- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz
Bujdy81 #144896 üzenetére
Nekem nincs túl sok jó tapasztalatom ujjlenyomat olvasókkal, igaz, sok sincs. Ami van, az inkább ugyanaz az olvasó, csak hosszabb ideig használtam.
Az egyik egy billentyűzet kiegészítés volt, chip kártyával kombinálva. Az 100 olvasásból elég sokat dobott el, vagy kellett megismételni az olvasást. Windows logint akartak vele kiváltani, de nem volt az igazi. Ez a kártyán tárolt ujjlenyomat mintához elmentette a login adatokat, és az ujjlenyomatodat vetette össze a kártyán lévő tárolt mintával, amikor be szerettél volna lépni. Na, ez lassú volt, igaz, az utolsó jól működő driver az Windows 2000hez volt, XP alá már ez nem akart települni, szóval ez nem ma volt.
Egy másik a mobiltelefonok ujjlenyomat olvasója volt, ilyenből volt 2-3, amit használtam.Az ujj eléggé "fura". Ha normál bőröd van, és átlagos (városi) környezetben mozogsz, akkor is változik a nedvességtartalma. Néha kiszárad. Ha pl. térköveztünk, vagy kapált az ember, vagy csak odahaza munkát végzek, mondjuk festés, előtte glett, teljesen másmilyen, mint amikor irodában vagyok. Valószínű, hogy ezek miatt az olvastatás ennél a terméknél nem volt százas. A mobiltelefonoké valamelyest jobb volt, de ott se mindig akart feloldani a készülék.
Nem mondom, hogy lassabb, mint beütni egy pár számból álló pin kódot, de tud lassú lenni.A gyíkabb olvasókat meg az ausztrálok verték át a gumimacikkal... szóval ha jól szeretnéd, akkor nem a gumicukorral átverhető olvasót választod. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- A rend őrei
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest