cserébe nem nagyon dohányzom (évi ~20 szál szivarka, ha elmegy, asszem 2200Ftért vettem utoljára a 20 szálast, ~2 éve ), és egyéb más hülyeségekre is ritkábban költök.
Bár a NASon nagyon piroslik a telítettséget jelző led, és ~5 évesek lesznek idén a tányérok, amik forognak benne, a cucc meg a jóég tudja, de a lemezek előtt vettem használtan pár hónappal. -
Jahno
veterán
válasz
zetor2000 #144829 üzenetére
Be is baszna ilyen fogyasztás. Amúgy nálam is jelentős összeg megy el ilyesmikre hét közben kis kiadásonként (szeptermbe-május közt alapban hétfői kocsmakvíz....), de pont ezért sajnálom is a lóvét egy jobb üvegre, mert pikk-pakk elfogy és értelme nincs. Hétfői kvízen néha benyeltem egy pálinkát vagy rumot, aztán a jobbféle márkákat ott sem erőltettem 4-6ezer/pohár árfekvéssel.
Max. sógorral ha most X évente sikerül összefutni, akkor valami rendesebbet beszerzek és kb. ennyi.
-
Jahno
veterán
válasz
-igu- #144827 üzenetére
Én még ritkábban, de akkor meglesem mert az olyan. 1 éve kollégánál vendégeskedtünk, vittünk közösen egy üveg Diplomaticot kezdésnek. Eddig nem nagyon nézegette a rumot, nem is értette. Aztán ez az állapot hirtelen megváltozott.
Tanyán a fagyóban most egy Jéger van bent.
-
eattila
őstag
válasz
-NoVa- #144833 üzenetére
Ez a verse comp amugy kenyelmes nagyon. Fix nyeregcsovel meg se erzek benne 65km-t.
Csillapitos nyeregcsovel igen.Ami neked van is egyenes. Az is jo. Nekem ez a nagyon ivelt nem tetszik.
De rendeltem popec ragasztot, hezagtoltesre is jo. Majd azzal adok a verse comp szajanak. Addig meg felraktam a gyarit. Remelm az kussban lesz
-
eattila
őstag
-
npera
addikt
válasz
eattila #144826 üzenetére
Én vennék egy Selle Italia nyerget. Fehér vagy fehér és piros színűt :wub:
Mondjuk ezt, bár a színe fekete...
-
zetor2000
őstag
válasz
-igu- #144827 üzenetére
Én havi ~2 üveget veszek, amikor épp érkezés van rá. A sarokszám az anno egy 40E Ft-os keret volt, mert a "jobbak"/drágábbak is férjenek bele. Ez eddig inkább a 2 üveget takarta be, mint egy palackot, de lassan-lassan ott tartok, hogy a 20E Ft feletti/palack sáv jön, és itt akkor talán több lesz a maradandóbb, mint alatta. Ez évi 10-18+ üveget eredményez, és ez már azért látható összeg. Évi félmilla piára azért az olyan, mint másnak a cigaretta, vagy a ... hobbija.
-
eattila
őstag
Tényleg az ülésem nyekereg! Mit javasoltok? Még nem szedtem szét, de lehet kéne. Volt már ilyen valakinek?
-
zetor2000
őstag
válasz
A. Crowley #144821 üzenetére
Na, ahol ilyesmi rum akad a pultban, azért az nem rossz hely, ha meg kedvezményt is adnak rá, akkor pláne.
-
-igu-
veterán
válasz
A. Crowley #144821 üzenetére
Matusalem eléggé jó cucc.
-
A. Crowley
tag
válasz
zetor2000 #144813 üzenetére
Mi voltunk olyan buliban, ahol csak Matusalem rum volt, amikor a második üveget nyitották meg nekünk (elmondásuk szerint nem szoktak kérni rumot), akkor már inkább deci volt a feles, és még kedvezményt is kaptunk. De egyikünk sem volt becsűrve a végén, érdekes tapasztalás volt.
-
-szabi-
addikt
válasz
eattila #144774 üzenetére
Korábban csak olyan bringám volt azzal van némi tapasztalat.
A mostani hidraulikus tárcsafékes még nem kellett piszkálni, de most hallás alapján meg kellene néznem.#144759 Phülöp
Az szép, ekkora távnál én már nem biztos, hogy le tudnák szállni a bringáról, sanszosabb egy kontrollált oldalra dőlés. -
zetor2000
őstag
válasz
A. Crowley #144812 üzenetére
Mindegyik iható, bár nekem a 6 évestől felfelé kezdett el igazán ízleni. A 3 éves nem hagyott túl nagy nyomot, a 6 éves az olyan, hogy "ezjóez", a 9 éves olyasmi, hogy "nnnna! ez!", a 12 és a 15 éves ehhez meg már nem tesz ízben annyit hozzá, mint amennyivel többe kerül.
A 15 éves most kopik, de lassabban, mint a szokott, mert beütött a nyár, meg voltam pár koncerten, ahol volt sör is, (meg van/volt Tanduay), meg Takamaka kókusz... Állítólag ez is rum alapú, de ilyen likőr féle, itatja magát, de inkább koktél alapanyag, mint önálló fogás. Nagyon "csajos", de ezeket igazából a pasasok szeretik, a BP Parkban a Belga koncerten asszem 3 is fogyott... (én egy kört kértem, de már ittam addig valamiket. sörfeszt volt a Corvin sétányon, és a Pavilonnál találkoztam ismerősökkel... aztán Park, ott volt egy társaság, akikhez csatlakoztunk, és ők is kértek mindenféléket. Én ezek után kértem egy kör ilyet, meg asszem 3 sört.)Fasza kókusz cucc!
Szóval ez most lassabban kopik, "mint szokott". De következőleg megcélzom ezt a Maskarát, hátha "nagy duzzogva" el fog fogyni. -
zetor2000
őstag
válasz
A. Crowley #144809 üzenetére
De, csak a Don Papa szerintem drága a Demon's Share-hez képest. Ebből nekem a 9 éves az, ami szerintem ár/értékben oké. Ráadásul a Don Papa féle íz az, amit keresek a rumok terén. A Demon's Share olyasmi, árban viszont jobb, ergo nekem a pszichém finomabbnak veszi.
3-4 üvegen összejön egy +üveg, ami azért nna.
Amúgy ez is finom, meg a Ron Millenario (ebből most láttam valami szép üvegest), meg biztos van még, ami finom volt, csak nem jut hirtelen eszembe. A Tanduay meg olyan volt legutóbb, hogy az ugyan nem ennyire édes-puncsos, de rumnak tisztességes, és árban meg alatta van/volt a többinek. A Zacapa meg olyan volt, hogy hátizé... annyiért nekem nem adott kiemelkedőt, de az eddigi egyik legdrágább volt. -
A. Crowley
tag
válasz
zetor2000 #144808 üzenetére
Szoktam, de nem tudom megjegyezni úgysem.
Néha még azt sem, hogy éppen kivel mi történik, csak próbálom felidézni az avatar-t és hogy vajon milyen név tartozik hozzá.
Nem volt a Kaufland-ban Don Papa, úgyhogy gondoltam, teszek ezzel egy próbát.
Meg asszem te nem Don Papához hasonlítasz, így nem tudom, hogy amiket írsz azt hova tegyem a skálán. -
zetor2000
őstag
válasz
A. Crowley #144803 üzenetére
Ha a "rumnapló" beszámolóimat olvasod, abban ez nem szerepel, mert ez már régen megvolt, amikor abba belefogtam. Amellett, hogy iható, nem drága.
Nekem egy másmilyen íz tetszik, de amikor év végén 7990 Ft volt a közértben, akkor azért vettem én is egyet.
-
npera
addikt
válasz
Bujdy81 #144791 üzenetére
Qnadam már megválaszolta. Hibridnél pont van értelme váltogatni. Teszem azt feltöltöd otthon, aztán mész 50 km-t autópályán, ahol kár kimeríteni, de utána jön országút és város, ahol viszont külön jó az elektromos része. Akkor lehet gombnyomásra átrakni. Itt menüben kell püttyögni. Régen erre volt 3 gomb.
Teslán semmi ilyen funkció nincs, ott él az 1x beállítod és el is felejted a beállítást elv.
-
A. Crowley
tag
Hétvégén volt konfirmáció, és vettem egy ilyet:
Meg kell mondjam, finom. Nincs benne az az alkohol íz, mint ami a zöld Diplomaticoban.
Bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Commodore 64
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó