Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueboi69
senior tag
Én péntek óta dögrováson vagyok. Elment a hangom, aztán az erőm is, köhögök, lázam van időnként vagy simán hőemelkedés. Ágyat nyomtam egész hétvégén, most is már csak azért ültem kicsit a gép elé, hogy ne fájjon a derekam.
Holnap felhívom a dokit, lecsekkolom az életbiztosítást... -
npera
addikt
válasz eattila #132395 üzenetére
Megcsináltam a regisztrációt. Fel van töltve minden, CV, motivation letter és kitöltöttem az adatokat. Erősen koncentrálnak arra, hogy legyen svéd állampolgárság és a többi esetleges állampolgárság is le legyen jelentve. Gondolom lesz valami security screening is.
A finn kolléga felesége 3 főnökkel is beszélt, van érdeklődés és alighanem tripla interjú lesz, aztán majd onnan látjuk meg, hogy mit merre és hogyan. Most várom a hívást
Közben itt PI planning megy holnap, holnapután és utána.
Úgy érzem, hogy most durván belecsaptam a lecsóba, elindult a gépezet és most már inkább utas vagyok, mint masiniszta az interjúig legalábbis. Ott majd lehet dialógust folytatni reményeim szerint.
-
veterán
válasz NauTiLUS_HUN #132181 üzenetére
dánke. eszembe nem jutott volna a google-nek fütyörészni
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz A. Crowley #131944 üzenetére
köszönöm! egyelőre megnézem az itinert, amit a vendéglátóm írt nekem, aztán lehet hogy kérdezek
hanyas vagy, te disznó?
-
npera
addikt
Jött egy levél, a kisfőnök anyu berakott ajánlott pályázónak az egyik rendszer melóra. Akkor vélhetően arra kell pályázzak, hogy a formalitás meglegyen, aztán utána az interjún lehet specifikálódni és személyre szabni a dolgokat.
-
zetor2000
őstag
válasz npera #132378 üzenetére
Ach! Mondom én! Mechanikus ECUhoz mechanikus kompjúter dukál...
Gondolom, azok a dolgok, amik belelógnak a motortérbe, azok valami hidraulikus / bowdenes megoldások, csak semmi elektronika.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
npera
addikt
-
npera
addikt
válasz MrSealRD #132361 üzenetére
Még semmit nem tudok kábé. A finn kollégám ott dolgozott kábé 10 évet, a felesége pedig projektfőnök ott most is. A kolléga tudja a feleségétől, hogy tűzzel-vassal keresnek olyan enbert, aki a komplett rendszert érti és tudja tesztelni. És egy ilyen pozícióra ácsingózok én.
A folyamat elvileg (!) annyi, hogy most kreálnak egy pozícióra kiírást, ami mágikus módon pont az, amit ők is keresnek és amit én is keresek. És akkor a fogaskerekek egymásba fordulnak, aztán kézen fogva sétálunk a naplementébe
Komolyra fordítva a szót: pontosan nem tudom hogyan gondolkodnak, de a study tour alatt már nagyon felfigyeltek rám és ajánlották is, hogy tessék csak nyugodtan pályázni.
A kollégáim előtt meg is kérdeztem viccből, hogy mikortól lehet kezdeni, mert érdekel. Mivel elég laza a csoporton belül a hangulat, ezért szerintem nem vették komolyan. Tehát még nem tudják, hogy én már kifelé tendálok.
Jövő héten PI hét lesz, szóval mindenki vértolulásos agygörccsel fog terverzni a következő 12 hétre. Én ma elküldtem a CV-t és motivation lettert, amit a kisfőnök anyu és a menedzsment át tud nézni, aztán ha minden jól megy, akkor 1-2 héten belül lehetséges valami személyes interjú. Meglátjuk. Előre nem akarok inni a medve bőrére.
Őszintén összeírtam, hogy miket tudok, meg a finn kolléga is mesélt a feleségének rólam természetesen. Szóval nem zsákbamacskát vesznek.
-
npera
addikt
Wizard lehet jóváhagyja
A tegnapi sütögetés során volt pár kisebb húscafat, amiből "mini steak" keletkezett. Az egyikből lett a vacsorám...
-
-igu-
addikt
válasz blueboi69 #132363 üzenetére
Csinoska. Grat hozzá.
#falusi blog
Néhány emberórát beleraktam múlt héten a kertbe, sikerült egy kb. 10nm-es részt a kerítés mellett újra birtokba venni.
A farönkökkel birkózás finom volt, viszont a dokik jó munkát végeztek a sérvműtétemkor.5 tő mindenféle málna +2 egyéb bogyós.
Kicsit odébb volt egy virágágyás, nem győztem kerülgetni a fűnyíróval, az mostantól nincs. Lesz majd helyette pázsit ott is, de az még odébb van. Az új málnaágyás szélénél volt egy fa palánk (annak az egyik oszlopa még a helyén van), azt is sikerült eltirholni.
Amitől szép ez az egész, hogy a talaj az agyag, alatta szikla, és RENGETEG gyökér. Vennem kellett pár zsák termőföldet (6 köbméter), hogy legalább a fű megmaradjon majd, meg persze a málna. A gyökerek kiszedéséhez csákányt nem tudtam venni, nem egy nagy bányász nép a finn, nem ismerik. Van helyette rautakanki, meglepően hatékony,miután az ember megtanult vele célozni.
A legelső képen látszik az az agresszív zöld dudva (podagrafű, ahol egyszer megtelepszik, ki se lehet irtani), ami miatt teljes talajcsere volt szükséges. Mivel az öreg talaj fertőzött ezzel az invazív gazzal, nem vihettem ki az erdőbe, hanem be kellett zsákolnom és pénzért elvitetnem a kiszedett földet (4 köbméter).
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Jahno
veterán
válasz blueboi69 #132366 üzenetére
Rosszul használta, X. Látod a farkasnak meg a többinek évekig működik önellátóan, viszont ott általában van térerő és nincs mínusz sok. Műholdhoz közelebb volt, mint mi az biztos
Itthoni alap mobilos meg Googlés követés is néha megakad, ha valaki figyeli akkor látja, vagy pozíciót ugrik. Most még valamikor ha ráérek azt fogom tesztelni, hogy ha órákat torpogunk egy helyben akkor hány kilométert hajt bele a pozíció ugrálása.
Futtában néztem a felszerelés kistáját, de elsőre nem láttam, hogy a GPS modul mivel kommunikál, meg minek vitt Samsung telefont fotózni filmezni, az tökre nem oda való de hát nem értek én ehhez :-D Írása szerint nem sokat tesztelte előtte, szóval bármi lehetett, egy értelmes cuccot bekapcsolsz és működik 10 napig vagy örökké, ezekkel a konzumer fosokkal bármi lehet, eldobja a BT kapcsolatot, magába fordul a szervíz, akármi de akár júzer error is. Vagy már nem kap levegőt, családjának küldeni akar egy szívecskét és kikapcsolás lett belőle.
Kép alapján Iridiumos a cucc, azok ott azért nem szarok. Már amennyire kép alapján el lehet dönteni, de biztos van n+1 blog ahol megírják mit érdemes és n+2 ahol az ellenkezőjét magyarázzák, ez ilyen :-D
Repülésnél is ment itt a vita, hogy nincs valami beépítve, meg fos kisipari Garmin meg ilyenek, akkor is írtam, hogy ismerősök olyat is használnak repülőben is, mindenben, meg Everestnél is, de tudják hol a helye és mire való.
Ezt mutattam akkor is (haver "irodája"), ott a Garmin, nincs azzal baj az orosz repülőben sem, berakják, hatékony, műxik. Igaz ezt a helikoptert nem sokkal később lelőtték.
Utána kellene járni a cuccoknak és szokásoknak, nem lennék meglepődve ha azért tették oda, mert szponzoros cucc és nem a legjobb választás miatt, ismerősök sokan meg lehet nem véletlenül fejlesztenek maguknak ilyesmi cuccokat, az összes előnyével és hátrányával együtt.
-
MrSealRD
veterán
válasz npera #132358 üzenetére
Lesz interjú, vagy hogy néz ki a felvételi process?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
npera
addikt
Friss CV készen, motivational letter készül. Kezdek izgalmi állapotba kerülni
-
Jahno
veterán
Na, ne másszunk akkora hegyet, most megint nézegetek 1-2 bicajtúrás gyagyásat. 10 hónapos kerülés:
"Egyértelműen ez a 100 km átmérőjű kiszáradt sós pocsolya győzött meg arról, hogy Dél-Amerika lesz az úti cél. Egyedül tekerni 2 napot a semmiben viszonyítási pontok nélkül leírhatatlan érzés. Kb mintha egy muslica elvesztené a ballagásra kapott fülbevalóját egy A0-ás fehér papírlapon, na akkora vagy.”
Jó gyerekek ezek is, bár néha ezt sem teljesen értem: [link]
-
-NoVa-
addikt
Earbud építős első USA visszajelzés:
"You might have made me a permanent flathead convert. These are absolutely phenomenal. Fast punchy bass, nice meaty mids with no smearing and no shouty upper mids or sibilant highs.
These are in the ball park of my Senny HD600s. A Major Compliment imho..!" -
-
Samott
addikt
válasz Jahno #132327 üzenetére
De en nem vagyok hulye. Miert mennek oda ahol az emberek fele ott marad? Ennel meg az oroszrulett is "biztonsagosabb". Es azt se jatszom, mielott meg ezt is tulgondolnad...
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
-igu-
addikt
válasz Grillo #132344 üzenetére
Irtom, mert rühellem, hogy tele van vele a pázsit.
Van vmi kétszikűre való vegyszer, csak még nem leltem meg finnül.
Most a sok sárga virág helyett lukakkal van tele a gyep. De azok csak akkor látszanak, ha direkt nézem.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Jahno
veterán
válasz blueboi69 #132336 üzenetére
Maréknyi embernek a csúcs és az útvonal nem mindegy. Persze vannak ilyen nevenincs legendák, amikor pld. szar volt az időjárás, csúcsról letakarodott kb. 6ezer méterig, majd úgy döntött, hogy egész jó idő van, megkerülöm a hegyet és a másik oldalán is felmegyek és vissza. Van ez így. Nem egészen az a szint, mint amikor zsebre vágtam az irodakulcsot aztán csak sík terepen 300 méterre voltam de nem akartam visszamenni vele, meg reggel amúgy is én nyitottam volna a bótot
Mellé persze bazi nagy biznisz és tudomány. Ott állsz sok ezer méteren a táborban, várod a sorod meg azt, hogy a véred sűrűsödjön, azt meg vagy bírja a szív vagy nem, a helyiek meg szedik a lóvét, főzik a kávét, vicceket mesélve szivaroznak. Vagy mittomén.
A sóbiznisz fele meg a sorbaállás, attól függ melyik irányból érkezel, mert Kína felől a könnyebb úton nem annyian szeretnének indulni.
Az mondjuk erős lehet, mikor egy laza tavaszi napon sorba állnak a mászók, mint Lurdy moziban nyitáskor. Amit fentebb írtatok. Az ember azt hinné, hogy ez valami odabasz dolog, közben kb. ilyen sorban mennek, mint amilyen képet wikipédiáról loptam:
Ekkor várólista alakul ki, előtted ha bénáznak és szar alakok vannak, akkor szopolsz és csendben anyázol. Ott a tetején meg vezető kötél van. Fotelből én is elképzelem, hogy megyek és kész, fogom a kötelet, húzom magam, heló :-D
-
Jahno
veterán
-
Jahno
veterán
válasz WiZARD #132338 üzenetére
Persze, aztán próbálj meg nyílegyenesen felmenni csak ilyen laza helyre, mint pld. a Magas-Tátra. Vagy térdig érő gazban csak itt Ipolyban az ártérben, kicsit sem sűrű erdőben, ahol nincs hó és nincs -X fok. Drégely várának nem merek nekimenni
Ipolynál kocsitól A Fáig 10-15 perc a gyaloglós szintidő. Utoljára kb. 15 perc alatt odaértünk, majd miután belefagytunk arra (megnézem a GPS logot ha még van) valami 1+ órás lefárasztós rohadás volt, mire a partig kiértünk a 10+ centis vízben. Igaz nem vagyok sportember, de másik 2 tag segíthetett volna levetkőzni és elég rendesen fel kellett szívni magam, hogy tudjam merre van az előre. És még a kocsi sem indult, de falun voltunk, éjfél után simán megoldható egy melegedő és kávé, aztán jöttem haza. Sárral hóval majd egyszer próbáld ki. Utána beszélhetünk. Felőlem lehet Alföld is.
-
Sipi-
őstag
-
WiZARD
addikt
válasz blueboi69 #132336 üzenetére
Ha megnézed a linken a többi számot, akkor meg kiderül hogy oxigénnel meg kb az nem jut fel aki nem akar.
Volt már a 13 éves lánytól kezdve a 80 éves faterig mindenki, volt aki 24x, összesen 6000+ ember volt már fent a csúcson.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
blueboi69
senior tag
válasz Jahno #132334 üzenetére
Aki palackkal megy, az azért önmagánál van, főleg ha serpa. El tudja sztem dönteni, hogy a másikkal mivan.
Most érted, akkor követik 10m-re mögötte, ha látják, hogy fél órán át nem mozdul akkor megpingetik, hogy wtf.
Ha nincs response, akkor ráadják az oxigént és leráncigálják bárhogyan is. Legalábbis én innen a fotelból ezt látom logikusnak. Azt értem, hogy ott azért nem mozog fürgén az ember, de serpák akik meg felmennek oda heti2x kb azoknak ez majdhogynem rutinmeló. Hegytetőn kb rágyújt egy szivarra és röhög a túristákon. -
Jahno
veterán
válasz eattila #132322 üzenetére
Nem kell megtalálni, aki rövid időn belül nincs, az halott. Ott helyben megy a folyamat rendesen, felment, nem jött le, csókolom.
Dzsungelben és civilizáltabb körülmények közt el lehet lenni 3-73-X napot, itt napszaktól függően a pár óra már kritikus és reszeltek. Nem olyan, mint a vietnámi háború, hogy jogilag máig van egy csomó "eltűnt" személy és jajj. Fenét, ez a vadnyugat nem a kelet.
Mindenki rinyál, hogy miért nem segítenek Neki meg egyebek. Mikor nálam is van 2 korty víz, éppen csak elég az energiám bármire, fogy az oxigén, akkor mi legyen a matek? És még agyban hülye is vagyok a szituációban.
-
WiZARD
addikt
válasz Jahno #132326 üzenetére
Jogos, nem 50%, csak 43,8%. (216an mászták meg eddig oxigén nélkül, 168 halt meg)
Továbbra se érzem összehasonlíthatónak a rendőrök/tűzoltók/stb halálozási arányaival, bér tény hogy azokról nem tudok pontos számot.
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Jahno
veterán
válasz npera #132321 üzenetére
Nem megy el a kép, csak nem fogod fel, hogy mi van. Mint egy félrészeg bedrogozott állapot, hogy nem érted mi van, azt hiszed rend és közben totál káosz, döntés- és koncepcióképtelenség. Van kép, csak nem az. Abszolút érdekes, Te beszélsz, azt hallod vissza magadnak, hogy minden jó, közben összefüggéstelen fasságok esnek ki a szádon. Vagy valami ilyesmi.
Aztán szép lassan elmegy a kép, leülsz "csak egy percre" pihenni és odafagysz, mert elrepült 3 óra. Akkor megy el a kép. De ezt már nem fogod fel. Ha nem is 40 évesen, de ja.
-
eattila
őstag
válasz WiZARD #132325 üzenetére
Ki. Meg a családjával. De inkább a gyerekkel. Mert az nem szólhatott bele, hogy benne van e. Ne értsd félre, én sem mennék. Én sem tudom támogatni/megérteni. De annyifajta egylövés van embereknél, hogy erre nem nagyon lehet mit modnani. Neki ezt a dilit dobta a gép, megszívta.
Az is kib_szik a gyerekkel, aki alkesznek/nőverőnek/családverőnek szül. Meg még sokan mások.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
Jahno
veterán
válasz WiZARD #132316 üzenetére
50%a itt sem hal meg, vagy ha igen akkor nem haknizzák tele vele a világot és nem tudjuk. Ez az oxigén nélküli jaszkarizás számomra elég erős, de valamit fel kell mutatni.
Szerintem az lenne a baj, hogy nem tudjuk hány magyar hegymászó milyen szinten üzemel, mi a nemzetközi vonal. Ha összehasonlítanánk a tűzoltórendőrtűzszerésszel, akkor lehet fura arányok jönnének ki. Meg melyik irány, hány csúcs, melyik útvonal, tök nagy káosz az egész. Néha belemerülök, néha elhagy a téma. Mit hasonlítsunk mivel?
Eddig asszem 6 ismerős maradt ott. Lehet több is, csak elmúlt években elvesztettük egymást és nem tudok róla. Van akivel nem vesztettük el a kapcsolatot, de az igazi hülye és ez a munkája. Csapattal és helikopterrel felviszik valahova 6ezer méter fölé aztán méregeti a tektonikus lemezek mozgását, évenként a fix pontok magasság változását meg ilyesmik. Elvégre egy pesterzsébeti földmérő miért ne ilyesmikkel baszakodjon, érdekesebb és valószínű sokkal jobban fizet, mint valami M31 nyomvonal kijelölése esetleg a szomszéd illegális beépítése, kerítésének dokumentálása :-D
Mint a Hableányos hajós balesetnél, ahol minden szar éppen rosszul állt össze, X halott nagy balhé, ment a megmondás mindenfelé. Előző 50 évben meg hasonló sem volt. Nemzetközi szinten is nagy port kavart, érdekes baleset volt, ahogy 1-1 repülős baleset is, sokan picsognak, szabályokért kiabálnak, közben közúton meg évi 300-500 halálos baleset van idehaza. Vagy amatőr hegymászók, falmászók, ferratások...
Tudja fene.
-
npera
addikt
válasz Jahno #132317 üzenetére
Én még nyomáscsökkenéssel nem ütöttem ki magam, de kocsiajtó élével (!) igen. A blackout idejére nem emlékszem, csak előtte és utána. Szóval el tudom képzelni, hogy ha nincs elég oxigén és belassul az ember, akkor szépen elmegy a kép, aztán vélhetően vissza sem jön többet.
-
Jahno
veterán
válasz blueboi69 #132310 üzenetére
" hogy mondjuk fél órával "
Nézzél szakirodalmat, a fél óra az vége felé embertelen mennyiség. Mellette kell lennie. És még úgy is nehéz eldönteni, hogy rosszul van-e vagy sem. Beszélni is nehéz bár a serpák szerintem baromi tökös és rutinos arcok lehetnek.
Nem tudom már pontosan milyen arányok vannak, de haversrác tán azt emlegette, hogy az utolsó 100 méteres nagyságrend az bőven 2 óra időtartam. Kicsit állva rápihensz 1-2 percet és mész mondjuk 5 lépést. De ha erőben vagy akkor maximum 10et és azt sem tudod merre az előre.
Á, egyszer majdnem kipróbáltam a keszonkamrát is tudományos célzattal, csak nem jött össze. Ami késik nem múlik. Alapban sem vagyok nagy keresztrejtvény fejtő, de mindent is megnéznék, meg utána az elemzést. Itt legalább a földön nagy baj nem érhet.
-
WiZARD
addikt
válasz Grillo #132306 üzenetére
Meghal a tűzoltó/rendőr/katona stb 50%-a munka közben?
Múltkor meggyőztetek arról, hogy egy nemváltós sportoló az dobja el a 20 év munkáját ha váltani akar. Na ez ugyanaz. Ha gyereket akar vállalni akkor felejtse el a hegymászás extrém részét.
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Sipi-
őstag
válasz blueboi69 #132311 üzenetére
Kb. igen, (4,7 km alatt 410 m szint volt az emelkedés, utána meg még kb. 8-9 km lefelé). Ráadásul akkor kicsit hideg volt, kabátot is cipelni kellett. Most pont jó idő volt, nem volt meleg, de sütött a nap is nagyrészt. Amikor megálltunk Dobogókőn, akkor asszony és a gyerek (csak a kisebbik volt velünk) pulóverben fáztak Én pont jól elvoltam rövidnadrágban és pólóban
[ Szerkesztve ]
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
blueboi69
senior tag
Ma én is grilleztem, bár állati fosul vagyok. 3napja nincs semmi hangom, ma délutánra izületi fájdalmak, fejfájás, gyengeség... csodás...
Nyúl alkatrészek:
Csirke fődarab:
Remélem látszanak a képek.
A hegymászó story esetében, Wizard-al értek egyet. Önként ment meghalni, eleve minimális túlélési esélyekkel.
Én tuti úgy indultam volna, hogy mondjuk fél órával mögöttem ott jönne két serpa, akiknél van extra palack meg akármi és ha látják, hogy pusztulok el, akkor megmentenek, aztán 1év múlva retry esetleg. Ha felér és lejön segítség nélkül, akkor megvan a dicsőség, ha meg nem, akkor meg megmarad az élete.
De a saját életénél, családjánál fontosabb volt neki felmászni a hegyre. Hát a faszom.... -
Sipi-
őstag
Ma elmentünk kicsit "sétálni". A kinézett túra egyik értékelése között volt egy ilyen:
"Sajnos nem születtem hegyikecskének, átlagos irodista vagyok, rózsaszín nemdohányzó tüdőkkel. Gondoltam, a "könnyű" tagnek és a korábbi hozzászólóknak lehet hinni, hogy ez egy egyszerű, élvezhető kirándulás lesz, jó az elején kis kaptatóval. Mi az nekem, a másodikon van az iroda... Azon a "kis kaptatón" háromízben láttam meg Jézust, de lehet csak az oxigénhiány okozta delírium volt. Az állatvilág csodás, bár azt hittem ezen a részen nem élnek keselyűk; különleges pillanat volt amikor az említett kis kaptató felénél megjelentek felettem.
Mindezektől eltekintve, szuper kis túra volt. 😊"Ezen jót röhögtünk, szóval el is mentünk ma reggel erre. 9-kor már ott is voltunk. Tényleg volt benne emelkedő (3,5 km alatt kb. 350 m szint), de közel sem volt teljesíthetetlen. Nekünk nem jelent meg Jézus Viszont mivel túl gyorsan felértünk Dobogókőre még hozzáraktunk egy kb. 2 km-es 120 m szintes kört Dobogókőnél. Lefelé Dera szurdokot is útba ejtettük, így végül kb. 18-18,5 km lett a vége kb. 640 méter szintemelkedéssel
[ Szerkesztve ]
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
Samott
addikt
válasz Grillo #132306 üzenetére
Azok ertelmes dolgokert teszik kockara az eletuket, a kozosseget szolgaljak vele. Az hogy megmaszta volna a hegyet ki nem szarja le kategoria, evente sokszazan masszak meg es 70 eve mar meghoditottak.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Jahno
veterán
válasz WiZARD #132305 üzenetére
Nem úgy, hanem 20 évesen megismerkedett a zasszonnyal, sportember volt, felfutott a Kékestetőre meg visssza, aztán szépen sorban jöttek az állatságok, pár közepes erősségű és magasságú dolgot megjárt, Ő hülyesége, csinálja csak. Aztán megérkezett a kihívás, hogy merre tovább. Ez jött sorban útközben és egyre magasabbra tette a lécet meg messzebb dobta a labdát.
Extrém volt, kereste a baj, de ne legyen gyereke a rendőrnek, tűzoltónak? Egy darabig lehet, én elmentem volna katonai misszióra is akármerre, ha értelmét látom de aztán jött a feleség meg soknak értelmét sem láttam, inkább más hülyeségekbe fogtam. Más meg folytatta, azon kívül, hogy egyik munka és hivatás másik meg hobbi. És akár mondhatjuk is, hogy valaki finanszírozza a hobbiját vagy még pénzt is csinál belőle.
Végén még ezt is elolvasom, lassan már azt tisztelem benne, hogy ennyire hülye. Meg zöld ideológiát gyárt hozzá, megtalálta a reklám kulcsszavakat és heló. Következő könyvében már lesz mesterséges intelligencia is, az tuti:
"Adott volt a feladat, hogy ki kellett jutonom Budapestről Iszlámábádba egy szétszedett kerékpárral, nem légi úton. Klímavédelmi megfontolásokból nem volt kedvem repülni, hisz tisztában voltam vele, hogy Pakisztánba el lehet jutni tömegközlekedéssel is, szárazföldi úton, amivel rengeteg elégetett üzemanyagot és vele járó kibocsátást el lehet kerülni. Nem történetszerűen, inkább segédlet módjára állítom össze ezt a leírást, hogy könnyebben megtervezzetek egy ilyen utazást."
-
Grillo
őstag
válasz WiZARD #132305 üzenetére
Jó, de ha a másik oldalról sarkítok, akkor soha ne legyen gyereke se tűzoltónak, se rendőrnek, se katonának, tűzszerész, stb? Persze nem kérdés, itt nem azért ment fel, mert a munkaköri leírásában ez van. Csak nem biztos, hogy ilyen egyszerű, hogy megszületik a gyerek, és mindent eldobok, amiért előtte 20 évet dolgoztam. Vagy igen.
-
WiZARD
addikt
válasz Jahno #132304 üzenetére
Mármint útközben jött az 5 éves gyereke?
Ő választotta hogy elindul egy überkockázatos útra a gyereke mellől... A hasonlóan felelősségteljes felesége még támogatta. GratulaSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Samott
addikt
Ha mar a Tesla szobakerult ket hir:
Történelmi pillanat: a világ legnépszerűbb autója elektromos
De ez a durvabb: A Tesla töltőire vált a Ford
-
Samott
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest