- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
zetor2000 #144871 üzenetére
Hagyjuk már ezeket csillogó játékszereket. De legalább occsó. Kíváncsi leszek majd rá, hogy meddig támogatja a jelenlegi telefonok oprendszerét, mikor avul el az app és milyen kínai szerver felől fogják majd nyitogatni. Ide drót kell, akku és kész.
Most anyósnál felmerült, hogy nyitni kellene a kertkaput, de pont fordítva nyílik, mint ahova értelmesen oda lehet kábelezni a mágneszárhoz. Síkmágnes meg csak a villanyszámlát tekeri. Kicsit hümmögtem, aztán hagytam fenébe az egészet. Környéken értelmes cég sincs aki megoldaná én max. olyat ismerek aki rendesen megkéri az árát, az sógoréknak nem lenne megfelelő meg biztos menne valami anyázás így vittem többféle mágneszárat mert éppen lebontottam vagy 3 komplett rendszert (soros vackok is már IPre mennek), nyomógomb, vezérlés ott van dobozban, aztán most várunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest