- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
WiZARD #132287 üzenetére
Kinek mi az álma, van ez így. Média most drámát csinált belőle, de legalább nem olyan majom, mint a hegy meg nem mászó Dávid. Nehéz ügy ez. Néha felröppen valami hír, néha sokan odavesznek, akad akinek családja is mászik, fejben néha teljesen máshogy működnek ezek az arcok.
Van hegymászó és barlangász ismerősöm, van aki hasonló kreténséget tol vagy csak durván motorozik. Akad akit 1-2szer csak a véletlen mentett meg bármitől. Tőlem meg zasszony max. azt kérdezte, hogy megér-e majd ennyi a fotós diploma, ha összejön és jó-e valamire. Én meg mondtam, hogy szerintem nem lesz jó semmire, de van :-D
Bár kevésbé költséges és veszélyes. Más ismerős vagy volt ismerős úgy jön-megy a Kancsendzönga/K2/Everest meg egyéb útvonalakon, hogy néha csak lestem, most már semmin nem lepődöm meg.
Itt van pld. ez a banda. Csaj barlangász fotós felderítő, 20 éve nyomoznak olyan helyeken ahol én sem értem, hogy alig tud előre kúszni, vagy ismeretlen mennyiségű víz van, ha egy átjáró egyszer csak véget ér, akkor miképpen jön vissza? Ahhoz képest egy ilyen profilkép laza dolog, hogy kirakja a vakukat, bevilágít egy barlangot, majd függeszkedik egy 300 méter mély luk felett 4 évvel ezelőtt:
Most szerveznek 20 éves jubileumi tábort az ősöregeknek is, akik kisebb túrával nosztalgiáznának, vagy ha nem bírják, akkor sör, kaja, bogrács, tapasztalatcsere, vetítések, képnézegetés. És ez akkora rendszer, van mit csinálni, biztos van aki folytatni fogja, előbb-utóbb ebből is lehet baleset. Család fele meg odahaza, vagy jobb esetben a felszínen van, ezek a gyagyások meg heteket/hónapokat a föld alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Apple MacBook
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Túraautó topik
- További aktív témák...
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged