Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
addikt
válasz blueboi69 #132363 üzenetére
Csinoska. Grat hozzá.
#falusi blog
Néhány emberórát beleraktam múlt héten a kertbe, sikerült egy kb. 10nm-es részt a kerítés mellett újra birtokba venni.
A farönkökkel birkózás finom volt, viszont a dokik jó munkát végeztek a sérvműtétemkor.5 tő mindenféle málna +2 egyéb bogyós.
Kicsit odébb volt egy virágágyás, nem győztem kerülgetni a fűnyíróval, az mostantól nincs. Lesz majd helyette pázsit ott is, de az még odébb van. Az új málnaágyás szélénél volt egy fa palánk (annak az egyik oszlopa még a helyén van), azt is sikerült eltirholni.
Amitől szép ez az egész, hogy a talaj az agyag, alatta szikla, és RENGETEG gyökér. Vennem kellett pár zsák termőföldet (6 köbméter), hogy legalább a fű megmaradjon majd, meg persze a málna. A gyökerek kiszedéséhez csákányt nem tudtam venni, nem egy nagy bányász nép a finn, nem ismerik. Van helyette rautakanki, meglepően hatékony,miután az ember megtanult vele célozni.
A legelső képen látszik az az agresszív zöld dudva (podagrafű, ahol egyszer megtelepszik, ki se lehet irtani), ami miatt teljes talajcsere volt szükséges. Mivel az öreg talaj fertőzött ezzel az invazív gazzal, nem vihettem ki az erdőbe, hanem be kellett zsákolnom és pénzért elvitetnem a kiszedett földet (4 köbméter).
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest