Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz NauTiLUS_HUN #112195 üzenetére
Nekem még ezeket nem nagyon akarták odaadni, kurrens cucc volt és vigyáztak rá a raktában :-D Valamelyik kiküldetésre aztán még csokit is szereztünk. Bár azóta sem vagyok benne biztos, hogy az volt.
-
WiZARD
addikt
válasz A. Crowley #112191 üzenetére
Én majd akkor váltok, ha OBA-tól megkaptam a Sberbankos pénzem
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Jahno
veterán
válasz A. Crowley #112191 üzenetére
Én eddig bármit elfogadtam, most egyelőre a rubelt nem szívesen. Vagy csak nyomott áron Kuvaiti dínár?
-
A. Crowley
tag
373 a CHF. Nem tudom, váltsak-e, vagy jobb inkább CHF-ben vagy EUR-ban tartani a lóvét...
-
hobizoli
nagyúr
-
npera
addikt
válasz Bujdy81 #112180 üzenetére
Amikor a kuwaiti hadművelet már kezdett a gatyába menni az iraki csapatoknak, akkor volt egy "rugalmas elszakadás" vagyis totális pánikban menekülés egy igen hosszú gépkocsioszlop képében valami sivatagi úton. Amit észleltek a szövetségesek, aztán több hullámban mentek rájuk a BUFF (big ugly fat f@cker) típusú repülőkkel és hasonló napalmos hő- és nyomáshullámmal operáló cuccokkal. Még mielőtt a Youtube nagyon PK lett volna meg tudtam nézni egy eléggé grafikus dokumentumfilmet. Ott volt talán egy olyan dolog, ami megragadt bennem. A teherautó fülkéje kiégett, benne a sofőr is durván leégett hullája is ott volt, de a motor még járt valami csoda folytán alapjáraton.
Összeégett és széttépődött hullák mindenhol, meg persze kiégett haditechnika. A szerencsétlen kiskatonák ott is durván beszopták, mert ők húzták a legrövidebb strigulát abban a játékban is...
Egyáltalán nem akarom mentegetni a ruszkikat, de a szerencsétlen kiskatonákat most nagyon durva húsdarálóba rakták. El tudom képzelni, hogy mindkét oldalon vannak húzós túlkapások, amikor nem teljesen az ENSZ-előírások szerint kezelik a hadifoglyokat...
-
-
Jahno
veterán
válasz NauTiLUS_HUN #112182 üzenetére
"McKenzie Intelligence Services"
Ez ilyen valami mesterséges intelligencia? Mert akkor még bármi is lehet, ahogy tévedni szokott
-
-
NauTiLUS_HUN
tag
válasz Bujdy81 #112180 üzenetére
Friss információk a Kijev felé tartó orosz hadoszlopról
A BBC műholdképek alapján új információkkal szolgált a hatalmas orosz hadoszlopról, ami dél felé, Kijev felé tart. A McKenzie Intelligence Services legújabb műholdképeinek alapos elemzése a következőket tárja fel:
A konvoj nem 70 km hosszú, hanem logisztikai „csomagok” sorozata, amiket a fehérorosz határtól induló nagy autópálya mentén feszítenek ki, és az a célja, hogy kapcsolatot létesítsen a Kijev északi pereménél lévő orosz egységekkel.Úgy tűnik, a konvojt több helyen akadályozzák lerobbant járművek.Az oszlopban van néhány tank és harckocsi, de főleg logisztikai járművekből áll, ami alapján nem rövid ütközetre számítanak.
A McKenzie Intelligence Services által megvizsgált képeken találtak egy orosz ejtőernyős zászlóaljat is a Hosztomeli repülőtér területén. Ez Ukrajna legfontosabb nemzetközi teherszállító repülőtere és Kijev melletti kulcsfontosságú katonai légibázisa. De a tüzérség a becslések szerint kívül esik a főváros nagy részének hatótávolságán.
Az elemzők azt mondják, hogy az elmúlt 24 órában nagyon csekély orosz előrelépést észleltek. -
Sipi-
őstag
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
hobizoli
nagyúr
a twitteren azt irjak, ujabb Bayraktar-k erkeztek es mar bevetesen is vannak
több drón kell ;P
-
Sipi-
őstag
Hosszú, de érdemes elolvasni: Kémek, bizniszek, bűnözők: amikor Orbánék az oroszoknak kedveztek a nyugati érdekek helyett
-
veterán
-
Sipi-
őstag
válasz blueboi69 #112145 üzenetére
Egyébként már rég lelőhették volna.
Nem annyira triviális ez. És ezek csak a publikus információk, nem tudni azóta mi változott és milyen egyéb titkos megoldások vannak még.
-
WiZARD
addikt
válasz hobizoli #112154 üzenetére
Én elvi okból menekültem OTP-ből, Sberbank volt az első ami szembejött a plázában, úgy voltam miért ne
(nem sokat járok plázába, de olyan helyen akartam számlát, ami ott van, mert ott mindig lehet parkolni és általában jobb a nyitvatartásuk is mint a többinek)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
blueboi69
senior tag
válasz Bujdy81 #112155 üzenetére
Hát néha elmegyek Bp-re is, ott már bezárom az autót
Az ovi előtt télen rendszeresen hagynak kint autókat járó motorral, amíg beviszik a gyereket. Annyiból más, hogy ugye a covid miatt az épületbe nem mehet be szülő, de akkoris van 2-3perc amikor nem is lát rá az autóra.
Itthon én sem zárom be az autót mindig, de az autóval néha már annyit autózunk, hogy átmegyünk a kertkapun meg a városvége táblán is
-
Samott
addikt
válasz Bujdy81 #112156 üzenetére
Linkeltem egy irast korabban, olvastad? Pont o az egyik oka hogy olyan lassan megy ez a haboru, egy mindenkire veszelytelen bologatojanos, ezert marad pozicioban.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Bujdy81
aktív tag
válasz blueboi69 #112138 üzenetére
Ezt a keyless entry fétis dolgot nekem olyan nehéz megérteni, elkényelmesedtem itt a faluban, hogy sosem kell bezárni a kocsit. De megértem, hogy másnak fontos, mert máshol él!
Panoráma tető nagyon nagy jóság, a csibék sajnálták is, mikor eladtuk az üvegtetős 407-et. A Rifterből ezt az egyet hiányolom.
-
-NoVa-
addikt
válasz blueboi69 #112138 üzenetére
Jaja, csak pont az értéknövelő dolog az, ami szerintem egy fokon túl már hátrány. Drága fullextrás vackot csak válogatott baleknak lehet veszteség nélkül eladni, extrém rétegigény, én már csak tudom. Nem kell egy jó Subaru?
A Volvoban azért akad ésszerű custom luxus, azaz a kazettás magnó mellett (amiben megdöglött a végfok pár éve és azóta nem hallgatom) még elfért benne az ülésfűtés, napfénytető, hibrid félbőr jól szellőző ülések, meg a fűtött tükör, BT kihangosító, szóval még mindig nem egy Caterham puritánsága.
-
Samott
addikt
válasz Bujdy81 #112143 üzenetére
Arra vonatkozott hogy jol latod a dolgokat. Hogy nagyon egyetertunk.
Kinaiak majd azt mondjak, hogy lattak nagyon elarvult ez a tartomany, bevonulnak megvedeni, hogy szet ne lopja valaki.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
blueboi69
senior tag
válasz Bujdy81 #112136 üzenetére
"Atomháborút nem fognak indítani, mert akkor nekik is kampec."
És lehet ennyire el van borulva Putyin, elvégre már 70éves, lehet szarik bele a világba már.
Egyébként már rég lelőhették volna. Lehet azt az embert az oroszok kivégzik hazaárulásért, a világ többi része meg hősként ünnepelné.
-
Bujdy81
aktív tag
válasz Samott #112080 üzenetére
Gondolom, a nagyon igen, akkor nem arra vonatkozott, hogy hülyeség, hanem arra, hogy ezt már más is kitalálta...
Bevallom, abba bele sem gondoltam, hogy a kínaiak akár rá is kérdeznek Putyinnál, hogy "de szép ez a Szibéria, csak nehogy valami baja legyen". Vagy azt mondod, hogy inkább az "1 tartomány öccá', 5 tartomány eze'" mondat fog elhangzani?
Mondjuk akkor legalább a háború után a ruszkiknak nem kell olyan messzire hazavinni a most elvitt hadianyagot, mert ahhoz már útlevél kellene... -
blueboi69
senior tag
válasz -NoVa- #112132 üzenetére
Nem kell a motoros ülés, de attól még értéknövelő. Pont ezt beszéltük pár hónapja asszonnyal, hogy marhára nem kell semmi, az adaptív tempomat az ami igazán értékes dolog.
A memóriás ülésnek van egy olyan tulajdonsága, hogy a tükrök beállításait is megjegyzi így be lehet állítani, hogy tolatáskor hova álljanak be a tükrök. Tehát nem csak kicsit lebillen, hanem pontosan úgy áll be, ahogy szeretnem. Ennek akkor volt igazán értelme, amikor még nem működött a tolatóradar meg a kamera.
Egyébként igazad van, ha nincsenek extrák, akkor nincs ami elromoljon. A fiesta az pont ilyen. Az egyetlen extra benne a riasztó, az eddig bekrepált, meg nagyobb eső esetén szokott riasztani, akkor pár hétig nem használjuk, de ezt meséltem is. Hiába néztem végig nem találtam meg, hogy hol ázhat be. Persze nem úgy kezd el riasztani, hogy azonnal, hanem mondjuk 20-30p múlva.
Szóval igazából ami jó az a bőrülés, panoráma tető, adaptív tempomat, navigáció. (mármint sosem használom a navigálást, de van benne kihangosító, meg magát a térképet gyakran nézem), és mivel felszereltségi szintek vannak, nem lehet csak 1-2dolgot választani, sokminden csatolt áruként van eladva.
Mint ahogy a keyless entry is egy kurvakényelmes dolog, mikor a gyereket kézben viszem és nem kell keresnem a kulcsot, hogy melyik zsebemben van.
Dehát nekem nem kell mondani, talán emlékszel rá, hogy kispolszkival is bejártam a fél országot, pedig abban már a generátor is egy upgrade során került bele, meg az önindító! -
Bujdy81
aktív tag
válasz eattila #112093 üzenetére
Atomháborút nem fognak indítani, mert akkor nekik is kampec.
Konvencionális háborúba meg ne induljanak a NATO ellen, mert a NATO-nak nem 20 Bayraktarja van. Azt azért tegyük hozzá hogy jelenleg a TELJES orosz szárazföldi hadsereg kb. 50%-a Ukrajnában van. Tehát van szabadon (Szibériától Kaukázuson át Karéliáig) még ennyi hadseregük. Szerinted egy konvencionális háborúban, amerikai légifölénnyel mennyi ideig tartana azt szétkapni?
Már a hadüzenetet rögzítő videókamerás mögött ott állna valaki, aki lelövi Putyint...
-
Samott
addikt
Oh, hogy ez mennyire pontos: Kedves átlagos fideszesek
-
Bujdy81
aktív tag
válasz blueboi69 #112131 üzenetére
Tekintve, hogy Magyarország az egy millió kényszervállalkozó országa, ez nem feltétlen emberséges:
" emberségből a céges alvállalkozókat fizetik ki utoljára"Sberbank amúgy nem az orosz államé? Le kellene foglalni néhány orosz állami/oligarcha tulajdont itthon és abból kártalanítani.
Jogászkodásról meg annyit, hogy az oroszoknak jogukban lett volna otthon maradni a picsába', nem kell Ukrajnát csesztetni, nem lenne ez a hacacáré!
-
-NoVa-
addikt
válasz blueboi69 #112128 üzenetére
Vadász vadász... Én megvettem a legfapadosabb S60-at 10 éve, nincs benne alkatrész ami elromoljon, és pont ugyanúgy elvisz bárhová mint a Summum, csak töredékét viszi el az üzelemtetés amit a ledöglő mindenféle elvinne. Tényleg kell a motoros ülés amikor gondolom asszony nem vezeti mert nagy és nem automata?
-
blueboi69
senior tag
válasz eattila #112126 üzenetére
Legjobb barátom ebben a cipőben van. Majd rákérdezek nála, hogy mi a szitu. Mondjuk ő cégként dolgozik be egy másik partnercégen keresztül, szóval van több havi tartaléka... Pár napja beszéltünk, akkor még nem tudta, hogy mi lesz, mert szerdáig csend van, de akkor még úgy volt, hogy 1-2havi fizut bebukhat.
Azt még el tudom képzelni, hogy emberségből a céges alvállalkozókat fizetik ki utoljára, aki tényleges alkalmazott, annak fizetnek először. -
WiZARD
addikt
Kiváncsi leszek mikor és milyen módon lesz elérhető a Sberbank netbank része, a könyvelőm nagyon várja a tavalyi éves számlakivonatokat, amiket hétfőn akartam volna letölteni
A pénzt majd megkapom az OBA-tól, azon nem izgulok. Ott max árfolyamon bukok, hogy nem tudok most 340nél USD-t forintra váltani. Bár arra is van esély, hogy a forint tovább gyengül.
-
Jahno
veterán
válasz npera #112124 üzenetére
Hitellel nem lesz baj, azt behajtják. Inkább azokkal akiknek összeg van bent, lehet akár kisebb cég is. Most éppen hó eleje és vége volt, kimenne pár 100 millió fizetés a számláról, csak... Gyengébb helyeken egy számlaszám módosítása is bonyolult lehet a havonta/negyed évente fizető partnerek részére, mert nem elég egy emailt írni.
-
blueboi69
senior tag
válasz hobizoli #112116 üzenetére
A titanium nem a lemagasabb felszereltség
kérdezz rá arra, hogy adaptív tempomat van-e, holttérfigyelő van-e, memóriás-motoros bőrüléses-e, 7személyes-e meg ilyenek.
Vétel előtt hónapokig néztrem a hahu-t,meg a csoportokat, tisztában vagyok vele, hogy akkor kb az egyik legdrágább smaxot vettem, tehát lehet mondani ezer+1 példát, hogy más olcsóbban vette, az akkor sem ilyen És akkor még nem tudtam arról, hogy ennyi minden nem működik.
Ez 2.2 manuál, 200Le, 400Nm. 2.0-ból rengeteg van, 2.2 pedig igen ritka. -
WiZARD
addikt
-
WiZARD
addikt
Szeretik fikázni a Tesla összeszerelési minőségét, panelgap-ek változatosságát.
Azt mondják, hogy bezzeg a német prémium gyártók teljesen más kategóriában játszanak.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Jahno
veterán
válasz Samott #112088 üzenetére
Az az ILS-t basztatta, ez leeht az NDB-t, az Kecskemét felé kettő is van. ILSnél ugye megy pár kört és különböző szituációkat különböző teljesítménnyel becéloz a leszálláshoz, itt meg azt nézi, hogy jól adnak-e ezek a középkori cuccok. Tuti találni róla csiganyálat, hogy olyankor milyen mintát repülnek, mert már én sem emlékszem.
-
hobizoli
nagyúr
válasz blueboi69 #112115 üzenetére
munkatarsam most vett egy 2011-s S Max-t, Titanium felszereltseg es 2.59 misibe kerult
vatta uj vezerlessel (2 hete csereltek, szamla van rola) bringatarto 3. rendszammal, teligumik alufelnin + a nyari gumik 18"-s felnin
2.0 TDCi manual 140lojje
mindene mukodik
es asszem azon is van uvegteto is
delelott felrakta a muki az autot, o kora delutan mar ott volt ertetöbb drón kell ;P
-
blueboi69
senior tag
válasz hobizoli #112111 üzenetére
Igazából teljesen reális áron 3.3M-ért vettem. Mármint ha annyi km lenne benne, mint amennyit kiír... Ennyi az eurotax értéke is. Annyiból szívás, hogy ilyen magas felszereltségű az kb nincs vagy olyan 4M körül van elvétve. Szoktam néha nézegetni.
A villanyszerelőnek van egy ilyen autója, ő apránként pakolta bele az extrákat, de neki nincs panorámatető és valami fos szine van az autónak, egyébként jó. Azt mondta, hogy gondolkodott rajta, hogy minimum 3.5M-ért meghírdeti. -
blueboi69
senior tag
válasz Jahno #112110 üzenetére
Hát igazából a megvétel után pár napon belül kezdtem jelezni a hibákat. Ezek közül alig tudott 1-2-t megoldani, ugyanakkora folyamatosan voltak ezek jelezve.
Ez nem olyan szitu, hogy valakitől a hahu-ról veszel egy autót, majd eltűnsz és fél év után előbukkansz, hogy figyu, szar a verda, kérem vissza a pénzt.
Gyakorlatilag 2-3hetente beszéltem vele végig, mondtam neki, hogy most lett elegem a nyűglődéseiből. -
npera
addikt
This story is a surprising and potentially disturbing one about the boarding and detainment of the new superyacht Ragnar.
-
blueboi69
senior tag
válasz Sipi- #112106 üzenetére
7.hónapban vettem, szóval ja...
Igen. Ugyebár vettem rá a felniket + jó téligumikat és az akksi az amit ráköltöttem igazából, azon kívül semmit. Ezeket leszarnám, annak ellenére, hogy azóta emelkedtek az árak durván.
Ha annyiért visszavenné, amennyiért tőle vettem, akkor azonnal viheti. Az autó ki van takarítva, semmi nincs benne, talán a kesztyűtartóban van a gyerekeknek váltásruha, de ennyi. Bazira sajnálom amúgy, mert kurvajó autó és tényleg lehet nem lesz motorikusan baja, de nagyon azt érzem, hogy meg akarok szabadulni tőle. -
-
zetor2000
őstag
válasz npera #112104 üzenetére
Amit linkeltél Lambo Coutach-t - a váltóproblémást - Tyrell elkezdte mókolni...
És egy másik autós tartalom, akiknek nem sikerült átkelni a patakon...
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
npera
addikt
Nova, Blueboi, egy érdekes francia váz. Lethal Conception UFK.
6"-os karok vannak rajta és a motorok és propok gyakorlatilag az akksi síkjában vannak. Vagyis nagyon közel van minden a CG-hez.
És a bónusz: még a mini kamera is adapterrel megy bele!!!!
-
veterán
válasz Bujdy81 #112077 üzenetére
kína hülye lenne egy gazdaságilag hozzá képest egész kicsi oroszország kedvéért szembehelyezkedni az egész nyugati világgal.
vlagyimir szerintem is elszámolta magát, ami nem lenne baj, ha nem járna lerombolt városokkal meg sokezer ember halálával (meg se említve a járulékos pszichológiai meg gazdasági hatásokat.hanyas vagy, te disznó?
-
blueboi69
senior tag
#smax rosszhír
Mára le volt beszélve, hogy az smaxon javítva lesznek a problémák. Hát nem lettek. Egyedül a tükörbehajlítást csinálta meg az villanyszerelő szaki, aki egyébként rendkívül lelkiismeretes. Az eladó vitt egy tükröt, ami nem holttérfigyelős, de a villanyász összerakott a kettőből egy jót. A beigért klímakompresszor csere is elmaradt, pedig direkt emiatt vittem el klímáshoz, hogy engedjék le a gázt belőle. Az eladó még tegnap vitt a szerelőhőz kábelt a tolatókamerához, viszont ma kiderült, hogy abba a kábelbe is belevágtak, így használhatatlan.
Úgyhogy nem túl kedvesen felhívtam az eladót, hogy akkor most jött el az a pont, hogy vásárolja vissza az autót. Érződött, hogy marhára nem örül ennek, nem akart belemenni a dologba, azt mondta had gondolja át és holnap eljön, hogy megbeszéljük.
Hát kíváncsi leszek.#jóhír
néztem már tavaly nyáron is homokszűrős vízforgatót a medencéhez, de kissé sokalltam, kb 40-50ezerért.
Megnéztem múlthéten, kb 70ezer alatt nem is találtam jót, ami tavaly márpedig olcsóbb volt kb 20ezerre, szóval baszódjanak meg. Erre este az arcomba kapok egy hírdetést, hogy szakadt medence vihető minden cuccával 30ezerért. Nézem a képeket, homokszűrő van hozzá. Ráírok, reggel írt, hogy hát sorry már jönnek érte.
Épp indulok ma hazafelé, erre ír az eladó, hogy aki jött érte, annak nem kellett, mert a szűrőnek az egyik izéje le van törve, amire a cső megy, érdekel-e. Mondom megnézem már, adjon címet, 10p és ott tudok lenni. Elmentem osztottam szoroztam és végül megvettem, mert beindulni beindult, jó volt a hangja is, bár víz nem volt benne. Volt hozzá vagy 8flakon vegyszer, algaölő, klórtabi, izéhozé, egy nagy solárfűtő, csomó cső, meg egy létra.
De persze ő meg akart szabadulni a használhatatlan medencétől is, ami kb 1.2 magas és 4m átmérőjű, mindez simán befért az smaxba -
blueboi69
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Honda topik
- Filmvilág
- TCL LCD és LED TV-k
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bundle topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest