Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
válasz
tknof1871
üzenetére
Próbálgatással csináltam egy másik képletet, az excel által meghatározott egyenletből készült =740-7,42E+48^-0,001*A3 helyett ezt: =740-7,42E+135^-0,001*A3. Szerintem amit próbálgatással finomítottam, az pontosabb. Amikor a trendvonalat felveszem a diagramon, akkor a determinációs együttható is megjeleníthető az egyenlet mellett. Hogyan tudom meg, hogy az eredeti adatsor és az én képletemből származó becsült adatsor között milyen a determinációs együttható?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Tavaszi hardvernyitány
- Kuponkunyeráló
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Bluetooth hangszórók
- Próba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50