Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jahno

veterán

válasz WiZARD #132287 üzenetére

Kinek mi az álma, van ez így. Média most drámát csinált belőle, de legalább nem olyan majom, mint a hegy meg nem mászó Dávid. Nehéz ügy ez. Néha felröppen valami hír, néha sokan odavesznek, akad akinek családja is mászik, fejben néha teljesen máshogy működnek ezek az arcok.

Van hegymászó és barlangász ismerősöm, van aki hasonló kreténséget tol vagy csak durván motorozik. Akad akit 1-2szer csak a véletlen mentett meg bármitől. Tőlem meg zasszony max. azt kérdezte, hogy megér-e majd ennyi a fotós diploma, ha összejön és jó-e valamire. Én meg mondtam, hogy szerintem nem lesz jó semmire, de van :-D

Bár kevésbé költséges és veszélyes. Más ismerős vagy volt ismerős úgy jön-megy a Kancsendzönga/K2/Everest meg egyéb útvonalakon, hogy néha csak lestem, most már semmin nem lepődöm meg.

Itt van pld. ez a banda. Csaj barlangász fotós felderítő, 20 éve nyomoznak olyan helyeken ahol én sem értem, hogy alig tud előre kúszni, vagy ismeretlen mennyiségű víz van, ha egy átjáró egyszer csak véget ér, akkor miképpen jön vissza? Ahhoz képest egy ilyen profilkép laza dolog, hogy kirakja a vakukat, bevilágít egy barlangot, majd függeszkedik egy 300 méter mély luk felett 4 évvel ezelőtt:

Most szerveznek 20 éves jubileumi tábort az ősöregeknek is, akik kisebb túrával nosztalgiáznának, vagy ha nem bírják, akkor sör, kaja, bogrács, tapasztalatcsere, vetítések, képnézegetés. És ez akkora rendszer, van mit csinálni, biztos van aki folytatni fogja, előbb-utóbb ebből is lehet baleset. Család fele meg odahaza, vagy jobb esetben a felszínen van, ezek a gyagyások meg heteket/hónapokat a föld alatt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés